- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i da ne valja, al da se nešto igra
i da ne valja, al da se nešto igra
ko čitatelj sa CP2077
Pa kakve to ima veze s činjenicom da je Q4 općenito i točnije 11. i 12. mjesec najveća prodaja općenito svima, CoD i BF su uvijek imali jako blizu release i realno si nisu konkurencija.
Imaš statistike vezane uz to koliko hoćeš, samo primjer.
https://www.statista.com/chart/16211/monthly-video-game-industry-sales/
Pa ima veze da ekipa neće kupiti 3-4 igre u tom kvartalu.... I stranci nemaju love da kupe sve igre koje izađu. Ako se guraš uz cod i halo djeliš si zaradu bezveze.
Konkurencija su uvijek i ostat će. Poanta je codu uzet dio igrača pametno, a sad ćemo vidjeti kad izađu sve igre u slično vrijeme. Mislim bmk iskreno, sam hoću da bf bude dostojan hypea kojeg su ljudi stvorili.
Ali to nema veze, znači svaki put CoD i BF izađu ono 2-3 tjedna udaljeni max i skoro sve AAA izlazi baš u tom potezu kraj desetog mjeseca do kraja godine jer je tu prodaja doslovno po 3-4 puta veća.
BF-u CoD nije konkurencija, niti je bio oni imaju svoju foru i štancaju igru po FIFA modelu.
Šta ti stvarno misliš da će EA trpiti pad cijene dionica jer će morat objaviti dioničarima da neće ispunit procjene za prodaju jer je svagdje BF2042 uračunat kao dobar komad prodaje.
Oni će to publishat u kakvom god stanju, možda će izbacit baš full pokidane dijelove ali launchanje pokidanog SW-a im nije novo, sjeti se samo BF4 i BFV, kao da je to nešto novo.
March...
Kriv sam.
Piše beta system req al nije vrag da im za betu triba 100gb
Dobrodošao u 2021.
Čekaj još 2 dana pa ću ti javiti :D
Odnesi računalo na posao pa skidaj fino tamo.
Odnesi računalo na posao pa skidaj fino tamo.
Nije ni tamo puno bolje
Nije ni tamo puno bolje
Internet cafe?
Da.
Osim ako se likovima ne da optimizirati pa će ubaciti CIJELU igru i otključati samo dio koji smijemo vidjeti.
Što ima nikako ne bi bilo pametno zbog dataminera Temporyal će sve iskopati :D
Da.
Osim ako se likovima ne da optimizirati pa će ubaciti CIJELU igru i otključati samo dio koji smijemo vidjeti.
Što ima nikako ne bi bilo pametno zbog dataminera Temporyal će sve iskopati :D
Ma kod razvoja tolikog projekta jako se pazi (htjeli oni ili ne) na čistoću i modularnost koda da bi im sve bilo preglednije i, naravno, jednostavije za ispraviti pogeške. U tom slučaju, iskompjalirati igru sa ograničenim sadržajom ne bi trebao biti neki preveliki problem (ako je Activision napravio da Vanguard beta ima 15GB, onda što je to za jedan Dice hehe). Da ne bi bilo da mlatim bezveze, frend radi u jednom razvojnom studiju u Francuskoj i kaže da nakon mjesec dana programiranja, slijedi 3 mjeseca peglanja koda kako bi se zadovoljili svi ti "standardi".
Ma kod razvoja tolikog projekta jako se pazi (htjeli oni ili ne) na čistoću i modularnost koda da bi im sve bilo preglednije i, naravno, jednostavije za ispraviti pogeške. U tom slučaju, iskompjalirati igru sa ograničenim sadržajom ne bi trebao biti neki preveliki problem (ako je Activision napravio da Vanguard beta ima 15GB, onda što je to za jedan Dice hehe). Da ne bi bilo da mlatim bezveze, frend radi u jednom razvojnom studiju u Francuskoj i kaže da nakon mjesec dana programiranja, slijedi 3 mjeseca peglanja koda kako bi se zadovoljili svi ti "standardi".
To je pipedream. Na takvom jednom projektu rade 100-tine ljudi, to je jako teško držati pod kontrolom. Dokaz tome je i kolekcija urnebesnih bugova u serijalu. Meni još uvijek najdraži je bio u BF4. Zaboravio sam o kojoj kombinaciji se radilo, ali bila je fora kada bi se na serveru pojavio netko sa određenom puškom i određenim attachmentima, svima bi se zvuk mutao. Ono, wtf?! Da ne govorim o debaklu zvanom BFV. Bili su kao složili pipeline koji im je omogućavao brzo depoyanje patcheva, tipa svaka 2 tjedna. To je završilo tako da ili uglavnom nisu popravili što su rekli, ili bi igra postala skoro pa neigriva zbog gamebreaking bugova. Datamineri su jednom prigodom nakon nekog patcha proglasili da je 'intern' sjebao merge, jer su se u folderima igre odjednom pojavili dupli asseti, stvari koje niko nikad nije trebao vidjeti i sl. Nakon nekoliko patcheva su to počistili. Ali da, 'standardi'.
šta se još vade KDR-ovi na forumu? pa ja mislio da se to prereaslo još od računa iz megića i padanja ekipice sa jakim kdovima.
Bitno da su grafika (bar tih 50tak fpsa koliko ćemo imati) grapling hook i tornado dobri....
Hebes prevelike mape, no recoil puške, kempanje po visinama, i glupe botove
Znači 60hz monitori su opet u igri i kod hi end pc-a. Nabacali su toliko nepotrebnog smeća i zagušili igrivost.
Jedna stvar na koju se nikako nisam uspio naviknuti u BFV, nakon BF3/4 je koliko god su mape lijepe i grafika je vrh, tako mi je hebeno teško bilo uočiti neprijatelje, pogotovo kad nema spottanja, pored tolikog raslinja i svakakvih detaljčića, a bojim se da ni ovaj BF neće biti iznimka
Ma rekao sam ja da to neće ništa valjat.