Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3
Tako je,KD kurvanje je za papke,PTFO or go COD !
sq leader bi trebao imati opciju da kicka neaktivne igrače pa da ostatak squada glasa,da vidiš kako bi ljudi počeli igrati timski kad bi trebali trčati od spawna.bilo bi super kad bi igra pamtila kako igraš u timu tj dali igraš svoju ulogu tj kit.nešto tipa team reputacije tako da vidiš u kakav squad ulaziš ako nemaš ekipu na ts u.radikalan sustav i dosta strog ali efektivan i nemilosrdan.
origin. TrueLiarHR
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...
Latz kaže...
ZC_Someone kaže...
(...)

I ove izjave da je debilana ganjat k/d ratio me nekako nasmiju svaki put kad ih pročitam

Volio bih vidjet bar jedan screeshot di se igrači ne hvale upravo k/d-om, a ne 2:30 i 5000 bodova.

Ufff... koliko puta sam se ja izvlačio na račun skora {#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Tzv. medic njub aka revive whore :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

U ušima odzvanjaju riječi s venta: Tank whore i pi*ka si ti, eto šta si. Siđi s UAV-a.

A ja odgovaram: Siđi ti meni s qrca.

{#}

Svaka sličnost sa stvarnim forumašima je namjerna.

15 godina
Battlefield 3
Za revivanje su trebali staviti što si više mrtav da assault treba više puta da te defribrilira više puta da ne bude kao u bc2.i da kad baciš medikit da ti više nije u rukama ona extra animacija da ga vrača sebi.
origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

S jednog reviewa sam uzeo sliku kako izgleda jedna CQ mapa. Slika

Primjetite zastave kako su postrojene. Odmah se skuži da je to rush mapa samo što su izbacili m-comove i stavili zastave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Primjetite zastave kako su postrojene. Odmah se skuži da je to rush mapa samo što su izbacili m-comove i stavili zastave.

Da nije to ona mapa Teheran Highway?

Koristite blage riječi i jake argumente
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Smeće, nema razvlačenja igre u širinu nego moraš ići kroz choke, zastavu po zastavu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 11:31 (DrNasty).
17 godina
DrNasty kaže...
Jack Sparrow kaže...

Smeće, nema razvlačenja igre u širinu nego moraš ići kroz choke, zastavu po zastavu.

Kao Atacama Desert, ali čini mi se šira... Ne treba značiti odmah da će biti linearna, vjerojatno će biti načina za prolazak u širinu.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Mozda je ovo ss igre za xbox/ps3 ?

Btw. izasli su novi WHQL driveri od nVidie za BF3.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
moderator
Dodinho kaže...

Kao Atacama Desert, ali čini mi se šira... Ne treba značiti odmah da će biti linearna, vjerojatno će biti načina za prolazak u širinu.

Jel to ona iz bc2 sa brodom? Pa bezveze je. Ako prolaziš sa strane to ideš po brisanom prostoru a 10 tenkova te gleda.

Stvar kod ovakvih mapa je da ti je samo jedna zastava najbliža na bilo kojem dijelu mape, nema preskakanja. Ako gledaš prijašnje nastavke i mape, onda vidiš da imaš više početnih tački za napasti (Gulf of Oman, Port Bavaria) Baš to razvlačenje igra ulogu, kad nakon neuspjelog napada na jednu zastavu shiftaš snage na neku drugu koja je jednako udaljena, tako da te ne vide kad prolaziš pored neprijateljske.

16 godina
odjavljen

@red_bull i @ZC_Someone - da, bolje su 1v1 bitke na normal modu, jer u cijeloj borbi s jednim čovjekom imaš mali rat - strategiju, taktiku, reflekse, preciznost, brzinu, zaklone, razvoj lika, odjeću, promjene nekoliko oružja i sve ostalo što je nužno da ubiješ jednu osobu.

U HC modu većina igrača s mozgom igra opreznije, jer ne može sebi i timu priuštiti smrt, pa umjesto dvodnevne borbe Ramba i Robocopa, imaš kratke okršaje s većih udaljenosti pa čak i bježanja i povlačenja pred opasnijom paljbom. Nema onih idiotskih scena u kojima se 5-6 likova naganja u prostoru od 2m2, uokolo baca granate, puca na sve strane i istovremeno skakuće u mjestu, što je tipičan prizor iz Normal moda i u Battlefieldu i Call of Dutyju. Posebna glupost je da, ako ti je protivnik iole dorastao, u okršaju redovito potrošiš sav spremnik strojnice i pištolja, pa se okršaji dobrih igrača ili barem onih s približno istom vještinom, završe smrću pobjednika kad uleti pojačanje.

Smisao Battlefielda nije u ganjanju 1v1 sukoba i skupljanju fragova, već u timskom radu u realnijoj simulaciji bojišta. Takozvano kempanje je u Battlefieldu poželjno i nikako nema mjesta glupastim vrijeđanjima onih koji kempaju.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

@red_bull i @ZC_Someone - da, bolje su 1v1 bitke na normal modu, jer u cijeloj borbi s jednim čovjekom imaš mali rat - strategiju, taktiku, reflekse, preciznost, brzinu, zaklone, razvoj lika, odjeću, promjene nekoliko oružja i sve ostalo što je nužno da ubiješ jednu osobu.

U HC modu većina igrača s mozgom igra opreznije, jer ne može sebi i timu priuštiti smrt, pa umjesto dvodnevne borbe Ramba i Robocopa, imaš kratke okršaje s većih udaljenosti pa čak i bježanja i povlačenja pred opasnijom paljbom. Nema onih idiotskih scena u kojima se 5-6 likova naganja u prostoru od 2m2, uokolo baca granate, puca na sve strane i istovremeno skakuće u mjestu, što je tipičan prizor iz Normal moda i u Battlefieldu i Call of Dutyju. Posebna glupost je da, ako ti je protivnik iole dorastao, u okršaju redovito potrošiš sav spremnik strojnice i pištolja, pa se okršaji dobrih igrača ili barem onih s približno istom vještinom, završe smrću pobjednika kad uleti pojačanje.

Smisao Battlefielda nije u ganjanju 1v1 sukoba i skupljanju fragova, već u timskom radu u realnijoj simulaciji bojišta. Takozvano kempanje je u Battlefieldu poželjno i nikako nema mjesta glupastim vrijeđanjima onih koji kempaju.

Hoces rec kempera koji citavu partiju provedu na jednom mjestu i qurca nerade osim sto ubiju sta im naleti.

=XII=SandMan....
15 godina
Battlefield 3

HC do kraja, zajebi ti i skill i taktiku i timski rad kada ja u tebe sasijem 5 metaka a ti trcis i dalje... sva sreca da postoji HC mod sasvim nebitno koji stil igranja koristite, volim i igrati u timu a volim i prasinjati solo, kako me dodje jeli... volim i kampat i rushat, i minirat i voziti helic, i puzat i trcati bez cilja sve je ok samo brate padni kada dobijes 2-3 metka :)

onaj disable vozila mi je totalna retardacija, uopce nema gustanja s bazukama... cim sam to skuzio prebacio sam se na support i c4... nema vise disejblanja... samo prasnu kao petardice .) def je support bio slabije igrana klasa, municije i c4 nikada nisam vidio dok ga nisam zaigrao. def je to klasa s kojom zapocinjem igrati bf3 :) racunam da cu pobrati masu bodova na c4 i municiju i napredovati relativno brzo :)

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

Hoces rec kempera koji citavu partiju provedu na jednom mjestu i qurca nerade osim sto ubiju sta im naleti.

cod i HC igrači neće kempat u bf3,oni će se pokazat najbolji

bf3 neće bit taktičan,to ne dogovara većini igrača,99% igrača igra za K/D ratio i kill

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

HC do kraja, zajebi ti i skill i taktiku i timski rad kada ja u tebe sasijem 5 metaka a ti trcis i dalje... sva sreca da postoji HC mod sasvim nebitno koji stil igranja koristite, volim i igrati u timu a volim i prasinjati solo, kako me dodje jeli... volim i kampat i rushat, i minirat i voziti helic, i puzat i trcati bez cilja sve je ok samo brate padni kada dobijes 2-3 metka :)

onaj disable vozila mi je totalna retardacija, uopce nema gustanja s bazukama... cim sam to skuzio prebacio sam se na support i c4... nema vise disejblanja... samo prasnu kao petardice .) def je support bio slabije igrana klasa, municije i c4 nikada nisam vidio dok ga nisam zaigrao. def je to klasa s kojom zapocinjem igrati bf3 :) racunam da cu pobrati masu bodova na c4 i municiju i napredovati relativno brzo :)

Vidis za tebe je COD kao stvoren.

=XII=SandMan....
17 godina
odjavljen
smiglcro kaže...

u beti meni cijeli spremnik na 10m treba da ga srušim,kao da su robocop...bježi sa tim normal,to nevalja

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na konzolama imaju opciju instalirati HD Texture Pack sa drugog disca. Razlika se itekako primjeti, neznam zašto to nisu po defaultu stavili. Ovako ce se sigurno naci brdo likova koji će posrati grafiku na konzolama, neznajući da mogu instalirati HD pack. Znam da ovo mozda nije za ovu temu, al ajd, čisto da vidite razliku.

http://www.battlefieldlog.com/2011/10/battlefield-3-hd-textures-mandatory-on.html

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 12:02 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Y2K2 kaže...

Vidis ti procitaj opet cijeli moj post pa ces mozda shvatiti poantu. Ustvari neces jer nisi ni prvi puta shvatio pa cu ti reci. Primarna stvar mi je da padnes od 2 metka, nakon toga dolazi sve ostalo...

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
smiglcro kaže...

u beti meni cijeli spremnik na 10m treba da ga srušim,kao da su robocop...bježi sa tim normal,to nevalja

To je onda do tebe, jer meni u beti nije trebalo vise od 3- 4 metka.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Y2K2 kaže...

Vidis ti procitaj opet cijeli moj post pa ces mozda shvatiti poantu. Ustvari neces jer nisi ni prvi puta shvatio pa cu ti reci. Primarna stvar mi je da padnes od 2 metka, nakon toga dolazi sve ostalo...

I daj reci na sta bi licila igra kad bi padao od 2 metka, imao bi 32 grma na mapi koji pucaju.

=XII=SandMan....
17 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

To je onda do tebe, jer meni u beti nije trebalo vise od 3- 4 metka.

neznam,meni je trebalo dosta,nešto nisu dobro napravili

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan

Evo za sve koji su bili skepiticni

Zavvi poslo DVD :))

16 godina
odjavljen

molit cu lijepo, 64 grma... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Y2K2 kaže...
smiglcro kaže...
Y2K2 kaže...

I daj reci na sta bi licila igra kad bi padao od 2 metka, imao bi 32 grma na mapi koji pucaju.

Rekao bi ja da ti nisi nikada igrao na full HC serveru, redovito padaju od 2-3 metka, redovito me tenk zabije iza zida s jednog granatom, helic me rejpa ako pogodi blizu mene, dovoljne su 2-3 bazuke da razbijes tenka ako pozivis toliko jeli :) uglavnom sve kako treba biti. e vidis tada team play itekako ima smisla, ali mogu ti ja bibiliju napisati o tome kada ne razumijes o cemu pricam...

15 godina
skipe1994 kaže...
pasko kaže...

evo i jedan widget  pa vam broji do 28.10 + jos neke stvarcice {#}{#}

http://battlefieldo.com/battlefield-3-countdown-desktop-widget/

A pod koju mi regiju spadamo, kad stavim pod other onda ima samo 14 sati do izlaska, iako mi se to sviđa mislim da to nije tak :D

maras stavit pod UK

17 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

pa u beti su svi i bili u grmu makar nije bio HC već normal

ja uopće ne volim to ležanje i skrivanje u grmlju ili prostorijama

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
toTheCore kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mozda je ovo ss igre za xbox/ps3 ?

Btw. izasli su novi WHQL driveri od nVidie za BF3.

a di ih ti vidis {#}

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja stvarno neznam koju si ti igu igrao ali ako si igrao b2 i bc2 naš da si malo pretjerao sa ovim izjavama o bezglavosti. A koliko pameti u glavi treba imat da cijelu partiju kempaš i ljude skidaš sa jednim metkom sa kraja mape?

Po meni treba više pameti da se organizira napad/obrana healt regen ammo resulpy itd , od cijelodnevnog kempanaja u grmu sa snajperom ili MG-om sa 4x optikom.

Hoćeš igrat sneakere ili slicne igre igraj  ARMa_u ili splinter cell.

Ovo je battlefield. I takav mora biti. A HC je samo mod koji je prilagođen vajnerima koji u svakoj igri imaju neke posebne zahtjeve ili im smeta HUD i minimapa da nebi bili odkriveni i da bi mogli nesmetano kempati.

I dobro veli konvikt, nemoj tražiti realnost u igrama jer je nema ni malo , kako u normal modu tako ni u HC modu.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Bio i ostat ću {#} (tu i tamo uzmem Carl Gustav, za dušu).

Još s Battlefieldom 3 i Assault klasom koja ima Defibrillator... bit ću vam najmrži igrač na serveru {#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice