Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3

Da samo u ovoj igrici grafika je full cudna kao da nesto ne stima ostale rade skroz normalno ne znam zasto mi se to dogadja a bas mi se igra :)!!!!

slovo sto ga Ante kovo
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Imam jedan problem. Igra mi se zaledi kad ju pokrenem. Pokrene se i zaledi kad se pri paljenju pojavi onaj uvodni tekst.

Jednom sam uspio ući, ali kroz multiplayer, pa sam tamo odabrao da me prebaci u singleplayer i odigrao sam prvih 20 minuta, te sam onda izašao sa alt+tab, i kad sam se vratio, igra se zaledila.

Sada opet nemogu nikako ući u nju, uvijek se zaledi.

Imam zadnje drivere za grafičku, zadnji dx, zadnji vc++... neznam u čemu je problem. (igru vrtim na laptopu).

Kako popraviti to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Prešao igru jučer, odlična je, no kraj mi je malo nejasan, nadam se da ono na kraju znači da će bit još ;)

1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Dali se itko zeli mjenjati za igru dajem steam acc sa L.A.Noire i Saints Row 3.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo mene opet igra mi sad radi noramlno nemam vise onih gluposti sa grafikom al radi normalno samo kada smanjim detalje na NORMAL:( i kako da izadjem u izbornik u igrici stisnem ESC al se ne dogadja nista ?!?!? moze li mala pomoc?

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Rjesio sam problem antialiasing mora bit na high ako je na very high nece raditi kako treba ono sa ESC nije radilo jer nisam odvrtio prvu sekvencu nakon toga se moze u izbornike malo glupo al eto ako nekom pomogne moje rjesenje super :)

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Al sam htio kupit tu igru, uzivat u mp, jedva sam ceko da izade i onda ovo. {#}

Imaš ti problema? Dosadan si, začepi više, koga briga što nisi zadovoljan s igrom. 15 postova pišeš da nisi zadovoljan s igrom koju nisi ni kupio. {#} Mene bi sram bilo, stvarno, nije s tobom sve ok. Sad će milijun TD-ova, ok. Nekad stvarno neke debile nemogu podniti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 19:47 (miki150).
Moj PC  
17 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jeli to svi imao isti problem i cekamo patch ili sta...igra je predivna sto da kazem bilo na low max detaljima ne vidim razlike igrivost je odlicna sve je na nivou...ali jednostavno ovakvu neoptimiziranost nisam ocekivao..Imam AMD 64 x2 5400+...4Gb RAMA i HD 6670 DDR5 1Gb. PRve uvodne misije naravno idu odlicno...Boston PADA NA 7-10 FPS na MAX i SVE NA LOW i 800-600 rezi na 10-12....zbilja neshvatljivo...zar nebih trebala na 800/600 i sve low bar biti ikako igriva...cak i u zatvorenim podrucijima bostona je i dalje nizak FPS 14-15-20 itd. Nebitno o postavkama...ali jednostavno je ovo neigrivo....nznam koliko Boston traje ali neda mi se uziviti u igri pa da mi i poslije bostona IGRAM na 8-10 FPS a !!! PATCH CEKAMO ILI STA VEC ?? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

meni jedino sta triba u patchu je dual holster fix (da budu 2 ista double barrel pistolja u holstetima), naval conovy risk fix i fix washingtonovih govora.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Svi koji imate lagove odite u my doc, ac3 folder otvorite cfg i nadite vsync=1 i stavite 0, smanjuje lagove. Isprike ak je to vec neko napiso. Nego jek vama nekad nestsnu markeri za misiju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ovaj TXAA je odličan, igra je s njim iznimno stabilna tj. bez ijednog titraja. Trenutačno sam na Sequence 4 i uživam :) (igrao sam i PS3 verziju).

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
16 godina
Da, i onda moram resetirat igru da bi se pojavili opet.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Dali je moguće igru odigrat do kraja zbog bugova na PC-u?

20 DA
0 NE
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 13:58 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam stavio da,jer glitch koji se meni javlja ne kvari igranje (znači nema usporavanja ili slične stvari),samo kvari malo dojam u animacijama.Tako da zasad je igra movaku u iščekivanju nekog patcha.I igra je dobra,stvarno dobra.Imerzivna,zanimljiva.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Pozdrav svima
Skinuo sam nove beta drivere GeForce 310.64 i igra leti doslovno, do sad mi je stekala, u Bostonu sam i ne mogu vjerovati da igram, a da ne zapinje, totalno ludilo, komp je Intel Core i7-2630QM ,2,90 Turbo GHz , win7 64bit, 4+4 rama, NVIDIA GeForce GT 540M 2gb grafulja.
Probajte sa ovim novim beta driverima, kazu da su ih nesto optimizirali za AC3.

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Dal postoji mogučnost da connor vrati kapuljaču natrag, bio sam kod frenda neki dan i malo glupo izgleda na kraju igre{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Dal postoji mogučnost da connor vrati kapuljaču natrag, bio sam kod frenda neki dan i malo glupo izgleda na kraju igre{#}

u gradu da homestead ne.i za to treba patch

17 godina
Assassins Creed 3

Što se tiče AA i performansi, ima indikacija da AA nije najsretnije implementiran u igri i da je bolje forceati ga kroz control panel, a tu može i da se onemogući VSync (alternativno, Nvidia ima u CP-u i opciju triple buffering, ako radi za DX igre, a ne kao kod AMD-a samo za OpenGL, onda to omofućava glatkije igranje uz VSync).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jeli mi može netko tko igra na rezoluciji 1920x1080 ili 1600x900 i to na višim detaljima, poslati svoj Assassin3.configuration setting (nalazi se u my documents -> Assassins Creed 3).

Imam neki bug pri pokretanju igre, pa ako mi može itko ovo poslati, bio bih jako zahvalan, mislim da m ito može riješiti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možda da ali malo vjerovatno

Mata
17 godina
Assassins Creed 3

Tsar, evo mog. Nije ništa ručno menjano, 1920*1080, sve na maksimumu... Kontrole menjane, između ostalog, noge i slobodna ruka su prebačene na miša (dugmad 4 i 5).

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

@ivan(4)

Hvala frende, al jbg, opet ne radi.

Nadam se da će uskoro s nekim patchem ispraviti ovaj problem, jer koliko čitam po internetu, masu ljudi ima problem sa tom igrom na laptopu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Stigao i ja u Boston i  imam jedno 28 Fps-a kad mi najviše padne. Al bez obzria na to, jako je igrivo. Idem se sad nastavit igrat Mela Gibsona :)))))))))))

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Predobro mi je pucat iz pušaka, pukneš jedamput i sve se zadimi i onda ju 3 dana puni{#}

I konačno da me napadaa više protivnika od jednog. Zasad sam prezadovoljan igrom. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

prešao igaricu napokon. kraj zanimljiv.

ajmo reći da smo i dalje u govnima jer juno ide sad poslat u robovlje sve ljude?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Predobro mi je pucat iz pušaka, pukneš jedamput i sve se zadimi i onda ju 3 dana puni{#}

I konačno da me napadaa više protivnika od jednog. Zasad sam prezadovoljan igrom. 

da, to se i meni sa firearms svida u ac3. najbolje kad radis finishing sa pistoljem. pa ona double barrel, pa holster... show

sto se tice vise protivnika napadnu samo 2. budi realni combat je dosta lagan, bilo bi super da ima opcija koja povecava tezinu 

djdomi kaže...

prešao igaricu napokon. kraj zanimljiv.

ajmo reći da smo i dalje u govnima jer juno ide sad poslat u robovlje sve ljude?

a moraju nesto skuvat za daljnje nastavke.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ova igra guta vrijeme, evo samo se glupiram po Bostonu i sati su mi proletili. Još kad dobijem Connora pa kad odem u šumu...pa kad naletim na mundire...Zabava je zagarantirana.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Još ni na connoru nisi, uh, ja sam taj dio samo preletio da bi došao do connora, onda je igra započela.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni su skroz za*rali igru, nemam volje više igrat, preć ću na silu zbog priče, ali skroz su mi je za*srali, inače sam veliki veliki fan AC-a, prijašnje nastavke sam sve prošao po par puta, ali ovo je totalno u ku*cu, gameplay su razje*ali i otežali ga. U  svakom gradu ima 2 dućana koje jedva pronađeš, a da bi išta kupovao moraš imat glupe artisane kod kojih craftaš što je dosadno i monotono, da osvojim assasina moram proć 10 misija i onda ga tek otključam. Lova se teško zarađuje, ne dobivaju se pare u misijama, nema armora, šta mi je bila najveća fora u ostalim djelovima, ono na kraju igre si mogo skočit sa najviše crkve u venecii i osto si živ sa više od pol healtha, imo si osjećaj da si bog. Fora su samo naval misije i borba. Čak je i priča zblešena, više neznam za koga sam, kome pomažem, koji mi je cilj, brate mili, ovaj connor sav zbunjen, nezna di je. Nemogu vjerovat da su mi uspjeli us*at tako dobru franšizu. Prijašnje djelove sam prolazio u jednom dahu. Skoro sam polugodište pao(imao jedinice na polugodištu) zbog AC2, a da ovo tu igram trebam imat je*enu motivaciju. Ubisoft fuck you.

EDIT: da ne govorim da je igra optimizirana skoro ko GTA4(nije baš tolko loše), da kad gledam na sjever imam 40 fps-a, pogledam iza sebe imam 18, i takve gluposti.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 23:57 (Volvox).
Moj PC  
2 12 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice