Igram već par dana i neznam baš ljudi, ako je ko za akciju nek me doda "lotar1919" pa da se "družimo" :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ekipi....
Imam problem od kad sam skinuo patch....do tad je igra radila normalno
Udjem u igru i dok prtljam po menijima (ono biram klase i oružja ma koliko dugo niš se ne dogadja)
al čim udjem u igru za 30-45 sec mi se igra smrzne( a do tad je bilo sve normalno),pa nekad ne mogu ni izać iz igre,nego moram
ugasiti komp na onom prekidaču na stražmjoj strani kante...
HELP.....
Može help....??
Možda bi ti netko mogao pomoći da nam ispišeš komponente (svakako koji PSU imaš), drivere, koju verziju Windowsa... Da li je računalo clockano, koliko je staro, zadnji put ispuhano? Temperature grafičke/procesora?
Osim toga, ako ti se komp smrzne, nego samo držiš gumb za paljenje stisnutim 4 sekunde i trebalo bi se ugasiti (osim ako si mijenjao postavke u BIOS-u).
Proc je I5-2500K
Grafa XFX-6870
4gb memorije
Win 7 profesional 32 bitni
Driveri od grafe su zadnji koje sam mogao skinuti,komp je nadogradjen prije 4 tjedna i tad je ispuhan i očišćen i igrao sam BF3 bez problema do
ovog patch-a bez smrzavanja,crnih ekrana i sl...
Ništa nije OC i temp je normalna..
I primjetio sam danas ujutro da kad udjem na prazan server,da se ne smrzava,nego jednostavno piše da čekam min 4 igrača i mogu skakati u mjestu ili u nekom vozilu i onda se ne smrzava..
jedino kad udjem u neki server gdje im ljudi,onda ide smrzavanje nakon početka igre ,dok biram oružja ,opremu i recimo spektiram(ono plavi mi ekran,al
vidim ekipu ispod kako igra onda ne) ...????
Aha, 32-bitni winsi... Izgleda da je DICE zeznuo patch za 32-bitne winse.
Probaj kao što je opisao blueyes1977 ovdje u postu:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489479534516/
Što zapravo radiš s tom naredbom je da aplikaciji omogućiš da koristi više od 2GB memorije (to je max za aplikaciju u 32-bitnim winsima), očito nakon toga BF3 lakše diše.
Sretno.
Puno hvala..isprobao ovo i sad mi igrica radi ko vurica..odigrao nabrzinu partiju dvije koliko stigoh od posla i sve radi....
Biće da je u 32 bitnim winsima problem...
Još jednom tnx....
Evo ja rijesio problem sa crnim ekranom, samo sto sad imam drugi problem...
Znaci igram normalno 3 minute, i onda krene nenormalni lagg, znaci fps pada od 45 na 0. Neigrivo! Tek kad gledam u pod, fps postane stabilan.
A sve radilo normalno prije patcha. Hebem ti DICE i EA zajedno!
Vidim da dosta ljudi nezna pobjeći od aviona, stoga nudim privatne sate letenja
Cijena? Prava sitnica
Za gajbu pive postat ćete najbolji pilot u svijetu i šire
koji je kura* s avionima.odjednom ulete u nekakav čudan stall i moš se *ebat.*ebem ti igru
Vjerojatno jer postoji maksimalna visina na koju se smiješ popeti. Na večini mapa s avionima je to na oko 900-1000m, a na npr. kanalima oko 300m. Kad se popneš iznad toga...stall.
Vidim da dosta ljudi nezna pobjeći od aviona, stoga nudim privatne sate letenja
Cijena? Prava sitnica
Za gajbu pive postat ćete najbolji pilot u svijetu i šire
Samo ako traži nemojte mu slučajno platiti unaprijed
Mislim da treće nema veze, samo vozač i gunner utječu. Na heliću je sigurno tako, za tenk nisam 100%.
Upravo isprobao sa gunnerom. Nije radilo
Kad si vozac i imas reactive armor oko tenka su nacrtatne dodatne linije koje predstavljaju dodatni stit.
Kad sam bio gunner, na slicici tenka nema tih linija.
Idem u istrazivanje po netu....
Ispravite me ako grijesim:
1. navodece rakete u tenku nemaju veze sa navodjenjem iz treceg CITV mjesta u tenku
2. navodece rakete rade samo na kopnena vozila
3. CITV station se moze upotrijebiti u kombinaciji samo sa javelinom (neovisan igrac van tenka)
Imam otkljucan CITV i vozam se stalno u tenku:
1.Kako nemaju veze, pa CITV locka sva vozila na koja vozac moze ispaliti navodecu raketu
2. ! Navodece rakete iz tenka rade na sva vozila, kopnena koje vozac moze sam lockati, i na helikoptere i avione koja moraju prethodno biti oznacena soflamom ili CITV-om !
3.CITV je isto sto i soflam, oznacuje mete i moze ih gadati javelin ili vozac tenka sa navodecom raketom.
Isprobao nekoliko puta i nije radilo
Sjedim u CITV-u. Naciljam neprijateljski helic ili tenk. Oznaci lock.
Vozac zeli ispaliti navodecu raketu tocno prema njemu, ali cijev se samo trzne i nista ne izleti
Idem traziti opise na netu... ili jos bolje video...
moram priznat kako je IRNV jedna bolesna stvarčica,zapravo najbolesnija od svih unlocksa za puške u BF 3
e sada igram na nekom jadnom serveru. i zauzemmo sve zastave i svaki put admin kao nesto balancira i sve nas ubije da kao mogu izaci iz baze. i tako jedno pet puta, po*izdio sam. i na kraju kaze admin da nesmiejm o zauzeti sve zastave ili c stalno tako, ja njemu napises learn to play, a on mene izbaci i kao razlog pise bad language. Da mu nebi stvarno sve j***ao.
Kakvi su to jadnici od ljudi boze sacuvaj, znaci ako tim dobro igrao nedaju ti!
pozdrav mozel me ko dodati u prijatelje na betlefeild 3 nadimak je (lisnjic) pozdrav svima
Da budem iskren ja ne znam voziti avione,nemam pojma a mnogo puta sam ih vozio MI28 HAVOC i VIPER i nekako savladam ali avione nikako moze li mi ko reci gdje je caka ?
Evo jedan koristan link sa svim problemima i rjesenjima.
http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes
Da budem iskren ja ne znam voziti avione,nemam pojma a mnogo puta sam ih vozio MI28 HAVOC i VIPER i nekako savladam ali avione nikako moze li mi ko reci gdje je caka ?
Treba ti joystick, tako je najlakše. S mišem je jako teško.
Ispravite me ako grijesim:
1. navodece rakete u tenku nemaju veze sa navodjenjem iz treceg CITV mjesta u tenku
2. navodece rakete rade samo na kopnena vozila
3. CITV station se moze upotrijebiti u kombinaciji samo sa javelinom (neovisan igrac van tenka)
Imam otkljucan CITV i vozam se stalno u tenku:
1.Kako nemaju veze, pa CITV locka sva vozila na koja vozac moze ispaliti navodecu raketu
2. ! Navodece rakete iz tenka rade na sva vozila, kopnena koje vozac moze sam lockati, i na helikoptere i avione koja moraju prethodno biti oznacena soflamom ili CITV-om !
3.CITV je isto sto i soflam, oznacuje mete i moze ih gadati javelin ili vozac tenka sa navodecom raketom.
Vozac zeli ispaliti navodecu raketu tocno prema njemu, ali cijev se samo trzne i nista ne izleti
Evo ti dobar gameplay sa tenkom i CITV-om
pocinje na 4:15
I dalje tenk mora lockati vozilo nakon sto ga ti lockas sa civom.. to obicno traje dodatnih 2-3 sec. radi sasvim ok, dapace gledaj da lockas avion ili helic jer padaju od samo 1 rakete a 99% ce ih imati flare kao perk koji im ne moze pomoci u ovoj situaciji.
Zapravo, bi. Nije vezan za BF3.
Prvi put, nakon 16 sati igranja sam konačno ubio sa avionom .
Pih, amater. Ja sam već nakon 10 sekundi imao prvi kill s avionom. Doduše, biješe to samoubojstvo, al' eto. Kill je kill..
Prvi put, nakon 16 sati igranja sam konačno ubio sa avionom .
HAHAH! :-D
Kolega po patnji vidim. Slična priča sa mnom. Nisi valjda 16 sati proveo u avionu? Ako jesi massive respect! X-D
Uglavnom, valjda su me srušili nekih 50+ puta prije nego sam uspio otključati flares. Koja katastrofa čovječe. Išao sam na 'fly only' servere i dok nekim čudom nisam otključao flares rušili su me unutar prvih 5-10 sekundi. Sad je malo bolje, ali i dalje sam očajan. Biće bolje valjda, treba redovito vježbati lol.
Evo jedan link sa školicom letenja. Ima dosta korisnih informacija:
Odite na rush Kharg Island ili Caspian Border i vježbajte na A10 ili Frogfootu. Sporiji su, lakše ubijaju i lakše su upravljivi.
meni i nije toliki problem letjeti okolo bezveze ali ubiti nekog vec je... ja vozim sve s tipkovnicom jer mi je tako najlakse, najlakse za vozit ali ne i za ciljat.
kod helica nemam takvih problema, tu cak mogu i dobro odletjet
I dalje tenk mora lockati vozilo nakon sto ga ti lockas sa civom.. to obicno traje dodatnih 2-3 sec. radi sasvim ok, dapace gledaj da lockas avion ili helic jer padaju od samo 1 rakete a 99% ce ih imati flare kao perk koji im ne moze pomoci u ovoj situaciji.
Hvala! Onda je problem bio u vozacu, sad cu popricati s njim ;)
Kaj se tice letenja...decki koji imaju joystick,kako vam je letit s njim? Meni je na mis i tipkovnicu teska pljuga! S helicem jedva poletim,a sa avionom poletim i upravljam strelicama i cim prebacim na pogled iz kokpita orem njive veoma brzo :)
Danny zanima me,dal ti zaradis sta od toga ak je server stalno pun?
holy shit xfire mi zbog nekog bug-a misli da je bf3 stalno ukljućen i miri mi sate 24/7 rofl, prema njemu u zadnjih tjedan dana imam 84h gameplaya a imam niti 40 sve skupa na originu hahahahaha
Kad je pun nije mi žao platiti za njega, kad je prazan jest. A i bolje je za sve nas skupa da je pun i da imamo zajedničko mjesto gdje znamo da ćemo sresti poznata lica - ne?
Upravo isprobao sa gunnerom. Nije radilo
Kad si vozac i imas reactive armor oko tenka su nacrtatne dodatne linije koje predstavljaju dodatni stit.
Kad sam bio gunner, na slicici tenka nema tih linija.
Idem u istrazivanje po netu....
Ne mogu nista potvrdjeno pronaci. Ima puno previse stranica na internetu koje pronalazi kad upisujem rijeci kao: Battlefield 3 tank working gunner specialization...
I slicne kombinacije...