Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
moderator
Re: Battlefield 1

Tu je sve objašnjeno. Glupo ko noć, nigdje ni riječi o tome unutar igre :D

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
16 godina
Davor kaže...

Tu je sve objašnjeno. Glupo ko noć, nigdje ni riječi o tome unutar igre :D

Da, bezveze što nemožeš unutar meča vidjeti nego tek vani.

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozdrav,

Jel mi moze netko tko ima premium dati svoje ime na PS-u da ga dodam, pa da me ponekad pozove kao "premium friend" na mape iz dlc-a In the name of the tsar...cekam neko snizenje za premium, pa dok cekam da mogu ponekad zaigrat.

Unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tomko kaže...

Pozdrav,

Jel mi moze netko tko ima premium dati svoje ime na PS-u da ga dodam, pa da me ponekad pozove kao "premium friend" na mape iz dlc-a In the name of the tsar...cekam neko snizenje za premium, pa dok cekam da mogu ponekad zaigrat.

Unaprijed zahvaljujem

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/battlefield-1-playstation-4/244594.aspx

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
Battlefield 1

frendu se nakon nekog updata pocela igrat freezati, al ne igra nego mis i topkovnica prestanu raditi, i ako se kretao u lijevo on se nastavi kretati, a ne moze nista, i ako izadje preko alt tab ne moze se ni vratiti u igru, task manager upali igra radi normalno znaci nije not responding. probali staviti starije drivere ali ista stvar, bf4 radi normalno bez problema, probali reinstalirati igru ali ne pomaze. a na netu nema nis pametno i korisno, jel se neko susreo sa takvim problemom.

komp je 4690k i sapphire 290 12gb ram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ako imate problema sa assigmentom uništi 2 aviona sa lmg dodajte me na originu #madarHR

Budemo to riješili na sinai mapi 

Mučim se već par sati ali nikako da mi prizna da sam uništio avion sa lmg-om

Inače puška koja se otključa je zakon

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
njuska11 kaže...

Ako imate problema sa assigmentom uništi 2 aviona sa lmg dodajte me na originu #madarHR

Budemo to riješili na sinai mapi 

Mučim se već par sati ali nikako da mi prizna da sam uništio avion sa lmg-om

Inače puška koja se otključa je zakon

Ma samo uzmeš Mg15 suppressive i rokaš po avionima. Uništio ih 5 u jednoj rudni na albionu, i sve oni veliki bombarderi. Ono što donosi dosta štete je što iz nekoga razloga ti zna duplati štetu na avionu. Recimo pogodiš krilo i onda iz krila metak ode u trup i tu ti računa kao 2 hita. xD

Inače ako imati problema za srušiti avion i sa MG15,e onda si prvo otključajte onaj novi LMG parabellum za koji ne treba uništiti avion, pa s tim rokajte. Ta mašinka kao i Chauchat totalno rastura avione.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

hmm ne znam da li sam kaj propustil ali mg15 je neki ala snajper smg shotgun rifle, sve u jednom?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Myths - Vol. 16

Moj PC  
3 0 hvala 2
8 godina
odjavljen
Battlefield 1

The piece of Battlefield series has not been identified for the standard of its single-player in recent years, therefore a piece of land 1’s campaign may be a nice amendment of pace.

The method every story juggles charm and tragedy in equal live help humanize the war and also the those who fought it with quiet, welcome restraint.

To a fault oversimplified objectives hold it back from being the unforgettable heroic tale it may be, however a powerful sampling of a number of Battlefield’s most shaping components — like objective capturing and conveyance warfare — create it, at the smallest amount, a worthy primer for multiplayer.

Dolly Smith

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

kako su oni razvodnili ekipu sa tim svojim sranjima.na mapama iz prvog dlca nema sanse da sad nadjem pun server rusha ili operationsa.ima samo jedan od 64 igraca na konkvestu.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

kako su oni razvodnili ekipu sa tim svojim sranjima.na mapama iz prvog dlca nema sanse da sad nadjem pun server rusha ili operationsa.ima samo jedan od 64 igraca na konkvestu.

'' Cuj kume tesko je odrzavanje servera. Kume moj, kosta to para... vrijedi to njima dat za DLC. '' 

Hebo me dan kad sam uzeo ovu igru. Sad i Destiny kosta 100€ najskuplja verzija. Smijesno. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
Battlefield 1

imam problem idem odirat sad malo i igrica mi koristi samo 75% graficke,a sinoc sam igrao i koristilo je 90%

0 0 hvala 0
11 godina

Možda zato jer je vani dost vruće pa kartica namjerno throttla da se ne ošteti nešto.

Ja inače za vrućih dana znam kapnut nekoliko kapi vode na backplate GPU-a.
Ali to radi samo ako imaš backplate da nebi došlo do PCB-a ili nešto gore.

A možeš i uzeti onu bocu za špricanje (od Ajaxa ili neš) i stavit hladne vode unutra pa si "osvježi" cijeli PC tu i tamo.

15 godina
Avensac kaže...

Možda zato jer je vani dost vruće pa kartica namjerno throttla da se ne ošteti nešto.

Ja inače za vrućih dana znam kapnut nekoliko kapi vode na backplate GPU-a.
Ali to radi samo ako imaš backplate da nebi došlo do PCB-a ili nešto gore.

A možeš i uzeti onu bocu za špricanje (od Ajaxa ili neš) i stavit hladne vode unutra pa si "osvježi" cijeli PC tu i tamo.

Jel' ovo zayebancija ili najbolji post u povijesti foruma? 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina

Ako si tako pametan kako onda može raditi vodeno za CPU ili GPU??

Kao da je bitno jel hladim ja ili Corsair Hydro ili Arctic Liquid Freezer itd..

14 godina
Avensac kaže...

Ako si tako pametan kako onda može raditi vodeno za CPU ili GPU??

Pa ti hladiš bolje od bilo kojeg vodenog hlađenja.

11 godina

Naš kako hladi je*ote

AIO + boca od Ajaxa

13 godina
Battlefield 1

Ja isto koristim od Ajaxa štrcaljku, ali isključivo si štrcam kilava muda kad se zapale od predugog sjedenja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

Ja si jajca pečem na grafičkoj. Rekao mi klega da je onaj backplate napravljen za to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 18:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 1
10 godina
Battlefield 1

sad opet normalno radi valjda nesto serenda igra

0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Zadnji update totalno uništio igru.

Ne igrivo od silnog lag-a, ali ekipa valjda ne primjeti od silnih novih oružja i fičra

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam imao problem sa lagom jedino na fort de vaux (il kak se vec zove), ostalo radilo ok

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Prvi dan bilo katastrofa kako lagiralo, sad više ne tolko ali se desi onaj hud delay gdje ti kill feed kasni koju seknudu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

opet lag ovo ono

reko kuky skini gace necu ti nista

i on pobjeze

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jesi za da te dodam na ps ili ti mene pa da ponekad mozemo skupa nesto odigrati...planiram kupiti premium kad bude neki popust a do tada bih volio malo igrati nove mape jer sada imam slobodnog vremena pa...Pozdrav

12 godina
dennocro kaže...

frendu se nakon nekog updata pocela igrat freezati, al ne igra nego mis i topkovnica prestanu raditi, i ako se kretao u lijevo on se nastavi kretati, a ne moze nista, i ako izadje preko alt tab ne moze se ni vratiti u igru, task manager upali igra radi normalno znaci nije not responding. probali staviti starije drivere ali ista stvar, bf4 radi normalno bez problema, probali reinstalirati igru ali ne pomaze. a na netu nema nis pametno i korisno, jel se neko susreo sa takvim problemom.

komp je 4690k i sapphire 290 12gb ram.

sta niko se nije susreo sa ovim?

obrisali origin i ponovo skinuli i opet ne radi, jedino preostaju windowsi

13 godina

Dosta sam čitao o igri, ali ovo još nisam sreo. Možda nije ni vezano uz igru.

Javi stanje poslije novih Windowsa.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dosta sam čitao o igri, ali ovo još nisam sreo. Možda nije ni vezano uz igru.

Javi stanje poslije novih Windowsa.

al mi nije jasno bf4 radi normalno. nesto blokira, a iduci cu mu tjedan windowse stavit pa cemo vidit, jer mi ne pada nista napamet, cak sam citao to se desavalo sa bf4 pa samo radio sto su ljudi pisalo, da in game origin iskljucim i tako neke stvari ali nije pomoglo. 

17 godina
Battlefield 1

The Yetis of Battlefield - Easter egg

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice