Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
loud killer kaže...
Logigamer kaže...

Igra downloadana sve uredno 12.5 gb i iden sad igrat kad ono trazi DL jos 8,5 gb,sto je to?

To je vjerovatno Back to Karkand...

Ko ce dat back to karkand xD

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

:)

Frajer trči(ne vidi me) ja pucam po njemu,on se okrene i drito u glavu iako nije naciljao ni blizu glave.Takvih i sličnih situacije ima gomila.

ili...lik istrči pred mene ja otpucam u predjelu jaja i hs.lol

Ljudi me s tenkom pogađaju u glavušu.

Dao bi se kladit da mi je 70% svih smrti i ubojstava bilo head shot

Ali najviše mi se puta desilo da se nađem u okršaju 1v1:

ja G36C sa RDSom, on npr M240B sa IRNVom i normalno pošto ja imam ovaj RDS stignem prije aimati i gađam u glavu i neće džubre krepat pa onda on lijepo aima i 2-3 metka i opet gotov.

Ali ovo mi traje još od prije ovog zadnjeg patcha.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Meni igra radi ok,u rijetkim situacijama zna zatrzati,al to je zato jer imam samo 4 gb rama.Frend mi je reko da sa 8 gb igra radi 10 puta bolje,nema zatravanja,nema rusenja. Znaci jedini problem koj ostaje je crash prilikom prvog paljenja igre,al to nije nista strasno. Ma rame uzimam definitino do bozica.
x3Cks

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Izludit ce me ovo.. Nemogu se spojit.. Stoji cijelo vrijeme laoding map ili joining server..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

hahhahha, sada mi je umjesto c4 izvadio mortar., a jos ga nisam ni otkljućao  

facepalm.  kako se samo netko dobro našalio s ovom igricom.0

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
letece_prase kaže...

hahhahha, sada mi je umjesto c4 izvadio mortar., a jos ga nisam ni otkljućao  

facepalm.  kako se samo netko dobro našalio s ovom igricom.0

Hahahahahaha izjava godine !

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Izludit ce me ovo.. Nemogu se spojit.. Stoji cijelo vrijeme laoding map ili joining server..

U task manageru ugasi proces bf3.exe i ponovo pokreni battlelog.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Probaj kliknut na BF3 dolje u Taskbaru da pređe u fullscreen. Meni nekad sam stoji i stoji, a u biti mi je već učitano...

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

joj, kako me zivciralo to sinoc... vidim onog tuljana {#} vash efferusa di cuci i bleji u okolo, ni ne kuzi me. lijepo ga nanisanim i pocmem pucat, nakon 2-3 popusena metaka on se okrene i instantno me kokne. tako i kod onog one4army...

ne mislite da su oni shotguni s je8enim bombama malo prejaki?! em puca je8enu bombu em to radi jako brzo... nek bar smanje ROF kod tog sranja.

sinoc na metro mapi je to govno imao skoro svaki drugi igrac... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 7:38 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Jedva čekam popodne da vidim kako se BF3 pretvara u Sf igru nakon onog videa sa MAV-om. Sad čemo gledati po zraku odkud nešto zuji a ne gdje su protivnici. Još kad se na njega prikelji C4 pa u protivnički spawn.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Može standardno jutarnje punjenje servera dečkovi?
;-)
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo na čemu dice trenutno radi:

http://mp1st.com/2011/11/23/dice-reveals-next-battlefield-3-patch-details/

Dosta zanimljivih i potrebnih stvari!

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Hvala Xevissu, HR_Nicku, Sladicu i nekom random nijemcu - server je pun. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 9:36 (Danny_HR).
17 godina
animosity_frenzy kaže...

evo na čemu dice trenutno radi:

http://mp1st.com/2011/11/23/dice-reveals-next-battlefield-3-patch-details/

Dosta zanimljivih i potrebnih stvari!

Hmm, da...

Evo, jučer išao s kolegom malo CO-OP, smiješno je da smo se uspjeli spojiti jedan na drugog iz 5-og pokušaja (ili on ili ja dobijemo EA disconnect...). Imam dojam da se lakše spojim na Public Matchmake.

Na online serverima ako nema "Battlefield 3 has stopped working" (1 od 10 puta možda) kad jednom uđem mogu na tom serveru ostati dok se server ne sruši...

Najviše oko tih konekcija/Punkbustera, čega li već treba srediti (no razumijem da nisu svi serveri up to date, kao ni klijenti sa driverima/PB-em itd... Bar dok se na malo ne ustabili patch vani za koji tjedan). Čini mi se da će biti tu još puno patcheva.

No kakogod, jednom kada uđem u igru, i imam relativno pristojan team na svojoj strani (ne moram svaki put pobijediti...) onda uživam u igri koliko mogu.

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

...

ne mislite da su oni shotguni s je8enim bombama malo prejaki?! em puca je8enu bombu em to radi jako brzo... nek bar smanje ROF kod tog sranja.

Lol, inače frag rounds bi prema opisu trebali biti slabiji od sačme u svemu osim suppresionu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam problem do sad mi je sve normalno radilo i sad sa novim patchom pocnem igrat i nista se ne dogadja crni ekran samo se zvuk cuje..moze pomoc??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

joj, kako me zivciralo to sinoc... vidim onog tuljana {#} vash efferusa di cuci i bleji u okolo, ni ne kuzi me. lijepo ga nanisanim i pocmem pucat, nakon 2-3 popusena metaka on se okrene i instantno me kokne. tako i kod onog one4army...

Pa ja još nemam usas.

Meni iskreno isto baš nije jasno to insta kilanje. Počnem prvi pucat po liku, on mene samo pogleda i padnem mrtav.

Da malo sam te jučer grublje uzeo (khm, više puta). Samo apliciraj neku kremicu da oporaviš guzu za nastavak večeras.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
AA-d00d kaže...

Čini li se to samo meni ili su pojačali ovaj USAS u zadnjem patchu? Svi su počeli igrati s tim i imam osjećaj da mi likovi radi HS kao da imaju f*cking sniper{#}

Ne bih rekao da je pojačan. Ali gledaj to ovako - otključava se na lvl43 (dakle ili netko tko dobro igra, ili ima jako puno vremena za igranje - nećemo sad o boosterima i cheaterima), i radi se o automatskom shotgunu - na koji staviš recimo još suppression dobiješ oružje s kojim druga strana na malim/srednjim distancama nema šanse.

Znam kolegu koji je igrao cijelu noć da ga otključa, uzeo recon-a, stavio T-UGS na sredini mape i u TDM-u za nekih 5-6 sati napravio 271 kill s time... Realno gledano, ako nove stvari koje možeš otključati nisu bar malo bolje od onih koje imaš na startu, čemu se truditi za lvl up?

Bio sam ga fore radi pokupio sad u CO-OP-u noćas na Hit-and-Run misiji - to mete sve pred sobom...

16 godina
odjavljen

ne, malo je nejasan post... ovo o usasima je drugi dio. ti si bio support i imao si IAR ili tako nesto, camio si tamo kod highway zastave na grand bazzaru iza kontenjera... a ja sav sretan izvirio sa strane i vidim freekill a kad ono k***c.

@ZConv1ct

je, okusio sam sinoc kako im fali stopping power :/.. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
l0k1 kaže...

imam problem do sad mi je sve normalno radilo i sad sa novim patchom pocnem igrat i nista se ne dogadja crni ekran samo se zvuk cuje..moze pomoc??

Čitaj stranicu dvije unatrag, ja sam napisao kako sam ja riješio problem pa ti možda pomogne.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne, malo je nejasan post... ovo o usasima je drugi dio. ti si bio support i imao si IAR ili tako nesto, camio si tamo kod highway zastave na grand bazzaru iza kontenjera... a ja sav sretan izvirio sa strane i vidim freekill a kad ono k***c.

@ZConv1ct

je, okusio sam sinoc kako im fali stopping power :/.. 

Da koristim ili IAR ili onaj PDW nešto.

IAR je brutalan, nije ni čudo da sam te brzo srezao.

Gle, učio sam od vas mućke đubradi na bug serveru. Ti si bio jedan od igrača koje sam pratio, promatrao i učio stil igre, ne možeš mi se sad žalit.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
neaktivan
Vash, priznaj, koliko si se jučer dugo buksao na Noshahar Canalu da mi popališ little bird?
15 godina
Battlefield 3

sve šta ću reć je prestanite se žalit,svi imaju jos više problema otkad je došao patch,sinoć sam se od 13-te uspio spojit na server,a i onda je laggalo,i unatoc svemu sam igrajući uživao više nego u bilo kojem call of duty-u, tako da neznam koje su vam to filozofije "ako ne proradi do vikenda prodajem" , treba ćekat, ovo vjerojatno ima 4 puta više programskog koda nego mw3 pa time  i više mjesta za greške.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF2 nije dobro radio godinu dana nakon izlaska, pa je to za nas veterane serijala standard. :)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Vash, priznaj, koliko si se jučer dugo buksao na Noshahar Canalu da mi popališ little bird?

Iskreno ti mi nisi bio glavni cilj. Uspio sam vam doći iza spawna pa sam htio krenuti naprijed  i čistiti na koga naletim, a onda sam vidio tebe kako zvrndaš okolo u pozadini pa sam počeo tražiti neki engineer kit ili recona da te skinem. Al eto, skužio si me.

Onda sam se prebacio tebi u tim i u helić. BTW na žalost C4 ne ozljeđuje friendly helić.{#}

15 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Vrlo ružno od tebe što to radiš. :-)

Njubara u srcu, šta'š.{#}

17 godina
neaktivan
haha.
Nisam mogao naprijed jer je čiter Sapko bio u AA i nikako da ga moj tim počisti. Al dobro, ne bunim se, buksao sam se u heliću iza i ubrao 10-1. :) A još smo i pobijedili.
17 godina

Neznam kaj su radili ali sam ponovno poćeo propadati u zemlju

to mi se jedino dešavalo na rush metro mapi,ali mi sad skoro na svim mapama propadnem

BF3:crna_bandera
16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
haha.
Nisam mogao naprijed jer je čiter Sapko bio u AA i nikako da ga moj tim počisti. Al dobro, ne bunim se, buksao sam se u heliću iza i ubrao 10-1. :) A još smo i pobijedili.

Nije Sapko čiter. Samo dobro igra pa misliš da je čiter.

Kalko1212 ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice