Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.257.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
skank666 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Titanfall 2 ti je free kroz vikend, pa uživaj malo!

Ako je veličine ko prošli titanfall (cca 50gb) proći će mi vikend dok ja to skinem...

Brijem da sam negdje pročitao da će biti cijeli taj tekući tjedan free.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
14 godina
Dudu kaže...
skank666 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Titanfall 2 ti je free kroz vikend, pa uživaj malo!

Ako je veličine ko prošli titanfall (cca 50gb) proći će mi vikend dok ja to skinem...

Brijem da sam negdje pročitao da će biti cijeli taj tekući tjedan free.

Do 4.12. je besplatno za probat. Ujedno će te moći probat i novi DLC, angel city. 

https://www.titanfall.com/en_us/news/free-multiplayer-trial/

http://investor.ea.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=1001329

14 godina

Nema druge nego opet skinit bf4... Valjda su se svi no skill fegeti pribacili na bf1 pa bi opet moglo bit zanimljivo 

13 godina
Volume kaže...

Nema druge nego opet skinit bf4... Valjda su se svi no skill fegeti pribacili na bf1 pa bi opet moglo bit zanimljivo 

A zašto si brisao BF4?? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nakon instaliranja AMD 16.11.5 drivera za RX470 grafičku počeo sam imati problema sa fps-om i bojama u igri tako da preporučam da ostanete na 16.9.2. ili nekom starijem.

Btw ako me hoće netko dodati da igramo nick je smokeyKebaab. Većinom igram scouta pa da se zna odmah ali mogu igrati i ostale klase po potrebi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:47 (FraShime).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
FraShime kaže...

Nakon instaliranja AMD 16.11.5 drivera za RX470 grafičku počeo sam imati problema sa fps-om i bojama u igri tako da preporučam da ostanete na 16.9.2. ili nekom starijem.

Btw ako me hoće netko dodati da igramo nick je smokeyKebaab. Većinom igram scouta pa da se zna odmah ali mogu igrati i ostale klase po potrebi.

Dodaj ih sve!! :D

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf1-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/244662.aspx

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Low level fag mi je na zavodu s krova zgrade uništija tenk s onim autolockon govnom, to je bila kap koja je prelila čašu 

15 godina
neaktivan
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Low level fag mi je na zavodu s krova zgrade uništija tenk s onim autolockon govnom, to je bila kap koja je prelila čašu 

Majko mila. Možda je ipak neki problem u tebi a ne u igrama . Bez uvrede ali s takvim stavom tebi stvarno ne može nijedna igra biti dobra ni Bf 4 ,Bf1 .... Da probaš baciti malo karte ili nešto slično možda nađeš nešto za svoj istančani ukus?

sake08
13 godina
neaktivan
Ja razmisljam sad uzet za 80 dolara ultimate edition..Vidit cemo jos.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Jel ovo znači da ja mogu ovaj Hellfighter pack nekom poklonit đabaleze ???

neda mi se
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Jep.

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
12 godina
Dudu kaže...
nicky.sl kaže...

Jep.

Ako kome triba nek se javi 

neda mi se
16 godina
nicky.sl kaže...

Mislim da ne možeš pokloniti taj svoj koji ti je otljučan jer je vezan za tvoj račun.

Lijepo ti piše "Purchase as a gift" što znači da možeš kupiti još jedan pack kao poklon nekom drugom.

Ipak je Božić blizu a ovo je EA i sad im je tek (začudo tek) palo na pamet to uvest.

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 14:45 (mrxa1).
12 godina
mrxa1 kaže...
nicky.sl kaže...

Mislim da ne možeš pokloniti taj svoj koji ti je otljučan jer je vezan za tvoj račun.

Lijepo ti piše "Purchase as a gift" što znači da možeš kupiti još jedan pack kao poklon nekom drugom.

Ipak je Božić blizu a ovo je EA i sad im je tek (začudo tek) palo na pamet to uvest.

Vidićemo, čekam kolegu da me doda na Origin pa ću probat

neda mi se
14 godina
maxis kaže...

Majko mila. Možda je ipak neki problem u tebi a ne u igrama . Bez uvrede ali s takvim stavom tebi stvarno ne može nijedna igra biti dobra ni Bf 4 ,Bf1 .... Da probaš baciti malo karte ili nešto slično možda nađeš nešto za svoj istančani ukus?

Problem u meni? Nema šanse, pa ja san savršen... 

12 godina
Volume kaže...
maxis kaže...

...

neda mi se
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel zna netko kad završava ovaj sale na Originu??? Frend misli uzet bf1 al će dobit pare tek za koji dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
maxis kaže...

Hehe baš mi je drago. Ajde Mr. Perfect baci se u game developere i napravi nam svima jednu savršenu igru da guštamo u njoj.

sake08
12 godina
Battlefield 1

jel ovo neko od vas

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

kada prebacim na DX12 igra mi je lockana na 60 fpsa i osjetim malo mouse lag isto kao da je vsync ukljucen ali nije,na OFF je

ne kontam kako da ovo popravim,jel ima ko slican problem?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Titanfall 2 je bolja igjica neg BF1...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...
beha kaže...

Danas sam probao malo igrati avionom - fighter i nije mi jasno zašto se iz kokpita ne može gledati lijevo - desno?

Nekad se moglo, alt ili ctrl tipkom....

Zar se ne može držanjem desne tipke miša i okretanjem istog? Znam da je tako bilo u BF4 ali za BF1 nisam siguran. 

Može li mi netko dati server na kojem se skuplja ekipa s foruma? Hvala 

16 godina
Battlefield 1

Probao titanfall 2 i loše je to meni.

Slično kao prvi dio samo sa nekim poboljšanjima. I dalje mi botovi idu na živce jer me stalno ometaju, a čovjeka vidim svake 2 minute jer svi skaču po krovovima. Na kraju runde imam 6 killeva, 2 smrti i 15 ubijenih botova.

Dizajn mapa sličan prvom djelu, previše je to sve zgusnuto i nekako bi htio više prostora za titane, a ne da šetam po uskim ulicama.

Uglavnom dosadila mi igra nakon par rundi.

Moj PC  
8 6 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Probao titanfall 2 i loše je to meni.

Slično kao prvi dio samo sa nekim poboljšanjima. I dalje mi botovi idu na živce jer me stalno ometaju, a čovjeka vidim svake 2 minute jer svi skaču po krovovima. Na kraju runde imam 6 killeva, 2 smrti i 15 ubijenih botova.

Dizajn mapa sličan prvom djelu, previše je to sve zgusnuto i nekako bi htio više prostora za titane, a ne da šetam po uskim ulicama.

Uglavnom dosadila mi igra nakon par rundi.

Ukratko bolje od bf1, moga si tako odma napisat 

13 godina
Battlefield 1

Ovo je snajperist :D

A ne onaj koji ima 6:5 na kraju runde :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ti se diviš liku kojeg boli kifla za objective, nego samo skuplja kill-ove? Da aim ima, znamo od BF3, ako ne i od prije...

13 godina
TomoR kaže...

Ti se diviš liku kojeg boli kifla za objective, nego samo skuplja kill-ove? Da aim ima, znamo od BF3, ako ne i od prije...

Divim se aimu! Mislim da je ovo prvi njegov video koji sam vidio u BF1 :D

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Obična smrdljiva kamperčina

Kanter PROO
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Lijepo izgleda igra

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice