Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja isto izludia cekajuci za kod, isa na taj chat sta ste pisali u stranicama prije, doslovno odma neka Coleen bila i sredila mi i sad je na 10% download. Ima da izgorim sutra. 😀

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

meni u sat vremena skoro pa skinuo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
answers.ea.com/t5/Battlefield-1-Beta-Technical/Amd-driver-issue-fixed/m-p/5526058#U5526058
13 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Ja već 4 sata čamim čekajući, sad mi se ni neda igrat

Ja čamim čekajuči čet na čvoru crne smrče

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
Battlefield 1

Nešto mi došlo.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Moj prijatelj, agent, Ahmed........ Legenda....

Katalonac_HR

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1
Ljubav izmedu mene i EA agenta
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nešto mi došlo.

znaci nisi u drugom stanju ?

Katalonac_HR
12 godina
Battlefield 1

Nesto se skida..... 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
hahhaajaads kaže...

Nesto se skida..... 

Nije valjda da si već nabavio čit i za jedninicu?

Battlelog: Ratkapa16
12 godina
Gago4 kaže...
hahhaajaads kaže...

Nesto se skida..... 

Nije valjda da si već nabavio čit i za jedninicu?

ljubomorne duse :)

Battleog - 191silvinjo
17 godina
Battlefield 1

Blago vama, ja naletio na Gurindara. To je poznat problem, popravit ćemo to za 2-3h, valjda, gotov chat... 

Isprike Gurindaru, nakon par minuta evo njega opet u chatu i ispričava se, evo dodajem ti betu. Mora da je čovjeku dopizdilo, valjda ih cijeli dan s time kontaktiraju. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 22:20 (Rhox).

0 0 hvala 0
12 godina
Rhox kaže...

Blago vama, ja naletio na Gurindara. To je poznat problem, popravit ćemo to za 2-3h, valjda, gotov chat... 

On je meni bio, i dao mi betu :O

Battleog - 191silvinjo
17 godina
Battlefield 1

Meni je Josip aka Jole (punim imenom Joseph) pomogao. Ćekao sam skoro sat na kontakt.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Nakon dobrih sat i 20tak minuta mi se javio palak sad će mi ubacit na acc betu :)

EDIT
Još da se downloada i to je to

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 22:28 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Vi koji igrate, navodno je 42% resolution scale vaša nativna rezolucija.

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/50b4m1/psa_42_resolution_scale_is_your_native_res/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Meni se javio Erwin  i ne da code jer sam jucer mjenjao email bas na drugi svoj email a ni na taj nije stigao code i jeb..  me dupe haha veli budes dobio sutra kada i svi krenu igrat a reko nek ti bude

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

što se tiče tehničke strane igra je ok.na mom kompu i na ovoj rezoluciji ide na medium plus aa najmanji na cca 70fpsa.

e sad to je ova mapa gdje je destrukcija minimalna.cim se dodje do zadnjeg pointa(rush) tu se vec osjeti lagani pad.kako ce biti kasnije tko zna ali znam ja jedno a to je da za ovu igru necu kupovat gtx1070.

sto se tice samog gameplaya cist ok ali posto sam vec pomalo pijan tek cu sutra donijeti svoj krajnji sud hocu li kupit igru ili ne.

kakva vam je ova mapa? meni je cisti uzas.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

što se tiče tehničke strane igra je ok.na mom kompu i na ovoj rezoluciji ide na medium plus aa najmanji na cca 70fpsa.

e sad to je ova mapa gdje je destrukcija minimalna.cim se dodje do zadnjeg pointa(rush) tu se vec osjeti lagani pad.kako ce biti kasnije tko zna ali znam ja jedno a to je da za ovu igru necu kupovat gtx1070.

sto se tice samog gameplaya cist ok ali posto sam vec pomalo pijan tek cu sutra donijeti svoj krajnji sud hocu li kupit igru ili ne.

Meni radu za cudo super, ultra 1080p vrti oko 92fps-a na conquest mapi sa 64 igraca.

Battleog - 191silvinjo
13 godina
Rhox kaže...

Mora da je čovjeku dopizdilo, valjda ih cijeli dan s time kontaktiraju. 

Možda, samo sa bug foruma 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Igra je super optimizirana mi se cini, na R9 280X MSI ju vrtim na ultra detaljima, tu i tamo padne fps na 55-50

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
...

Vidiš, meni je mapa bolja od skoro svake mape na BF4.

Zajebano je za pješadiju što se sad mora surađivat da se razvali tenk. Vjerojatno će ljudi s vremenom naučiti postavljati mine, dinamit, koristiti dostupni protuoklopni arsenal kako treba, ali ovo sad je potpuni pokolj.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
Battlefield 1

Samo da velim da su Ceco, Mrski i heat mućki provokatori koji igraju tu famoznu unknown game....tako mi barem origin pokazuje

A ovi iz Ea......ono....uđeš u taj insider program tako da ne moraš žicariti i kemijati betu a na kraju ipak moraš upravo to raditi....jel netko na čelu iz EA naš čovjek? Jer ovo je naš modus operandi da ga jebeš

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Mapa je očaj. Kao prastari 1942. Onak, malo građevina pa hrpa žuto/narančasto/smeđeg ničega pa onda opet malo istih građevina i na kraju pokoji ww1 relikt. Not liking it.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Granzon kaže...

Samo da velim da su Ceco, Mrski i heat mućki provokatori koji igraju tu famoznu unknown game....tako mi barem origin pokazuje

A ovi iz Ea......ono....uđeš u taj insider program tako da ne moraš žicariti i kemijati betu a na kraju ipak moraš upravo to raditi....jel netko na čelu iz EA naš čovjek? Jer ovo je naš modus operandi da ga jebeš

Neki Hercegovac, 100%!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 23:59 (CyberDemonVZ).
14 godina
191x7 kaže...

Mapa je očaj. Kao prastari 1942. Onak, malo građevina pa hrpa žuto/narančasto/smeđeg ničega pa onda opet malo istih građevina i na kraju pokoji ww1 relikt. Not liking it.

Lol, a stvarno ne znam što si ti očekivao da ćeš naći u vrijeme ww1 usred pustinje.....Las Vegas ili nešto tak?

A ako je imalo ko 1942 onda moje pare imaju. Samo kad bi se netko već javio iz tog fakin chata

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam najjaci insider, jos nisam key dobio a ni support mi nece kontaktirati

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

jedva doceko da dođem sa posla

KTM  :D KTM :D

2 0 hvala 3
14 godina
LeftY_CRO kaže...

Ja sam klikao bezveze po njihovim stranicama dok mi nije dalo opciju live chata

Jbte kaj nije prije bila ona opcija za live chat direktno u origin programu? Mislim da sam par puta kontaktirao Ahmeda i ekipu tako?

12 godina
neaktivan
Granzon kaže...
LeftY_CRO kaže...

Ja sam klikao bezveze po njihovim stranicama dok mi nije dalo opciju live chata

Jbte kaj nije prije bila ona opcija za live chat direktno u origin programu? Mislim da sam par puta kontaktirao Ahmeda i ekipu tako?

nasao sam live chat, al popodne sam cekao tam sat vremena i sad cekam vec jedno vrijeme da se udostoje javiti

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice