Imate li problema sa zadnjim screenom nakon matcha ? U 80% slucajeva mi se samo vrti onaj load...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imate li problema sa zadnjim screenom nakon matcha ? U 80% slucajeva mi se samo vrti onaj load...
meni u 100%
I meni al nakon 20s se pojavi
Onda moguce da je do CPU-a. Jer evo vidim da i ljudi sa i7 4790k imaju jako visok CPU usage, cak do 100%.
https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/51337/high-cpu-usage-potential-damage-to-cpu#latest
EDIT: A još gore 4930K 6core također ima isti problem, tako da jezgre nemaju veze, igra je problem. Iako radi dobro i ovako
I meni al nakon 20s se pojavi
Meni se uvije pojavi, sad ponekad se desi da nakon 10 sekundi, ali nikad da mi nebi bilo toga na kraju.
U beti jeste, ali sad ne.
Onda moguce da je do CPU-a. Jer evo vidim da i ljudi sa i7 4790k imaju jako visok CPU usage, cak do 100%.
https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/51337/high-cpu-usage-potential-damage-to-cpu#latest
EDIT: A još gore 4930K 6core također ima isti problem, tako da jezgre nemaju veze, igra je problem. Iako radi dobro i ovako
A meni pak na i5 4440 CPU Usage 90%, jel bi trebao bit manji ili je i to dobro ?
I meni je na 80-90% ali zna doc i do max. Što manji to bolji, ali ocito vecina ima isti problem ali ne primjecuju
Gledam sad da uzmem igru preko g2play-a,al je cijena 50€.
To su cijene skočile ili sam ja krivo zapamtio kak su se key-evi prodavali oko izlaska igre?
To su cijene skočile ili sam ja krivo zapamtio kak su se key-evi prodavali oko izlaska igre?
http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-origin
5% OFF:
http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-origin
5% OFF:
Super,hvala ti.
Sutra ide na skidanje!
Prvo je bilo 39, na day one 42 i sad naraslo na 48 eura.
OMG jel to oni nas hebu lagano?
Mijenjam internet poslužitelja pa me to zanima.

Prvo je bilo 39, na day one 42 i sad naraslo na 48 eura.
OMG jel to oni nas hebu lagano?
Pa kakvog smisla ima preorder ako ne da "nagradi" one koji kupuju prije izlaska igre?
Ok, neće to raditi EA, ali svakako će ovi manji reselleri kojima je u interesu da idu na količinu pošto ionako ne bi ništa prodali da su jednaki kao Origin.
Na Kinguinu je najniža cifra bila 36,99 eura u preorderu. Oko Božića će opet past cijene ili za neku vikend akciju (black friday možda).
Jesam jedini koji ima random diskonektanja sa servera?
Jesam jedini koji ima random diskonektanja sa servera?
Vidim da si meni odgovorio iz nekog razloga.
Ne znadem dal si jedini, ali meni se znalo desiti 2 puta do sad u 50 sati igra.
Zašto Danny leži ispod kreveta? Ma koji to mod igrate? :)
Pa vidiš da je squad leader - kao pravi oficir u ww1, našao je pravo mjesto odakle može efikasno druge slati u smrt.
Raš igramo i armamo mkomove. Danny se taktički pozicinoriao.
Raš igramo i armamo mkomove. Danny se taktički pozicinoriao.
nisam još igrao rush na toj mapi, znači ispod kreveta je mcom :D
Nesto trebaju napravit sa support klasom. Ja je volim igrat ali drugi izgleda da bas i ne. Jako malo ima supporta,mozda jedan ili dva na 20 u operationsu koji igram.

Zašto Danny leži ispod kreveta? Ma koji to mod igrate? :)
Ispao mu autić ispod kreveta!
Više nema razlike nizozemski ili irski server - prije su mi irski lošije radili.
Sad gdje god igram je loše.
U kurac!
Primjera radi - sad mi treba 2-3 puta opaliti iz šotgana da ubijem na 5m, a prije par dana sam ubio s jednim metkom na 25m.
Pucam sa snajperom ravno liku u prsa - NIŠTA!
Pucam ponovo u lika, malo dignem - NIŠTA!
Pucam ponovo u istog, malo spustim - NIŠTA!
PA KOJI KURAC??!??!?!?
Više nema razlike nizozemski ili irski server - prije su mi irski lošije radili.
U kurac!
Primjera radi - sad mi treba 2-3 puta opaliti iz šotgana da ubijem na 5m, a prije par dana sam ubio s jednim metkom na 25m.
PA KOJI KURAC??!??!?!?
Nisi na Bnetu slučajno? :)
U kurac!
PA KOJI KURAC??!??!?!?
Potpisujem, ali mozda je to samo radi trave.....