- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedaj bože da stave... a poznavajuci rocketa ni neće
Pozz...
dojadio mi warZ, pa sa odlucio malo isprobat dayZ pa me zanima di ima za uzet najjeftnije armu2 co?
A na steamu ti je 20 eurica pa vidi :)
Pozz...
dojadio mi warZ, pa sa odlucio malo isprobat dayZ pa me zanima di ima za uzet najjeftnije armu2 co?
Ja sam kupio cijeli arma x edition pa mi nije žao. Iako će izači standalone uskoro. Neki će ti sigurno sad reći da je to bacanje para. Al mislim da dayz još nudi dosta zabave taman da se ufuraš za standalone ako ga misliš kupovati.
Ma uzmi armu, nije samo DayZ u pitanju, ima puno dobrih modova. Standalone pitaj boga kada ce.
Ma uzmi armu, nije samo DayZ u pitanju, ima puno dobrih modova. Standalone pitaj boga kada ce.
Također i to, ima dosta normalnih modova plus ace mod. Bitno da imaš dobru ekipu jer kad raspališ bilo koji od modova vrijeme brzo prođe a sve je u timskom načinu igre takticiranju i zabavi.
Pozz...
da da, i uzeo sam na steamu jer je fkt jeftino još... a ovakionak planiram uzeti i standalone verziju tak da mi ovo bude zagrijavanje
a warZ... no comment uopce
instalirao sam armu2 i operation arrowhead, sad bas idem instalirat MoD... neki dobar server bez citera ima tko za preporucit?
da da, i uzeo sam na steamu jer je fkt jeftino još... a ovakionak planiram uzeti i standalone verziju tak da mi ovo bude zagrijavanje
instalirao sam armu2 i operation arrowhead, sad bas idem instalirat MoD... neki dobar server bez citera ima tko za preporucit?
Samim time što je ta igra plagijat ne znači da nema dobrih stvari. Volio bi da neke stvari prenesu u DayZ.
Ono što mi se ne sviđa je to rusko okruženje,više sam pobornik Amerike i tisuća vrsti vatrenih oružja koje je tamo dostupno u svakom gun shopu.
Sam mod DayZ mi je "presvijetao" ,no oduševljen sam jer sam vidio da je i to ispravljeno na devdiary...
Uglavnom u principu sam oduševljen svim viđenim i planiranim stvarima tako da jedva čekam standalone.
Još samo da potvrde da će ubacit neki vid globalnog inventory-a.
neki dobar server bez citera ima tko za preporucit?
myDayz.de , vrhunski serveri, topla preporuka, jednostavno je gušt igrat.
Samim time što je ta igra plagijat ne znači da nema dobrih stvari. Volio bi da neke stvari prenesu u DayZ.
Ono što mi se ne sviđa je to rusko okruženje,više sam pobornik Amerike i tisuća vrsti vatrenih oružja koje je tamo dostupno u svakom gun shopu.
Sam mod DayZ mi je "presvijetao" ,no oduševljen sam jer sam vidio da je i to ispravljeno na devdiary...
Uglavnom u principu sam oduševljen svim viđenim i planiranim stvarima tako da jedva čekam standalone.
Još samo da potvrde da će ubacit neki vid globalnog inventory-a.
Global inventory je najvece smece sta se moze staviti u igru takvog tipa. Gubi se svaki smisao prezivljavanja opcenito. Ako to stavi, igra je totalan promasaj.
Ako te zanimas imas DayZBalkan server, imamo svoj TS i ekipa igra svak idan navecer i zabavljamo se i tako to.
Global inventory 99% da neće ubaciti poznavajući njihovu filozofiju i dean halla. To bi unistilo brdo drugih mehanika koje se trude ubaciti u standalone. Za warz je to mozda odličan potez no za dayz bi bio loš. Osim ako ne ubace mikrotransakcije
Evo DarthBajo i ja igrali malo na Dayz Balkan serveru i sad je zapravo i oke igrati. Malo previše loota po mom ukusu ali nema veze. I ne lagga više :)
Edit: tenzije sa adminima i ostalima su se smirile, nakon bezveznog prepucavanja oko gluposti shvatili smo da nije vrijedno toga. Igrali smo tamo i preporučam vam i njihov server. Jest da ima ammo boxova u bazama i dosta loota. Ali isto tako se skuplja dosta domaće i strane ekipe pa je mogućnost velika da poginete u punom gearu više puta na dan. Pozdrav:)
Nikome ne smeta. Kako mislis previse loota. Pa ja sam se tek nakon 4-5 dana opremio, mozda ti se cini kad ima vise zgrada lootabilinih. Ajde samo dodite. Ako hocete dodite i na TS. Ili se vidimo preko nisana :D
Nikome ne smeta. Kako mislis previse loota. Pa ja sam se tek nakon 4-5 dana opremio, mozda ti se cini kad ima vise zgrada lootabilinih. Ajde samo dodite. Ako hocete dodite i na TS. Ili se vidimo preko nisana :D
Ma onako, u zgradama i supermarketima. Ali ne smeta dobro je. A evo bajo i ja danas full geared u pol sata. Bili smo danas na ts-u sa ekipom, ja ću sutra tek ponovno. Vidimo se.
Danas sam igrao 2-3 sata DayZ i mogu priznat da je vrlo zarazna igra,
naravno barem sam se pol sata mucio da namjestim sve kontrole na tipkovnici po zelji...
sve me odusvelilo, opseznost mapi, hrpa stvari... definitivno zanimljivija i 'življa' od warZ-a...
jedino me neide ovo sa fakin zombijima... i da se suljam ne toliko blizu od njih skuze me, a cim potrcim da cu se sakrit il nesto eto ih još 5 zamnom...
čak sam jednom slucajno sa enfieldom zapucao u gradu.... bolje da nisam
naravno barem sam se pol sata mucio da namjestim sve kontrole na tipkovnici po zelji...
sve me odusvelilo, opseznost mapi, hrpa stvari... definitivno zanimljivija i 'življa' od warZ-a...
jedino me neide ovo sa fakin zombijima... i da se suljam ne toliko blizu od njih skuze me, a cim potrcim da cu se sakrit il nesto eto ih još 5 zamnom...
Haha, svrati kod nas za free instrukcije
TS3 IP: 62.104.20.184:10043 Pass: xxxlegioneri
DayZ Server: 217.198.139.106:2302
Haha, zombiji ti nisu prijetnja, već igrači. Oni trigger happy jel :D.. Malo obiđeš oko zgrade ili kroz njih da ih izgubiš par. Unutar zgrade su sporiji. Sa novijim verzijama moda je pojačano detektiranje pa se nema smisla šuljati. Al kako kaže mamija dođi na ts pa ćemo ti udijeliti korisne savjete:)
TS! TS! TS! TS! tamo ces saznati sve potrebne informacije :)
hahaha kako god vi kažete, koliko sati cca na tsu?
I da TKO MI JE TO DAO PALAC DOLE???? A??
JA VISE VOLIM KADA MI JE GORE A NIKAD MI SE NIJE DESILO DA JE DOLE :)
Kaj je to mod stigo na steam ???
vidi vidi, jel to nešto kao DayZ commander? Na poslu sam pa nemogu probati!
Da, samo se klikne na dayz mod i steam ga automatski prepozna ako ste vec pokretali armu2 i stavlja ga na listu igara koju imamo na steamu...
netreba se nikaj skidat, samo se klikne install i automatski prepozna ako je dayz vec instaliran...
prilikom pokretanja nude se 2 opcije: Play Arma 2: DayZ Mod ili Play with beta patch
ja pokrecem ovu prvu... nisam jos probao ovu drugu opciju
EDIT: zašto mi za svaki server koji probam joinat piše da je bad version of the game... sve je updateano :S
Da, samo se klikne na dayz mod i steam ga automatski prepozna ako ste vec pokretali armu2 i stavlja ga na listu igara koju imamo na steamu...
netreba se nikaj skidat, samo se klikne install i automatski prepozna ako je dayz vec instaliran...
prilikom pokretanja nude se 2 opcije: Play Arma 2: DayZ Mod ili Play with beta patch
ja pokrecem ovu prvu... nisam jos probao ovu drugu opciju
EDIT: zašto mi za svaki server koji probam joinat piše da je bad version of the game... sve je updateano :S
Provjeri dal je ista verzija servera sa tvojom koju imaš.
Ako hoćeš dođi sad na ts ja sam tamo.
ista stvar i kod mene, nece se spojit ni na jedan jer je verzija manja :/ a nemre se napravit updejt
ista stvar i kod mene, nece se spojit ni na jedan jer je verzija manja :/ a nemre se napravit updejt
Jel ulaziš u dayz preko steama? Ako da možda zbog toga ti ne radi. Probaj preko dayz komandera..
da preko steam, htio bas preko njih kad vec stavili ali nece....ovo preko comandera ide,vec prije isprobavao
da preko steam, htio bas preko njih kad vec stavili ali nece....ovo preko comandera ide,vec prije isprobavao
Pa idi samo preko steama i stisni play beta patch, meni dela...
to mi ne zeli uopce ni pokrenut heh
to mi ne zeli uopce ni pokrenut heh
desni klik u library-ju na day z mod i probaj play with beta patch...