Pa valjda očeš ako tako piše ali to ti je igra u kutiji.
Za sad nema download verzije sa tim PWP packom i nezna se dal će je uopče biti.
znaci onda ipak salju cd kutiju il?
Da šalju dvd u kutiji, piše gore da je dostava za Veliku Britaniju besplatna, sad dal dostavljaju čak do nas neznam.
Ako beš želiš biti siguran game.co.uk 100% dostavlja u Hrvatsku, dosta ih je ovdje s foruma kupovalo kod njih i došla im igra za 5 dana.
Da šalju dvd u kutiji, piše gore da je dostava za Veliku Britaniju besplatna, sad dal dostavljaju čak do nas neznam.
Ako beš želiš biti siguran game.co.uk 100% dostavlja u Hrvatsku, dosta ih je ovdje s foruma kupovalo kod njih i došla im igra za 5 dana.
gle ima cro?
neznam, nikad nisam čuo za nekoga da je kod njih naručivao nešto, a ovako ti na pamet ne želim odgovoriti da te ne zaribam
možda ima nekoga tko več ima iskustva sa njima pa onda njega pitaj, otvori novu temu ako već ne postoji slična
Što nisu rekli da će taj PWP pack nakon nekog vremena postat dostupan svima?
Što nisu rekli da će taj PWP pack nakon nekog vremena postat dostupan svima?
Jesu,do kraja godine će to svi imat.
recon, prone i silincer sniper... najtiši ubica do kraja godine...
recon, prone i silincer sniper... najtiši ubica do kraja godine...
Supresor je u pitanju,a ne silencer.
Konkretno FLASH suppresor. :)
"flash suppresor"!! ne samo suppresor... iako suppressor radi oboje ali pošto bi u igri imali veliku premoć s takvim dodatkom, onda su izbacili očito...
ko se preserava ocu imat sve DLC-ove kaj postoje za bf3 i kaj je tu cudno?
Evo par zanimljivih....
No revive immunity and reduced spawn time if you get killed quickly after a revive....twit
Whole screen will zoom in when aiming not just scope views...twit
Disarm and kit pickup buttons are different buttons now...twit
No difference in spawn timers between BF2 and BFBC2...twit
Weapons only have firemodes they have in real life...twit
Multiple weapons will get bipods...twit
Quick grenades and equipable grenades both confirmed. Except console only has quick nades due to lack of buttons...twit
Joystick support on PC...twit
Sniper scopes (optics) flash when pointed into sun (lens flashes) to give away their position...twit
No offline bots...twit
Squad Leaders can spawn on any squadmate, squad members can only spawn on the Leader...twit
When spawning, your firemode for a gun isn't saved. It reverts to default...twit
Level and vehicle designers from 2142 are working on BF3...twit
Strafe while sprinting confirmed...twit
Squad leaders create their squads like in BF2142...twit
Squad leader stays until he leaves...twit
No hybrid scopes...twit
Evo par zanimljivih....
Disarm and kit pickup buttons are different buttons now...twit
Weapons only have firemodes they have in real life...twit
Sniper scopes (optics) flash when pointed into sun (lens flashes) to give away their position...twit
When spawning, your firemode for a gun isn't saved. It reverts to default...twit
Strafe while sprinting confirmed...twit
Tooo! Napokon ču moći bezglavo rushat ko čovjek!!
Neznan da sam ikad sluša,gleda i čita toliko dobrih stvari o nekoj igri u najavi.
Neznan da san ikad vidija onako dobar trailer i iščekiva igru kao i mnogo drugih ljudi na ovako weird način.
Neznan kako u 2011 pokraj svih sr*nja koja prolaze pod FPS-ove nešto ovako dobro može biti razvijeno.
Neznan kako je moguće da Murphyev zakon u svemu ovom negdje ne odigra ulogu
Neznan kako je moguće da Murphyev zakon u svemu ovom negdje ne odigra ulogu
Šuš...ne zovi vraga
Propast će DICE do kraja godine i onda niš od BF-a. :)
Imam jedno kviz pitanje za vas...Koja je prva igra koju je DICE napravio?
Šta nije bila neke vožnja sa monster truckovima?
Neakav fliper za Amigu, al kakve to veze ima s temom?
Šta nije bila neke vožnja sa monster truckovima?
Ne.
Neakav fliper za Amigu, al kakve to veze ima s temom?
Ne.Ima malo veze sa razonodom...tko neće nemora.
Tooo! Napokon ču moći bezglavo rushat ko čovjek!!
S naglaskom na ovo da ćeš ostati bez glave
Iako mi se sviđa equipable knife i granade,ne znam zašto bih neko htio equipat kad može napraviti quick knife/G throw?Možda jedino za one servere knife only...
Možda kad se equipa granata dalje leti ili nešto,mora biti neka kvaka,neka prednost za one koji equipaju....
Iako mi se sviđa equipable knife i granade,ne znam zašto bih neko htio equipat kad može napraviti quick knife/G throw?Možda jedino za one servere knife only...
Možda kad se equipa granata dalje leti ili nešto,mora biti neka kvaka,neka prednost za one koji equipaju....
samo konzole ce moc napravit quick knife ili grenade throw zbog manjka gumbi na joysticku.
Mozda ce biti vise granata, ako se equipa, slicno kao i u BF:BC2, default je 1, ako se uzme onaj perk onda je 3.
a za quick knife je koliko sam citao, da ce djelovat samo kad se dojde nekome iza ledja, mozda ce ovaj equipable knife se moci iskoristi i bocno i frontalno.
Možda će se sa quick knifeom samo ubiti lika na brzinu, a sa equipable onako kao što je na killzone, neki special kill da ga uhvatiš i prerežeš grkljan ili će se možda samo sa equipable uzeti dogtag.
A za granate neznam čemu jedno i drugo, odnosno ni neznam čemu nož na dva načina. Uglavno sve ćemo saznati u rujnu
P.S. domi sa tim dodatnim oružjima ili bez njih ćemo te ownati
Nećemo, jer je pi*kica pa igra na HC serverima. :-)