Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
8 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
dennocro kaže...
dennocro kaže...

frendu se nakon nekog updata pocela igrat freezati, al ne igra nego mis i topkovnica prestanu raditi, i ako se kretao u lijevo on se nastavi kretati, a ne moze nista, i ako izadje preko alt tab ne moze se ni vratiti u igru, task manager upali igra radi normalno znaci nije not responding. probali staviti starije drivere ali ista stvar, bf4 radi normalno bez problema, probali reinstalirati igru ali ne pomaze. a na netu nema nis pametno i korisno, jel se neko susreo sa takvim problemom.

komp je 4690k i sapphire 290 12gb ram.

sta niko se nije susreo sa ovim?

obrisali origin i ponovo skinuli i opet ne radi, jedino preostaju windowsi

Nisam baš imao takvu situaciju sa freezanjem, ali mi se je u igrama i pogotovo BF4 znalo događati da se počne kretati u jednu stranu. Ali to sam riješio tako da sam iskopčao ili kalibrirao joystick ako je bio ukopčan u PC ili iskopčao pa ponovno ukopčao tipkovnicu i miš. Znači bila je greška do periferije, možda preko nekog software buga, ali tako sam riješio.

12 godina
Battlefield 1

joystick nema to sam isto vidio da je neke mucilo, a mis i tipkovnicu sam probao na vise usb portova. jos cemo probati prije reinstalacije sa mojom periferijom pa cemo vidit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Moze mi netko objasnit razliku izmedu : " BATTLEFIELD 1 REVOLUTION EDITION "  i " BATTLEFIELD 1 - THEY SHALL NOT PASS DLC "

Naime, imam vec obicnu verziju BF1 ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Moze mi netko objasnit razliku izmedu : " BATTLEFIELD 1 REVOLUTION EDITION "  i " BATTLEFIELD 1 - THEY SHALL NOT PASS DLC "

Naime, imam vec obicnu verziju BF1 ...

Revolution je igra i premium zajedno. U premiumu su svi DLCovi(njih 4), a oni sadže dodatnih 20-24 mapa, 4 nove vojske, 30+ novih oružija,vozila itd.

They Shall not pass DLC je samo jedan DLC sa 6 mapa i nekih 8 novih oružija. Tih DLCova će biti oko 4 sveukupno, a u premiumu dobiješ sva 4. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 11:37 (Jack Sparrow).
17 godina

BF1 Revolution edition je BF1+ season pass, a u ovoj drugoj verziji dobiješ bf1 sa prvim dlc-om.

Ako imaš već bf1 verziju onda ti treba samo season pass

Jack Sparrow je bio brži .

BF3:fluffy_inside
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 11:37 (Wolf88).
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ovo je jednostavno neigrivo,  toliki lag da to nema u pm (PC)

Zahvale idu DICE-u.

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Bacim limpet charge kroz vrata, grune i tek nakon 5 sekundi mi dođe kill confirmation. 

1 0 hvala 0
11 godina

Probaj tek igrat s vozilima; tenkovima, a posebno avionima.

Nitko te ne može pogoditi tj. neće registrirati damage, a i kad te pogodi ne možeš se popravljat jer stalno resetira repair funkciju.

9 godina
neaktivan
Battlefield 1

A kak nekima dobro radi :/ prije ovog update-a sam imao ping izmedju 40-45 (tcom 20/2) a poslije ni na jednom serveru nije ispod 65 sa lag spikeovima..

Jel probao netko kontaktirat njihov prokleti support ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Eto Incursions gameplaya

Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel uspio neko ispuniti get 15 kills with HE tripwire?

Meni se to čini kao nemoguća misija, ako ima ikoga ko želi boostati taj assigment nek me doda na originu

Inače platio sam igru i premium sve skupa oko 80 eura i covjek bi ocekivao da cu moci koristit sva oruzja u igri

Nemam vremena igrati 5 sati na dan i grindati apsolutno lude assigmente da bio igrao sa oruzjima koja sam platio i zbog toga se bojim da mi je ovo zadnji bf a igram ih od bc2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

nije to teško, u bf3 i bf4 je bilo teze sve otključat.

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

a kako onda?

maksimalno 72 dmg napravi tripwire vecinu vremena ga uniste eksplozivi, nemozes ni dobiti assist count as kill zbog premalog dmg-a a da stvar bude gora svi imaju flak specijalizaciju

na HC mozes samo svoje teamate ubiti 

nije fer nismo svi HC igrači i nemamo svi dovoljno vremena za glupo grindanje a platio sam ta oruzja i mislio sam da nece biti problema kod njihovih koristenja nezz znam da vecina vas ovdje zna jako dobro igrat pa vam mozda nije tesko al eto meni jest 

16 godina
njuska11 kaže...
blackdevil kaže...

a kako onda?

maksimalno 72 dmg napravi tripwire vecinu vremena ga uniste eksplozivi, nemozes ni dobiti assist count as kill zbog premalog dmg-a a da stvar bude gora svi imaju flak specijalizaciju

na HC mozes samo svoje teamate ubiti 

nije fer nismo svi HC igrači i nemamo svi dovoljno vremena za glupo grindanje a platio sam ta oruzja i mislio sam da nece biti problema kod njihovih koristenja nezz znam da vecina vas ovdje zna jako dobro igrat pa vam mozda nije tesko al eto meni jest 

Da to su zejbali. Mislim da će pojačati taj HE tripwire za 5-10 damagea.

Postavljao ta sranja tek dvije runde i to samo ponekad i diobio 3 killa. Ali ono što neki rad je da postave te HE mine ispred ili pokraj AT mina pa se desi veliki boom :D Navodno i tenk može unšititi.

16 godina
Battlefield 1

veliki minus je na mapi tsaritsyn staviti samo 3 točke

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

ne vjerujem da će nekog dovuć sa rs6 ili overwatcha ovom blijedom kopijom.

Neloše, ali ne vidim neki boom kad to izađe.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Ja vidim tenk i naježim se momentalno.

Koji će im kurac tenk 5 vs 5?!

Ja bih avion.

Ja bih letio avijonom fijuuuu, fijuuuuu, fijuuuuu.

Nitko me ubijo ne bi ijuuuu, ijuuuu, ijuuuuuu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

Da netko može napravit montažu i sick killstreak i streamt to da ta dva viewera svrše koji prate bf1.

btw. mortari lol...ma debilizam

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 20:09 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

Ja vidim tenk i naježim se momentalno.

Koji će im kurac tenk 5 vs 5?!

Još samo ac130 fali za 5vs5.

سمندری ڈاکو
13 godina
fila2208 kaže...

Ovo baš super izgleda. Kad će izaći? Baš sam se napal'la

17 godina
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...

Ovo baš super izgleda. Kad će izaći? Baš sam se napal'la

Doć ću ti ja sa štrcaljkom od Ajaxa da te ugasim!

13 godina
odjavljen
Battlefield 1

Gdje je najjeftinije piknut premium za ps4?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa jel ima bobova tko jos igra ovu igru

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ima da.

imas na dnu teme poveznicu za drugu temu sa nickovima forumasa koji igraju (ili su igrali)

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Tko god da NEMA PREMIUM, sad može igrati besplatno sve mape. A to uključuje i ovaj novi Tsar DLC jer je PREMIUM TRIAL opet aktivan.

Mislim da traje do kraja battlefesta koji počinje danas, a završava 30. ili ti ga do kraja mjeseca. Uživajte tko nije igrao,a ako vam se svidi mislim da možete ugrabiti i premium koji bi mogao biti na popustu tokom battlefesta.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefest-revolution-events-giveaways?utm_campaign=bf1_hd_ww_ic_soco_twt_bf1-battlefest-revolution-blog-09192017-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=36098&ts=1505838092821

Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Tko god da NEMA PREMIUM, sad može igrati besplatno sve mape. A to uključuje i ovaj novi Tsar DLC jer je PREMIUM TRIAL opet aktivan.

Mislim da traje do kraja battlefesta koji počinje danas, a završava 30. ili ti ga do kraja mjeseca. Uživajte tko nije igrao,a ako vam se svidi mislim da možete ugrabiti i premium koji bi mogao biti na popustu tokom battlefesta.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefest-revolution-events-giveaways?utm_campaign=bf1_hd_ww_ic_soco_twt_bf1-battlefest-revolution-blog-09192017-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=36098&ts=1505838092821

bobo u k ja vec platio 

oce bit sta za nas koji imamo premium (nije da se hvalim nego...)

CARPE DIEM
16 godina
simeparanoja kaže...

bobo u k ja vec platio 

oce bit sta za nas koji imamo premium (nije da se hvalim nego...)

Pa dobro trial će biti aktivan samo jedan period, a i ovo za popust nije sigurno. To samo ljudi nagađaju.

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Premium Pass je već na popustu za 30 eura, a sad su snizili i revolution na 40 eura (igra + premium pass). Popust vrijedi do 26. ovog mjeseca.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

EA radi pljusku igracima odnosno budalama koje kupuju njihove igre, a i ja sam jedan od njih...prije 3 mjeseca sam kupio battlefield u fizickom obliku za 500 kuna...danas evo revolution se prodaje za 260 kuna, a premium pass za 220 kuna...dakle osnovna igra koju su prije 3 mjeseca prodavali za 500 kuna sada vrijedi punih 40 kuna...dok premium pas vrijedi u ovoj ponudi otprilike 5 puta vise...a cijelo to vrijeme su dali tocno 0 dodatnog besplatnog sadrzaja...ukupno 9 mapa dostupnih u base game..a premium krcat sa preko 20 mapa....nakon sto sam ovo vidio odmah ce uslijediti brisanje igre sa konzole i cao EA zauvijek.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Battlefield 1

Kad će doći slijedeći battlefield, ova igra iz kamenog doba je bezveze, ne shvaćam kako ovo gađanje kamenjem i konjskim shitom može biti ikome interesantno ...

0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice