Pozdrav bugovcima ! O cem se radi radi se o mom novom projektu Balkan Express Community serveru u MTA browseru, mta je nesto slicno sampu samo puno bolje fizika grafika mogucnosti. to je zapravo sve ono sto samp nije. Ja i moja ekipa shomy,gremlin,freebird,andro,blackyman i faka smo igrali CIT serve rnajpopularniji i najbolji server na MTA igral ismo ga vec 2 godine i odlucili napravit svoj server balkanski posto je BE propao na sampu da uzdignemo San Andreas kao igricu na Balkanu. Glavni skripteri servera smo ja i Shomy i trazimo ljude koji znaju skriptat MTA server da nam pomognu i najmanja skripta bila bi nam od pomoći. Server je u fazi izrade no moze se igrat na njemu ima dosta bugova i nedostataka ali kao sto kazem faza izrade. Cilj našeg projekta je napravit jednu veliku zajednicu na podruciju San Andreasa kao igrice u novom i manje poznatom MTA browseru. Vise informacija o serveru kao i slike dobit čete uskoro ispod ovog posta mišljenja prijedloge kritike pohvale pišite također ispod. Forum servera nalazi se ovdje kao i ip servera http://www.bec-mta.com/index.php IP: 78.157.200.219:22005 Hvala vam na čitanju ove teme i pozdrav jos jendom od BEC tima 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore