I njubove
nemoj tako....ima nas starijih....čoravi,spori, napol pijani itd....i još bez SSD-a...
I njubove
nemoj tako....ima nas starijih....čoravi,spori, napol pijani itd....i još bez SSD-a...
Ceco, disleksija?
Evo probat cu ja
Uzeo 3x pa ako pogodi lutrija dam key na random ovdje. A sto se tice kupovine BF1 za sebe.... a ono, bio sam totalno nabrijan i napravio preorder (cancelao) ali sam krenuo igrati WoW ponovno pa nikako da se oslobodim. Ako Friday krene budem i ja - da bude još nekakav noob uz mene
EDIT: Naravno, dobio sranja - Lethal Brutal Racing, A valley without wind, Beater Spirit... Better luck next time :D
ali sam krenuo igrati WoW ponovno pa nikako da se oslobodim.
25.000 sati nije bilo dovoljno
Jučer smo radili kolonoskopiju Teknokyou i za čudo u njemu nema ničega, potpuno je prazan
Znate sta treba
Ispraviti 17 pravopisnih grešaka u ukupno 15 napisanih riječi?
Eh....cjepidlako.
Objašnjenje za riječ cjepidlaka:
Pojam "cjepidlačenje" je ljudska tendencija biti pedantan i dosadno slijediti određene zakone, propise, koji su dizajnirani od njega, za sebe i druge. Za cjepidlake je važno biti u skladu sa svojim unutarnjim "ja", unatoč činjenici da je to malo čudno ponašanje.
Moj omiljeni light tank i savjeti za klanje i preživljavanje!
Ovo sam planirao objaviti još prošlog tjedna, ali zatrpao nas je finiš prosinačkog Buga pa se nije uhvatilo vremena. No nije ni bitno, evo ga sad tu:
Subscribeajte se ako su vam video i kanal zanimljivi! Kad dođem to 100 subscribera, moći ću mu staviti custom URL pa će izgledati ljepše
Ma da, nabode on tu i tamo dobru stvar(kao ovo sad), ali često se postavljaju kao glas naroda, a zapravo su im sugestije loše.
-cut-
A šta drugo ti preostaje ako ti je sve dosadilo.
Ili igraj to što igraš i dalje.
Ma da, nabode on tu i tamo dobru stvar(kao ovo sad), ali često se postavljaju kao glas naroda, a zapravo su im sugestije loše.
Po meni bi kuky triba bit bf insider i donosit odluke u ime cijelog bf komjunitija
Moj omiljeni light tank i savjeti za klanje i preživljavanje!
Ovo sam planirao objaviti još prošlog tjedna, ali zatrpao nas je finiš prosinačkog Buga pa se nije uhvatilo vremena. No nije ni bitno, evo ga sad tu:
Subscribeajte se ako su vam video i kanal zanimljivi! Kad dođem to 100 subscribera, moći ću mu staviti custom URL pa će izgledati ljepše
Gud, gud ,gud ,gud,gud video hehe .Lijepo si ih tamanio.Probaj artillery truck .Meni je isto dobar,mobilan je i brz .Također plus je što ima zoom s topom pa možeš rokati i pješadiju a možeš srediti i light tenkove iz daljine.Čak se da srediti i heavy tenkove ako su malo načeti ili tenkist nije baš dobar pa ne skuži odmah da ga rokaš iz daljine.Probaj ga ali isto treba imati taj defanzivan pristup ako se želi duže preživjeti. Baš ću probati tog flankera jer nisam dosada obraćao pažnju na njega a čini se odličan.Thanx na videu.
Danas sam probao malo igrati avionom - fighter i nije mi jasno zašto se iz kokpita ne može gledati lijevo - desno?
Danas sam probao malo igrati avionom - fighter i nije mi jasno zašto se iz kokpita ne može gledati lijevo - desno?
Nekad se moglo, alt ili ctrl tipkom....
Evo ako koga interesira
http://www.hcl.hr/vijest/novi-battlefield-necemo-dobiti-jos-nekoliko-godina-99925/
Postoji li "naš" TS gdje se raja okupi za bf?
Nema više, nema više naše birtije.....
http://www.pcgamer.com/no-new-battlefield-game-in-2017-says-ea/?utm_content=buffer64c0c&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb
http://www.pcgamer.com/no-new-battlefield-game-in-2017-says-ea/?utm_content=buffer64c0c&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb
Hvala kurtzu više! Jebo ih 1 svjetski rat
Hvala kurtzu više! Jebo ih 1 svjetski rat
samo se nadaj. Treba im toliko vremena jer skupljaju nove činjenice o WW1. Rade na BF1.1 :)
Btw, gdje je onaj lik s Redita, koji je znao sve o BF1 pola godine prije izlaska. On je rekao da se već radi na novom modernom Battlefieldu.
Mislio sam bacit neku ispranu foru ali sam sam sebi već dosadan... Bilo koji setting od 1941 na dalje ali najviše bi se ovlažio na neki futuristički. Nešto ala bf 2142 kojeg nikad nisam igrao ali mi se setting sviđa. :D Jebali ih turci i automatske tanđare
Mislio sam bacit neku ispranu foru ali sam sam sebi već dosadan... Bilo koji setting od 1941 na dalje ali najviše bi se ovlažio na neki futuristički. Nešto ala bf 2142 kojeg nikad nisam igrao ali mi se setting sviđa. :D Jebali ih turci i automatske tanđare
Titanfall 2 ti je free kroz vikend, pa uživaj malo!
Šta je? Kad možemo skidati?
Pogledao na origin i vidim nema još nigdje za skinti ili sam nešto propustio?
Ako je veličine ko prošli titanfall (cca 50gb) proći će mi vikend dok ja to skinem...
skank666 izdrži!
Ma ni meni baš ne paše ovaj seting,jebo ih ww1(i ww2 da se mene pita)
S obzirom da sad imaju Battlefront ne vjerujem da će biti futuristički bf...
Ma nek onda on bude dobar, iako ni ovog nisam igrao... Kažu da je loš, valjda će novi bit bolji....
Šta je? Kad možemo skidati?
Pogledao na origin i vidim nema još nigdje za skinti ili sam nešto propustio?
Je, vidio sam i ja to po redditu i eurogameru da će biti free vikend MP. Jedinica mi je bila dosta zabavna ali ne dovoljno dugo. Srećom pa sam je bio uboo sa passom na nekoj akciji..
Ovo je bitno:
but the relatively muted response to Call of Duty: Infinite Warfare and the critical hit Titanfall 2 is a clear indication of gamer fatigue, and that has to be at least partly the result of the sheer glut of shooters crowding the market.
Što got da izbace bit će kratkog daha! Očito je pauza potrebna da se ljudi zažele.