Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Mora reci da ste jedne obicne placipi..e, za vas je kukavica mala beba. nista vam ne pase trazite dlaku u jajetu. uzas koliko mozete kenjati. ovo je BETA, s razlogom nosi takvo ime, nije DEMO! nego BETA! sto znaci da ce biti bug.ova i ocekuje se od vas da ste svjesni toga. da ljudi ce propadati kroz pod, teksture ce nestajati, pucati ce serveri, postali ste tako razmazeni da ocekujete takve gluposti. nekada davno dok jos niste bili u planu postojao je jedan drukciji oblik gamer.a koji nikada nije dobivao ni bete ni alfe ni nikakve demoe, da ne pricam o nekakvim zakrpama i pljuvanja po proizvodu koji nije bio gotov. tada je postojao respekt prema nekim firmama i njihove igre su se gutale i svi su bili sretni i zadovoljni. ne sjecam se da smo ikada prigovarali zbog bugova i gresaka na finalnim verzijama koje nismo imali kako nadograditi. zato vam kazem da ste pp i da cekate finalnu verziju, ako vam se ne svidi postoji masa drugih fps.a, a meni osobno nece nitko faliti...

Moj PC  
26 0 hvala 8
17 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
smiglcro kaže...

Mora reci da ste jedne obicne placipi..e, za vas je kukavica mala beba. nista vam ne pase trazite dlaku u jajetu. uzas koliko mozete kenjati. ovo je BETA, s razlogom nosi takvo ime, nije DEMO! nego BETA! sto znaci da ce biti bug.ova i ocekuje se od vas da ste svjesni toga. da ljudi ce propadati kroz pod, teksture ce nestajati, pucati ce serveri, postali ste tako razmazeni da ocekujete takve gluposti. nekada davno dok jos niste bili u planu postojao je jedan drukciji oblik gamer.a koji nikada nije dobivao ni bete ni alfe ni nikakve demoe, da ne pricam o nekakvim zakrpama i pljuvanja po proizvodu koji nije bio gotov. tada je postojao respekt prema nekim firmama i njihove igre su se gutale i svi su bili sretni i zadovoljni. ne sjecam se da smo ikada prigovarali zbog bugova i gresaka na finalnim verzijama koje nismo imali kako nadograditi. zato vam kazem da ste pp i da cekate finalnu verziju, ako vam se ne svidi postoji masa drugih fps.a, a meni osobno nece nitko faliti...

Jesu to ona vremena kad smo bosi hodali do škole, po snijegu? Eh, a čokolada, praznik!

Bit će da je taj spešl oblik gamera završio u ćorsokaku gamerske evolucije (ili je bio odveć ''tough'' pa smo ga planski istrijebili), i eto ostadošmo mi nejaki i skloni emocionalnim ispadima. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
PsychoticBaklava kaže...

Jesu to ona vremena kad smo bosi hodali do škole, po snijegu? Eh, a čokolada, praznik!

Bit će da je taj spešl oblik gamera završio u ćorsokaku gamerske evolucije (ili je bio odveć ''tough'' pa smo ga planski istrijebili), i eto ostadošmo mi nejaki i skloni emocionalnim ispadima. 

je, to su ta vremena, vidim da si gledao s velikom pozornoscu "Vlak u snijegu"

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 9:11 (smiglcro).
17 godina
pad0branac kaže...
Segata kaže...

odi na http://battlelog.battlefield.com i skini browser plugin

odmah sam ga instalirao na firefoxu kad sam prvi put pokrenuo igru sa origina. sa origina me prebacilo na battlelog i kad odaberem server i hoćem se joinati, baci mi error da igra ne želi se pokrenut bez origina, a isti je instaliran i pokrenut...

Probaj instalirati Chrome umjesto Firefoxa.

Sale_ds kaže...
David87 kaže...

Zašto se igra crash-a nakon 15 minuta igre?!

Stavite najnovije drivere, i meni je crashala ali nakon sto sam stavio 11.9 radi ko vurica ;)

Imam i ja jedno pitanje...

Ako uzmem BF3 sa GMC'a i platim pouzecem, dali ce me ispast 300kn kako pise ili ce bit nesto vise, dostava i sta ja znam? 

Najnoviji driveri su govno. Jedini s kojima radi kako treba su 11.7. Ne 11.9, a kamoli 11.10.

Ispast će te 300kn jer je dostava besplatna.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja imam isto 11.7 i radi bez problema.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Lako je svima vama ovdi, vi barem mozete igrat normalno. 

Meni se igra na 1920x1200 na HIGH vrti na otvorenom preko 50 FPS-a, a u zatvorenom do 90 sa novim driverima i jednostavno igra leti. 

Jedini problem je sto ja ne mogu igrat jer ne mogu bindat misa i prominit sve tipke, jer ako po defaultu ima recimo 60 tipki, ja ih sigurno moram 50-55 promijenit. A to mi u beti ne radi ... Valjda ce sve raditi u normalnoj igri =)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sardax kaže...

Meni se igra na 1920x1200 na HIGH vrti na otvorenom preko 50 FPS-a, a u zatvorenom do 90 sa novim driverima i jednostavno igra leti. 

Jedini problem je sto ja ne mogu igrat jer ne mogu bindat misa i prominit sve tipke, jer ako po defaultu ima recimo 60 tipki, ja ih sigurno moram 50-55 promijenit. A to mi u beti ne radi ... Valjda ce sve raditi u normalnoj igri =)

Nez za vas al ja sam si mjenjao tipke tako da bez problema radi sve.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina

A na misu? Ja ne mogu bindat recimo RMB da je walk_fwd i ostale tipke. :)

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Battlefield 3

Kaj je s battlelogom, opće mi neće otvoriti stranicu!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Kaj je s battlelogom, opće mi neće otvoriti stranicu!

updejtaju :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
phnx kaže...

kupnju bf3 nakon ove bete i vidjenoga stavljam iz MOZDA u NITI POD RAZNO rubriku...niti "zapad" zna vise snimit dobar film a niti igru napravit

Pod zapad misliš na Ameriku? Ovu igru nisu radili ameri već šveđani.{#}

Kewin kaže...

polako i sigurno{#}

Uh rpg i smaw su se dosta koristili{#}

15 godina
Battlefield 3

Ovih prvih par dana mi je bf3 radio super. Uz bugove, naravno ali dalo ih se tolerirati. Tu i tamo propadanje u zemlju. Ali sinoc katastrofa. Prvom lijevom m-comu jednostavno nisam mogao prici jer se propadalo u zemlju kompletno i nije bilo izlaska van osim suicidom. Sad ne znam jel to do toga sto je ekipa izbušila rpg-ovima i granatama teren oko m-coma a clipping je u banani ili je nesto drugo u pitanju.

Revivat suborce sam uspijevao iz svakog 10 pokusaja.

Jel se vama cini da prvo punjenje granata iz ammo boxa traje predugo? Izbacim ammo box i treba sigurno 15 sekundi da mi se pojavi prva granata. Onda kad nju bacim, sljedece se pojavljuju prakticki jedna za drugom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
imaju dosta krpat
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
Battlefield 3

Posebno BF3 izdanje PS3 i Xbox-a{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prebrutalno!
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Battlelog opet ne radi jutros ili je to samo kod mene??

0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Posebno BF3 izdanje PS3 i Xbox-a{#}

Do jaja izgleda!!

15 godina
Ezio kaže...

Prvom lijevom m-comu jednostavno nisam mogao prici jer se propadalo u zemlju kompletno i nije bilo izlaska van osim suicidom. Sad ne znam jel to do toga sto je ekipa izbušila rpg-ovima i granatama teren oko m-coma a clipping je u banani ili je nesto drugo u pitanju.

izbacili su stetu od granata/raketa zbog problema s propadanjem kroz teksture, tako da sada nema ostecenja na podu, nisam nikada susreo problem koji si naveo, sasvim uredno prilazim svim sajtovima, cak naprotiv nisam nikada nikud propao niti vidio nekoga da je propao. jedine bugove koje sam vidio je cudno postavljen neprijatelj kao da lezi a ustvari trci i desilo mi se 1 puta nakon revajva da nisam mogao mrdnuti sto je suicide uredno ispravio.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako narucim iz GMC-a hocu li dobiti i Back to Karkand?

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako da ozivim nekog sa assaultom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitaj GMC. Mislim da ne, ne piše da je limited edition.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Najnoviji driveri su govno. Jedini s kojima radi kako treba su 11.7. Ne 11.9, a kamoli 11.10.

Ispast će te 300kn jer je dostava besplatna.

A jbga sad, ti velis da su govno, a meni radi bolje nego sa 11.8. Nek probaju ljudi, nis ih ne kosta.

Hvala na infu za dostavu :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 11:04 (Sale_ds).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pitaj GMC. Mislim da ne, ne piše da je limited edition.

A pise da je snizeno za BUG-ovce za 350kn na 299kn. A 350 kn u "obicnoj" prodaji kosta limited. Samo mi nije jasno otkud im Psyhical Warfare kad se on dobiva samo od GAME-a ili od Origina, barem sam tako pročitao...

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
16 godina
PsychoticBaklava kaže...
smiglcro kaže...

Pa da, baš takvi nejaki i "Emo like" likovi koji se danas pojavljuju po reklamama, za koje fakat neznaš dal su muško ili žensko (nisam šovinist), ta dječica novog sterilnog

društva kojima smeta i miris asfalta , a kamoli sela, danas plaču zato što je besplatna beta puna bugova, on nemože igrat a bi i to molim ako može na "ultra full" sa prosječnim kompjuterom ili ako može i laptopom (jer desktop računala ionako koriste

izumrli dinosauri ili kako kažeš spešl gameri). Još bi od svega najbolje bilo da mogu, ja tatin sinek, to pokrenut i na IPadu/Phoneu!! i to po mogućnosti bijelom!!

A ako se to ne dogodi odem k curi ili dečku i zajedno plačemo a između dva ispuha šmrklja, psujemo sve koji su se usudili izdat betu u kojima mi ne radi sve na "ultra full"..

Iskreno već sad žalim za "starim dobrim vremenima" di sam se ko klinjo vraćao sa razbijenom usnicom i suzom u oku doma iz diska! (ne to nije grupa na fejsu)

Poanta svega je  ako se možete malo suzdržat suzdržite se i čekajte full verziju igre platite je i onda psujte mater onome koji je lagao i prevario vas..

jokaCRO ingame
14 godina
ma pre-orderam je. ovo mi je prva igra koju cu uopce kupit.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
13 godina
smiglcro kaže...

ovo je BETA, s razlogom nosi takvo ime, nije DEMO! nego BETA! sto znaci da ce biti bug.ova i ocekuje se od vas da ste svjesni toga.

Bravo! Mislim da si prvi koji je ovo rekao ovdje na forumu. Izgleda da to ljudima nije jasno :)

Ljudi vole pljuvati i po poklonima. Uopce nisu morali izdati tu betu. Ljudi igraju free BF3, i onda pljuju po njemu.

Sad vjerojatno slijede recenice tipa "Ja ZNAM da ce takva biti i gotova igra" "Ja ZNAM da to nece stici popraviti do izlaska" i slicno ;)

E pa ako ce to biti istina onda pljujte po igri.

13 godina
sardax kaže...

Cekaj, imas duplo vise FPSa od prosjeka, i govoris da ne mozes igrati normalno?

Ili mislis na bindanje tipki?

Ako je ovo drugo to se svima dogajda, al ponekad uspije. Vec je bilo prijedloga da kad nastanes u igri, ne sisnes ni jednu tipku, vec odma ESC i onda radi bindanje.

Nego, ni meni ne radi bindanje tipki na misu.

A kad ce proraditi, mislim da ljudi s vecim brojem tipki na misu ce biti u maloj prednosti. Npr, moci ce se kretati i upotrebljavati noz, granate, bacanje supplya i slicno, dok ovi koji koriste tipkovnicu moraju maknuti prst sa barm jedne tipke.

Npr, moj mis ima 14 programibilnih tipki, i kad sve slozim vjerojatno cu biti u maloj prednosti.

OK, mozda ne odma, jer sam tek pocetnik, ovo mi je prva online igra koju igram u zivotu :))

17 godina
protjeran
red_bull kaže...

Pa da, baš takvi nejaki i "Emo like" likovi koji se danas pojavljuju po reklamama, za koje fakat neznaš dal su muško ili žensko (nisam šovinist), ta dječica novog sterilnog

društva kojima smeta i miris asfalta , a kamoli sela, danas plaču zato što je besplatna beta puna bugova, on nemože igrat a bi i to molim ako može na "ultra full" sa prosječnim kompjuterom ili ako može i laptopom (jer desktop računala ionako koriste

izumrli dinosauri ili kako kažeš spešl gameri). Još bi od svega najbolje bilo da mogu, ja tatin sinek, to pokrenut i na IPadu/Phoneu!! i to po mogućnosti bijelom!!

A ako se to ne dogodi odem k curi ili dečku i zajedno plačemo a između dva ispuha šmrklja, psujemo sve koji su se usudili izdat betu u kojima mi ne radi sve na "ultra full"..

Iskreno već sad žalim za "starim dobrim vremenima" di sam se ko klinjo vraćao sa razbijenom usnicom i suzom u oku doma iz diska! (ne to nije grupa na fejsu)

Poanta svega je  ako se možete malo suzdržat suzdržite se i čekajte full verziju igre platite je i onda psujte mater onome koji je lagao i prevario vas..

Ja sam samo odveo u daljnji ekstrem pretjerano karikiranje autora posta kojeg sam citirao - no, poput njega, čini mi se da si i ti shvatio stvari odveć ozbiljno te također odlutao u vlastiti optimizam pamćenja.

Open beta (tj. alpha :P) je tu da se diskutira, pljuje, plače and all that jazz. Istina, postovi se ponavljaju - ekipa cvili da se igra vuče, hitbox valja-ne valja, zlokobni je oblak iznad skvod menadžmenta, razvijaju se složeni algoritmi za predikciju konačne verzije - kome je do suzdržavanja(?), nalazimo se pri vrhuncu hype-a, hooah!

Btw, počeo sam igrati u eri zx spectruma, čisto da znaš gdje nećeš adresirati naredni ovakav post :P

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 11:48 (PsychoticBaklava).
13 godina
Ezio kaže...

Jel se vama cini da prvo punjenje granata iz ammo boxa traje predugo? Izbacim ammo box i treba sigurno 15 sekundi da mi se pojavi prva granata. Onda kad nju bacim, sljedece se pojavljuju prakticki jedna za drugom.

Granate se mogu puniti?! {#}

Igram betu od kad je izasla, najcesce sa Supportom, a to nisam znao :) {#}

Kad se punis istovremeno mozes nositi vise granata, ili nastaju kad bacis onu koju nosis?

Btw, ja sam za to da svaki igrac ima jednu granatu, i kad je baci da je to to. Mislim da bi tako igra bila vise takticka.

A ne bacaj granate i kad se vise nista ne mice upadaj :)

13 godina
lbuj kaže...

kako da ozivim nekog sa assaultom?

Trebas igrati dovoljno duga i tek onda otkljucas defibrilator.

I onda ga koristis ko oruzje, tj. odskrolas do njega.

P.S. moze li se defibrilator, ammo mit, med kit, c4 i slicno bindati na tipku,ili bar nesto od toga, tako da kad se pritisne tipka, ovaj upotrijebi ili baci, i odma se vrati na oruzje koje si prije upotrebljavao?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice