Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.095
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

svi pljuju po bf1 a na kraju će svi imat preorder i igrat...imate armu pa nju igrajte

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 - ovo je sve što morate znati

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

svi pljuju po bf1 a na kraju će svi imat preorder i igrat...imate armu pa nju igrajte

To i ja mislim. Procitam svako malo topice na ovoj temi i svi srackaju ali znam da ce vecina opet uzeti ako vec nije.

Ja ostajem pri svome. Prvo vidjeti i cuti hvalospjev ili kukanje pa onda uzeti

克罗地亚电源
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Ko preordera Bosanac!

0 Jopis noob
1 Jopis njubara
17 Jopis NOOOOOOOOOB
PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...
M4X kaže...

To i ja mislim. Procitam svako malo topice na ovoj temi i svi srackaju ali znam da ce vecina opet uzeti ako vec nije.

ismijavaju ljudinu a isti su ko on,mogu čučat iza kamena ako treba 24sata...isto kao i voljum,a sajber opet daje savjete da nitko ne radi preorder a istovremeno pokušava kupovat preko hole,vpn-a i inih,koji je pak on faktor

13 godina

Imao si mozdani udar Max? Pa daj se malo potrudi da ti ljepše izgledaju poruke.

Naravno da cu pisati da se ne uzima igra u preorderu. Da bar malo pokazemo da nam je vazno kakva je igra prije nego je kupimo.

Cak i ako ce svi uzeti igru na kraju! Kak ne kuzis? Istu stvar ti pokusavam utuviti u glavu vec mjesecima, a ti samo po svome.

P.S. odi izglancat kristalnu kuglu, krivo si vidio zasto ispitujem o VPN programima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
M4X kaže...
CroPower76 kaže...
M4X kaže...

ismijavaju ljudinu a isti su ko on,mogu čučat iza kamena ako treba 24sata...isto kao i voljum,a sajber opet daje savjete da nitko ne radi preorder a istovremeno pokušava kupovat preko hole,vpn-a i inih,koji je pak on faktor

Stvarno Cyber, koji si ti faktor?

Na okupljanju nisi govorio da ne kupujemo, u stvari nisi ništa govorio, samo si loka. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Tko je ovaj Cyber?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Imao si mozdani udar Max? Pa daj se malo potrudi da ti ljepše izgledaju poruke.

Naravno da cu pisati da se ne uzima igra u preorderu. Da bar malo pokazemo da nam je vazno kakva je igra prije nego je kupimo.

Cak i ako ce svi uzeti igru na kraju! Kak ne kuzis? Istu stvar ti pokusavam utuviti u glavu vec mjesecima, a ti samo po svome.

P.S. odi izglancat kristalnu kuglu, krivo si vidio zasto ispitujem o VPN programima.

Neko je i Cybera uspio naljutiti 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield 1

Antraks, nemoj se slagati s Maxom!? Wtf man?!

Ovdje je vecina rushera koji nema sanse da kempaju nego (cak i previse) jure prema zastavi.

I Volume u npr avionu kampa iza kamena?

A i faktor Cyber ne smije predložiti ljudima da ne kupe igru? Hoces reći da svi moraju kupiti? 

U BF4 temi, kad se počelo pisati da igra napokon radi bolje, onda se javio Max i piše kaj je to najgori fps...

Sad svi hejtaju, a on lijepo sa svojom kuglom zna da će svi kupiti i da će igra biti super.

Samo da bi bio poseban. Bez brige Max, poseban si i bez toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 8:38 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Sajber je ljut već neko vrijeme.
Više ne pomaže nikome i nije srdačan kao prije.

Ustvari, koji je on faktor ovdje?!
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Samo da bi bio poseban. Bez brige Max, poseban si i bez toga.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

umjesto da dajete sazetke i informacije o igjici i videima od level fegeta i ostalih...jel tko zna kako se sada kupuje premium? kaj nema više da možeš kupit samo premium? na originu sada postoji treća verzija igre ultimate ali samo premium nema

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
M4X kaže...

umjesto da dajete sazetke i informacije o igjici i videima od level fegeta i ostalih...jel tko zna kako se sada kupuje premium? kaj nema više da možeš kupit samo premium? na originu sada postoji treća verzija igre ultimate ali samo premium nema

Još nikako. Bez brige, doći će i Premium. Kad tad.

13 godina
Battlefield 1

Ja sam rekao da neću BF preorderat i nisam , ali zato sam orderao SSD Samsung EVO 500GB .

Još mi samo fali:

• Grafička 1070
  • Oculus Rift
  • Novi volan T300
  • Nove pedale za taj volan
  • Nova MBO
  • Novi CPU
  • Novo auto

P.S.

Zaboravio sam RAM.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 8:53 (Soldier977).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja sam rekao da neću BF preorderat i nisam , ali zato sam orderao SSD Samsung EVO 500GB .

Odlican izbor, radi ko metak... Kod kuce imam regularnu verziju, u firmi pro.

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

Zašto mu sad pomažeš?!

Pošalji ga u kurac i neka sam traži po inernetima odgovore na pitanja koja ga zanimaju.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Soldier977 kaže...

Još mi samo fali:

• Grafička 1070
  • Oculus Rift
  • Novi volan T300
  • Nove pedale za taj volan
  • Nova MBO
  • Novi CPU
  • Novi BMW 

P.S.

Zaboravio sam RAM.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
Soldier977 kaže...

• Novi BMW 

Ne znam baš hoće li biti novi 

13 godina
Skilledžija kaže...
Sajber je ljut već neko vrijeme.
Više ne pomaže nikome i nije srdačan kao prije.

Ustvari, koji je on faktor ovdje?!

Malo je nervozan jer izlazi beta, a njemu počinje mu škola. I junior je neraspoložen....

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

jesi siguran da će doći samo premium? a jel bi mogao digital deluxe nadogradit na ultimate? daj to istraži kod ea i dice-a

I takoder istrazi koliko vremenski traje beta....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 9:10 (M4X).
17 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

jesi siguran da će doći samo premium? a jel bi mogao digital deluxe nadogradit na ultimate? daj to istraži kod ea i dice-a

Da, doći će samo Premium. Za mogućnost nadogradnje tvojeg božanskog digital deluxe pre-ordera na ultimate se moraš javiti EA supportu (kod Blizz-a se može, s obzirom da želiš dati više love, vjerojatno se može i kod EA).

BTW, ti si igrao Alphu, s obzirom da se kuneš da je božanski dobro odrađena?

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Hahah.. a bas ste pajseri

Pa antraks ce ionako igrati samo sa megotom, dolazi vas tu palit i svaki put mu uspije.

[19xx]C3c1l
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

Da, doći će samo Premium. Za mogućnost nadogradnje tvojeg božanskog digital deluxe pre-ordera na ultimate se moraš javiti EA supportu (kod Blizz-a se može, s obzirom da želiš dati više love, vjerojatno se može i kod EA).

BTW, ti si igrao Alphu, s obzirom da se kuneš da je božanski dobro odrađena?

Nisam igrao alphu ali sam gledao video i vidi se da je super odradeno....bolje mi je odmah kupit sve pa sam miran

13 godina
C3c1l kaže...

Pa antraks ce ionako igrati samo sa megotom, dolazi vas tu palit i svaki put mu uspije.

To neko intimno druženje? Ne može nas tako napalit. Mi pričamo o videoigrici, a ne nekom tamo gay sexu.

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
C3c1l kaže...

To neko intimno druženje? Ne može nas tako napalit. Mi pričamo o videoigrici, a ne nekom tamo gay sexu.

paliti je u nasem žargonu trollati, potpaljivati druge dok se međusobno ne popickaraju

nije sve u sexu ;)

[19xx]C3c1l
17 godina
M4X kaže...

Nisam igrao alphu ali sam gledao video i vidi se da je super odradeno....bolje mi je odmah kupit sve pa sam miran

13 godina
TomoR kaže...

Lijep igrokaz.

17 godina
Soldier977 kaže...
TomoR kaže...

Lijep igrokaz.

13 godina
C3c1l kaže...
CyberDemonVZ kaže...

LOL, kao da ne znamo :D

To je bio samo pocetak poruke, zagrijavanje za odgovor Maxu.

Ali, na zalost, vecinu toga Antraks ipak misli ozbiljno, i bojim se da je u pravu..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice