svima su poslano invajtovi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako netko zeli platunirati neka me slobodno doda
nick: Shakinho
Šta se događa kad commander dođe do 5-tog levela? Može li još kako napredovati?
Šta se događa kad commander dođe do 5-tog levela? Može li još kako napredovati?
zasad samo skuplja xp, ali rekli su da ce to sredit da bude bolje uskoro :)
Ako još ima mjesta molim invite: MrBonyx
Ako još ima mjesta molim invite: MrBonyx
poslano.
Starship mi je genijalan tenk sa raketama
IGN: SpaleHR
ako netko zeli platoonat tier IV
kakva je ostalima stvar sa pingom? meni je u zadnja 2-3 dana neigrivo!
meni se ping parputa digo na cca 600 i tako bio max. 1 min
i to je sve... mozda dvaputa na 40 bitaka
neš me nagovoriti na PVE
neš me nagovoriti na PVE
hahah ok, ali jednom ces probat, bit ce neki storyline u PVEu i bit ce povezan sa klanovima
neš me nagovoriti na PVE
hahah ok, ali jednom ces probat, bit ce neki storyline u PVEu i bit ce povezan sa klanovima
i tada ću razmisliti.
Zabavan tenkic ovaj T80.
hahaha, izađem u garažu nakon što sam bio silovan s tri strane, pizdim jer mislim kako ćemo izgubiti i onda vidim nakon partije u reportu T-80 s 7k štete i mislim si kako nas je lik iskerijao
Zabavan tenkic ovaj T80.
hahaha, izađem u garažu nakon što sam bio silovan s tri strane, pizdim jer mislim kako ćemo izgubiti i onda vidim nakon partije u reportu T-80 s 7k štete i mislim si kako nas je lik iskerijao
Hahah, fora, ma jutro mi je ludo, jedna partija 7k pa iduca 0dmg pa onda 5k pa 0 pa onda 6k i 400 posije toga...
evo uspio sam jucer odigrat malo bez famoznog prebacivanja na desktop, stvarno neznam kaj to uzrokuje al kad nadjem ubicu taj program
malo fali da rjesim m113 i idem na tir 2
i malo sam pimpal obj 155, retrofit i posadu
jel imate neke pametne prijedloge kaj ide najbolje na njega da vise para donosi jer ce mi bit primarni money maker neko duze vrijeme
molim vas, izlozite svaki "SVOJE MISLJENJE" ™
PL_iz decki
Ja na svom imam retro za manji reload time 6%, na posadi imam 20% precizniji u voznji, 20% na minimal aim i 5% reload time.
evo uspio sam jucer odigrat malo bez famoznog prebacivanja na desktop, stvarno neznam kaj to uzrokuje al kad nadjem ubicu taj program
jel imate neke pametne prijedloge kaj ide najbolje na njega da vise para donosi jer ce mi bit primarni money maker neko duze vrijeme
PL_iz decki
Isti problem i ja ponekad imam. Rijesim tako da cim udem u garazu stisnem da krenem igrat i jednostavno prestane :D
PL_iz decki
Isti problem i ja ponekad imam. Rijesim tako da cim udem u garazu stisnem da krenem igrat i jednostavno prestane :D
..Prejaka ti grafička
PL_iz decki
ma svaki premium u AW-u donosi hrpu love. no svejedno, polazeći od toga da je više štete=više expa, ili ti ga novaca, ja preporučam "Normalization" retrofit, za bolju probojnost, ili "Experimental propellant" za veći damage, kad probije. ja sam stavio "normalization", jer mi se činilo da dosta bounca. ili ja ne znam gađat, ne znam ...
evo da se pohvalim, ostvario sam prvi cilj zacrtan na kraju EA i mašina je konačno u garaži :
Ja na svom imam retro za manji reload time 6%, na posadi imam 20% precizniji u voznji, 20% na minimal aim i 5% reload time.
mislim ovak napamet da sam i ja tak svojem stavil, nekak logicno ko i u wotu-preciznost i aim time
..Prejaka ti grafička
ma biseru jedan, nije do grafe daj se nauci citat
neki program se sam aktivira na kratko i onda se sam ugasi, i u tom trenu baca na desktop
tak je radio i u wowp-u
a prvi put kad sam upalio AW open beta bilo je koma, vrtilo sa izmedju desktopa i garze u zacaranom krugu blinkanja po ekranu, prekinuo sam to sa ctrl alt del, upali se task manager, odjem u garazu i opet izpocetka
al je sada prestalo to iz nekog razloga
nije pomogao ni shut down, ni restart, al sam iscupao lap iz struje pa je valjda to najbolji nacin za clear cashe TM
al ajd, sam bog da radi
ja nekako na 155 gledam kao tenk za blisku borbu. tako ga I koristim, pa su mi preciznost i vrijeme nišanjenja totalno sporedni za retrofite, a to se može glancat i kroz posadu i komandira. i naravno reload time.
sutra opet patch http://aw.my.com/us/news/general/maintenance-0101529-hotfix
i opet po EUropljanima od 10 do 15
Restartiraju svima premium time! :D
http://armoredtalk.com/2015/10/26/premium-time-fix-and-armored-warfare-0-10-1529-patch-notes/
Ovo ak urade sa restartom premiuma je pravi potez, rijetko, rijetko se u gaming industriji moze sresti netko tko ne baca sav trosak i greske na igrace, bez obzira sto je ovo beta hvale vrijedan potez.
Ja se samo nadam da nece pocet nerfat arty, samo vi kampajte i cekajte death from above muhahhaha .
pitanje za klanske ljude:
kad obicno igrate?
u zadnje vrime svaki put kad upalin pise mi 1/16 online... jel to meni neki bug ili?
tribali bi se skupit nas 5 pa odigrat jedan PVE da zvonzi vidi kako je
pitanje za klanske ljude:
kad obicno igrate?
u zadnje vrime svaki put kad upalin pise mi 1/16 online... jel to meni neki bug ili?
tribali bi se skupit nas 5 pa odigrat jedan PVE da zvonzi vidi kako je
šta ja znam, ja inače prije posla, cirka od 10-12 i kasno navečer.
i svaka čast ekipi za ovo što su resetirali svima premium. tako se kupuje respekt