Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

uf, što bih dao za AC3 u feudalnom japanu ili u viktorijanskoj engleskoj Bogataš

al ću se smijati ako se sve više i više budu odlučivali za konzole, barem što se tiče blockbuster igara, e to će biti fail za nas.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
-Desmond- kaže...

Trojka stiže u travnju sljedeće godine (konzole) za PC ne znam nisu sigurni zavisi koliko se dvojka proda i koliko zarade na PC verziji...iskreno bih volio odigrat zadnji dio ac-a na PC-u.

ma čisto preseravanje... Navodno kao borba protiv piratizacije i slično, ali tako je onaj tvorac Crysisa govorio da će raditi samo za konzole, pa su napravili warhead i nastavak za PC. Ma biti će za PC, samo s nekoliko mjeseci zakašnjenja.

15 godina
neaktivan
meni japan jos moze proci ali engleska ne,...makar bi volio ubiti nekog engleskog kralja ili kraljicu
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Francuska i Engleska skupa bi bilo odlično.

Pa šta nisu najveća templarska sjedišta bili upravo Pariz i London.

Plus predivan krajolik.

Insta-win :)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
harpy21 kaže...
-Desmond- kaže...

Trojka stiže u travnju sljedeće godine (konzole) za PC ne znam nisu sigurni zavisi koliko se dvojka proda i koliko zarade na PC verziji...iskreno bih volio odigrat zadnji dio ac-a na PC-u.

ma čisto preseravanje... Navodno kao borba protiv piratizacije i slično, ali tako je onaj tvorac Crysisa govorio da će raditi samo za konzole, pa su napravili warhead i nastavak za PC. Ma biti će za PC, samo s nekoliko mjeseci zakašnjenja.

nezaboravimo i jedinica i dvojka su kasnile isti broj dana vise manje

treca ce nastaviti niz nadam se jer sta je pricekati par mjeseca kad igra dolazi na pc to je jedino bitno

15 godina
neaktivan
calypso kaže...

Plus predivan krajolik.

ja sam isto bio za francusku...samo da desmond ostane...i da bude malo vise akcije u sadašnjosti...npr:idem ubiti predsjednika SAD...(<- Šala)

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
calypso kaže...

Plus predivan krajolik.

ja sam isto bio za francusku...samo da desmond ostane...i da bude malo vise akcije u sadašnjosti...npr:idem ubiti predsjednika SAD...(<- Šala)

desmond ce sigurno ostati on je glavni protagonist

mogli bi u francusku za vrijeme revolucije

samo ne ww2 to je prozvakano

a ac je poznat da ide u jos neistrazene kutove povijesti u igrama (krizarski ratovi,renesansa)

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

samo ne ww2 to je prozvakano

Da, IMO u redu je sve do polovice 19.st, kasnije smatram da bi bilo glupo.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
16 godina
Assassins Creed 2

WW2 bi stvarno bio bezveze.

Ono ideš na njega hiden bladeom a on te zoljom odvali.

Stavio bi da se odvija dio između 2-ice i jednice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Po meni bi savršene lokacije za AC 3 bile:feudalni Japan,Francuska za vrijeme revolucije ili Rimsko Carstvo u razmaku od 400.-te do 476-godine(tu negdje).

Bilo bi mi veoma drago vidjeti nešto od toga troje.

Keep this topic alive!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hm....ovo je tema Assassins Creed 2, ne tri, dosta sa tim Belji se Ali kad smo već kod toga ja bi u Velikoj Britaniji tel zaigrat možda...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Nećemo mi o AC3, a tema je AC2. :)))

EDIT: kolega me pretekao :))

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 22:04 (4ucker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...

pa sta do 2012 ili 2011 nezna se kad ce izaci ce ps3 biti jeftin oko 1800kn ak ne i nize...a xbox da ne govorim jos ako uzmes polovni...hahahaXD...a i vjreojatno ce postojati čip za ps3(za kopije)...mozda sam malo pretjerao za cijenu ps3-a

ma gdje to brate možeš dobit PS3 za 1800 kn????

@ lucky luke - ja osobno bih volio vrijeme radnje Američka Revolucija , odnosno bitka za neovisnost  od Engleza

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 22:47 (Robert-Je-Glup).
16 godina
Robert-Je-Glup kaže...
decko1987 kaže...

pa sta do 2012 ili 2011 nezna se kad ce izaci ce ps3 biti jeftin oko 1800kn ak ne i nize...a xbox da ne govorim jos ako uzmes polovni...hahahaXD...a i vjreojatno ce postojati čip za ps3(za kopije)...mozda sam malo pretjerao za cijenu ps3-a

@ lucky luke - ja osobno bih volio mjesto radnje Američka Revolucija , odnosno bitka za neovisnost  od Engleza

Bilo bi to zanimljiva tema samo ne za AC3 jer se u američkoj revoluciji koristilo puške pa bi to pokvarilo AC kao igru.

Slažem se da je to neiskorištena tema ali definitivno ne za AC serijal,negdje drugdje bi bilo lijepo je vidjeti.Osmijeh

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Stvarno neki idu predaleko, onda bi najbolje da bude u Domovniskom ratu, to bi bilo najzanimljivije, napucavati se kalašnjikovom.

Tko zna, što ako se uopće ne bude išlo u budućnost nego u prošlost. Neodlučan

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Znate što bih ja?

Jednu najstariju priču do sad, Antički Rim Cool

Več vidim jednog plačenog ubojicu kako se šeta Rimom i koljucka bogate xD

Inače tjek priče bi mogao krenuti ovako: Neki nezadovoljni rob se počne boriti u areni

Počne se probijati ka vrhu

Onda ga u borbi primjeti neki bogati član društva

Otkupi ga

I ovaj prvo ubija za njega

Onda shvati da ga ovaj cijelo vrijeme zahebava

Kokne i njega

I postane "sam svoj majstor"

Bogataš

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
decko1987 kaže...

@ lucky luke - ja osobno bih volio mjesto radnje Američka Revolucija , odnosno bitka za neovisnost  od Engleza

Bilo bi to zanimljiva tema samo ne za AC3 jer se u američkoj revoluciji koristilo puške pa bi to pokvarilo AC kao igru.

Slažem se da je to neiskorištena tema ali definitivno ne za AC serijal,negdje drugdje bi bilo lijepo je vidjeti.Osmijeh

ah ja imam maštu što se toga tiče, a uostalom developeri još veću, tako da se ne bih takve "sitnice" bojao, sredili bi oni i takve stvari, a zar ne bi bilo zanimljivo? u to doba i na tim prostorima se masovno unajmljivali plaćenici i atentatori na visoke državne službenike i korumpirane gadove - a i templare bi mogli ponovno ubaciti u to doba, jer tad su masoni bili aktivni do bola, baš sam malo pratio, bilo je to zanimljivo doba, npr meni se jako svidio film Nacionalno Blago, ma našlo bi se tu ppuno materijala, meni osobno je to jako zanimljiv dio povijesti

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Znate što bih ja?

Jednu najstariju priču do sad, Antički Rim Cool

Več vidim jednog plačenog ubojicu kako se šeta Rimom i koljucka bogate xD

Inače tjek priče bi mogao krenuti ovako: Neki nezadovoljni rob se počne boriti u areni

Počne se probijati ka vrhu

Onda ga u borbi primjeti neki bogati član društva

Otkupi ga

I ovaj prvo ubija za njega

Onda shvati da ga ovaj cijelo vrijeme zahebava

Kokne i njega

I postane "sam svoj majstor"

Bogataš

Bilo bi to dobro, no, ako si pratio AC priču znaš da se oni bore za nešto skroz drugo, a njihove mete su templari, znači, nisu plaćenici.

Uglavnom, danas sam prešao igru, nemogu vjerovati da ću ovo reći no ovo je jedna od najboljih igara ikada ( barem meni, naravno :P ), nakon prvog Assassina nisam nešto puno očekivao od dvice, no ovo je remek djelo, priča, radnja, trajnost igre, raznolikost gradova, likovi ( ima ih dosta zanimljivih, mada su neki površno okarakterizirani ), pa do svih onih tajni, koje te stalno "tjeraju" na nastavak igranja.

One tajne, codexi, pera, blaga, kipići u vili... sve tjera na daljnje igranje, mada one "truth" zagonetke katkad stvarno budu preteške ( recimo 18. ), no sve u svemu, igra je bolesno dobra.

Igra je dosta dublja od prvog dijela, tek sada vidim koliko je površan bio, sačinjavala su ga samo suha ubojstva, većinom bez nekog motiva ( Altair ga je imao, no što je motiviralo igrača da 7 puta radi jednu te istu stvar? gotovo ništa ), ovdje su motivi jasni, a najizraženiji motiv jest definitivno osveta, što igrača odmah zbližava sa Eziom, jer se više manje svatko može zamisliti u situaciji u kojoj se on našao, razumjeti njegove postupke itd...

Da ne duljim, da ne bi nešto spoilao, igru jednostavno treba odigrati. 10/10

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

da baš gledao sam malo  na wikipediji, taj papa je zaista postojao i kažu jedan od najkontroverznijih  ikada, nisu ni mogli dopustiti da ga Ezio likvidira  u igri, jer je navodno umro otrovan, znači netko ga je ipak koknuo, a i navodno  je zaista bio takav kakav je okarakteriziran u igri, no ništa čudno, neće Ubisoft ništa prepustit slučaju....., uostalom dosta je stvari u igri povijesno točno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Editaj ovo u prvom redu, spoilao si jako puno onima koji nisu igrali.

Ovo o tome kako ga Ezio nije ubio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

lol, pa nebih baš rekao da sam imalo spoilao onima koji nisu igrali,

16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
thuglife kaže...

lol, pa nebih baš rekao da sam imalo spoilao onima koji nisu igrali,

Pa gledaj, cijela igra vodi ka tome događaju, sada kad saznaju da tip opće neće umrijeti...

Opet nije to to, editaj, nije toliki problem.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Desmond_Miles

evo za one koji vise zele znati o desmondu

prešao sam i jedinicu i dvicu i nigdje nisam saznao slijedece

desmond je do svoje 16 godine bio treniran za assassina ali je pobjegao u zelji da vidi svijet

btw tad je postao konobar

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Desmond_Miles

evo za one koji vise zele znati o desmondu

prešao sam i jedinicu i dvicu i nigdje nisam saznao slijedece

desmond je do svoje 16 godine bio treniran za assassina ali je pobjegao u zelji da vidi svijet

btw tad je postao konobar

Ovo pod spoilerom zvuči tako blesavo.

17 godina
Assassins Creed 2

Evo postar mi je danas isporucio igru, upravo se instalira pa vrsi procjena investiranog novca. Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo postar mi je danas isporucio igru, upravo se instalira pa vrsi procjena investiranog novca. Smijeh

igru nisam igrao ali koliko sam vidio po youtubeu nije mi se svidjela

tako da je pitanje hoću li je uopće "kupiti" a novac u nju ne nikako ne bih investirao

prije bih si kupio cooler ili možda bfbc2

ali svatko ima svoj ukus,čim si je kupio vjerovatno ti se svidjela te ćeš uživati igrajući je

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Nesto mi smrdi da ce u 3. dijelu Desmond biti glavni lik, ne uci on djaba poteze od Ezia Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:55 (commandos).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
commandos kaže...

Nesto mi smrdi da ce u 3. dijelu Desmond biti glavni lik, ne uci on djaba poteze od Ezia Smijeh

ja sam cuo da se nagada da ce desmond ponovo vratiti u proslost jednog od predaka da otkrije lokacije hramova da zaustavi kataklizmu 2012 o kojima prica minerva pripadnica prve civilizacije koja je kreirala ljude

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

error 10054 ako neko zna jeli moze pomoc.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
commandos kaže...

ja sam cuo da se nagada da ce desmond ponovo vratiti u proslost jednog od predaka da otkrije lokacije hramova da zaustavi kataklizmu 2012 o kojima prica minerva pripadnica prve civilizacije koja je kreirala ljude

ovo je super ideja...haha mogli bi stavit prizore iz filma 2012...daj nam link da i mi vidimo...cupo to valjda imas emulator pa ti nes ne valja...jel tako

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 19:43 (decko1987).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice