Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako knife bude loše izveden ko sada,nece biti vazno jel equip ili quick.

Na pola servera ga jednostavno ne registrira pravilno i uvijek ima neko ko se žali (često ja) jer poludis kada 'ubodeš' 2 puta za redon protivnika,skačete jedan oko drugog,

još jedanput ga onako slash-a a on se samo okrene i bocne te.

Nema situacije da je nož mrtvo siguran i kad krene animacija i to je problem.

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
Arabarran kaže...

Strafe while sprinting confirmed...twit

Tooo! Napokon ču moći bezglavo rushat ko čovjek!!

S naglaskom na ovo da ćeš ostati bez glave {#}

Ne vidim problem...{#}

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Možda će se sa quick knifeom samo ubiti lika na brzinu, a sa equipable onako kao što je na killzone, neki special kill da ga uhvatiš i prerežeš grkljan ili će se možda samo sa equipable uzeti dogtag.

dogtagovi ce se dobivat samo za stealth kill,tj kill s ledja..ako se dobro sjecam

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
protjeran

NAdam se da će biti bolje "koljenje" s nožićem nego u BC2 jer tamo je čovjek trebao stajat da ga ubiš sa nožem

17 godina
neaktivan
Genije kaže...

NAdam se da će biti bolje "koljenje" s nožićem nego u BC2 jer tamo je čovjek trebao stajat da ga ubiš sa nožem

Nije istina.

Zapravo meni bi bilo drago da bar na PCu quick knife ne oduzima 100% zdravlja. Već da za 1-stab kill nož treba equipati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 9:59 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jack Sparrow kaže...
P.S. domi sa tim dodatnim oružjima ili bez njih ćemo te ownati{#}

Nećemo, jer je pi*kica pa igra na HC serverima. :-)

Ćini mi se da si pobrkao. Plčkice igraju na ne-HC serverima jer znaju da kad netko počne pucat po njima, mogu lako pobjeći. Na HC serveru moraš biti stalno na oprezu i igrati pametno, jer jedan-dva metka i pa-pa. {#}

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ćini mi se da si pobrkao. Plčkice igraju na ne-HC serverima jer znaju da kad netko počne pucat po njima, mogu lako pobjeći. Na HC serveru moraš biti stalno na oprezu i igrati pametno, jer jedan-dva metka i pa-pa. {#}

I ti si isto pobrkao. Na HC serveru samo kempaš s snajperom i ciljaš u noge ili s strojnicom random sprejaš okolo jer znaš da je u svakom grmu bar jedan kemper. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 10:05 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...
Jack Sparrow kaže...
P.S. domi sa tim dodatnim oružjima ili bez njih ćemo te ownati{#}

Nećemo, jer je pi*kica pa igra na HC serverima. :-)

To smo već obradili i ja sam ponudio neoborive dokaze da je HC za papke.

America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
naxeem kaže...

I ti si isto pobrkao. Na HC serveru samo kempaš s snajperom i ciljaš u noge ili s strojnicom random sprejaš okolo jer znaš da je u svakom grmu bar jedan kemper. {#}

Kamperi sa snajperom lako umiru s obzirom da je dovoljno baciti granatu u blizinu ili malo zapucati. Strojnicom možeš pucati uokolo, ali nije baš da ćeš puno pogoditi ako pucaš napamet. Što se grmlja i kampera tiče, pa to nije problem HC moda, nego idiota koji kampaju u svakom grmlju.

Ja BF igram jer mi je bliži realnosti od CoD-a i to mi često odgovara. Kad bi u stvarnosti sjeo u grm, ako bi netko znao da sam tu i poslao samo jedan metak, ja bih naebo. To je OK. - Također, tzv. "suppression fire" je često upotrebljavana, legitimna i logična metoda iz stvarnog ratovanja, a koja spriječava retarde da se zatrčavaju kao budale preko čistine. HC je super, jer svi koji s CoD-a dođu u BF i kreću se kao maloumne kokoši, završe s jako malim K/D-om od cirka 0.0048. To je super.

16 godina
neaktivan
"moraš stalno biti na oprezu" = kempanje.
Denijevi dokazi su još uvijek neosporivi...
17 godina
Battlefield 3

Tema je BF3 cure, otišli ste u off... {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nax, dok mi ne osporiš dokaze koje sam ponudio - što je u svakom slučaju nemoguće - nemamo o čemu raspravljati.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-bad-company-2/2029139.aspx

America - FUCK YEAH! Coming again to save the motherfucking day YEAH!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kamperi sa snajperom lako umiru s obzirom da je dovoljno baciti granatu u blizinu ili malo zapucati. Strojnicom možeš pucati uokolo, ali nije baš da ćeš puno pogoditi ako pucaš napamet. Što se grmlja i kampera tiče, pa to nije problem HC moda, nego idiota koji kampaju u svakom grmlju.

Ja BF igram jer mi je bliži realnosti od CoD-a i to mi često odgovara. Kad bi u stvarnosti sjeo u grm, ako bi netko znao da sam tu i poslao samo jedan metak, ja bih naebo. To je OK. - Također, tzv. "suppression fire" je često upotrebljavana, legitimna i logična metoda iz stvarnog ratovanja, a koja spriječava retarde da se zatrčavaju kao budale preko čistine. HC je super, jer svi koji s CoD-a dođu u BF i kreću se kao maloumne kokoši, završe s jako malim K/D-om od cirka 0.0048. To je super.

Ma brij ti na realnost kolko hoćeš. Nisam ja nikad ni rekao nešto protiv realizma. Što se mene tiče ja bi rado da se svi ozbiljniji igrači koji vole realizam prebace na Armu, R6, AA,... pa da odigramo koju partiju.

Ali na tvoju žalost stoji činjenica da je BC2 igra u kojoj vrijedi da realnije nije i teže. I dok god postoji teži mod igranja od HCa, HC igraju pič*ice. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 15:01 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja kempere nisam vidio na hc serveru... a na softu da. najvise me smeta spotting - to je debilana ili je bar debilno rjeseno.. tocno se sjecam jedne situacije na bug serveru : valparaiso mapa, mi branimo... ja picim prema uscu rijeke ili potoka i tamo gdje su oni kontenjeri ogradjeni nekom zicom i platnom, e tamo sam stao s jedne strane i nisam ni skuzio da je danny s druge... i onda ga je netko spotao i odjednom ja vidim lijepi trokutic i ime iznad njega.. cak ga nisam htjeo ni puskom skinut nego nekim pistoljicem koji puca graske. :/

hc ne prasta greske ili promasaje, svi snajperi ne ubijaju iz prve (vecina da ali opet ne svi)... kempera ima isto ko i u softu.. ko ce kempat kempat ce i vamo i tamo. to sto vi ne mozete bez sprejanja, spotinga i radara koji vam govori di je ko jednostavno nije moj/nas problem

je8o igranje kad nema iznenadjenja.. a ne da sve znas odakle ko dolazi i koliko ih je.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ma brij ti na realnost kolko hoćeš. Nisam ja nikad ni rakao nešto protiv realizma. Što se mene tiče ja bi rado da se svi ozbiljniji igrači koji vole realizam prebace na Armu, R6, AA,... pa da odigramo koju partiju.

Ali na tvoju žalost stoji činjenica da je BC2 igra u kojoj vrijedi da realnije nije i teže. I dok god postoji teži mod igranja od HCa, HC igraju pič*ice. {#}

Ja volim realizam , ali umjereno, baš onak kak je u BF-u to napravljeno. Arma mi je prerealna, a sa tom prevelikom realnošću mi se gubi zabava igranja kad moram pazit na previše detalja.

Battlefield Fan!
16 godina
moderator
skank666 kaže...

ja kempere nisam vidio na hc serveru... a na softu da. najvise me smeta spotting - to je debilana ili je bar debilno rjeseno.. tocno se sjecam jedne situacije na bug serveru : valparaiso mapa, mi branimo... ja picim prema uscu rijeke ili potoka i tamo gdje su oni kontenjeri ogradjeni nekom zicom i platnom, e tamo sam stao s jedne strane i nisam ni skuzio da je danny s druge... i onda ga je netko spotao i odjednom ja vidim lijepi trokutic i ime iznad njega.. cak ga nisam htjeo ni puskom skinut nego nekim pistoljicem koji puca graske. :/

hc ne prasta greske ili promasaje, svi snajperi ne ubijaju iz prve (vecina da ali opet ne svi)... kempera ima isto ko i u softu.. ko ce kempat kempat ce i vamo i tamo. to sto vi ne mozete bez sprejanja, spotinga i radara koji vam govori di je ko jednostavno nije moj/nas problem

je8o igranje kad nema iznenadjenja.. a ne da sve znas odakle ko dolazi i koliko ih je.

Pa zar i ti skanče.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 12:12 (pirat).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ja kempere nisam vidio na hc serveru... a na softu da.

lažeš{#}

skank666 kaže...

najvise me smeta spotting - to je debilana ili je bar debilno rjeseno..

Fulao si poantu. Ima i normal servera bez 3d sppotinga i ostaloga. Problem HCa je u smanjenom healthu. Nek vrate to na 100% i nemamo problema.

skank666 kaže...

kempera ima isto ko i u softu..

Hmm... da možda od kad su ograničili Recona na valjda svakom HC serveru.

skank666 kaže...
to sto vi ne mozete bez sprejanja,...

Pls, HC igrači su daleko veći sprejeri jer ne trebaju (a ni ne znaju {#}) ciljati.

16 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

lažeš{#}

ok, priznam lagao sam... ali to je nevazno sada jer kempere uvijek netko rjesi.. ne traju dugo cak bi se usudio reci da se duze kempa na soft serverima

ZC_Someone kaže...

Fulao si poantu. Ima i normal servera bez 3d sppotinga i ostaloga. Problem HCa je u smanjenom healthu. Nek vrate to na 100% i nemamo problema.

cek, hc servera sa full healthom nema?

ZC_Someone kaže...

Hmm... da možda od kad su ograničili Recona na valjda svakom HC serveru.

kakve to veze ima... i na normal serverima ogranicavaju recone jer su tamo jos i veci problem.. duze treba da se rjesis smrada.. pogotovo ako je u svojoj spawn zoni

ZC_Someone kaže...
Pls, HC igrači su daleko veći sprejeri jer ne trebaju (a ni ne znaju {#}) ciljati.
upravo suprotno, treba ciljat jer ako neces ti ciljat ovaj drugi hoce.. sprejeri ne prezivljavaju 1 na 1- NIKAD... to samo pokusaju uradit medici - kojih hvala bogu na hc serverima nema puno jer i nisu bas korisni... a i dosta njih ne zna procijenit gdje bi otprlike bio ciljnik pa i ako pokusa sprejat to bude komedija...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...

Pls, HC igrači su daleko veći sprejeri jer ne trebaju (a ni ne znaju {#}) ciljati.
upravo suprotno, treba ciljat jer ako neces ti ciljat ovaj drugi hoce.. sprejeri ne prezivljavaju 1 na 1- NIKAD... to samo pokusaju uradit medici - kojih hvala bogu na hc serverima nema puno jer i nisu bas korisni... a i dosta njih ne zna procijenit gdje bi otprlike bio ciljnik pa i ako pokusa sprejat to bude komedija...

na sredini ekrana monitora {#}

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
moderator
skank666 kaže...

cek, hc servera sa full healthom nema?

Nema.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kakve to veze ima... i na normal serverima ogranicavaju recone jer su tamo jos i veci problem.. duze treba da se rjesis smrada.. pogotovo ako je u svojoj spawn zoni

Ajd od 100 servera na koje se spojiš na normal i HC pogledaj na koliko posto će recon biti ograničen.  

Hoćeš reći da je normal teži? {#}

Ma možeš ti reći što hoćeš. Znam da kad dođem na HC server (obično prek friends liste {#}, tnx Co7)  koristim ADS bar 50% manje vremena jer mi jednostavno ne treba.

EDIT: Pirat daj nabaci neki korisni link da ne spamamo više :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:46 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Što se mene tiče ja bi rado da se svi ozbiljniji igrači koji vole realizam prebace na Armu, R6, AA,... pa da odigramo koju partiju.

Da, teži... valjda jer ti ne znaš igrati bez mape, radara, nišana, spotanja? HC ti je prazan - nema nišana, nema pokazivača gdje je tko i kad kempaš, ne možeš pobjeći ako te otkriju, nego te ubije prvi metak. Na normalu ti je super - kad počmu pucati po tebi, imaš šanse, možeš trčati k'o kokoš preko ceste i bit siguran da ćeš preživjeti, možeš i pobjeći kad te pogodi prvih 20 metaka i kad ti promašiš prvih 30 pa se sakriješ. Ubit te može jedino RPG projektil koji ti uleti u usta ili u guzicu.

Krasan je taj "normal" način.

16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo jedan trailer,kojeg su fanovi napravili.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

oće bit dogtagovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da

Raptord
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
ZC_Someone kaže...

Što se mene tiče ja bi rado da se svi ozbiljniji igrači koji vole realizam prebace na Armu, R6, AA,... pa da odigramo koju partiju.

Da, teži... valjda jer ti ne znaš igrati bez mape, radara, nišana, spotanja? HC ti je prazan - nema nišana, nema pokazivača gdje je tko i kad kempaš, ne možeš pobjeći ako te otkriju, nego te ubije prvi metak. Na normalu ti je super - kad počmu pucati po tebi, imaš šanse, možeš trčati k'o kokoš preko ceste i bit siguran da ćeš preživjeti, možeš i pobjeći kad te pogodi prvih 20 metaka i kad ti promašiš prvih 30 pa se sakriješ. Ubit te može jedino RPG projektil koji ti uleti u usta ili u guzicu.

Naxeem, tvoj normal način je koristenje cheatova zato molim te.. Od tvojih metaka nitko ne bijezi znamo zasto.

Uostalom zbog toga nisi vise moderator jel? pobunili se ljudi....

jokaCRO ingame
17 godina
naxeem kaže...
ZC_Someone kaže...

A što s onim njubarama koji se sakriju u grm i samo pucaju po svima bez da se kreću? Jedan metak i paf, mrtav si. A on samo stoji i jednom rukom puca, drugom čita novine. Idete 1na1 i on te pogodi u nogu i ti mrtav dok si ga ti gađao u glavu. jebesh taj HC, samo se naživciram sa kemperima.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
naxeem kaže...
ZC_Someone kaže...

Da, teži... valjda jer ti ne znaš igrati bez mape, radara, nišana, spotanja? HC ti je prazan - nema nišana, nema pokazivača gdje je tko i kad kempaš, ne možeš pobjeći ako te otkriju, nego te ubije prvi metak. Na normalu ti je super - kad počmu pucati po tebi, imaš  šanse, možeš trčati k'o kokoš preko ceste i bit siguran da ćeš preživjeti, možeš i pobjeći kad te pogodi prvih 20 metaka i kad ti promašiš prvih 30 pa se sakriješ. Ubit te može jedino RPG projektil koji ti uleti u usta ili u guzicu.

A što s onim njubarama koji se sakriju u grm i samo pucaju po svima bez da se kreću? Jedan metak i paf, mrtav si. A on samo stoji i jednom rukom puca, drugom čita novine. Idete 1na1 i on te pogodi u nogu i ti mrtav dok si ga ti gađao u glavu. jebesh taj HC, samo se naživciram sa kemperima.

Lol,ovo jako opisuje World of Tanks,gotovo da sam zamijenio jedno i drugo...Samo što je to u WoT-u već prihvaćena realnost očito.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 13:49 (g12356).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najveći blagoslov HC-a je što nema spota i mape.

Kako je krasno kad se zavučeš likovima u bazu i kreneš klat snajp njubare. Fino spremiš tagove u džep i odšetaš dalje. Nitko te ne spota, nitko ne zna gdje si otišao nakon killa i moraju se dobro napatit da te nađu, pa se većini ekipe to ni neda, a ti kljaštriš grmlje (wookije) do mile volje.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 14:11 (Vash).
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice