Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

igrica mi zna crash ponekad,koristim medium postavke i 1260x1024rez,dali je moguce da je to previse za phenom ll x4 955,sapphire 6950,450w, scythe mugen 3 cooler i 4bg ram ;s

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

In game MrAstraOwner

Pa me dodajte da odigramo koju ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
lbuj kaže...

igrica mi zna crash ponekad,koristim medium postavke i 1260x1024rez,dali je moguce da je to previse za phenom ll x4 955,sapphire 6950,450w, scythe mugen 3 cooler i 4bg ram ;s

haha pa šta ti je, ja sa sličnom konfiguracijom igram na 1920x1080 na ultra i fps je oko 55-85vani...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
lbuj kaže...

haha pa šta ti je, ja sa sličnom konfiguracijom igram na 1920x1080 na ultra i fps je oko 55-85vani...

pa neznam zasto mi onda cresa :/

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

@Danny: frend ne može joinati BUG platoon jer je krcat. Možeš li ti sam povećati broj dozvoljenih članova ili je ograničenje na sto?

Na žalost limit je 100 membera. Pitao sam da povećaju broj, ali ne bih se previše nadao.

Čekaj dok izađe cijela igra, sumnjam da će biti baš ovoliko ekipe.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Smijemo se konzolama jer ce moci samo 24 igraca, a rijetko koji pc ce moci na server vise od 50 igraca a da ne pricam pun server od 64 igraca, trebaju jos dodatno optimizirati igru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je li zna neko kako da napravim da me ne disconnecta sa servera nakon kraja runde jer svaki put mi izađe na kraj runde

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako frenda pozvat da se joina u srv preko origina. dodo ga jesam chat radi al se nemre joinat u srv?

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lbuj kaže...
Mr.greenx kaže...
lbuj kaže...

pa neznam zasto mi onda cresa :/

pa i meni isto crash-a stalno, rijetko završim meč{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina
neaktivan
anas kaže...
Smijemo se konzolama jer ce moci samo 24 igraca, a rijetko koji pc ce moci na server vise od 50 igraca a da ne pricam pun server od 64 igraca, trebaju jos dodatno optimizirati igru

?

Fuck you NATO!
15 godina
neaktivan
anas kaže...

PC rula{#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne mozes vise niti na metro uci :S

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ostaje li nam LVL iz bete kad dođe cijela igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

koja je tipka za ležanje? ja koristim samo uspravno i malo sagnuto

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

Z

::: peace 0n earth :::
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

a kako staviti scope ili laser na pusku :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

Z ili Y.

Fuck you NATO!
15 godina
Battlefield 3

Ovo na slici! Jel to energija ili nešto drugo?

Prvo sam mislio da je energija ali kad sam s nula % trčao a bio samo malo ranjen moja teorija je pala u vodu.

I još nešto.Kad te netko oživi jel budeš na zemlji par sekundi sa pištoljem pa onda pičiš dalje(nešto kao last stand) ili je to nešto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja sa gtx 460 igram ne medium detaljima na 1920 x 1080, a na serveru oko 25 igraca, a svi se zale da ne mogu igrati da je sve puno, kad sam igrao sa 40 i nesto igraca nisam posteno ni na medium igrati

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
wiz4rd kaže...
M4X kaže...

Z

ja stišćem a ono ništa

zna mi se dogodit da me i izbaci skroz iz igre,dal se vama to događa?

AA-d00d kaže...
M4X kaže...

Z ili Y.

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ovo na slici! Jel to energija ili nešto drugo?

Prvo sam mislio da je energija ali kad sam s nula % trčao a bio samo malo ranjen moja teorija je pala u vodu.

I još nešto.Kad te netko oživi jel budeš na zemlji par sekundi sa pištoljem pa onda pičiš dalje(nešto kao last stand) ili je to nešto drugo?

Ne, možeš se odmah ustati i trčati, samo što se "probudiš" sa pištoljem u ruci umjesto primarnog oružja (kojeg btw imaš i dalje).

Fuck you NATO!
14 godina
Battlefield 3

Meni isto svaki drugi game crasha :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sramota me ovo sta pitam,al di vi postavke mjenjate?? meni da jedan mali prozor u win modu i tu mi radi ok bf 3 na moju nvidia 250 gts od 512 mb i x4 620 athlon,a cim povecam prozor automatski mi izbaci igru kao da je nesto do drivera..........pa mi nije jasno,poksuao bi se igrat sa postavkama al ne znam di to pormjenit!?inace malo sam razocaram igrom,prerealna je,blazeni bf2 ,,,,,,,koji ima neku igrivost vjecnu.......

17 godina
odjavljen
vedranST kaže...

sramota me ovo sta pitam,al di vi postavke mjenjate?? meni da jedan mali prozor u win modu i tu mi radi ok bf 3 na moju nvidia 250 gts od 512 mb i x4 620 athlon,a cim povecam prozor automatski mi izbaci igru kao da je nesto do drivera..........pa mi nije jasno,poksuao bi se igrat sa postavkama al ne znam di to pormjenit!?inace malo sam razocaram igrom,prerealna je,blazeni bf2 ,,,,,,,koji ima neku igrivost vjecnu.......

deploy,esc i tu imaš sve

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
Battlefield 3

Be advised: Game launching is currently disabled due to restart of Battlefield 3 PC bacl-end.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Be advised: Game launching is currently disabled due to restart of the Battlefield 3 PC back-end."

ARGH  {#}

Koliko to traje?

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
vedranST kaže...

deploy,esc i tu imaš sve

Debilana neviđena.Namještam posavke i netko me ubije i ajd sve ponovo :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 19:08 (Kill Frenzy).
13 godina
Battlefield 3
Battlelog: NOTICE Be advised: Game launching is currently disabled due to restart of the Battlefield 3 PC back-end.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Novi driveri za AMD su mi pomogli BRUTALNO.

Ok,imao sam 11.7 cini mi se..

Nema laga,odlicno je.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako da se frend joina na server preko origina??? a neda join?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 19:09 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice