HC = man mode
NORMAL = girl mode
HC = man mode
NORMAL = girl mode
HC = man mode
NORMAL = girl mode
Lol, bila je već više puta anketa koji je mod za pič**ce.
Kakav je ono svaki put bio rezultat.
HC = man mode
NORMAL = girl mode
O pa di si Domi! tj ultrasexyboy! tj Hc_for_life!
Opet novi račun? benali te a?
HC = man mode
NORMAL = girl mode
O pa di si Domi! tj ultrasexyboy! tj Hc_for_life! tj. čovjek koji ne zna ciljati! tj čovjek koji samo zna kempati s snajperom! tj covjek koji u zivotu nije pogodio headshot!
Opet novi račun? benali te a?
Malo sam popravio listu :)
Želite pravu istinu o HC??
Jeste li sigurni da ste spremni za nju??
BUG BC2 je bio HC server!!
Zbog FF je bio klasificiran kao HC i nedostupan pod "normalnom" pretragom..
Dakle svi smo mi PIČ...ILI po HC!!
Želite pravu istinu o HC??
Jeste li sigurni da ste spremni za nju??
BUG BC2 je bio HC server!!
Zbog FF je bio klasificiran kao HC i nedostupan pod "normalnom" pretragom..
Dakle svi smo mi PIČ...ILI po HC!!
Ti si zbunjen. U trazilici imas 2 vrste glave.
zuta-HC siva-ff on
Ti si zbunjen. U trazilici imas 2 vrste glave.
zuta-HC siva-ff on
Nije bitno..
Glavno da BUG server nije bio dostupan putem normalne pretrage, već samo HC!!
You were not prepared!!
opet HC vs normal
Već sam 3 puta u roku od 5 minuta bio na zahodu, ali vi ste svejedno dosadniji od tog mog proljeva s ovim hc i normal prepucavanjim....
Btw. izasli su novi WHQL driveri od nVidie za BF3.
a di ih ti vidis
Zašto bi teže ubijanje potenciralo borbu 1vs1 ili soliranje išta više nego HC. Što se mene tiče teže ubijanje protivnika također daje i dodatni motiv za timsku igru. Dok se u normalu squad drži zajedno i pokriva se međusobno male su šanse da vas neki lone wolf ubije. Imate previše zdravlja a on premalo municije u jednom spremniku.
Dok u HCu dobro smješteni pojedinac može jednim rafalom počistiti cijeli squad. Ili netko tko dođe protivniku iza leđa može komotno napraviti kaos epskih proporcija. Biti u normalu Boško Buha, flankati protivnika i doći im s leđa obično ima za efekt 1-2 mrtva neprijatelja iza čega slijedi brza smrt. Osim naravno ako ne igraš protiv debila. Ali ako se iza leđa zavuče cijeli squad s dva dobra medica i supportom za municiju onda je to druga priča.
Upravo to je ono što su radili klanovi na BUG serveru i ujedno razlog zašto je public ekipa redovito protiv njih masno gubila. A jedan igrač sam ih ne može ubiti. Zato sam ja često piz**o jer mi nitko nije htio pomoći. Tim više što sam ja alergičan na timove koji bi se samo napucavali po sredini a ne bi pokrili bokove.
Da skratim jednostavno postoji razlika u pristupu kako ćeš igrati normal a kako HC. I opet se vraćam na ono što sam rekao. HC više nagrađuje koncentrirane i tiše a normal one vičnije oružju. Timski se može igrati u jednom i u drugom, ali opet s drugačijim pristupom.
A moje mišljenje da je teže biti spretan s oružjem ostaje. Al to je moje mišljenje...
Btw. što se tiče idiotskih scena na 2m2, njih ima. S tim se slažem. Nekad to zna izgledati smješno. Ali kao što sam rekao, ja realnost u ovo ne mješam.
Isto tako je BF onda slobodno mogao biti borba mechova (joj kako bih volio novog Mechwarriora zaigrati... stara igra, ali stariji će se sjetiti).
Upravo poanta jest u tome da precizan, dobar igrač može sam ubiti njih pet. Ako loše cilja, nema tog sipanja metaka koje će ga spasiti. Ali može biti ne znam kako dobar, poginut će pred dvojicom jer će mu nestati metaka. To je toliko nerealno i glupo da je neprihvatljivo. Recoil čini svoje. U Call of Dutyju je nebitan, ali u BF ima itekakav utjecaj - zbog realnih udaljenosti i oružja, nema šanse da netko može doći i nasumično pobiti vod. Ciljanje trebaš.
opet HC vs normal
Već sam 3 puta u roku od 5 minuta bio na zahodu, ali vi ste svejedno dosadniji od tog mog proljeva s ovim hc i normal prepucavanjim....
Ni COD vs Bf prepirka nije ništa zanimljivija, što znači da je zahod trenutno zanimljivije mjesto od ove teme.
No, vidim da te nema, što znači da si i sam došao do tog zaključka ;)
Evo jedna vijest što me baš obradovala a vjerujem i druge koji su napravili prednarudžbu u Osijeku u Zeldi. Za 299kn se trebala dobiti box verzija ali ne LE. No sad sam ovo dobio na mail!
"Poštovani ,
Ovim putem Vas obavještavamo da zbog izvršene prednarudžbe Battlefield 3, na poklon umjesto klasične verzije igre dobivate Battlefield 3 Limited edition za istu cijenu.
Lijep pozdrav,
Zelda trade d.o.o."
Najs! :)
Evo jedna vijest što me baš obradovala a vjerujem i druge koji su napravili prednarudžbu u Osijeku u Zeldi. Za 299kn se trebala dobiti box verzija ali ne LE. No sad sam ovo dobio na mail!
"Poštovani ,
Ovim putem Vas obavještavamo da zbog izvršene prednarudžbe Battlefield 3, na poklon umjesto klasične verzije igre dobivate Battlefield 3 Limited edition za istu cijenu.
Lijep pozdrav,
Zelda trade d.o.o."
Najs! :)
jesi to ti nesto posebno pa si samo ti dobio? ili ce i ostali smrtnici to dobiti? cisto informativno :)
Koji mi preporučate da uzmem?
Obični Battlefield 3 ili Battlefield 3 Limited Edtion?
Šta bi se dogodilo ako stisnem accept?
neznam bas dobro engleski
ništa,pisalo bi ti da nemožeš igrati prije 28.
Isto tako je BF onda slobodno mogao biti borba mechova (joj kako bih volio novog Mechwarriora zaigrati... stara igra, ali stariji će se sjetiti).
Upravo poanta jest u tome da precizan, dobar igrač može sam ubiti njih pet. Ako loše cilja, nema tog sipanja metaka koje će ga spasiti. Ali može biti ne znam kako dobar, poginut će pred dvojicom jer će mu nestati metaka. To je toliko nerealno i glupo da je neprihvatljivo. Recoil čini svoje. U Call of Dutyju je nebitan, ali u BF ima itekakav utjecaj - zbog realnih udaljenosti i oružja, nema šanse da netko može doći i nasumično pobiti vod. Ciljanje trebaš.
Ma meni se čini da tebe najviše pere ovo boldano. Nije mene briga dal je to glupo, neralno i meni neprihvatljivo. Takvo je kakvo je i smatram da čini samu igru težom za igrati. End of story.
Isto tako mi je 5 puta teže igrati RO2 kad je uključen killcam. Smatram to izuzetno glupim dodatkom i rađe igram bez njega. Ali to ne mjenja moje mišljenje da je s uključenim killcamom puno teže pojedincu napraviti jako dobar rezultat ili bar ubiti čim više protivnika.
Šta bi se dogodilo ako stisnem accept?
neznam bas dobro engleski
uuuuuu... dobija si jednu od onih rijetkih verzija BF3-a koji uniste racunalo...
ja bi je izbrisa i dozivotno zaboravija....
al opet... tko ne riskira taj i ne profitira....
uf,vi origin-alci možete već sutra na servere
Evo za sve koji su bili skepiticni
Zavvi poslo DVD :))
A omg meni je još "Awaiting Despatch" ://
uf,vi origin-alci možete već sutra na servere
pa kako si ti instalirao igru ako nisi preko Origina?
da svi se bune nesto za snipere,pa kako bi izgledalo da sniper trci po livadi i trazi neprijatelja,koga bi pogodio?jedino bi zapeo za drek na livadi a ne ubio nekog
da svi se bune nesto za snipere,pa kako bi izgledalo da sniper trci po livadi i trazi neprijatelja,koga bi pogodio?jedino bi zapeo za drek na livadi a ne ubio nekog
Inače nije snajper nek je recon, izvidnica. I kao takav opremljen s 4x optikom ili nekim SMGom, mobilnim spawnom i laserskim markerom može biti puno korisniji na prvoj crti nego kao bushmonster s snajperom. To se pokazalo/dokazalo već u beti.
A omg meni je još "Awaiting Despatch" ://
Kasnije si narucio, valjda zato...
@Kule_Zg Da ja sam naručio u subotu, danas ću još jednog.. baš me zanima kad će sve to stići.
Vidis, sad si me sjetio. To me bas zacudilo u Beti.
Kako to da su povezali izvidnicu (recon) i glavno oruzje sniper?
Ono, po logici je to sasvim suprotno :)