Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
smiglcro kaže...
Y2K2 kaže...
smiglcro kaže...
Y2K2 kaže...

Vidis za tebe je COD kao stvoren.

Vidis ti procitaj opet cijeli moj post pa ces mozda shvatiti poantu. Ustvari neces jer nisi ni prvi puta shvatio pa cu ti reci. Primarna stvar mi je da padnes od 2 metka, nakon toga dolazi sve ostalo...

I daj reci na sta bi licila igra kad bi padao od 2 metka, imao bi 32 grma na mapi koji pucaju.

Rekao bi ja da ti nisi nikada igrao na full HC serveru, redovito padaju od 2-3 metka, redovito me tenk zabije iza zida s jednog granatom, helic me rejpa ako pogodi blizu mene, dovoljne su 2-3 bazuke da razbijes tenka ako pozivis toliko jeli :) uglavnom sve kako treba biti. e vidis tada team play itekako ima smisla, ali mogu ti ja bibiliju napisati o tome kada ne razumijes o cemu pricam...

Nebrini se ti igrao sam ja dovoljno da znam sta je hc i kao se igra na hc serveru.

=XII=SandMan....
15 godina
thesekiman kaže...

Na konzolama imaju opciju instalirati HD Texture Pack sa drugog disca. Razlika se itekako primjeti, neznam zašto to nisu po defaultu stavili. Ovako ce se sigurno naci brdo likova koji će posrati grafiku na konzolama, neznajući da mogu instalirati HD pack. Znam da ovo mozda nije za ovu temu, al ajd, čisto da vidite razliku.

http://www.battlefieldlog.com/2011/10/battlefield-3-hd-textures-mandatory-on.html

to je samo na x360 i to iz 2 razloga: manji kapacitet optickog medija i mala velicina hard diska po defaultu. teksture dolaze na drugom disku i naravno da ih ne moze ucitavati ako nisu instalirane na hard.

na ps3 je sve na jednom blu-rayu a takodjer se moze instalirati i na hard pa tog upozorenja nema.

16 godina
neaktivan

ZAVVI DISPATCHED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
odjavljen

Po meni treba više pameti da se organizira napad/obrana healt regen ammo resulpy itd , od cijelodnevnog kempanaja u grmu sa snajperom ili MG-om sa 4x optikom.

Hoćeš igrat sneakere ili slicne igre igraj  ARMa_u ili splinter cell.

Ovo je battlefield. I takav mora biti. A HC je samo mod koji je prilagođen vajnerima koji u svakoj igri imaju neke posebne zahtjeve ili im smeta HUD i minimapa da nebi bili odkriveni i da bi mogli nesmetano kempati.

I dobro veli konvikt, nemoj tražiti realnost u igrama jer je nema ni malo , kako u normal modu tako ni u HC modu.

šta će mi meci i regen,igram dok ne potrošim i to je to,u 100% slučajeva me uvijek netko ubije a ostane mi metaka i svega

ionako svi igraju za K/D i kill,ovako samo pomažeš svom drugu u timu da ima bolji K/D od tebe

iako se igra u timu svaki igrač u timu ti je i konkurencija

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

ZAVVI DISPATCHED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meni isto...

... ali ne BF3 ... ali ne BF3
15 godina
Y2K2 kaže...

Nebrini se ti igrao sam ja dovoljno da znam sta je hc i kao se igra na hc serveru.

Sto se pjenis onda? Sto uzitak ti je sto te spota neki lik koji te ustvari i vidio i onda te zabije neki troll koji puca na "spot tockicu" na blef? Ili je uzitak kada potrosis 8 bazuka na tenk iza kojega stoji neki lik s repair alatom i smiju ti se oboica :) Ili kada bacis bombu u potkrovlje na kojem se nalazi 5 ljudi i ne ubijes nikoga... :) NHF ako se tebi to svidja tvoja je sloboda koji ces mod igrati, ali mani se tih gluposti i preporuka koje su igre za mene valjda to kroz 20 godina gejmanja mogu i sam zakljuciti.

16 godina
neaktivan

Gamereactor Sweden se ustrtario..

Grafika 8/10

15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Y2K2 kaže...

Sto se pjenis onda? Sto uzitak ti je sto te spota neki lik koji te ustvari i vidio i onda te zabije neki troll koji puca na "spot tockicu" na blef? Ili je uzitak kada potrosis 8 bazuka na tenk iza kojega stoji neki lik s repair alatom i smiju ti se oboica :) Ili kada bacis bombu u potkrovlje na kojem se nalazi 5 ljudi i ne ubijes nikoga... :) NHF ako se tebi to svidja tvoja je sloboda koji ces mod igrati, ali mani se tih gluposti i preporuka koje su igre za mene valjda to kroz 20 godina gejmanja mogu i sam zakljuciti.

Ja bi rekao da se ti pjenis,a ovo za tenk, to ti se moze samo desit kad igras sam.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Grafika 8/10

mozda su oni to izvukli sa BETE a ne full igre...

15 godina
Abomb kaže...
NightShadow kaže...

Grafika 8/10

mozda su oni to izvukli sa BETE a ne full igre...

http://www.gamereactor.se/recensioner/29619/Battlefield+3/

Šteta nema prevoda na eng... :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 12:33 (smiglcro).
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Y2K2 kaže...

a od ovog mi je još veći užitak kad me pogodi lik iz svoje baze i ubije s jednim metkom i onda se cereka i piše po chatu kako me ownao.

Bomba u potkrovlje? čemu? Imaš c4 a kolega ti nafila zgradu sa at minama. da vidiš vatromet! e to je teamwork a ne kad se dva kempera dogovaraju na koji kraj mape će koji..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 12:40 (red_bull).
17 godina
Battlefield 3

Zašto svi kod spomena snipera i HC moda odmah povežu sa kampiranjem?

Jeli vam ikad palo na pamet da ima i polu jurišnih snipera. Pratiš svoj tim na poluodstojanju i samo snipaš ispred njih ili skidaš kampere na daljinu.

Tako nisi arma MCom ali si doprinio dosta svom timu.

Zašto je i kampanje nužno loše? Sve zavisi od pozicije kampera, ako ide samo na KD onda je vjerovatno,ali ne i nužno, loše ali ako nađe poziciju u nekom, recimo, grmu i s te pozicije može pokrivat oba MComa i tako spriječiti armanje...što to nebi i napravio?

Ako je protivnički tim toliko "glup" da te nemože otkrit na 10 metara od oba MComa onda i ne zaslužuju pobjedu.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Grafika 8/10

Pogledaj im malo ocijene. Zbroj svih ocjena je 35

to podijeliš sa 4 i dobiješ 8.75

neka čudna matematika.

jokaCRO ingame
16 godina
odjavljen

ili full assault recon s onim automatskim puskama... to mi je na kraju bio najveci gust

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Zašto svi kod spomena snipera i HC moda odmah povežu sa kampiranjem?

Jeli vam ikad palo na pamet da ima i polu jurišnih snipera. Pratiš svoj tim na poluodstojanju i samo snipaš ispred njih ili skidaš kampere na daljinu.

Tako nisi arma MCom ali si doprinio dosta svom timu.

Zašto je i kampanje nužno loše? Sve zavisi od pozicije kampera, ako ide samo na KD onda je vjerovatno,ali ne i nužno, loše ali ako nađe poziciju u nekom, recimo, grmu i s te pozicije može pokrivat oba MComa i tako spriječiti armanje...što to nebi i napravio?

Ako je protivnički tim toliko "glup" da te nemože otkrit na 10 metara od oba MComa onda i ne zaslužuju pobjedu.

Nije problem kad igras rush, tu nema smisla nikog nazvat kemperom.Problem je kad se igra CQ i kad se 10 igraca iz jednog tima skempa i ne sljivi zastave, a u ovoj igri bez timskog igranja mos pusit q sto ces ista napravit.

=XII=SandMan....
16 godina
odjavljen

Kempanje napadačkog tima na Rushu je glupost tima, ne krivnja HC-a, jer će se s takvim timom isto dogodit i na Normalu. Nema razlike. A "jurišni snajper" je sinonim za "idiot", jer uistinu trebaš biti idiot da jurišaš sa snajperom.

15 godina
red_bull kaže...
smiglcro kaže...

a od ovog mi je još veći užitak kad me pogodi lik iz svoje baze i ubije s jednim metkom i onda se cereka i piše po chatu kako me ownao.

Bomba u potkrovlje? čemu? Imaš c4 a kolega ti nafila zgradu sa at minama. da vidiš vatromet! e to je teamwork a ne kad se dva kempera dogovaraju na koji kraj mape će koji..

Baze u bf3 (ako pricas o home base) nisu uopce vidljive jedna s druge, barem ne prema onome sto sam vidio. ako te lik sabije s 1 metkom na tu udaljenost onda ili ima srece ili si ti razgovarao s punicom pa si bio laka meta. Bazi ti ni ne moze prici da te moze rejpat na spawnu, ne kuzim tu pricu?

Kakav c4 pricamo o kuci, ovo je dinamicna borba ti mislis da ja imam vremena uci unutra i postaviti c4 na sve nosive zidove da bi eventualno srusio zgradu? iz treceg pokusaja? Kakve veze HC ima s nacinom igre? Tko kempa na HC kempa i na normal, tko zeli igrati solo igrati ce bez obzira na mod, sta se lozite na gluposti, ako ces cijelu mapu sjesti na brdo i kempati pa tko ti brani, ako uzivas u takvom nacinu igre tvoje pravo... battlefield je uvijek bio SLOBODA!!! da u jednom fps.u radis toliko razlicitih stvari i uvijek se zabavljas, ono sto tebi predstavlja zabavu je tvoja stvar i tvoje pravo, sve ostalo je obicno trolanje.

16 godina

Normal vs HC je nebitna bitka. Svako igra što mu više paše, ni jedan mod nije bolji od drugog. Svaka rasprava i svako prepiranje oko istih nema smisla. Shvatite da čak niti glasanjem ne možete dobiti pobjednika te imaginarne bitke. Odustanite, molim vas.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kempanje napadačkog tima na Rushu je glupost tima, ne krivnja HC-a, jer će se s takvim timom isto dogodit i na Normalu. Nema razlike. A "jurišni snajper" je sinonim za "idiot", jer uistinu trebaš biti idiot da jurišaš sa snajperom.

Sa ovim se bas i ne slazem, ja sam uvijek sa snajperom forsirao i bio naprijed, sto mogu potvrdit mnogi ovdje sa foruma koji su igrali bc2. Meni smeta na HC-u sto ljudi nece da se pokrenu jer znaju da ih moze netko ubit sa 2-3 metka, i onda odluce kempat cijelu partiju.

=XII=SandMan....
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

vidio sam par videa u cod kako jurišaju sa snajperom i samo ubijaju,bolje nego sa automatom

da bi jurišao sa snajperom treba jako dobar skill

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja želim HC kad pucam na nekog, a normal kad pucaju po meni. Mogu li dobiti takav mod? {#}

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...
Meni smeta na HC-u sto ljudi nece da se pokrenu jer znaju da ih moze netko ubit sa 2-3 metka, i onda odluce kempat cijelu partiju.

I meni to smeta, ali to nije baš tako. Tko je pichkica, to je i na HC-u i na Normalu.

M4X kaže...
Tonči kaže...

A "jurišni snajper" je sinonim za "idiot", jer uistinu trebaš biti idiot da jurišaš sa snajperom.

vidio sam par videa u cod kako jurišaju sa snajperom i samo ubijaju,bolje nego sa automatom

da bi jurišao sa snajperom treba jako dobar skill

I ja sam u Quakeu s rail gunom skako i u skoku i okretu headshotao protivnike. To s Battlefieldom nikakve veze nema. Ako je moguće u Battlefieldu, to je promašen dizajn igre. Snajper ima svoju svrhu i mehaniku preslikanu iz stvarnosti i mora tome odgovarati, inače nema smisla.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

to je dobro kad u skoku možeš pucat,meni u beti bf3 vojnik slabo skače ili nikako, kao da ima tonu tereta,i sporo se kreće

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
moderator
M4X kaže...

to je dobro kad u skoku možeš pucat,meni u beti bf3 vojnik slabo skače ili nikako, kao da ima tonu tereta,i sporo se kreće

Joj DICE, yebem li vam sunce...

Šta ste ovo napravili sa ganjanjem COD-a, da ovakve komentare čitam?

Skoči ti pod punom ratnom spremom. Uzmi pušku, mitraljez ili snajper od 6-7 kg, dodaj 400 metaka, šljem i pancir, obuj tvrde čizme pa da te vidim. Kad skočiš, onda to ponovi. Pa ponovi. Pa da vidim dokle ćeš.

De shvati da mehanika COD-a i mehanika Bf-a su dvije različite stvari. Ako nešto možeš u jednoj igri, ne mora značiti da možeš i da trebaš u drugoj.

17 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
M4X kaže...

Joj DICE, yebem li vam sunce...

Šta ste ovo napravili sa ganjanjem COD-a, da ovakve komentare čitam?

Skoči ti pod punom ratnom spremom. Uzmi pušku, mitraljez ili snajper od 6-7 kg, dodaj 400 metaka, šljem i pancir, obuj tvrde čizme pa da te vidim. Kad skočiš, onda to ponovi. Pa ponovi. Pa da vidim dokle ćeš.

De shvati da mehanika COD-a i mehanika Bf-a su dvije različite stvari. Ako nešto možeš u jednoj igri, ne mora značiti da možeš i da trebaš u drugoj.

trebali su to malo promijenit

igrao sam u beti sa sve 4 klase i svaka ima istu brzinu,bez obzira šta nosio,asault bi trebao bit skočan i brz

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zašto bi teže ubijanje potenciralo borbu 1vs1 ili soliranje išta više nego HC. Što se mene tiče teže ubijanje protivnika također daje i dodatni motiv za timsku igru. Dok se u normalu squad drži zajedno i pokriva se međusobno male su šanse da vas neki lone wolf ubije. Imate previše zdravlja a on premalo municije u jednom spremniku.

Dok u HCu dobro smješteni pojedinac može jednim rafalom počistiti cijeli squad. Ili netko tko dođe protivniku iza leđa može komotno napraviti kaos epskih proporcija. Biti u normalu Boško Buha, flankati protivnika i doći im s leđa obično ima za efekt 1-2 mrtva neprijatelja iza čega slijedi brza smrt. Osim naravno ako ne igraš protiv debila. Ali ako se iza leđa zavuče cijeli squad s dva dobra medica i supportom za municiju onda je to druga priča.

Upravo to je ono što su radili klanovi na BUG serveru i ujedno razlog zašto je public ekipa redovito protiv njih masno gubila. A jedan igrač sam ih ne može ubiti. Zato sam ja često piz**o jer mi nitko nije htio pomoći. Tim više što sam ja alergičan na timove koji bi se samo napucavali po sredini a ne bi pokrili bokove.

Da skratim jednostavno postoji razlika u pristupu kako ćeš igrati normal a kako HC. I opet se vraćam na ono što sam rekao. HC više nagrađuje koncentrirane i tiše a normal one vičnije oružju. Timski se može igrati u jednom i u drugom, ali opet s drugačijim pristupom.

A moje mišljenje da je teže biti spretan s oružjem ostaje. Al to je moje mišljenje...

Btw. što se tiče idiotskih scena na 2m2, njih ima. S tim se slažem. Nekad to zna izgledati smješno. Ali kao što sam rekao, ja realnost u ovo ne mješam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina

zabrijali ste svi da se s pugom išta kvalitetno može organizirati.... želite puni doživljaj koji bf3 može pružiti? nađite si kvalitetan klan pa prašite CW s njima... sve ostalo je preveliko očekivanje od random ekipe na serveru.

14 godina
neaktivan
Nebi, zato kaj fura ekstra ammo da ti nebi osto bez metaka dok kampiras negdje sa snajperom ;)
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

u beti meni cijeli spremnik na 10m treba da ga srušim,kao da su robocop...bježi sa tim normal,to nevalja

Aj molim te. U beti se s jednim spremnikom skine cijelu squad LNovaca (provjereno) a ne samo jednog čovjeka.

smiglcro kaže...

Vidis ti procitaj opet cijeli moj post pa ces mozda shvatiti poantu. Ustvari neces jer nisi ni prvi puta shvatio pa cu ti reci. Primarna stvar mi je da padnes od 2 metka, nakon toga dolazi sve ostalo...

Ak netko nije shvatio poantu onda si to ti. Već je više puta naglašeno da se u ovo realizam nema što mješati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice