Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
mrki_tua kaže...

Tek su u WW2 crnci počeli služiti vojsku, nije baš vojska bila kao danas, za zadnji šljam. Uvodna scena di leži lik na krevetu pa se vraća u bitku, to je 100% crnac, ne govorim ništa rasistički već iz povjesnih činjenica. 

https://en.wikipedia.org/wiki/369th_Infantry_Regiment_(United_States)

Cijela pukovnija samo sa crncima koje se borila u WW2. Po tome se zove i onaj DLC za Bf1.

Isto su Russi imali pukovniju samo sa ženama.

12 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...

Jel ovo glavni protagonist BF 1 crnac?!? Pa oni su u WW 1 još skupljali pamuk, oružja vidjeli nisu, kakav minus. 

kak ne, pa svabo snajper je crnac

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
LeftY_CRO kaže...
mrki_tua kaže...

Jel ovo glavni protagonist BF 1 crnac?!? Pa oni su u WW 1 još skupljali pamuk, oružja vidjeli nisu, kakav minus. 

kak ne, pa svabo snajper je crnac

da to je jedino bezveze, imali su švabi Kongo kao koloniju, ali svega par crnaca se borilo za njih u WW1. Barem što se zna i što je zapisano.

11 godina
Battlefield 1

Koje gnjide, 5 "novih" oružja samo ako se napravi preorder za bfV..

Izgleda da će ipak pasti preorder..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Avensac kaže...

preorderas ali pare ti tek uzmu par dana prije nego izadje igra tak da stignes igrati sa oruzjima i kasnije samo cancelas preorder ako se predomislis :)

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
11 godina
Avensac kaže...

Mah što će ti tih 5 novih gunova kad i ovako ima previše oruzja vec sad u igri koji kidaju, U assultu mi je Ribelroys kralj iako ovaj Tommy gun sto je dosao sa zadnjim patchem na close range kida. Helrigel sam odavno isfurao kao i shotke, ponekad uzmem 1900 iz fore. Kod medica je sad sve dobro, fedorov ako ces agresivnije, Farquar Hill strasno oruzje, RSC 17 2 metka i bye bye itd. Kod snipera je svejedno sta ces koristit ovisi odakle gadjas i kakva je udaljenost za sweet spot ovaj novi silenced je baš za gušt stvoren :D... Kod supporta Bar,Chaucat,Parrabelum. Mada sam se toliko izigrao da uzimam bilo šta u zadnje vrijeme, na koliko si ti stao sati? 

16 godina
Battlefield 1

Ma to su sve manje više reskinovi ovih drugih puški.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma to su sve manje više reskinovi ovih drugih puški.

hmm ne znam bas.. tommy gun mozda al recimo BAR je jako cudan, ima 2 fire moda i defaultni je ko traktor spori

btw rambo

https://plays.tv/video/5b0f22a7628cddc568/trench-raider-battlefield1-bf1

13 godina

Haha, ko trol koji živi ispod mosta pa si čuva teren 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
BeLLicus kaže...

................. Mada sam se toliko izigrao da uzimam bilo šta u zadnje vrijeme, na koliko si ti stao sati? 

Slab sam u bf1, skoro 600 sati, imao veliku pauzu, a mislio sam bar doc do 800+ prije neg izade novi bf.. Makar ima jos do toga..

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Haha, ko trol koji živi ispod mosta pa si čuva teren 

ciganska posla

15 godina
Avensac kaže...
BeLLicus kaže...

................. Mada sam se toliko izigrao da uzimam bilo šta u zadnje vrijeme, na koliko si ti stao sati? 

Slab sam u bf1, skoro 600 sati, imao veliku pauzu, a mislio sam bar doc do 800+ prije neg izade novi bf.. Makar ima jos do toga..

Soliraš tih 600 sati ili imaš team? Ako si solol divim ti se

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
11 godina

Uglavnom solo da, s ekipom se igralo dok je tek izašao, ali onda su se svi razbježali.. Nebi reko da je zbog toga jer bf1 ne valja tolko, nego vjerojatno zasićenje sa bf-om, trojka, četvorka..

11 godina
Avensac kaže...

Uglavnom solo da, s ekipom se igralo dok je tek izašao, ali onda su se svi razbježali.. Nebi reko da je zbog toga jer bf1 ne valja tolko, nego vjerojatno zasićenje sa bf-om, trojka, četvorka..

I ja sam na 600 sati. 400 sati sam nakupio u prvih 6 mj kad smo svi igrali a ovo ostalo povremenim igranjem kad izadje dlc, imam cca 35 tisuća killsa i oko 13 tisuća deathsa. Preferiram igranje Assulta i Medica, sa sniperom se zajebavam kad vodimo previše pa onda chill, support mi nikad nije bio drag ali kako su sredili puške prije pola godine baci se i sa njim koja partija, Chaucat i Parrabelum zvijeri i BAR naravno ali sa njim sa se naigrao prije još.

I btw meni je igra sasvim okej. Daleko je to od loše igre, igre služe sa zabavu prvenstveno. Samo eto dosadi sve nakon nekog vremena :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2018 13:20 (BeLLicus).
15 godina
Battlefield 1

Meni je bf3 bio opak baš radi ekipe, ruganja na ts. Spojiš se i smiješ cijeli dan i rokaš. Bf4 je bio početak kraja, dok je hardline i bf1 zabio zadnji čavao u lijes communitya kojeg smo dečki i ja složili.

Iskreno polažem sve nade u novi bf da nas okupi, a i svakako će trebat novih igrača, da upoznamo nekog novog :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Lol kakav si ti community slagao u bf-u?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Lol kakav si ti community slagao u bf-u?

Xtc dok je bio živ je brojao preko 30+ članova, što iz raznih igara što najviše taj bf. Pokušali složit timove za esl, igrali warove što s domaćim, što stranim ekipama.

Zajedno s pisom što je trebalo za ligu koja se kasnije pokušala razvit itd...bilo mi je stalo da se ta ekipa digne, turniri...ali eto nije išlo kasnije kako je igra stala.

Ne bi znao niš o tome kad ti je doseg bio uć u noob friendly server da dižeš kdr na noobovima 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2018 15:24 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Za kolege s Ryzen platformom: ako ste apdejtali Windows od 12.06. nadalje i ruši vam se BF1 nakon 5-10 min igranja - deinstalirati KB4284835. Nakon toga nema problema.

BATTLELOG: catus69
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Balkanci 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

Balkanci 

kak Zagorec pozdravlja roditelje?

Bog Tata, Bog Mater

9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nisam igrao neko vrijeme , instaliram opet igru 

Udjem u igru , kad se mapa ucita kreću fps dropovi pa krene normalno radit i zatim crasha.

U najboljem slucaju je radilo 5min bez crasha :/

Imao uvijek 60fps (sve na low) 

I5 3570 , 8gb , 7950 3gb ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bf zna biti zahtjevniji od ostalih igara što se tiče opterećenja procesora i grafičke.

Probaj pratiti temperaturu komponenti, pa kad se igra sruši pogledaj koji je bio max.

Ili pomoću DDU makni grafičke drivere i napravi friški instal najnovijih.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 12:09 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Bogmamu mi je bivši kolega, ošo čovik trbuhom za kruhom u Nemčiju.

BATTLELOG: catus69
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
catus69 kaže...

Bogmamu mi je bivši kolega, ošo čovik trbuhom za kruhom u Nemčiju.

bogmamu sam ja  prepoznao sam ti nick kolega smooth koordinator 

neki šupak mi je u jednom trenutku maznuo account i zbrisao sve frendove (uspio sam napraviti recovery), addaj me opet..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...

bogmamu sam ja  prepoznao sam ti nick kolega smooth koordinator 

neki šupak mi je u jednom trenutku maznuo account i zbrisao sve frendove (uspio sam napraviti recovery), addaj me opet..

a bogmamu bezobraznu njegovu

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 12:47 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

a bogmamu bezobraznu njegovu

da samo mamu, za to strada čitava dinastija 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2018 18:12 (nine).
11 godina
Battlefield 1

Stigao June Patch Update

2 nova oružja i varijante starih, shock operations..

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ved23 kaže...

Nisam igrao neko vrijeme , instaliram opet igru 

Udjem u igru , kad se mapa ucita kreću fps dropovi pa krene normalno radit i zatim crasha.

U najboljem slucaju je radilo 5min bez crasha :/

Imao uvijek 60fps (sve na low) 

I5 3570 , 8gb , 7950 3gb ...

izbrisi u documentsima cijeli bf1 folder

11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 1

Gdje trenutno ima najpovoljnije za kupiti igru?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice