Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.066.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ne ,nego me zanimalo da mozda postoji neka tarifa,ak je server stalno pun da nemora nista platit taj mjesec.

x3Cks

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Uf, da bar. :)
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

e sada igram na nekom jadnom serveru. i zauzemmo sve zastave i svaki put admin kao nesto balancira i sve nas ubije da kao mogu izaci iz baze. i tako jedno pet puta, po*izdio sam. i na kraju kaze admin da nesmiejm o zauzeti sve zastave ili c stalno tako, ja njemu napises learn to play, a on mene izbaci i kao  razlog pise bad language. Da mu nebi stvarno sve j***ao.

Kakvi su to jadnici od ljudi boze sacuvaj, znaci ako tim dobro igrao nedaju ti!

Provjeri dal takva pravila krše BF RoE. Ako da, prijavi takve budale i njihove servere EAu :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Ma ne ,nego me zanimalo da mozda postoji neka tarifa,ak je server stalno pun da nemora nista platit taj mjesec.

gdje je tu logika? Ne plaćaš ako je pun? Huh? Zašto nebi plaćao kad su opterećenje i potrošnja najveći? - Valjda, ako je prazan da ne plaćaš... eventualno, al' da je pun, nema logike.

14 godina
neaktivan
@danny je uradio pravu stvar kad je prebacio server u Njemacku... Severi se puno brze pune, i rade bolje od ovih sa HR ip... Steta sto nije DICE potuno jos sredio sve sitne probleme oko browsera.. Ali i bude to brzo..
16 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
@Tonci probat cu kad dodjem doma. Ako mi prorade sve 4 igre,mozes to prodati PB-u direktno jer oni rjesenja nemaju.
Kaj se tice letenja...decki koji imaju joystick,kako vam je letit s njim? Meni je na mis i tipkovnicu teska pljuga! S helicem jedva poletim,a sa avionom poletim i upravljam strelicama i cim prebacim na pogled iz kokpita orem njive veoma brzo :)

I oni to mogu riješiti, nije to neka velika filozofija, ali je strašno iritantno i vezano uz glupostu u Windows OS-u novijem od XP-a. Nisam siguran kako se događa (nismo reproducirali od nule), ali problem je što se datoteke ne kopiraju pravilno ponekad i ne unesu dobre vrijednosti u firewall. PB (barem je meni i kolegi takva situacija) doda exceptione za PnkBstr, ali za %windir%\System32, a ne %windir%\SysWOW64, što je zapravo %windir%\System32 32-bitnim aplikacijama kakva je PB - međutim, u folderu %windir%\System32 nalaze se 64-bitne stvari (logično, da), a Windows 32-bitne aplikacije nasilno usmjerava na %windir%\SysWOW64 i "prodaje" im ga kao %windir%\System32 u koje se PB datoteke ne nalaze. 

Moj alat u suštini doda pravilne upise u firewall za PnkBstrA/B u ovisnosti gdje se nalaze datoteke i to tako da za PnkBstr doda upise za TCP i UDP za sve mreže, a u slučaju da se radi o 64-bitnom OS-u, ako je PB bilo gdje instalira, kopira ga i u System32 i u SysWOW64 te doda firewall zapise za obje lokacije. Na taj način je pokrivena situacija da se PnkBstr pokreće iz bilo kojeg foldera od spomenutih i da je uredno otvoren put u firewallu.

Nama je upalilo.

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
@Tonci probat cu kad dodjem doma. Ako mi prorade sve 4 igre,mozes to prodati PB-u direktno jer oni rjesenja nemaju.
Kaj se tice letenja...decki koji imaju joystick,kako vam je letit s njim? Meni je na mis i tipkovnicu teska pljuga! S helicem jedva poletim,a sa avionom poletim i upravljam strelicama i cim prebacim na pogled iz kokpita orem njive veoma brzo :)

Ako sam u pravu, R.A.T. 9 ima tipku za mijenjanje osjetljivosti. Kad ideš skretati s avionom (nemoj samo na strelice, napravi roll) povećaj DPI na 5600 i samo lagano i (relativno) sporo pomiči miš prema dolje pa ćeš vidjet' kako ide.

Kad narastem bit ću Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 13:52 (roko121roko).
15 godina
Battlefield 3

Glede zarade na serverima: kaj nije u bf 2142 bilo nekakvih reklama na mapama?

Mogle bi se uvesti između mečeva reklame. Ili usred igre kad te netko zabljesne flashom ili kad pogledaš prema suncu da iskoči reklama ra ray-ban preko cijelog ekrana. Ionako tad ništa ne vidiš pa možeš gledati i u reklamu.

Kad se negdje na brdu zalegneš i kempaš mogli bi se u ćošku vrtiti foršpani novih kino hitova. Čisto da se ubije vrijeme dok ti netko ne naleti na nišan.

Ako te netko stalno roka stingerom nek iskoči reklama za raid sprej. Naravno sve to sa zvukom jedno 5 puta glasnijim od namještenog u igri.

eto super ideje za zaradu a igrači bi sigurno uživali.

Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Mogle bi se uvesti između mečeva reklame. Ili usred igre kad te netko zabljesne flashom ili kad pogledaš prema suncu da iskoči reklama ra ray-ban preko cijelog ekrana. Ionako tad ništa ne vidiš pa možeš gledati i u reklamu.

Kad se negdje na brdu zalegneš i kempaš mogli bi se u ćošku vrtiti foršpani novih kino hitova. Čisto da se ubije vrijeme dok ti netko ne naleti na nišan.

Ako te netko stalno roka stingerom nek iskoči reklama za raid sprej. Naravno sve to sa zvukom jedno 5 puta glasnijim od namještenog u igri.

Kad narastem bit ću Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 14:05 (roko121roko).
17 godina
Ezio kaže...

..jos kad bi majstor mogel uletiti s kosarom..."kostice i kokice" dok se louda mapa :)

::: peace 0n earth :::
14 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
Ezio kaže...

..jos kad bi majstor mogel uletiti s kosarom..."kostice i kokice" dok se louda mapa :)

Ma treba uvest one koke iz UFC-a da dižu plakate sa statistikama između rundi....ja fakat ne kužim kak to još nikome nije palo na pamet -

dado1410 / Zero|d4d0
15 godina
Zero2 kaže...
wiz4rd kaže...
Ezio kaže...

Ma treba uvest one koke iz UFC-a da dižu plakate sa statistikama između rundi....ja fakat ne kužim kak to još nikome nije palo na pamet -

potpisujem, onda to zapakovati u jedan dlc za 15$ i da vidis kako ce prodaja porasti :)

14 godina
Battlefield 3

uf, kako je dobar Battlefield Bad Company 2, meni licno bolji od BF3, teze je ubiti protivnika, sto ja volim, vise je napeta atmosfera, nema trckaranja po mapi, odmah skidaju sa sviju strana, bilo da je sniper, assault, medic, ili eneginer, dok u bf3 lako skroz ubiti, to nevolim, podsjeca mena cod, mape su dalekooo bolje, africa harbour rules :D toliko sam ocekivao od bf3, najsretniji bih bio kad bi izbacili bf2 sa frostbite 2 enegineom, a moze i 1.5, sa dosta boljim hit boxom :D eh koja bi to pucacina bila :D 

sreca pa je dice prije napravio prave Battlefield serijale, tako da mogu igrati dok ne BF3 ne naprave kako treba :D

malo sam off, al nisam mogao odliti :D

Had a dream I was king, I woke up still king

0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

..., africa harbour rules ..

Ak su izdali novi map pack idem i ja opet malo igrati BC2 {#}

Ali slažem se djelomično. Baš mi fali u BF3 jedna mapa u kojoj su na kraju runde sve zgrade na podu. I onda svaku ruševinu nastani par mučkih kemper-štakora kojima baciš granaticu ili dvije da ih potjeraš van. Ah, dobra vremena... :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
Tonči kaže...
Arabarran kaže...

I oni to mogu riješiti, nije to neka velika filozofija, ali je strašno iritantno i vezano uz glupostu u Windows OS-u novijem od XP-a. Nisam siguran kako se događa (nismo reproducirali od nule), ali problem je što se datoteke ne kopiraju pravilno ponekad i ne unesu dobre vrijednosti u firewall. PB (barem je meni i kolegi takva situacija) doda exceptione za PnkBstr, ali za %windir%\System32, a ne %windir%\SysWOW64, što je zapravo %windir%\System32 32-bitnim aplikacijama kakva je PB - međutim, u folderu %windir%\System32 nalaze se 64-bitne stvari (logično, da), a Windows 32-bitne aplikacije nasilno usmjerava na %windir%\SysWOW64 i "prodaje" im ga kao %windir%\System32 u koje se PB datoteke ne nalaze. 

Moj alat u suštini doda pravilne upise u firewall za PnkBstrA/B u ovisnosti gdje se nalaze datoteke i to tako da za PnkBstr doda upise za TCP i UDP za sve mreže, a u slučaju da se radi o 64-bitnom OS-u, ako je PB bilo gdje instalira, kopira ga i u System32 i u SysWOW64 te doda firewall zapise za obje lokacije. Na taj način je pokrivena situacija da se PnkBstr pokreće iz bilo kojeg foldera od spomenutih i da je uredno otvoren put u firewallu.

Nama je upalilo.

taj problem sa pb mi se javljao još od doba Wolfenstain ET.ajde da mu je netko doskočio!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam preko 400 sati igre u bc2,i definitivno je  puno teze ubit nekog u bf3 nego u bc2.Puske ne zanose jako ko u bf3,tak da ne kuzim kak ti je teze tam ubit nekog.Mogo si "lagano" s uzijem ubit frajera sa dosta velike daljine koda imas snajper.

Isto ne kuzim kaj se svi zale za mape,firestorm je veci od atakame za jedno 3 puta.I nije Africa nego Arica Harbour.

x3Cks
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:45 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Puno puno manje metaka treba za ubiti nekog u bf3 nego bc2.bolji je hit box pa se tako lakše gine i ubija u bf3

koliko sam samo uspio puta pobjeći dok su pucali po meni u bc2 dok sada u bf čim zapuca po meni padam ko golub

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:49 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Imam preko 400 sati igre u bc2,i definitivno je  puno teze ubit nekog u bf3 nego u bc2.Puske ne zanose jako ko u bf3,tak da ne kuzim kak ti je teze tam ubit nekog.Mogo si "lagano" s uzijem ubit frajera sa dosta velike daljine koda imas snajper.

Isto ne kuzim kaj se svi zale za mape,firestorm je veci od atakame za jedno 3 puta.I nije Africa nego Arica Harbour.

a ko je napisao arica?

OK pardon, moja greska, sve sam bio ubjedjen da je africa :D stas

Had a dream I was king, I woke up still king
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:59 (Indestructible).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sry ak je bilo

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ako netko ima RU verziju i nakon novog patcha je dobio black screen s zvukom kad uđe u bilo koji server, evo rješenja:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ef389b3a2d120dcb091f49ab1435947216ef5797b38957625eff41ef6ec24c1d-1321987771#

Patch za rusku verziju nakom zadnjeg velikog updejta. Samo extract u C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 i gg

Ja sam se izludio tražeći izlaz pa AKO netkom pomognem, ja sretan. Inače svi prethodni savjeti briši nešto, diraj registre mi nisu pomogli.

pozz

p.s. samo se nadam da poslije svakog novog patcha netriba Nešto tražiti jer po HR ima Ru verziju kako mi se ćini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

This make my day :D

Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
protjeran
drahic kaže...

hahahahaahahaha

15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Hahaha najjace mi je kad ga s MAVom gurne sa dizalice ehehheehhehe

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Puknuta ekipa ;)))

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svaki puta kad ponovno upalim PC i prvi put (prvi put nakon paljenja) se hoću spojit na neki server igra se crasha,svaki sljedeći put nakon toga radi sve savršeno.

Jer ima netko sličan problem?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

svi {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Svaki puta kad ponovno upalim PC i prvi put (prvi put nakon paljenja) se hoću spojit na neki server igra se crasha,svaki sljedeći put nakon toga radi sve savršeno.

meni je bio taj problem prije sad mi je nestao, ustvari sad samo ponekad se to desi ne svaki put, možda je do toga što sam stavio one zadnje beta drivere

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 19:12 (Jack Sparrow).
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

imam ja :( ali meni i nakon tog prvog crasha opet kad klikenm join server izbaci mi disconnected from ea :/ i onda treci put sve radi :D

17 godina

Same here!

Štoviše, ako restartam Battlelog, svako prvo pokretanje nakon toga se ruši. Nakon toga uglavnom radi dobro (na poneke servere dobijem time-out-e, ali to samo ako pokušavam napraviti ulaze sa nekom kombinacijom ekipe iz party-ja)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima ljudi di imaju problema stalno a ima ljudi da nema nikakvih..među tima sam i ja hvala bogu..sada, dali je sve stvar sreće, kompa ili nečeg trečeg nemam poima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice