Battlefield 2 problem

poruka: 37
|
čitano: 7.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem na MP

Naime, kad god idem igrat MP na BF2, uvijek, ali bas uvijek mi nakon nekog vremena se crasha na desktop bez ikakvog errora ili slicnog.

Nema nekog odredjenog vremena kad se crasha, samo odjednom zasteka i izadje.

I tako na svim serverima. Nemam original i da, nemam onaj patch 1.41.

Sad, moje pitanje je: oce li taj patch to ispravit ili da se ni ne trudim downloadat?

Imam najnovije drivere za graficku i sve, ali neznam sta mu je, sve ostale igre normalno rade, kao i SP na BF2, samo MP zeza.

Pliz pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield 2 problem na MP

Ja koristim 1.41 patch i neki nodvd mini image,dakle bez overwritanja bf2.exe . Ne znam hoće li patch ispraviti crashanje ,ali pobogu pa 99 % servera ti je 1.41.....probaj,samo što nećeš više moći igrati na prijašnjim serverima.

Proguglaj -bf2 multiplayer crash no error

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 14:50 (gala385).
17 godina
moderator
Battlefield 2 problem

Pogledaj malo ove teme (izmedju ostalih o BF2) na forumu:

Tema1

Tema2

Obe se bave istim problemom, iam nekih savjeta kako rijesiti problem, od patchiranja do tweakanja.

Napomenucu da si trebao pretraziti forum prije pokretanja nove teme.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da trebas skinuti 1.41 jer ti skoro svi serveri njega koriste.

METALLICA
17 godina
neaktivan
krak3n kaže...

Naime, kad god idem igrat MP na BF2, uvijek, ali bas uvijek mi nakon nekog vremena se crasha na desktop bez ikakvog errora ili slicnog.

Nema nekog odredjenog vremena kad se crasha, samo odjednom zasteka i izadje.

I tako na svim serverima. Nemam original i da, nemam onaj patch 1.41.

Sad, moje pitanje je: oce li taj patch to ispravit ili da se ni ne trudim downloadat?

Imam najnovije drivere za graficku i sve, ali neznam sta mu je, sve ostale igre normalno rade, kao i SP na BF2, samo MP zeza.

Pliz pomozite.

ja imam isti problem,totalno isti...

p.s. ima dosta dobrih 1.0 servera (na njim mozes igrat sa krekanim keyom a na 1.4 nemozes).

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 16:37 (viper).
17 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Da ne otvaram novu temu, ovdje ću postat pitanje. Zanima me mogu li ja igrati Battlefield 2 na ovoj konfi koju imam u Moj PC?. Ova jadna integrirka navodno podržava Pixel Shader v. 2 i Open GL v. 1.4. Btw. memorija mi je na 333 Mhz a ne na 667 =( xD

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako igras na 1.0 verziji problem kod crashanja nakon kratkog vremena moguc je AKO IMAS VISEJEZGRENI PROCESOR. Samo trebas otic u task menager, pod processes nac Battlefield2 i desni klik pa set Affinity i maknut sve kvacice osim CPU 0 .

16 godina
neaktivan
RE: Battlefield 2 problem
makaweli kaže...

Da ne otvaram novu temu, ovdje ću postat pitanje. Zanima me mogu li ja igrati Battlefield 2 na ovoj konfi koju imam u Moj PC?. Ova jadna integrirka navodno podržava Pixel Shader v. 2 i Open GL v. 1.4. Btw. memorija mi je na 333 Mhz a ne na 667 =( xD

Da. :)

Mada voli 2 Gige Rama, al igrat ćeš...

17 godina
neaktivan
Ganjatarzan kaže...

Ako igras na 1.0 verziji problem kod crashanja nakon kratkog vremena moguc je AKO IMAS VISEJEZGRENI PROCESOR. Samo trebas otic u task menager, pod processes nac Battlefield2 i desni klik pa set Affinity i maknut sve kvacice osim CPU 0 .

e to fakat nisam znal da radi probleme ako je vise jezgri u pitanju ,thx

14 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Evo da vas pitam mozda vi znate...Kada udem u battlefield 2 pojavi mi se crna slikai nakon 10 sekunda racunar se restartuje.Ako neko zna neko pomogne HVALA....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

danas sam kupio preko steama bf 2 cc za sitnu lovu

fino instalirao i kad sam pokrenuo eto problema...igra se totalno smrzne odmah na pocetku pokretanja igre...prvo prode EA games logo,a zatim iza njega logo od DICE-a, e tu mi se komp totalno smrzne i jedino ga upijem na "gumb" resetirat...

listam po forumuma cijeli dan i nista ne pomaze,

punkbuster sam update-ao preko pbsetup-a, stavio sam bf2.exe file u compatibility mode za xp sp3, pobriso file-ove u profile mapi, iskljucio steam community opciju...nista nije pomoglo

ako ima tko kakav savjet bio bih zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2 problem

Si clockao komp možda?

Koje prozore imaš? Ako je Win7, moraš neki vrag isključiti pod Sounds, malo googlaj. Ako ne nađeš, potražim ti ja link.

I imaš li najnovije drivere za grafu?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

ruši se bez obzira na sve jednostavno se pomiri sa tim ko i ja a tih problema ima i u BFBC2 ako ti je to za utjehu.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 2 problem
spojka kaže...

ruši se bez obzira na sve jednostavno se pomiri sa tim ko i ja a tih problema ima i u BFBC2 ako ti je to za utjehu.

Znači kolko sam skužio po takvom on bi se trebao pomiriti s tim da igru uopće ne može pokrenuti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
spojka kaže...

Znači kolko sam skužio po takvom on bi se trebao pomiriti s tim da igru uopće ne može pokrenuti.

istina i u bc2 imam problema sa disconnectom sa servera,ali barem mogu igrat

ali ovo je doista frustrirajuce jer kako ZC_Someone kaze...igru nemugu ni pokrenut...

sinoc sam pod my documents => bf2 => profiles... nasao video file koji sam preko notepada otvorio...negdje sam procitao da full hd zna zezat...posto je tamo bila podesena na 800*600,ja sam sebi promijenio na 1920*1080...i proradilo nakon toga!

probao sam samo sp i izaso...evo sad opet sve isto podeseno i ne radi... uvijek na dice logu zablokira...

proc je blago clockan sa 3.1 na 3.4, budem vratio na tvornicki takt...driveri su zadnji za grafu

15 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

igra reinstalirana,proc vracen na tvornicki takt,pb ponovno updatean,pokretana igra na razlicitim rezolucijama pocevsi od 800*600, izbrisani programi tipa cpu i gpu-z,fraps, riva tuner... jer sam procitao da su i oni nekome probleme stvarali,ostaje mi jos da i maknem zvucne drivere...ako i bude radilo necu je igrat jer bez zvuka mi nema smisla...

izgubio sate pokusavajuci svakakve kombinacije i nista...potpuno sam razocaran ea-om i diceom...samo sa bf-om imam probleme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2 problem

Probaj instalirati neku piratsku i ubacit serial od steama.

Dakle pobriši od steama i instal pirat verziju .

A pogledaj i na steam forumu za crashanje bfbc2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Evo ja baš probao i sve je tip-top. Isto sam kupo jučer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2 problem

Ma ja kupio serial instaliro torerent i to je to.

Svega par puta me diskonektovalo, i možda jedno dva crashanja a igram više od godine dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2 problem

Ne znam za vas, ali mene nakon svakih 5-10 minuta kicka punkbuster sa servera sa porukom "Dissallowed program/driver". Updateao sam i manualno al ne pomaže, ima ko rješenje?

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.

1 0 hvala 1
17 godina
Hambrle kaže...

Ne znam za vas, ali mene nakon svakih 5-10 minuta kicka punkbuster sa servera sa porukom "Dissallowed program/driver". Updateao sam i manualno al ne pomaže, ima ko rješenje?

U 99 % slučajeva se radi o integriranoj zvučnoj na ploči.

Nešto ne štima s bfbc2 i sa realteckom probaj ako imaš neku zvučnu piknit ,ili probaj posudit od nekog tek toliko da isprobaš.

17 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Tko ima problema s PBom nek u Steamu ide na properties od BF2 i makne kvačicu s Enable Steam Community...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Promatrač kaže...
Hambrle kaže...

U 99 % slučajeva se radi o integriranoj zvučnoj na ploči.

Nešto ne štima s bfbc2 i sa realteckom probaj ako imaš neku zvučnu piknit ,ili probaj posudit od nekog tek toliko da isprobaš.

Ne radi se o BFBC2, već o BF2 :)

ZC_Someone kaže...

Tko ima problema s PBom nek u Steamu ide na properties od BF2 i makne kvačicu s Enable Steam Community...

Hvala ti, maknuo sam, probao sam malo igrat i nije izbacilo, nadam se da neće ni izbaciti :)

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

i meni se mukama blizi kraj..uspio sam uc u igru...ali samo preko x-firea...nadem server i spojim se..tako mi i preskoci taj intro na kojem mi zablokira komp...

medutim ponovno imam problem...stalno mi javlja your cd-key is not valid kad se zelim spojit na neki server...i neda mi da se spojim...sp radi bez problema...

imam key u steam libraryu al nigdje mi ne trazi da ga upisem ili potvrdim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

eto i mene sa posla, nego to je otišo registar kvragu odi u registar i sam ubaci ključ ponovo   HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc i promijeni ga u    x9392novicdkeybezcrtica

osim toga ima tu sve u detalje več godinama http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=25&t=6161

http://www.youtube.com/glodalica
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 2:04 (spojka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spojka kaže...

eto i mene sa posla, nego to je otišo registar kvragu odi u registar i sam ubaci ključ ponovo   HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc i promijeni ga u    x9392novicdkeybezcrtica

osim toga ima tu sve u detalje več godinama http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=25&t=6161

hvala na pomoci,no ipak nije bilo ovo potrebno,nakon 5 reinstalova igra normalno radi te prihvaca key...igru i dalje jedino mogu pokrenuti preko x-firea,onaj freeze na pocetku necu nikad shvatit i razumjet

ostao mi je jedan problem jos sa AA,naime kada stavim AA na 2,4,8x i kliknem apply,uvijek se vrati na off,teoretski nemogu upalit AA pa ako je imao tko slican problem volio bih znati kako je to rijesio...razmisljao sam da postoji mozda neki file gdje su spremljene takve vizualne postavke,pa preko notepada recimo to promijenit...

14 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Evo imam i ja jedan problem.

Kada pokrenem kampanju, i kada je onaj prvi zadatak da onom vojniku treba uzet oružje, kontrole su mi čudne. Kada dignem miš, slika se usmjeri prema gore, a kada spustim miš, slika se opet usmjeri prema gore. Isto tako sa trčanjem: kad stisnem tipku w, ide prema naprijed, a kada stisnem s, opet ide prema naprijed. Isto je tako ide samo u desnu stranu. Provjerio sam kontrole sve je normalno. Šta je to????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bounty123 kaže...

Evo imam i ja jedan problem.

Kada pokrenem kampanju, i kada je onaj prvi zadatak da onom vojniku treba uzet oružje, kontrole su mi čudne. Kada dignem miš, slika se usmjeri prema gore, a kada spustim miš, slika se opet usmjeri prema gore. Isto tako sa trčanjem: kad stisnem tipku w, ide prema naprijed, a kada stisnem s, opet ide prema naprijed. Isto je tako ide samo u desnu stranu. Provjerio sam kontrole sve je normalno. Šta je to????

Kao prvo pitaš u krivoj temi. Ovo je BATTLEFIELD 2 a ne BATTLEFIELD: BAD COMAPNY 2.

Kao drugo, kupi igru pa ne ćeš imati tih problema.

14 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Majko sveta..Kada drugi naprave hrpu slicnih tema, nema veze..Ali mora se meni zakljucat tema i jos zuti.  

Problem je sljedeci!

Imam original:

Battlefield 2 Complete Collection. Ali pise da je samo za OS: XP 

1. pitanje
Da li se nekako moze pokrenuti na Win 7 ultimate 64bitni ? 

2. pitanje

u knjizici igre pise : Battlefield 2: Booster Packs Compilation Serial number

Cemu to sluzi ? Gdje se ukucava taj serial number ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 2 problem

Itko ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice