ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
protjeran
Re: ARMA II DayZ mod
tinzy kaže...

Server su popravili i updatali nema laga ni malo nema ni desinca nimalo vise tako da ...

eh da evo slikica jedna

Sada znamo gdje vam je baza{#}

14 godina
tinzy kaže...

Server su popravili i updatali nema laga ni malo nema ni desinca nimalo vise tako da ...

eh da evo slikica jedna

Around Pobeda Dam, jelda?

15 godina
Ivan_cno kaže...
tinzy kaže...

eh da evo slikica jedna

Around Pobeda Dam, jelda?

Točno sjeverna strana blizu onog brda kod zavoja...Takođe svatko iskusniji ne radi kamp na sjeveru već na nekim čudnim mjestima...Doduše imati kamp je glupost,jer dok dođeš do njeg nakon smrti možeš se 50 puta opremit...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Sada znamo gdje vam je baza{#}

Borna kad naucis igrati dođi na server, nemoj da svaki put kupiš moje olovo :*

MINDFUCKER.

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

SmajicAmar-do "jučer" je server bio pun vozila i prelagan, uostalom i sada je previše vozila. Rekao mi je frend da na mapi ima ammo boxova, što mi je također smiješno, a ako ste to ukinuli, onda super. No neda mi se stalno vračati i čekati nešto novo, jer ima boljih servera sa više ljudi. Vi koji igrate na TS-u se nemojte odmah vrijeđati, kada vam netko uputi kritiku, a ja sam se odavno prebacio na novi server i nema potrebe da mi daješ sugestiju. Također neznam koja vam je fora da vas nekolicina igra solo, pa nerazumijem tvoj nabrijani stav prema ostalima jer meni osobno nebi bilo zanimljivo čekati 2-3 stranca(najčešće Njemaca) i onda ih hvatati po mapi, makar imaš saznanje da su tek ušli i da nemaju oružja. Takve stvari su me najviše zasmetale, ali nema veze ako je to vaša brija i vaš gušt onda igrajte tako. No nemojte kasnije kukati kad će vam server zjapit prazan.

acca-ukratko si trebao napisati da je server napravljen da bi se početnici snalazili u dayzu... ili noobovi koji pune svoj ego pa im je zanimljivo igrati dayz sa tonom dobrog oružja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 18:26 (Đapa club).

3 0 hvala 0
14 godina

Ja igram na jednom španjolskom serveru ok je, pozicioniran je sad vidim u Americi. A nisam primjetio lagg i desinc (ping prema meni 52). Tako da ono super. Hakera zasad nije bilo. 159.253.131.95:3068 je ip..

Vozila su max, private hive i dodatne zgrade. I još jedan veliki plus nema prepucavanja i svađanja :)

Edit: thumb-downaj koliko hoćeš bolji je od tog vašeg balkanskog.  (ekipa je popravila server i nema prepucavanja, a uvjerio sam se da je haxorima teze haxati)

Edit number 2:Modovi kad ste već pobrisali 56-u stranicu mogli ste i ove postove prepucavanja oko servera također.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 2:59 (Ivan_cno).

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Ja igram na jednom španjolskom serveru ok je, pozicioniran je sad vidim u Americi. A nisam primjetio lagg i desinc (ping prema meni 52). Tako da ono super. Hakera zasad nije bilo. 159.253.131.95:3068 je ip..

Vozila su max, private hive i dodatne zgrade. I još jedan veliki plus nema prepucavanja i svađanja :)

Edit: thumb-downaj koliko hoćeš bolji je od tog vašeg balkanskog.

Edit number 2:Modovi kad ste već pobrisali 56-u stranicu mogli ste i ove postove prepucavanja oko servera također.

Baš mi je drago, uživaj i sretno {#}

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Prije par sati na serveru je aktiviran novi plaćeni premium antihack. 

Mamija_BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Momci updajte na server, novi anti hack je stavljen prije 3-4 dana i dosad niti jedno hakiranje se nije desilo !

Mapa je editovana, sada izgleda fenomenalno na svakom djelo, od juga do sjevera.

Crash sitovi su stabilizovani, ima ih 3-4 po mapi. Vozila su rijeđa dosta, nema laga ni desynca, sve je sredjeno i sada je uzivanje igrati :)

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ej ekipa :)

Da li je ko slucajno za malo namalska?

Malo promjene :)

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D

0 0 hvala 0
14 godina
DarthBajo kaže...

Ej ekipa :)

Da li je ko slucajno za malo namalska?

Malo promjene :)

Bajo meni je namalsk, lingor itd. dosadio. Sad sam se vratio na dobri stari chernarus:). A i slabo ekipe ima nešto u zadnje vrijeme na onom serveru di smo inače igrali.

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ma ja bi neki novi server di je standard loot , ne onaj server nesto novo , nesto divlje :)

0 0 hvala 0
14 godina
DarthBajo kaže...

..... nesto novo , nesto divlje :)

hahahah bobo smrade :D..

...ontopic. Ak nađeš neki bumo zaigrali malo.

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Momci, preuredili smo server i sada je jako težak za igranje i posebno zanimljiv.

- Mapa je preuređena i sada Mission File iznosi 1.000 KB i mapa je zaista ljepo složena, jug je jako preuređen kao i ostatak mape, svaki čošak mape je osvježen.
- Na mapi nema niti Ammo boxova sa oružjem niti loota u automobilima, na to ste se žalili, eto izbaceno je, sada oružje možete naći samo na lootable podrucjem.
- Žalili ste se i na vozila i sada ih je jako smanjeno, treba se malo potruditi da ih pronađete.
- LAGA nema niti malo, izvuceno je iz servera MAXIMUM, DeSync riješen !
- Na serveru su ubaceni HUMVEE i Mi 17 i rijetki su kao i ostali helići.
- Na serveru nema više radio-spam poruka, dozvoljene su samo na direct chanelu.
- Heli Crash sajtovi su popravljeni i sada ih opet ima, umjeren broj.

Server je jako osvježen i stvarno sređen, zadnje 2 sedmice niti jedan jedini hakerski slučaj, anti hack koji smo kupili pokazao se jako dobrim.

Sada se trudimo da server bude što bolji za igranje.

Vi koji ste prestali sa igranjem, vratite se i pogledajte, vjerujem da ce vam se sada svidjeti, ono što vam se nije sviđalo sada se ne sviđa ni nama.

Ajde vidimo se na serveru, strava je poz ;)

1 7 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

No {#}

No! No!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 22:54 (acca).

6 1 hvala 0
14 godina
SmajicAmar kaže...

Svaka vama čast, ali ne bi hvala. Ipak je balkanski server gdje se okuplja domaća ekipa pa je i očekivano psovanje, vrijeđanje etc.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 3:00 (Ivan_cno).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ne znam o kakvom psovanju pričaš, jedina priča je ona naša na Team Speaku a na side pricamo engleski.

Kako želite.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Svaka vama čast, ali ne bi hvala. Ipak je balkanski server gdje se okuplja domaća ekipa pa je i očekivano psovanje, vrijeđanje etc.

Kakve ste vi mamine maze, više volite igrati na stranim nego na domaćim serverima i još ih blatite, ali nema veze necemo nikoga moliti.

Ako ikada uđete na server dobijate BAN od mene lično. 

Hvala na razumijevanju.

Mamija_BiH
14 godina
mamija kaže...
Ivan_cno kaže...

Kakve ste vi mamine maze, više volite igrati na stranim nego na domaćim serverima i još ih blatite, ali nema veze necemo nikoga moliti.

Ako ikada uđete na server dobijate BAN od mene lično. 

Hvala na razumijevanju.

Ja sam iskazao svoje mišljenje. Ne slagao se ti s njim ili slagao boli me briga. Ima 1000 drugih servera koji nude slično ili bolje. I daj prestani favorizirati server u svakom postu. Napravi si temu za server.

14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Ja sam iskazao svoje mišljenje. Ne slagao se ti s njim ili slagao boli me briga. Ima 1000 drugih servera koji nude slično ili bolje. I daj prestani favorizirati server u svakom postu. Napravi si temu za server.

Čuli smo već prije da si iskazao svoje mišljenje. 

Ne favoriziram nego ljudima činim uslugu, jer je ovo prvi i najbolji DayZ balkanski server, i dosta je ljudi došlo baš odavde sa bug-a na TS i igraju svaki dan sa nama, a ti uživaj na tim stranim serverima.

Pozz

Mamija_BiH
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zna li netko sta je ovo sa zombijima koji prolaze kroz zidove? Da li se to dogada u svakoj verziji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a to je neki bug u konstrukciji igre ali to je standard. A Mamija je ima kakvog vojnog dodatka, kao na baloti koja baraka i tako vise?

13 godina
ARMA II DayZ mod

Ima dodanih baza. Dosta mape je izmjenjeno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jučer sam dosta googlao i pokušavao nać odgovor na svoje pitanje al nisam uspio.

Možda ovdje ima znalaca koji to bolje prate no zanima me da li će bit u standalone verziji ubačen global inventory i safe zone? 

Dakle da nakon lootanja ,spremimo sve te stvari za poslije? Screenshotovi su premašili moja očekivanja pogotovo onaj gdje je sve tamnije a ne nekako presvijetlo kao u modu.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
JoshTurner kaže...

Jučer sam dosta googlao i pokušavao nać odgovor na svoje pitanje al nisam uspio.

Možda ovdje ima znalaca koji to bolje prate no zanima me da li će bit u standalone verziji ubačen global inventory i safe zone? 

Dakle da nakon lootanja ,spremimo sve te stvari za poslije? Screenshotovi su premašili moja očekivanja pogotovo onaj gdje je sve tamnije a ne nekako presvijetlo kao u modu.

Mislim da tako nešto neće biti, barem nisu još govorili, al ipak je to DayZ, a ne WarZ 

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

a to je neki bug u konstrukciji igre ali to je standard. A Mamija je ima kakvog vojnog dodatka, kao na baloti koja baraka i tako vise?

Dosta toga je ubaceno i izmjenjeno, a pogotovo vojnih baza, imas jednu između komarova i balote, a i u baloti ja mislim da je uređena.

Mamija_BiH
12 godina
neaktivan
mamija kaže...
JoshTurner kaže...

Mislim da tako nešto neće biti, barem nisu još govorili, al ipak je to DayZ, a ne WarZ 

Nema veze što to ima u WarZ-u ,svejedno je to "must have" stvar. Ako dayz postaje MMO ,onda bi to i trebao biti u tom smislu riječi.

Ovako se to svodi (ako sam dobro shvatio) ,na igranje ispočetka svaki put kad uđem u igru.Meni malo glupo.. {#}

13 godina
neaktivan
Nije svaku puta iz pocetka ako je na jednom serveru i uspijes prezivjeti taj dan. Ja sam na jednom serveru bio preko 30 dana ziv, sa 107 i ostalim opakim stvarima, ali ako mjenjas servere na njima moras ponovo pocinjati sto znaci igras na jednom serveru, na jednom si stvaras bazu ako hoces i tamo upoznas mali milion ljudi!!!!!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozz...

dojadio mi warZ, pa sa odlucio malo isprobat dayZ pa me zanima di ima za uzet najjeftnije armu2 co?

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Pozz...

dojadio mi warZ, pa sa odlucio malo isprobat dayZ pa me zanima di ima za uzet najjeftnije armu2 co?

HackZ ? LoL 

Očito da je i tebi dojadilo bit aimbotan sa 500 metara ovih dana.

Uglavnom ,malo sam to sve noćas proučavao ,ne isplati se ni počinjat dok ne izađe standalone koji će bit na praktički nekoj verziji arma 2.5 enginea i potpuno prerađen,grafika će bit mračnija a ne onako čudno svjetla kao sad u modu,sa još trilijun odličnih stvari...

Strpi se do standalone verzije.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice