Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Proc je I5-2500K

Grafa XFX-6870

4gb memorije

Win 7 profesional 32 bitni

Driveri od grafe su zadnji koje sam mogao skinuti,komp je nadogradjen prije 4 tjedna i tad je ispuhan i očišćen i igrao sam BF3 bez problema do

ovog patch-a bez smrzavanja,crnih ekrana i sl...

Ništa nije OC i temp je normalna..

I primjetio sam danas ujutro da kad udjem na prazan server,da se ne smrzava,nego jednostavno piše da čekam min 4 igrača i mogu skakati u mjestu ili u nekom vozilu i onda se ne smrzava..

jedino kad udjem u neki server gdje im ljudi,onda ide smrzavanje nakon početka igre ,dok biram oružja ,opremu i recimo spektiram(ono plavi mi ekran,al

vidim ekipu ispod kako igra onda ne) ...????

Ne znam koliki ti je to problem, ali cisto nagadjam, da probas sa x64?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
17 godina
neaktivan

Moze se C4 unistiti, mislim ja sam dosada uspjevao sa M320, samo ga sibnes na MCOM:) (nisam siguran,mozda je to bio onaj klinac od nagazne mine,zaboravih ime, ali mi je dosada dosta puta pisalo: explosives destoyed 20)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=hgLd2w3uuHU

MAV-Micro Assault Vehicle {#}

106-0

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 18:03 (BobbyZ).
Moj PC  
18 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Prije patcha nisam imao toliko problema sa igrom,najviše su problemi sa joining,disconnecting i blabla.iz protesta uninstall igre i origina do sljedečeg patcha.nemam ja živaca za ovo,Skyrime evo me,bacam pušku i uzimam mač i ulov na zmajeve...
Cpt_LIAR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zao mi je vas sa space shuttle kompovima, toliko ste para spljuskali u to a nemrete igricu normalno vrtiti dok ja sa svojim prosjecnim kompom lagodno vrtim i chillam.

Al dobro, valjda ce i vas krenuti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

106-0

Ajme,koji luđak {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo napokon i ja osvojio prvo mjesto na nekom serveru, BF3 mi je dosta laksi neg BF Bad compny 2!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel zna itko gdje su postavke za MAV-a? Kad smo vec kod toga..

kako i GDJE namjestim tj bindat druge tipke ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

jel zna tko šta je sad ovo? kicko me dvije partije zaredom sada nakon 2 min provedene u igri,do danas mi se ovo nije niti jednom desilo {#}

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Pajser90' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Black screen moje rješenje:

1. U registry-u gledati ostao li je koji ključ da ima ru_RU nastavak te ga promijeniti u en_US

2. U direktoriju gdje je BF3 instaliran, također pogledati ima li koja datoteka da je uz en_US.*, meni su bile 2 ruske te dok ih nisam maknuo, imao sam i dalje crni ekran. Nakon što sam ih obrisao, sve mi uredno radi.

da ja sam isto ruske obrisao

17 godina
Berkut kaže...
TomoR kaže...
Berkut kaže...
Berkut kaže...

Pozz ekipi....
Imam problem od kad sam skinuo patch....do tad je igra radila normalno

Udjem u igru i dok prtljam po menijima (ono biram klase i oružja ma koliko dugo niš se ne dogadja)

al čim udjem u igru za 30-45 sec mi se igra smrzne( a do tad je bilo sve normalno),pa nekad ne mogu ni izać iz igre,nego moram

ugasiti komp na onom prekidaču na stražmjoj strani kante...

HELP.....

Može help....??

Možda bi ti netko mogao pomoći da nam ispišeš komponente (svakako koji PSU imaš), drivere, koju verziju Windowsa... Da li je računalo clockano, koliko je staro, zadnji put ispuhano? Temperature grafičke/procesora?

Osim toga, ako ti se komp smrzne, nego samo držiš gumb za paljenje stisnutim 4 sekunde i trebalo bi se ugasiti (osim ako si mijenjao postavke u BIOS-u).

Proc je I5-2500K

Grafa XFX-6870

4gb memorije

Win 7 profesional 32 bitni

Driveri od grafe su zadnji koje sam mogao skinuti,komp je nadogradjen prije 4 tjedna i tad je ispuhan i očišćen i igrao sam BF3 bez problema do

ovog patch-a bez smrzavanja,crnih ekrana i sl...

Ništa nije OC i temp je normalna..

I primjetio sam danas ujutro da kad udjem na prazan server,da se ne smrzava,nego jednostavno piše da čekam min 4 igrača i mogu skakati u mjestu ili u nekom vozilu i onda se ne smrzava..

jedino kad udjem u neki server gdje im ljudi,onda ide smrzavanje nakon početka igre ,dok biram oružja ,opremu i recimo spektiram(ono plavi mi ekran,al

vidim ekipu ispod kako igra onda ne) ...????

Aha, 32-bitni winsi... Izgleda da je DICE zeznuo patch za 32-bitne winse.

Probaj kao što je opisao blueyes1977 ovdje u postu:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489479534516/

Što zapravo radiš s tom naredbom je da aplikaciji omogućiš da koristi više od 2GB memorije (to je max za aplikaciju u 32-bitnim winsima), očito nakon toga BF3 lakše diše.

Sretno.

17 godina
lobotomac90 kaže...

jel zna tko šta je sad ovo? kicko me dvije partije zaredom sada nakon 2 min provedene u igri,do danas mi se ovo nije niti jednom desilo {#}

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Pajser90' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006

zna li itko o čemu je riječ? ne mogu igrat uopće,svaki put izbaci,a pederi na live chatu se ne javljaju već dobrih pola sata,joooj kako mi pije živce ova igra i krvavi EA i Dice {#}

17 godina
lobotomac90 kaže...
lobotomac90 kaže...

zna li itko o čemu je riječ? ne mogu igrat uopće,svaki put izbaci,a pederi na live chatu se ne javljaju već dobrih pola sata,joooj kako mi pije živce ova igra i krvavi EA i Dice {#}

Pa prvo probaj udate Punkbustera napravit:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf3.php

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:59 (TomoR).
16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
lobotomac90 kaže...

- Firewall, antivirus?

provjeri PB instalaciju (servis)

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jel zna itko gdje su postavke za MAV-a? Kad smo vec kod toga..

kako i GDJE namjestim tj bindat druge tipke ?

To i mene zanima. Nikako se spustit s MAV-om jednom kad poleti...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
odjavljen

ctrl - down

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
lobotomac90 kaže...

Nova zabava zbog koje ja i dvoje kolega prodajemo (jedan je prodao) igru i zbog kojeg smo otkazali daljnje plaćanje servera. Igra nam je svoj trojici neigriva.

17 godina
Battlefield 3

momci hvala ali eo javila se gamad na supportu u međuvremenu i frajer mi kao i vi rekao da updejtam PB što i jesam i naravno opet isti vrag,i sad mi kaže da napravim uninsall igre i origina putem nego Reevo smeća...uglavnom neda mi se živcirat sad više,odo tekmu gledat,dovoljno sam se danas oko BF-a naživciro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

momci hvala ali eo javila se gamad na supportu u međuvremenu i frajer mi kao i vi rekao da updejtam PB što i jesam i naravno opet isti vrag,i sad mi kaže da napravim uninsall igre i origina putem nego Reevo smeća...uglavnom neda mi se živcirat sad više,odo tekmu gledat,dovoljno sam se danas oko BF-a naživciro.

Je*eš update PB-a, jesi li provjerio da ti je pokrenut PnkBstrA "service"?

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo nema vise timed out-a i tih sranja...ali u igri imam problema kad hocu sa defibrilatorom da revivam nekog palog suborca nece...10 puta sam drmnuo jednog i nece i nije samo njega nego i puno ostalih.. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

106-0

Evo mu i profil. Pogledajte mu killove sa MAV-om 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/iM-oxide/weapons/193010578/pc/

BF3 nick: herdjuro
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Evo nema vise timed out-a i tih sranja...ali u igri imam problema kad hocu sa defibrilatorom da revivam nekog palog suborca nece...10 puta sam drmnuo jednog i nece i nije samo njega nego i puno ostalih.. :S

Pa zato kaj istekne vrijeme, nece on tebe cekati cijelu vječnost da ga dignes.

15 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...
BobbyZ kaže...

106-0

No.

...

That's just wrong...

Blarg.
13 godina
protjeran
dedaa kaže...
loud killer kaže...

Pa zato kaj istekne vrijeme, nece on tebe cekati cijelu vječnost da ga dignes.

Ne istekne...odmah nakon sto ga ubiju ja revive puknem.

13 godina
protjeran
1337Raptor kaže...
BobbyZ kaže...

106-0

A sto se tice ovoga nemoguce je da ima ovakav k/d ratio jednostavno je ne moguce ! Aimbot {#}

16 godina
loud killer kaže...
1337Raptor kaže...
BobbyZ kaže...

106-0

A sto se tice ovoga nemoguce je da ima ovakav k/d ratio jednostavno je ne moguce ! Aimbot {#}

Jesi pogledao video?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Pa vidiš da snajpa većinu vremena :o

14 godina
protjeran

danas gledam koji qurac pise mi da treba skinuti update 400mb,skinem ga i idem install nece,kad vidim avira izbrisala .exe ^^

16 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

danas gledam koji qurac pise mi da treba skinuti update 400mb,skinem ga i idem install nece,kad vidim avira izbrisala .exe ^^

Tak je i meni bilo xD

Al ovaj patch je katastrofalan. Prvo mi stave ruski (ajde ok, imam ruski key pa jos prolazi). Sad svaki 10. put udjem u server. A kad napokon udjem, 5-10 min normalno igram i onda krene katastrofalni lagg, znaci 0.5 fps.

A kaj je najgore igra mi je savrseno radila prije patcha. -.-'

15 godina
Battlefield 3

Nigdje ne vidim g3 pljucu da se može otključat. ima samo g36c ali to nije to koliko vidim. Dobija li se ona nekako posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice