Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassins Creed 3

...........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 21:23 (doktor1).
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed Anthology - Official Trailer

1 0 hvala 0
14 godina
voyager kaže...

Jel itko od vas koji ste kupili ac3 deluxe edition na eplati dobio dodatni sadržaj ja imam sam onaj pdf ali ostalo ništa isto tako za one dodatne misije mislim da treba poseban kod to isto nisam dobio

A gdje bi to trebalo biti?

Ja nisam našao (nisam tražio) ni Vošintonov (xD) dnevnik. 

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
voyager kaže...

Jel itko od vas koji ste kupili ac3 deluxe edition na eplati dobio dodatni sadržaj ja imam sam onaj pdf ali ostalo ništa isto tako za one dodatne misije mislim da treba poseban kod to isto nisam dobio

Meni su prvo poslali link za torrent skino sam instalaciju i u prvom folderu na vrhu je bio pdf evo vidi na slici

E sad kako pristupit ostalom sadržaju i misijama nemam pojma ili su nas dobro zajebali pa smo dobili obično izdanje LOL

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 22:34 (voyager).
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Za one koji su naručili digital deluxe sa GMGa, evo meni je dex pomogao naći

C:\Program Files\CapsuleGames\Assassins Creed III Deluxe Edition - PC\Extras\Washington Diary

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bi li igra radila na low postavkama na laptopu: intel core 2 duo p8400, 4GB rama, ATI HD3650M, win 7 x64?
Je li itko ima ista slično ili komentare?
14 godina
voyager kaže...
sudy_freak kaže...
voyager kaže...

Meni su prvo poslali link za torrent skino sam instalaciju i u prvom folderu na vrhu je bio pdf evo vidi na slici

E sad kako pristupit ostalom sadržaju i misijama nemam pojma ili su nas dobro zajebali pa smo dobili obično izdanje LOL

Ja sam prvo dobio dva linka.
Neki stari, koji nism skidao i novi, kao u kojem nisam dobio PDF -.-. 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
CaptainBunnyKIller kaže...

E pa da, a men se neda lovit hehe, tj predosadno mi. Al samo malo koji traveling peddler? Koliko znam od AC2 do ACR za   fast travel su služile one kao kanalizacije..........jbt nemogu se nikako sjetit tih kočija. Što se tiče kraftinga, kao što rekoh većina je tog beskorisna........

kako se ne sjećaš kočija lol:) Pa doso si do ruba grada, izasao iz onih zidina i svugdje su stajali oni konji i pisalo je "Viaggio" , došao si tamo, platio i odpeljali su te gdje god si htjeo, toga u AC3 nema, odnosno ima samo unutar tog grada, što je malo beskorisno, ali jbg.

evo ti link

ako sam te dobro shvatio ti tražiš fast travel s jedne mape na drugu?? Fast travel u AC3 imaš unutar grada i između mapa...u Bostonu i NY brzo putuješ s mjesta na mjesto ili pak s mape na mapu kad zumiraš mapu na koju želiš otputovat onda klikni na ono sidro (na obali grada naravno) ili pak kružić sa strelicom prema dole (to prije trebaš otkrit podzemne tunela ispod grada), u Homesteade imaš kod svoje kuće onu kočiju i frontieru isto - kružić sa strelicom...itd....btw vidi link

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Poceo sam igrat ac3 jucer i predobro mi je... Gameplay, grafika,prica, zvuci ma sve cista 10ka ^^ razmisljam si sad kupit collectors pack cisto zbog figure :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pozdrav svima,novi sam ovdje i ovo mi je prvi post.

Kupio sam nekidan AC3 i krenuo igrati,igra radi dobro jedino primjećujem mali glitch u animacijama gdje boja kose je sva išarana (malo plavo,pa crveno).Ne smeta za igranje ali je glupo,a na službenim forumima ubisofta i nvidjie ne piše riješenje,iako se mnogi žale.Dali ima koga tko je iskusio isto takve probleme s igrom i kako ih riješiti.Izgleda da je problem u nvidija karticama serije 200.

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

nije da me zanimalo al ono...

Steam:luka2301 , origin:chi2301

8 0 hvala 0
14 godina
pod009 kaže...
Bi li igra radila na low postavkama na laptopu: intel core 2 duo p8400, 4GB rama, ATI HD3650M, win 7 x64?
Je li itko ima ista slično ili komentare?

moj lap ti je u toj klasi, malo slabiji proc, ali jača grafička i vrti se, a ono slabo do prosječno... kad uđeš u boston onda je skoro ne igrivo...neznam, možda ćeš ti moći preći preko toga, ja nisam mogao, mogu podnjeti slabu grafiku i loše detalje ali igra mora biti fluidna, meni nije pa sam je pobrisao....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ima li kakvih vijesti o popravljanju ovih fps dropova u gradovima? Ubisoft je jos prije par dana rekao da ce AMD izbaciti nove drivere, ali jos uvijek nista od toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
AMD boy kaže...

nije da me zanimalo al ono...

Lažeš zanimalo te! XD

17 godina
Nic Cassadine kaže...

Kupio sam nekidan AC3 i krenuo igrati,igra radi dobro jedino primjećujem mali glitch u animacijama gdje boja kose je sva išarana (malo plavo,pa crveno).Ne smeta za igranje ali je glupo,a na službenim forumima ubisofta i nvidjie ne piše riješenje,iako se mnogi žale.Dali ima koga tko je iskusio isto takve probleme s igrom i kako ih riješiti.Izgleda da je problem u nvidija karticama serije 200.

cini se da si odgovorio sam na svoje pitanje. a ako nemas neki uber pc najbolje skinit igru pa probat jel radi. ovako ti je kao da ides kroz maglu.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Nic Cassadine kaže...

cini se da si odgovorio sam na svoje pitanje. a ako nemas neki uber pc najbolje skinit igru pa probat jel radi. ovako ti je kao da ides kroz maglu.

Pc mi je dobar ( Athlon II X4 635,2,90 ghz,4gb rama i win7 64bit),vrti on dobro igricu,osim tog glitcha koji je očito vezan za grafičku (geforce gtx 250 1gb),i to ne samo ovu već i druge koje rade imaju isti taj chip ili što već.Forumi od nvidije i ubisofta su puni upita korisnika kad će izaći s nekakvim fixom ili patchem da to riješe.

Kako god tražio sam savjet ako netko zna kako riješiti to.Stvarno nitko nije ovdje imao takav problem?što,svi koriste radeonke?

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kad izlazi patch ovako sa bugovima i stekanjem je neigrivo.

Allen
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Kako dobit novr assasine?! One liberation misije ko ludak prelazim i nisam jos ni jednog dobio osim onaj francuz na pocetku
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

u svakom gradu imaju 3 recruita. kad oslobodis district napravis njihovu misiju i tako ih otkljucas

nego nesto me interesira.

kad igram sa haytham-om i kad skupljam lovu iz chestova da li ta lova pride na connora ili ne? jer vise mi se isplati da ostavim chestove dok ne dodem sa connorom u boston.

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Još jedan bug, nestajući zombi vojnik hehehe, ev maloprije uploadao

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

u svakom gradu imaju 3 recruita. kad oslobodis district napravis njihovu misiju i tako ih otkljucas

kad igram sa haytham-om i kad skupljam lovu iz chestova da li ta lova pride na connora ili ne? jer vise mi se isplati da ostavim chestove dok ne dodem sa connorom u boston.

Kako oslobodit district?!

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
17 godina
Volvox kaže...
Obi Wan kaže...

Kako oslobodit district?!

imas na mapi liberation missions ili tako nesto... slusaj okolo ljude i gledaj sta govore i tako... malo free roam po distriktima

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Povezao ubi malo AC3 i FC3 :D

http://imgur.com/a/NYOZD/

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Tko je ranije napisao da nije moguće ubijati civile? Itekako je moguće

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Povezao ubi malo AC3 i FC3 :D

http://imgur.com/a/NYOZD/

Über awesome {#emotions_dlg.}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
Assassins Creed 3

Ja retardiraniji minigame nisam odavno vidio.

Ono kad se ona dva tupana udaraju,oni dvojica sta im kasnije kucu branis od lopova,kako tj.sta ja trebam tu napraviti ?
Dotjerati strelicu u zeleno ili otjerati na jedan kraj strelicu,kako oni misle da ja drzim dvije strelice pod zelenim ( kontroliranim ? ).
Pa nemam ja multitasking opciju hehe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Ja retardiraniji minigame nisam odavno vidio.

Ono kad se ona dva tupana udaraju,oni dvojica sta im kasnije kucu branis od lopova,kako tj.sta ja trebam tu napraviti ?
Dotjerati strelicu u zeleno ili otjerati na jedan kraj strelicu,kako oni misle da ja drzim dvije strelice pod zelenim ( kontroliranim ? ).
Pa nemam ja multitasking opciju hehe 

ne triba oba istovremeno. prvo jednog pa drugog...

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Hmm jel imao tko bug s Fort Indepedenceom? dođem da oslobodim fort i imam za ubiti kapetana utvrde i uništiti powder reserves ali tamo nijedno od tog dvoje nema kao označeno za obaviti, ja sam našao tu baraku sa streljivom ali kad uništim ništa se ne dogodi a kapetana nigdje wtf

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 23:35 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
17 godina

Hmm jel imao tko bug s Fort Indepedenceom? dođem da oslobodim fort i imam za ubiti kapetana utvrde i uništiti powder reserves ali tamo nijedno od tog dvoje nema kao označeno za obaviti, ja sam našao tu baraku sa streljivom ali kad uništim ništa se ne dogodi a kapetana nigdje wtf

to sam vidio na forumu.. probaj izac iz igre pa uci ili ako nisi gotov kod desmonda pa nazad

16 godina

identican problem sam imao vec 2-3 puta,nema pomoci osim izaci iz igre i ponovno odigrati misiju tj.osloboditi utvrdu...

probaj samo prije pobiti vani vojnike jer oni nekada zapnu u drvece i stepenice i onda ne mozes podici zastavu radi retarda

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice