svi pljuju po bf1 a na kraju će svi imat preorder i igrat...imate armu pa nju igrajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svi pljuju po bf1 a na kraju će svi imat preorder i igrat...imate armu pa nju igrajte
To i ja mislim. Procitam svako malo topice na ovoj temi i svi srackaju ali znam da ce vecina opet uzeti ako vec nije.
Ja ostajem pri svome. Prvo vidjeti i cuti hvalospjev ili kukanje pa onda uzeti
Ko preordera Bosanac!
0 | Jopis noob |
---|---|
1 | Jopis njubara |
17 | Jopis NOOOOOOOOOB |
To i ja mislim. Procitam svako malo topice na ovoj temi i svi srackaju ali znam da ce vecina opet uzeti ako vec nije.
ismijavaju ljudinu a isti su ko on,mogu čučat iza kamena ako treba 24sata...isto kao i voljum,a sajber opet daje savjete da nitko ne radi preorder a istovremeno pokušava kupovat preko hole,vpn-a i inih,koji je pak on faktor
Imao si mozdani udar Max? Pa daj se malo potrudi da ti ljepše izgledaju poruke.
Naravno da cu pisati da se ne uzima igra u preorderu. Da bar malo pokazemo da nam je vazno kakva je igra prije nego je kupimo.
Cak i ako ce svi uzeti igru na kraju! Kak ne kuzis? Istu stvar ti pokusavam utuviti u glavu vec mjesecima, a ti samo po svome.
P.S. odi izglancat kristalnu kuglu, krivo si vidio zasto ispitujem o VPN programima.

ismijavaju ljudinu a isti su ko on,mogu čučat iza kamena ako treba 24sata...isto kao i voljum,a sajber opet daje savjete da nitko ne radi preorder a istovremeno pokušava kupovat preko hole,vpn-a i inih,koji je pak on faktor
Stvarno Cyber, koji si ti faktor?
Na okupljanju nisi govorio da ne kupujemo, u stvari nisi ništa govorio, samo si loka.
Tko je ovaj Cyber?

Imao si mozdani udar Max? Pa daj se malo potrudi da ti ljepše izgledaju poruke.
Naravno da cu pisati da se ne uzima igra u preorderu. Da bar malo pokazemo da nam je vazno kakva je igra prije nego je kupimo.
Cak i ako ce svi uzeti igru na kraju! Kak ne kuzis? Istu stvar ti pokusavam utuviti u glavu vec mjesecima, a ti samo po svome.
P.S. odi izglancat kristalnu kuglu, krivo si vidio zasto ispitujem o VPN programima.
Neko je i Cybera uspio naljutiti
Antraks, nemoj se slagati s Maxom!? Wtf man?!
Ovdje je vecina rushera koji nema sanse da kempaju nego (cak i previse) jure prema zastavi.
I Volume u npr avionu kampa iza kamena?
A i faktor Cyber ne smije predložiti ljudima da ne kupe igru? Hoces reći da svi moraju kupiti?
U BF4 temi, kad se počelo pisati da igra napokon radi bolje, onda se javio Max i piše kaj je to najgori fps...
Sad svi hejtaju, a on lijepo sa svojom kuglom zna da će svi kupiti i da će igra biti super.
Samo da bi bio poseban. Bez brige Max, poseban si i bez toga.

Više ne pomaže nikome i nije srdačan kao prije.
Ustvari, koji je on faktor ovdje?!
umjesto da dajete sazetke i informacije o igjici i videima od level fegeta i ostalih...jel tko zna kako se sada kupuje premium? kaj nema više da možeš kupit samo premium? na originu sada postoji treća verzija igre ultimate ali samo premium nema
umjesto da dajete sazetke i informacije o igjici i videima od level fegeta i ostalih...jel tko zna kako se sada kupuje premium? kaj nema više da možeš kupit samo premium? na originu sada postoji treća verzija igre ultimate ali samo premium nema
Još nikako. Bez brige, doći će i Premium. Kad tad.

Ja sam rekao da neću BF preorderat i nisam , ali zato sam orderao SSD Samsung EVO 500GB
.
Još mi samo fali:
- Grafička 1070
- Oculus Rift
- Novi volan T300
- Nove pedale za taj volan
- Nova MBO
- Novi CPU
- Novo auto
P.S.
Zaboravio sam RAM.
Ja sam rekao da neću BF preorderat i nisam , ali zato sam orderao SSD Samsung EVO 500GB
.
Odlican izbor, radi ko metak... Kod kuce imam regularnu verziju, u firmi pro.
Zašto mu sad pomažeš?!
Pošalji ga u kurac i neka sam traži po inernetima odgovore na pitanja koja ga zanimaju.
.
Još mi samo fali:
- Grafička 1070
- Oculus Rift
- Novi volan T300
- Nove pedale za taj volan
- Nova MBO
- Novi CPU
- Novi BMW
P.S.
Zaboravio sam RAM.
- Novi BMW
Ne znam baš hoće li biti novi
Više ne pomaže nikome i nije srdačan kao prije.
Ustvari, koji je on faktor ovdje?!
Malo je nervozan jer izlazi beta, a njemu počinje mu škola. I junior je neraspoložen....
jesi siguran da će doći samo premium? a jel bi mogao digital deluxe nadogradit na ultimate? daj to istraži kod ea i dice-a
I takoder istrazi koliko vremenski traje beta....
jesi siguran da će doći samo premium? a jel bi mogao digital deluxe nadogradit na ultimate? daj to istraži kod ea i dice-a
Da, doći će samo Premium. Za mogućnost nadogradnje tvojeg božanskog digital deluxe pre-ordera na ultimate se moraš javiti EA supportu (kod Blizz-a se može, s obzirom da želiš dati više love, vjerojatno se može i kod EA).
BTW, ti si igrao Alphu, s obzirom da se kuneš da je božanski dobro odrađena?
Hahah.. a bas ste pajseri
Pa antraks ce ionako igrati samo sa megotom, dolazi vas tu palit i svaki put mu uspije.
Da, doći će samo Premium. Za mogućnost nadogradnje tvojeg božanskog digital deluxe pre-ordera na ultimate se moraš javiti EA supportu (kod Blizz-a se može, s obzirom da želiš dati više love, vjerojatno se može i kod EA).
BTW, ti si igrao Alphu, s obzirom da se kuneš da je božanski dobro odrađena?
Nisam igrao alphu ali sam gledao video i vidi se da je super odradeno....bolje mi je odmah kupit sve pa sam miran
Pa antraks ce ionako igrati samo sa megotom, dolazi vas tu palit i svaki put mu uspije.
To neko intimno druženje? Ne može nas tako napalit. Mi pričamo o videoigrici, a ne nekom tamo gay sexu.
To neko intimno druženje? Ne može nas tako napalit. Mi pričamo o videoigrici, a ne nekom tamo gay sexu.
paliti je u nasem žargonu trollati, potpaljivati druge dok se međusobno ne popickaraju
nije sve u sexu ;)
Nisam igrao alphu ali sam gledao video i vidi se da je super odradeno....bolje mi je odmah kupit sve pa sam miran
Lijep igrokaz.
Lijep igrokaz.
LOL, kao da ne znamo :D
To je bio samo pocetak poruke, zagrijavanje za odgovor Maxu.
Ali, na zalost, vecinu toga Antraks ipak misli ozbiljno, i bojim se da je u pravu..