Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.252.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
8 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
Davor kaže...

Ovo sa zapaljenim likom je zakon :))))))))

Drugovi i drugarice, novi video! Puštao sam golubove! 

Lajk ili dislajk, oboje se cijeni, a Subscribe pogotovo! Kad dođem do 100 subscribera, slavljenički video snimam gol (a ne u gaćama, kao inače) 

PRN8?

Muzem krave, udala bi se !!!
16 godina
Skilledžija kaže...
Igra svakim danom sve lošije radi.
Više nema razlike nizozemski ili irski server - prije su mi irski lošije radili.
Sad gdje god igram je loše.
U kurac!

Primjera radi - sad mi treba 2-3 puta opaliti iz šotgana da ubijem na 5m, a prije par dana sam ubio s jednim metkom na 25m.

Pucam sa snajperom ravno liku u prsa - NIŠTA!
Pucam ponovo u lika, malo dignem - NIŠTA!
Pucam ponovo u istog, malo spustim - NIŠTA!
PA KOJI KURAC??!??!?!?

Iz dana u dan

13 godina
Tonči kaže...

Nisi na Bnetu slučajno? :)

Nisam, na t-comu sam.

Pred neki dan sam napisao da mi radi iznenađujuće dobro.

Tu i tamo neka čudna situacija, ali u globalu sam bio više nego zadovoljan.

Zadnjih par dana sve lošije radi.

Više nema razlike koji server, odnosno kakav ping.

Na svakom isto - loše.

Tako da i da jesam na b-netu, mislim da to nema nikakve veze s činjenicom da su njihovi server u banani ili ih ne održavaju kako bi trebali.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

Posljednje vrijeme DDoS napadi su dosta česti, pogotovo na neke europske provajdere poput Telie Sonere. Nije nužno da je problem u njihovim serverima, iako naravno, nije ni isključeno. Ja nemam problema, no, ja sam jedan i ne igram prečesto.

12 godina
Tonči kaže...

Posljednje vrijeme DDoS napadi su dosta česti, pogotovo na neke europske provajdere poput Telie Sonere. Nije nužno da je problem u njihovim serverima, iako naravno, nije ni isključeno. Ja nemam problema, no, ja sam jedan i ne igram prečesto.

A sta kazes, ''nisi na bnetu slucajno'' ?

Imaju nekakav problem ?

Ja u ovih 2.5godine  nemam nikakvih problema sa B-netom.

Battleog - 191silvinjo
16 godina
hahhaajaads kaže...
Tonči kaže...

Imaju nekakav problem ?

Nemaš ti problema niti sa ČITOM. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield 1

BFI-ju mi nedostaju izvjestaji bitki. Nije mi smetao Battlelog.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BDS kaže...

Zašto Danny leži ispod kreveta? Ma koji to mod igrate? :)

Krijem se od zločestog stričeka. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 15:26 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Počinjem primječivat onaj problem iz bf4. Jučer sam imao takvih 3 death-a. trčim od pucnjave u zaklon, na 40% sam, i uletavam iza kuće i pola sekunde nakon što sam već iza zaklona ja poginem. Ćini mi se da se netcode počeo ponovo pojavljivat, tj. osjetit razlika u bitci.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 15:35 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
tonik kaže...

Počinjem primječivat onaj problem iz bf4. Jučer sam imao takvih 3 death-a. trčim od pucnjave u zaklon, na 40% sam, i uletavam iza kuće i pola sekunde nakon što sam već iza zaklona ja poginem. Ćini mi se da se netcode počeo ponovo pojavljivat, tj. osjetit razlika u bitci.

Ma šta si ti primjetia bogati draga crni sine, ne primjetiš jučer prekjučer lik i ti ležite jedan do drugoga... Ko će eto on će primjetit... ko će eto baš će on....

Muzem krave, udala bi se !!!
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Primjetio ja tebe, i baš mi se voliš namjestit na bayonetu. Imam više bayonet charge na tebe nego na ikoga drugog. 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tonik kaže...

Primjetio ja tebe, i baš mi se voliš namjestit na bayonetu. Imam više bayonet charge na tebe nego na ikoga drugog. 

Pa kad ga je lakse preskočiti nego zaobići...

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
amater_2 kaže...
hahhaajaads kaže...
Tonči kaže...

Imaju nekakav problem ?

Nemaš ti problema niti sa ČITOM. 

Pametan se javio 

Battleog - 191silvinjo
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Opet BFI, koji je qrac to, sekta nekakva koje si ti član ili šta već?

16 godina
Danny_HR kaže...

Ali nisi trebao glavu sakriti ispod kreveta a ostaviti izložen stražnji dio. Svašta zločestom stričeku može pasti na pamet :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...
Tonči kaže...

Imaju nekakav problem ?

Kako gdje, kad dođe do zagušenja, nemaš pristojan ping i brzine. Nažalost, i T-Com to radi odnedavno...

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Imate li problema da vam kod igranja CPU usage bude 100% pa vam throttla i fps naglo pada?

Konfa mi je Radeon Rx 480, Core I5 4690 ,16 GB ram.

Vrtim na Ultri sa upaljenim Dx12 i ugasenom Optimizacijiom Videom rama. Trazio sam po netu rjesenje i ljudi sa jacim konfiguracijama od moje imaju istih problema dok neki sa slabijom nemaju problema. Na bilo kojim postavkama igra ima lagani stutter i cpu usage je 100% dok je gpu usage nizi (meni je normalan). Probao sam sve fixeve koje su nudili, ali jedini koji donekle radi i ublazi trzanje je igranje u borderless modu i user.cfg u folderu od igre u koji se unesu ove dvije komande: gametime.maxvariablefps 60  RenderDevice.RenderAheadLimit 1 (Isporbavao sam  2 i 3, ali 1 najbolje radi, ali to zavisi od konfe do konfe). Zanima me ako vi drugi imate taj problem i ako imate kako ste ga uspjeli rijesiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
marko227 kaže...
191x7 kaže...

Evo, uživaj:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=210&jumpto=5170598&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=210&jumpto=5170650&sort=asc&view=flat

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
moderator
Brki1994 kaže...

Imate li problema da vam kod igranja CPU usage bude 100% pa vam throttla i fps naglo pada?

Vrtim na Ultri sa upaljenim Dx12 i ugasenom Optimizacijiom Videom rama. Trazio sam po netu rjesenje i ljudi sa jacim konfiguracijama od moje imaju istih problema dok neki sa slabijom nemaju problema. Na bilo kojim postavkama igra ima lagani stutter i cpu usage je 100% dok je gpu usage nizi (meni je normalan). Probao sam sve fixeve koje su nudili, ali jedini koji donekle radi i ublazi trzanje je igranje u borderless modu i user.cfg u folderu od igre u koji se unesu ove dvije komande: gametime.maxvariablefps 60  RenderDevice.RenderAheadLimit 1 (Isporbavao sam  2 i 3, ali 1 najbolje radi, ali to zavisi od konfe do konfe). Zanima me ako vi drugi imate taj problem i ako imate kako ste ga uspjeli rijesiti. 

Si probao isključiti dx12?

سمندری ڈاکو
17 godina
Brki1994 kaže...

Imao sam u beti isti problem na svom Phenomu i ništa nije pomagalo dok nisam u biosu digao takt procesora sa 2.8 na 3.22 i pao CPU usage, a GPU narastao i radila igra glatko preko 60 frameova, pa probaj dignuti takt ako znaš kako i ako imaš dobro hlađenje.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
marko227 kaže...
191x7 kaže...

Evo, uživaj:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=210&jumpto=5170598&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=210&jumpto=5170650&sort=asc&view=flat

http://i.imgur.com/5ccLtCs.gif

سمندری ڈاکو
12 godina
Tonči kaže...
hahhaajaads kaže...
Tonči kaže...

Imaju nekakav problem ?

Kako gdje, kad dođe do zagušenja, nemaš pristojan ping i brzine. Nažalost, i T-Com to radi odnedavno...

Nemam pojma, cesto igram CSGO, tamo ping ne ide iznad 25 (cesto varira od 15 do 25), u ets2 malo iznad 30. U bf1 ovisi od servera do servera, nekad 30 nekad 80. Internet mi je 30/7.5 i uvijek je tako. 

Jos sam povezan na 4 mobitela ( wifi ) i 1 laptop. Nikad nije bilo problema. Dok sa prijasnim T-com svaki dan nesto novo... Jednostavno sam prezadovoljan njima ;)

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 17:23 (hahhaajaads).
14 godina
Skilledžija kaže...
Igra svakim danom sve lošije radi.
Više nema razlike nizozemski ili irski server - prije su mi irski lošije radili.
Sad gdje god igram je loše.
U kurac!

Primjera radi - sad mi treba 2-3 puta opaliti iz šotgana da ubijem na 5m, a prije par dana sam ubio s jednim metkom na 25m.

Pucam sa snajperom ravno liku u prsa - NIŠTA!
Pucam ponovo u lika, malo dignem - NIŠTA!
Pucam ponovo u istog, malo spustim - NIŠTA!
PA KOJI KURAC??!??!?!?

Kakva ti je stolica? Da nisi izija štagod pokvareno? 

17 godina
neaktivan
Micek kaže...
Danny_HR kaže...

Ali nisi trebao glavu sakriti ispod kreveta a ostaviti izložen stražnji dio. Svašta zločestom stričeku može pasti na pamet :)

Bojim se da ne razumiješ moje sklonosti. :)

12 godina
protjeran
Brki1994 kaže...

Malo slabija konfa od tvoje - dx11 - sve sljaka ko beba. Cisto sumnjam da ces primjetit razliku u kvaliteti slike a mogao bi rjesit problem i dobit na fpsu.

dc hejter
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

se kome desilo da ovi tjedni zadaci (medalje); da su svaki put drugi prikazani?

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...

se kome desilo da ovi tjedni zadaci (medalje); da su svaki put drugi prikazani?

Da ovaj tjedan mi se do dešavalo, pokazivalo mi stare medalje od prošlog tjedna koje sam riješio. Popravilo se kad smo mjenjali server.

Imaš medalje u Soldier>Medals i tamo vidiš weekly medals.

13 godina
Battlefield 1

Meni se isto prebacuje dva različita seta medalja svako malo. nekad čak kad se krenem spajati na server odaberem medalju koju želim i onda mi se tokom loading screena prebaci na drugi set

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja uopce ne mogu odabrati od ovog tjedna medalje... mogu jedino odabrati dok cekam da mi udje na server no medjutim nakon kaj udje mi kaze stare...

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Isto je i kod mene, i što je najgore ne mogu ih završit jer mi ne ubraja taskove koje odradim.

Negoooo el i vama ping odjednom sa 30 skočio na 80- 90? T-com je u pitanju

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice