ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Ali decki prvo probajte onda govorite da ne valja. Koliko se za sada zna standalone moze izaci i na kraju godine. Mozda game ima malo mana al covje koji cijeli zivot igra ffp kaze nakon 2 sata trcanja a bez metka ispaljenog kaze da mu je bilo napeto onda morate se malo zapitati!
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nedaj bože da stave... a poznavajuci rocketa ni neće {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Pozz...

dojadio mi warZ, pa sa odlucio malo isprobat dayZ pa me zanima di ima za uzet najjeftnije armu2 co?

A na steamu ti je 20 eurica pa vidi :)

14 godina
DarthBajo kaže...
Scrappy kaže...

Pozz...

dojadio mi warZ, pa sa odlucio malo isprobat dayZ pa me zanima di ima za uzet najjeftnije armu2 co?

Ja sam kupio cijeli arma x edition pa mi nije žao. Iako će izači standalone uskoro. Neki će ti sigurno sad reći da je to bacanje para. Al mislim da dayz još nudi dosta zabave taman da se ufuraš za standalone ako ga misliš kupovati.

13 godina
ARMA II DayZ mod

Ma uzmi armu, nije samo DayZ u pitanju, ima puno dobrih modova. Standalone pitaj boga kada ce.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
SimeKZ kaže...

Ma uzmi armu, nije samo DayZ u pitanju, ima puno dobrih modova. Standalone pitaj boga kada ce.

Također i to, ima dosta normalnih modova plus ace mod. Bitno da imaš dobru ekipu jer kad raspališ bilo koji od modova vrijeme brzo prođe a sve je u timskom načinu igre takticiranju i zabavi.

16 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
Scrappy kaže...

Pozz...

da da, i uzeo sam na steamu jer je fkt jeftino još... a ovakionak planiram uzeti i standalone verziju tak da mi ovo bude zagrijavanje

a warZ... no comment uopce

instalirao sam armu2 i operation arrowhead, sad bas idem instalirat MoD... neki dobar server bez citera ima tko za preporucit?

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

da da, i uzeo sam na steamu jer je fkt jeftino još... a ovakionak planiram uzeti i standalone verziju tak da mi ovo bude zagrijavanje

instalirao sam armu2 i operation arrowhead, sad bas idem instalirat MoD... neki dobar server bez citera ima tko za preporucit?

Samim time što je ta igra plagijat ne znači da nema dobrih stvari. Volio bi da neke stvari prenesu u DayZ. 

Ono što mi se ne sviđa je to rusko okruženje,više sam pobornik Amerike i tisuća vrsti vatrenih oružja koje je tamo dostupno u svakom gun shopu.

Sam mod DayZ mi je "presvijetao" ,no oduševljen sam jer sam vidio da je i to ispravljeno na devdiary...

Uglavnom u principu sam oduševljen svim viđenim i planiranim stvarima tako da jedva čekam standalone.

Još samo da potvrde da će ubacit neki vid globalnog inventory-a.  {#}

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! Sinn Fein !
12 godina
protjeran
Scrappy kaže...

neki dobar server bez citera ima tko za preporucit?

myDayz.de , vrhunski serveri, topla preporuka, jednostavno je gušt igrat.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
13 godina
JoshTurner kaže...
Scrappy kaže...

Samim time što je ta igra plagijat ne znači da nema dobrih stvari. Volio bi da neke stvari prenesu u DayZ. 

Ono što mi se ne sviđa je to rusko okruženje,više sam pobornik Amerike i tisuća vrsti vatrenih oružja koje je tamo dostupno u svakom gun shopu.

Sam mod DayZ mi je "presvijetao" ,no oduševljen sam jer sam vidio da je i to ispravljeno na devdiary...

Uglavnom u principu sam oduševljen svim viđenim i planiranim stvarima tako da jedva čekam standalone.

Još samo da potvrde da će ubacit neki vid globalnog inventory-a.  {#}

Global inventory je najvece smece sta se moze staviti u igru takvog tipa. Gubi se svaki smisao prezivljavanja opcenito. Ako to stavi, igra je totalan promasaj.

Ako te zanimas imas DayZBalkan server, imamo svoj TS i ekipa igra svak idan navecer i zabavljamo se i tako to.

15 godina
ARMA II DayZ mod

Global inventory 99% da neće ubaciti poznavajući njihovu filozofiju i dean halla. To bi unistilo brdo drugih mehanika koje se trude ubaciti u standalone. Za warz je to mozda odličan potez no za dayz bi bio loš. Osim ako ne ubace mikrotransakcije {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 18:29 (thechosenfreak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Evo DarthBajo  i ja igrali malo na Dayz Balkan serveru i sad je zapravo i oke igrati. Malo previše loota po mom ukusu ali nema veze. I ne lagga više :) 

Edit: tenzije sa adminima i ostalima su se smirile, nakon bezveznog prepucavanja oko gluposti shvatili smo da nije vrijedno toga. Igrali smo tamo i preporučam vam i njihov server. Jest da ima ammo boxova u bazama i dosta loota. Ali isto tako se skuplja dosta domaće i strane ekipe pa je mogućnost velika da poginete u punom gearu više puta na dan. Pozdrav:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 3:08 (Ivan_cno).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nikome ne smeta. Kako mislis previse loota. Pa ja sam se tek nakon 4-5 dana opremio, mozda ti se cini kad ima vise zgrada lootabilinih. Ajde samo dodite. Ako hocete dodite i na TS. Ili se vidimo preko nisana :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Nikome ne smeta. Kako mislis previse loota. Pa ja sam se tek nakon 4-5 dana opremio, mozda ti se cini kad ima vise zgrada lootabilinih. Ajde samo dodite. Ako hocete dodite i na TS. Ili se vidimo preko nisana :D 

Ma onako, u zgradama i supermarketima. Ali ne smeta dobro je. A evo bajo i ja danas full geared u pol sata. Bili smo danas na ts-u sa ekipom, ja ću sutra tek ponovno. Vidimo se.

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Danas sam igrao 2-3 sata DayZ i mogu priznat da je vrlo zarazna igra,

naravno barem sam se pol sata mucio da namjestim sve kontrole na tipkovnici po zelji...

sve me odusvelilo, opseznost mapi, hrpa stvari... definitivno zanimljivija i 'življa' od warZ-a...

jedino me neide ovo sa fakin zombijima... i da se suljam ne toliko blizu od njih skuze me, a cim potrcim da cu se sakrit il nesto eto ih još 5 zamnom...

čak sam jednom slucajno sa enfieldom zapucao u gradu.... bolje da nisam {#}{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

naravno barem sam se pol sata mucio da namjestim sve kontrole na tipkovnici po zelji...

sve me odusvelilo, opseznost mapi, hrpa stvari... definitivno zanimljivija i 'življa' od warZ-a...

jedino me neide ovo sa fakin zombijima... i da se suljam ne toliko blizu od njih skuze me, a cim potrcim da cu se sakrit il nesto eto ih još 5 zamnom...

Haha, svrati kod nas za free instrukcije {#}

TS3 IP: 62.104.20.184:10043 Pass: xxxlegioneri

DayZ Server: 217.198.139.106:2302

Mamija_BiH
14 godina
Scrappy kaže...

Haha, zombiji ti nisu prijetnja, već igrači. Oni trigger happy jel :D.. Malo obiđeš oko zgrade ili kroz njih da ih izgubiš par. Unutar zgrade su sporiji. Sa novijim verzijama moda je pojačano detektiranje pa se nema smisla šuljati. Al kako kaže mamija  dođi na ts pa ćemo ti udijeliti korisne savjete:)

13 godina
neaktivan
Pipl mast trast as :) ol kako ti ga rece, bolje da si snama na TS jer ko nije s nama protiv nas je :) Mi smo to svi jako brzi na okidacu, prvo pucaj a onda pitanja. Mamija moze potvrditi to ali ima jos onih koji tako kazu :)
TS! TS! TS! TS! tamo ces saznati sve potrebne informacije :)
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

hahaha kako god vi kažete, koliko sati cca na tsu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A ovisno o vremenu i danu ali od 4,5 p.m. uvjek ima nekoga :)

I da TKO MI JE TO DAO PALAC DOLE???? A??

JA VISE VOLIM KADA MI JE GORE A NIKAD MI SE NIJE DESILO DA JE DOLE :)
14 godina
ARMA II DayZ mod

Kaj je to mod stigo na steam ???

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

vidi vidi, jel to nešto kao DayZ commander? Na poslu sam pa nemogu probati!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Da, samo se klikne na dayz mod i steam ga automatski prepozna ako ste vec pokretali armu2 i stavlja ga na listu igara koju imamo na steamu...

netreba se nikaj skidat, samo se klikne install i automatski prepozna ako je dayz vec instaliran...

prilikom pokretanja nude se 2 opcije: Play Arma 2: DayZ Mod  ili  Play with beta patch

ja pokrecem ovu prvu... nisam jos probao ovu drugu opciju

EDIT: zašto mi za svaki server koji probam joinat piše da je bad version of the game... sve je updateano :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 13:40 (Scrappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Scrappy kaže...

Da, samo se klikne na dayz mod i steam ga automatski prepozna ako ste vec pokretali armu2 i stavlja ga na listu igara koju imamo na steamu...

netreba se nikaj skidat, samo se klikne install i automatski prepozna ako je dayz vec instaliran...

prilikom pokretanja nude se 2 opcije: Play Arma 2: DayZ Mod  ili  Play with beta patch

ja pokrecem ovu prvu... nisam jos probao ovu drugu opciju

EDIT: zašto mi za svaki server koji probam joinat piše da je bad version of the game... sve je updateano :S

Provjeri dal je ista verzija servera sa tvojom koju imaš.

Ako hoćeš dođi sad na ts ja sam tamo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:14 (Ivan_cno).
16 godina
ARMA II DayZ mod

ista stvar i kod mene, nece se spojit ni na jedan jer je verzija manja :/ a nemre se napravit updejt

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cropunk kaže...

ista stvar i kod mene, nece se spojit ni na jedan jer je verzija manja :/ a nemre se napravit updejt

Jel ulaziš u dayz preko steama? Ako da možda zbog toga ti ne radi. Probaj preko dayz komandera..

16 godina
ARMA II DayZ mod

da preko steam, htio bas preko njih kad vec stavili ali nece....ovo preko comandera ide,vec prije isprobavao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cropunk kaže...

da preko steam, htio bas preko njih kad vec stavili ali nece....ovo preko comandera ide,vec prije isprobavao

Pa idi samo preko steama i stisni play beta patch, meni dela...

16 godina
ARMA II DayZ mod

to mi ne zeli uopce ni pokrenut heh

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cropunk kaže...

to mi ne zeli uopce ni pokrenut heh

desni klik u library-ju na day z mod i probaj play with beta patch...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice