Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Vakaka kaže...
roko121roko kaže...
First things first;
Ne znam kako ste uspjeli ispisati 10 stranica.
Svaka čast.
(ajde, bar dokazujemo da je velik interes za BF3)

Nego... imam osjećaj da moram (relativno) brzo upgradeati proc jer mi definitivno on pravi probleme u BF3. Mislim kupiti cooler ovaj vikend i overclockati na 3.5 GHz, ali što vi mislite o tome?

Procesor ti je i više nego dovoljan, samo moje skromno mišljenje.

Kako znaš da ti proc pravi probleme u igri, jesi mjerio spuštajući i dižući taktove?

Pa grafička nije budući da mi razlike u FPS-u između medium i ultra nisu veće od 5 FPS maksimalno...

Ako misliš da je proc i više nego dovoljan, onda je vjerojatno do optimizacije ili možda imam nešto što vrti u pozadini.

Nema veze - vrijeme će pokazati, sad mi je samo bitno da igram.

Offtopic:
Kako da povećam Veteran Status? Meni je Vet Status samo 1 i registrira mi samo BF: Heroes i BF: BC2, a personu iz BF2 i personu iz BF2142 sam ubacio pod svoj EA Master ID. Znate li neko rješenje ili da se natežem s EA Supportom?

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 11:29 (roko121roko).
16 godina
Tonči kaže...

Kako se uređuje keybindinge? Iz igre je nemoguće jer je strašno bugovito.

Vrlo jednostavno, kad se stvoris nesmijs se pomaknuti, cim se pomaknem nemogu mjenjati postavke u većini slucajeva.

OverlordCRO
15 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Evo naletio na bugove. Uglavnom mapa metro. Propadanje korz tlo. i kad propadnete ne možete se izvuću drugačije nego da se ubijete. Znam beta je ali ovakve stvari nisam očekivao.

To propadanje kroz tlo ce rjesit mozda danas, a rekli su da je moguce da poprave da se moze birat squad. Ipak je ovo beta ekipa.

=XII=SandMan....
16 godina
Battlefield 3

Postano na battlelogu prije 2 sata.

Update from the Team #5

Time for today's first Battlelog update starting in around 30 minutes. Downtime is expected to be up to 30 minutes.

Fixes include: 

- Improved cancel state in Game Manager when joining servers with Quick Match 

- Server Browser filter is now open by default, and Battlelog saves the state of the filter for the user 

- Made sure we don't send -1 ping sites to Blaze, this to ensure that people don't get ping errors when trying to matchmake 

- Added an error message for users with passwords containing non-alphanumeric characters to the Gate page - these users can't play due to a URL bug that's being fixed in our systems. We will ask you to     change password before logging in. 

- Improved default listing of servers in Server Browser to render servers with even more slots available 

Will post in this thread once the update is complete.

Update from the Team #6

We have distributed a server side update with the following changes:

- Terrain destruction disabled, because it causes problems with people crawling around under the map. We have a proper fix for this in the retail game, but chose to simply disable it for the OB 

- Preround is fully activated: 8 players required to transition from preround to in-game; when 8 players are reached, the start-timer is set to 10 seconds 

- Fixes for the most common game server crashes reported over the past 48 hours 

- Fixes for end-of-round progress reporting to Battlelog (so players will see their progress more detailed on Battlelog) 

The Server Providers have been instructed to deploy before Fri Sep 30th, 0800 UTC (when it impacts players the least). 

Downtime should be minimal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
floks kaže...

mene igra rodovno izbacuje nakon 15-20 min igranja.

Mene ni ne ubaci.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet nemrem uc sta opet nesto rade!?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
athlon64 kaže...
nick54312 kaže...

Meni se ne želi spojiti na servere piše "Joining Server...", jel vama radi?

da, samo cekam i cekam i nikako se spojit

Evo da se ne osjećate usamljeno, ja imam isti problem. Pobrisao sam i reinstalirao Origin i BF3 ali ništa nije pomoglo :/

War - The Only Solution To Keep Humanity
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad misle rijesit ovo sa fuc*kin passwordima aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Berta ljepo sam ti rekao da te ne ću prihvatiti za frenda {#}{#}

A wiz4rad imaš najbolji avatar ikad, ljubomoran sam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gdje mogu podesiti postavke grafike?
17 godina
aufhenger kaže...

- Terrain destruction disabled, because it causes problems with people crawling around under the map. We have a proper fix for this in the retail game, but chose to simply disable it for the OB 

Laži laži laži me ti to radiš najbolje...

Imaju fix za to ali neće stavit u betu jer nedaj Bože da im beta služi za otklanjanje bugova, bolje jednostavno ignorirat problem isključivanjem destrukcije. Naravno ni slova o lagu u komandama, odnosno najvažnijem faktoru u igri.  ^^

16 godina
moderator
Battlefield 3

Neznam ako znate ali ako i dođe neki update,morat ćemo skidat cijelu igru s tim updateom.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

koji je pass za CB?

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...
Gdje mogu podesiti postavke grafike?

To ni ja nikako nisam mogao da nađem.  {#} Malopre sam pročitao da treba da uđeš u meč, i tek onda, dok si živ na mapi, na Esc dobijaš meni. Deluje mi prilično glupo.  {#}

16 godina
protjeran
M4X kaže...

koji je pass za CB?

shoppingcartsareagoodride

The enemy of my enemy is my friend!
17 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
M4X kaže...

koji je pass za CB?

ne radi mi taj

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
moderator
M4X kaže...

ne radi mi taj

Probaj copy sve osim zadnjeg ''e'', pa ga dopiši ručno, onda radi. Valjda se iskopira razmak ili nesto (tnx Kuky). Osim ako nisu promijenili danas.

17 godina
M4X kaže...

koji je pass za CB?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 12:21 (Hummer).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tri pokušaja ulaska u igru dosad, 0 uspješno. Prvi put nakon skidanja Origina kaže da nije moguće ući u igru, druga dva puta otvori battlelog pa ostane na matchmaking. Odustajem na par sati pa ću probati kasnije.

Jedna zanimljivost btw.

If you read the End User License Agreement for Origin it states that by installing Origin you're giving EA the right to monitor your PC and to make a profile of you, including what programs you have installed (and whether you have any illegally downloaded material), what websites you use, etc., and that EA reserves the right to share or sell this information to third parties.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Citiram 2 stranice prije:

Ups ako je već bilo. Priko chromea uć u battlelog pa SHIFT+CTRL+J pa pejstate ovo

launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }

i neće van tribat šifra za caspian.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
simeparanoja kaže...

Dakle da uzmem limited edition? Isplati se?

Odakle skidas igre? Sa origina i steama?

Ma ovaj retail sam vidio za MW2 koji bi uzeo jer je 80kn, njega onda mogu na steamu aktivirat ili?

DOsad sam igrao preko xfirea pa zato mi je nepoznanica ovo 

Da, kad kupim Steam i Origin ključ, onda skidam s istih.

Tako ću i BF3, kada krenu ključevi, skinuti s Origina.

Ako sam dobro vidio za 80kn je tamo "samo" Modern Warfare Retail ključ, a ne MW2 (MW2 mora preko Steam-a, tako da tu ne pomaže retail). A taj retail ključ za MW1 nećeš moći aktivirati na Steam-u; nego ga moraš staviti na Retail verziju, pa onda možeš igrati MP.

Sorry za djelomični OFF-topic.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
protjeran
TIR669 kaže...

Tri pokušaja ulaska u igru dosad, 0 uspješno. Prvi put nakon skidanja Origina kaže da nije moguće ući u igru, druga dva puta otvori battlelog pa ostane na matchmaking. Odustajem na par sati pa ću probati kasnije.

Jedna zanimljivost btw.

If you read the End User License Agreement for Origin it states that by installing Origin you're giving EA the right to monitor your PC and to make a profile of you, including what programs you have installed (and whether you have any illegally downloaded material), what websites you use, etc., and that EA reserves the right to share or sell this information to third parties.

WTF nabijem ih ako igram njihovu igru neznaci da mi mogu uvaljivati trojance u komp.Ako Avira nesto detekta polupat cu im svima glave tamo.

The enemy of my enemy is my friend!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon nekog vremena komp mi se gasi..igram na high grafici...znači imam 5850 i i5-icu i komp mi se jednostavno ugasi..updateo sam drivere na 11.8

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Omg popi*dit ću taman se uigram i izbaci me(znači svakih 10-15 min)

e da i CB rules...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja sam danas igrao 4 runde cb-a za redom, sat i pol i sve je radilo, nije me nijednom izbacilo.
'r u jelaous?
Tu sam: lzgr.me@gmail.com ... Onaj na avataru: Sir Clive Sinclair
14 godina
Battlefield 3

Probao sam betu i moram reći da sam jako zadovoljan sa zahtjevnošću igre.. Čak i na mom starom C2D E8400 moja GTX 460 (768mb) nije bottleneckana, stalno je na 90-100% potrošnje.. Na High, 1680x1050 40 fps vani, 70 unutra, što je vrlo pohvalno, za razliku od BC2 gdje mi je potrošnja 30% maksimum a fps katastrofa.. Eto prednosti kada se programira prvobitno za PC.

Što se tiče same igre, ima još toga za ispraviti no za betu je dobro. Knifing je odlično napravljen i jako zadovoljavajuć, a nišanjenje i ubijanje izazovnije, kako i treba bit. Lag nisam doživio, za sad.

Jedino što me nervira je je**** battlelog. Jako nespretno i komplicirano izvedeno. Trebali su jednostavno ostaviti ingame server browser i bilo bi puno lakše.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...

WTF nabijem ih ako igram njihovu igru neznaci da mi mogu uvaljivati trojance u komp.Ako Avira nesto detekta polupat cu im svima glave tamo.

Meni je Avira detekirala BF3.exe kao neki zloćudni programčić... Stavio sam Ignore Always. Za Origin mi se ništa ne buni, imam ga sad već koji mjesec na kompu.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Upravo skidam igru! Ako ne bude radila na HP Envy-u sa i7 proc i ATI 5850 kojega sam platio cca. 12.000 kn vraćam se na BC2 i tetris!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
bazza kaže...

Upravo skidam igru! Ako ne bude radila na HP Envy-u sa i7 proc i ATI 5850 kojega sam platio cca. 12.000 kn vraćam se na BC2 i tetris!!!

radit će, ali nemoj ga precjenjivat, moraš znat da je to laptop.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Citiram 2 stranice prije:

Ups ako je već bilo. Priko chromea uć u battlelog pa SHIFT+CTRL+J pa pejstate ovo

launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }

i neće van tribat šifra za caspian.

Di da to pejstam?

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice