Battlefield 1

poruka: 13.904
|
čitano: 1.450.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Volume kaže...
maxis kaže...

Majko mila. Možda je ipak neki problem u tebi a ne u igrama . Bez uvrede ali s takvim stavom tebi stvarno ne može nijedna igra biti dobra ni Bf 4 ,Bf1 .... Da probaš baciti malo karte ili nešto slično možda nađeš nešto za svoj istančani ukus?

Problem u meni? Nema šanse, pa ja san savršen... 

Hehe baš mi je drago. Ajde Mr. Perfect baci se u game developere i napravi nam svima jednu savršenu igru da guštamo u njoj.

sake08
13 godina
Battlefield 1

jel ovo neko od vas

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

kada prebacim na DX12 igra mi je lockana na 60 fpsa i osjetim malo mouse lag isto kao da je vsync ukljucen ali nije,na OFF je

ne kontam kako da ovo popravim,jel ima ko slican problem?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Titanfall 2 je bolja igjica neg BF1...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
beha kaže...

Danas sam probao malo igrati avionom - fighter i nije mi jasno zašto se iz kokpita ne može gledati lijevo - desno?

Nekad se moglo, alt ili ctrl tipkom....

Zar se ne može držanjem desne tipke miša i okretanjem istog? Znam da je tako bilo u BF4 ali za BF1 nisam siguran. 

Može li mi netko dati server na kojem se skuplja ekipa s foruma? Hvala 

17 godina
Battlefield 1

Probao titanfall 2 i loše je to meni.

Slično kao prvi dio samo sa nekim poboljšanjima. I dalje mi botovi idu na živce jer me stalno ometaju, a čovjeka vidim svake 2 minute jer svi skaču po krovovima. Na kraju runde imam 6 killeva, 2 smrti i 15 ubijenih botova.

Dizajn mapa sličan prvom djelu, previše je to sve zgusnuto i nekako bi htio više prostora za titane, a ne da šetam po uskim ulicama.

Uglavnom dosadila mi igra nakon par rundi.

Moj PC  
8 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Probao titanfall 2 i loše je to meni.

Slično kao prvi dio samo sa nekim poboljšanjima. I dalje mi botovi idu na živce jer me stalno ometaju, a čovjeka vidim svake 2 minute jer svi skaču po krovovima. Na kraju runde imam 6 killeva, 2 smrti i 15 ubijenih botova.

Dizajn mapa sličan prvom djelu, previše je to sve zgusnuto i nekako bi htio više prostora za titane, a ne da šetam po uskim ulicama.

Uglavnom dosadila mi igra nakon par rundi.

Ukratko bolje od bf1, moga si tako odma napisat 

14 godina
Battlefield 1

Ovo je snajperist :D

A ne onaj koji ima 6:5 na kraju runde :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ti se diviš liku kojeg boli kifla za objective, nego samo skuplja kill-ove? Da aim ima, znamo od BF3, ako ne i od prije...

14 godina
TomoR kaže...

Ti se diviš liku kojeg boli kifla za objective, nego samo skuplja kill-ove? Da aim ima, znamo od BF3, ako ne i od prije...

Divim se aimu! Mislim da je ovo prvi njegov video koji sam vidio u BF1 :D

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Obična smrdljiva kamperčina

Kanter PROO
18 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Lijepo izgleda igra

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Lijepo izgleda igra

17 godina
Battlefield 1

Izgleda da su im sniper puške bile preciznije prije 100 god nego današnje. Ovako nisu ubijale u nijednom bf.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Izgleda da su im sniper puške bile preciznije prije 100 god nego današnje. Ovako nisu ubijale u nijednom bf.

BC2 sniperi

9 godina
protjeran
Battlefield 1

Ovako se igra sniperon... Njubare ....

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Prije par mjeseci bio mi hackovan acc odigral si je par rundi BF4 i neki dan primejtil pozajmašnu block listu, tako da nebi mislil da sam nekog od vas blokal. Lista u privitku

Origin:Overlord_HR, Battle.net:OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Ima tko da se prebacio s PCa na konzole i igra mp fpsove?

Zanimaju me dojmovi jer mi je plan uzet xbox one/ps4 pred bozic i bf1 ili cod

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Support mi postaje najdraža klasa. Pa evo video o tome:

Oružja, gadegti, taktike i dosta klanja :)
Selling doors, door to door.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel valja uzet ovako key sa njuškala, tj. kako mogu znat da je to global verzija, a ne neka žnj : http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-1-pc-origin-key-oglas-21010970 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AngryBird kaže...

Jel valja uzet ovako key sa njuškala, tj. kako mogu znat da je to global verzija, a ne neka žnj : http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-1-pc-origin-key-oglas-21010970 ?

Ne možeš znati.

Ili mu vjerovati na riječ ili nek bude pokraj tebe kad aktiviraš.

15 godina
neaktivan
Battlefield 1
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bik kaže...

Ako planiraš to, definitivno si pikni PS4 Pro (kad već kupuješ konzolu), BF1 se na njemu najbolje vrti u odnosu na PS4 i xbox one.

E sad, obzirom da dolazis s PC-a, realno trebat će ti možda mjesec dva da se privikneš na kontroler (ciljanje gljivom), ali nije bauk, pogotovo ako si ga dosad koristio u PC igrama.

17 godina
bik kaže...

Ti si baš neki neodlučan mladić.

Nisi siguran niti za konzolu, to još ajde nekako mogu i shvatit (iako je PS4 u prednosti), ali da još ne znaš dal ćeš BF ili COD...e to je već zabrinjavajuće! 

origin: mrxa
17 godina
Momcino ako tebe brinu tuđe odluke tko će šta sa svojim novcima onda je to baš zabrinjavajuće.
Kupit ću konzolu koja mi se više svidi, zasad je u prednosti xbox one s.. Cod bih uzeo samo radi remasterda.
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jedno onak, glupavo pitanje. No nemojte zamjerit  

Zanima me, gdje BIH mogao kupiti figuru od BF-a ovog čobančića, tj. da li se to može kupit il se dobije sam u onim pakovima od 200€? XD

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 19:26 (Dudu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Dudu kaže...

Jedno onak, glupavo pitanje. No nemojte zamjerit  

Zanima me, gdje BIH mogao kupiti figuru od BF-a ovog čobančića, tj. da li se to može kupit il se dobije sam u onim pakovima od 200€? XD

Valjda znaš da je taj tenk zapravo kučište?

Ako baš želiš ovakav tenk imaš maketa po dučanima pa pogledaj  i složi si jednu, oko 100kn su došle nekad te makete ili nađi možda netko prodaje već složenu maketu.

Ne treba mi tenk, imam dosta jednog tenka u kući 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako baš želiš ovakav tenk imaš maketa po dučanima pa pogledaj  i složi si jednu, oko 100kn su došle nekad te makete ili nađi možda netko prodaje već složenu maketu.

Tenk s fotografije nije maketa nego kućište za PC u kojem se nalazi jedan prosječan AMD PC (vrijedan cca 1000€).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Tenk s fotografije nije maketa nego kućište za PC u kojem se nalazi jedan prosječan AMD PC (vrijedan cca 1000€).

Znam, pogledaj njegov post kad me citirao. Editiorao sam sad jer nisam nekim čudom nisam vidio onu figuru lika, nego sam mislio da misli na tenka. 

Zato sam i napisao da nek kupi maketu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice