sad sam bio na diabolicu 3.e onaj zadnji set comova na metrou mi je takav stutter lag i sound loop,uf.
dobro se rokate šta jest jest.
sad sam bio na diabolicu 3.e onaj zadnji set comova na metrou mi je takav stutter lag i sound loop,uf.
dobro se rokate šta jest jest.
Ovo crashanje igre ubija u pojam!!!
jel vi mozete igrati na xbox serverima?? recimo da ja igram sa vama ?
To nije moguće.
Dali netko zna gdje se mijenjaju postavke za grafiku..., ako se uopce mogu mijenjati?
Dali netko zna gdje se mijenjaju postavke za grafiku..., ako se uopce mogu mijenjati?
Stisneš ESC i ides >options>video (tamo si složiš).
kako se baca garanata bez da moran stiska 5 ili sta vec scrollat da bi je bacio?
kako se baca garanata bez da moran stiska 5 ili sta vec scrollat da bi je bacio?
Pa sa G tipkom po defaultu.
Kakvog smisla imaju klase kada svako oruzje koje otkljucas mozes koristiti na svakoj klasi?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826551139097657933/
ajmo potpisujte peticiju...
Dosta mi je bete za vjeke vjekova amen. BC2 & FIfa 12 here I come ;)
ne želi mi pokrenut igru... kad se želim spojit na server, origin mi baci neki error na češkom i ne želi se spojit
Kakvog smisla imaju klase kada svako oruzje koje otkljucas mozes koristiti na svakoj klasi?
neke klase nisu tu samo da pucaju...
Isprike ako je bilo, vjerojatno jest, ali još vjerojatnije ima netko da nije vidio do sad (kao recimo - ja),
ne želi mi pokrenut igru... kad se želim spojit na server, origin mi baci neki error na češkom i ne želi se spojit
POMOČ???????
odi na http://battlelog.battlefield.com i skini browser plugin
odi na http://battlelog.battlefield.com i skini browser plugin
odmah sam ga instalirao na firefoxu kad sam prvi put pokrenuo igru sa origina. sa origina me prebacilo na battlelog i kad odaberem server i hoćem se joinati, baci mi error da igra ne želi se pokrenut bez origina, a isti je instaliran i pokrenut...
Može li mi neko reći postoji li ikakvo rješenje za crashanje i frezzanje igre nakon 10-15 min????
ja sam smanjio sa ultra na medium detalje i za sad odigrao 3 partije i nije me izbacilo inače svakih 15 min crasha...
Ljudi ima li koji server na kojem se skupljate ili ste svuda. Ja tek sad skinuo pa da vidim kakvo je ovo čudo od igre
Nit je čudo nit igra. Prosječna, bugovita prebeta od igre ;)
Majko mila koji frame dropovi. Sa 50 na nekih 10 svakih nekoliko sekundi i to totalno nebitno o grafičkim postavkama
Majko mila koji frame dropovi. Sa 50 na nekih 10 svakih nekoliko sekundi i to totalno nebitno o grafičkim postavkama
Isti problem i kod mene samo sto je kod mene grafa jos slabija od tvoje xD
Zašto se igra crash-a nakon 15 minuta igre?!
Stavite najnovije drivere, i meni je crashala ali nakon sto sam stavio 11.9 radi ko vurica ;)
Imam i ja jedno pitanje...
Ako uzmem BF3 sa GMC'a i platim pouzecem, dali ce me ispast 300kn kako pise ili ce bit nesto vise, dostava i sta ja znam?
Ja ne znam kako vama šteka, meni sa mojim procesorom i mojom grafom na 1600 x 1050 sa postavkama na medium radi kao satić, nijednom mi se nije desio framedrop, a do danas mi se nije dešavalo ni random izbacivanje sa servera, tek mi se danas par puta desilo, inače mi je jako OK!?
kupnju bf3 nakon ove bete i vidjenoga stavljam iz MOZDA u NITI POD RAZNO rubriku...niti "zapad" zna vise snimit dobar film a niti igru napravit
Navodno vele da igra zdere dost vRama oko 1.5gb sa upaljenim aa i af.
Nece da moze. Joining Server ..... I tako cjelu vjecnost