Ja sam jučer otkrio da mi cpu lupa 100% a gtx 650 non stop ne prelazi 75%. Cijelo vrijeme se vrti od 50-75% i to u toku bitke. u rijetkim situacijama dolazi do 90% a to je kad je previše mirna situacija. Sve to kad sam vidio, sjetio sam se Cyber-a. :)
Cpu bottlenecka gpu i ne postiže što treba napravit, no to je jako čudno s obzirom da gtx 650 nikad nije to radila prema phenomu u ikakvim drugim igricama. No, zatim sam otkrio da u stvari problem je u igrici. Mnogi igrači su prijvali dotični problem, navodno i ljudi koji koriste gtx 1060 i imaju intel 6. generacije.
Pa se Dice oglasio na to da rade na prilagodbbi same igre da ne guši toliko cpu.
Kad vec to spominjes bas sam i ja cajberu to govorio jucer.Meni se desava cesto npr.proc je na 100%,a grafa na 70ak % (i5 4690k i gtx 970).
Nekad bude da je proc na 70-80% a grafa na 100% i radi savrseno dan,dva.Ne kontam uopce radi ceg je to,a u nijednoj drugoj igri se to ne desava.
Stavio sam limit na 60fps s tog bar ne pada ali me uzasno zivcira u pm.
Mozda promjena vremena mu smeta,ko ce znat.

Nego, DX12 je baš dobar u tome da malo manje optereti procesor, a jače grafičku (onako, ugrubo rečeno
)
i sad sam probao s DX12.
Guess what 
Potpuno isti FPS
I igra se srušila nakon pola sata igranja s DX errorom :D

E da, plaćaš pivu za pet dana.
bf4: [G] hrka11