Ma to su sve manje više reskinovi ovih drugih puški.
hmm ne znam bas.. tommy gun mozda al recimo BAR je jako cudan, ima 2 fire moda i defaultni je ko traktor spori
btw rambo
https://plays.tv/video/5b0f22a7628cddc568/trench-raider-battlefield1-bf1
Ma to su sve manje više reskinovi ovih drugih puški.
hmm ne znam bas.. tommy gun mozda al recimo BAR je jako cudan, ima 2 fire moda i defaultni je ko traktor spori
btw rambo
https://plays.tv/video/5b0f22a7628cddc568/trench-raider-battlefield1-bf1
Haha, ko trol koji živi ispod mosta pa si čuva teren 
................. Mada sam se toliko izigrao da uzimam bilo šta u zadnje vrijeme, na koliko si ti stao sati?
Slab sam u bf1, skoro 600 sati, imao veliku pauzu, a mislio sam bar doc do 800+ prije neg izade novi bf.. Makar ima jos do toga..
Haha, ko trol koji živi ispod mosta pa si čuva teren 
ciganska posla 
................. Mada sam se toliko izigrao da uzimam bilo šta u zadnje vrijeme, na koliko si ti stao sati?
Slab sam u bf1, skoro 600 sati, imao veliku pauzu, a mislio sam bar doc do 800+ prije neg izade novi bf.. Makar ima jos do toga..
Soliraš tih 600 sati ili imaš team? Ako si solol divim ti se
Uglavnom solo da, s ekipom se igralo dok je tek izašao, ali onda su se svi razbježali.. Nebi reko da je zbog toga jer bf1 ne valja tolko, nego vjerojatno zasićenje sa bf-om, trojka, četvorka..
Uglavnom solo da, s ekipom se igralo dok je tek izašao, ali onda su se svi razbježali.. Nebi reko da je zbog toga jer bf1 ne valja tolko, nego vjerojatno zasićenje sa bf-om, trojka, četvorka..
I ja sam na 600 sati. 400 sati sam nakupio u prvih 6 mj kad smo svi igrali a ovo ostalo povremenim igranjem kad izadje dlc, imam cca 35 tisuća killsa i oko 13 tisuća deathsa. Preferiram igranje Assulta i Medica, sa sniperom se zajebavam kad vodimo previše pa onda chill, support mi nikad nije bio drag ali kako su sredili puške prije pola godine baci se i sa njim koja partija, Chaucat i Parrabelum zvijeri i BAR naravno ali sa njim sa se naigrao prije još.
I btw meni je igra sasvim okej. Daleko je to od loše igre, igre služe sa zabavu prvenstveno. Samo eto dosadi sve nakon nekog vremena :)
Meni je bf3 bio opak baš radi ekipe, ruganja na ts. Spojiš se i smiješ cijeli dan i rokaš. Bf4 je bio početak kraja, dok je hardline i bf1 zabio zadnji čavao u lijes communitya kojeg smo dečki i ja složili.
Iskreno polažem sve nade u novi bf da nas okupi, a i svakako će trebat novih igrača, da upoznamo nekog novog :)
Lol kakav si ti community slagao u bf-u?
Lol kakav si ti community slagao u bf-u?
Xtc dok je bio živ je brojao preko 30+ članova, što iz raznih igara što najviše taj bf. Pokušali složit timove za esl, igrali warove što s domaćim, što stranim ekipama.
Zajedno s pisom što je trebalo za ligu koja se kasnije pokušala razvit itd...bilo mi je stalo da se ta ekipa digne, turniri...ali eto nije išlo kasnije kako je igra stala.
Ne bi znao niš o tome kad ti je doseg bio uć u noob friendly server da dižeš kdr na noobovima 
Za kolege s Ryzen platformom: ako ste apdejtali Windows od 12.06. nadalje i ruši vam se BF1 nakon 5-10 min igranja - deinstalirati KB4284835. Nakon toga nema problema.
Balkanci 
kak Zagorec pozdravlja roditelje?
Bog Tata, Bog Mater
Nisam igrao neko vrijeme , instaliram opet igru
Udjem u igru , kad se mapa ucita kreću fps dropovi pa krene normalno radit i zatim crasha.
U najboljem slucaju je radilo 5min bez crasha :/
Imao uvijek 60fps (sve na low)
I5 3570 , 8gb , 7950 3gb ...
Bf zna biti zahtjevniji od ostalih igara što se tiče opterećenja procesora i grafičke.
Probaj pratiti temperaturu komponenti, pa kad se igra sruši pogledaj koji je bio max.
Ili pomoću DDU makni grafičke drivere i napravi friški instal najnovijih.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Bogmamu mi je bivši kolega, ošo čovik trbuhom za kruhom u Nemčiju.
Bogmamu mi je bivši kolega, ošo čovik trbuhom za kruhom u Nemčiju.
bogmamu sam ja
prepoznao sam ti nick kolega smooth koordinator 
neki šupak mi je u jednom trenutku maznuo account i zbrisao sve frendove (uspio sam napraviti recovery), addaj me opet..
bogmamu sam ja
prepoznao sam ti nick kolega smooth koordinator 
neki šupak mi je u jednom trenutku maznuo account i zbrisao sve frendove (uspio sam napraviti recovery), addaj me opet..
a bogmamu bezobraznu njegovu
a bogmamu bezobraznu njegovu
da samo mamu, za to strada čitava dinastija 
Nisam igrao neko vrijeme , instaliram opet igru
Udjem u igru , kad se mapa ucita kreću fps dropovi pa krene normalno radit i zatim crasha.
U najboljem slucaju je radilo 5min bez crasha :/
Imao uvijek 60fps (sve na low)
I5 3570 , 8gb , 7950 3gb ...
izbrisi u documentsima cijeli bf1 folder
Tek sad vidim, Turning Tides DLC je BESPLATAN
Gdje trenutno ima najpovoljnije za kupiti igru?
Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Baš si pogodio krivo vrijeme. Prije koji tjedan su bili veliki popusti, pogotovo na cijeli komplet- igra + svi DLCevi (taj paket zovu Revolution).
Pogledaj po stranicama tipa G2A, allkeyshop, ..
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
strpi se, za 3 mjeseca izlazi 5-ica. vjerujem da će u bf1 nakon toga nastati pustoš.
Origin - BF1. Već mi netko vrijeme piše "Preparing".
Stiže neki update?
Pa bio je neki dan tj jučer summer update
https://www.battlefield.com/news/bf1-summer-update-2018
EDIT: tl;dr - popravljali neke mape na operacijama i neke bugove općenito, al po komentarima na redditu vidim da i nisu baš popravili.. Nikaj posebno