Area 51

poruka: 25
|
čitano: 3.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Area 51

Skinuo sam ga sa gamers hella jer je bio besplatan i naravno ne treba crack. Instalirao sam ga ali mi se pojavi mali prozor u kojem...pogledajte:

Kako riješiti ovaj problem?

slika slika
Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 12:46 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Area 51

A jeste mi od pomoći...Plač

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Area 51

upali internet?

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Area 51

Oh moj Bože kakvih ljudi ima.Pa lijepo ti piše da moraš biti online ako želiš igrati igru,znači prije nego pokreneš igru spoji se na net.Pored toga čini mi se da ćeš to morati napraviti samo jedanputa (sličnu stvar sam imao sa Full Spectrum Warriorom sa BUG-ovog DVD-a).

Failure is never an option

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Area 51
Hex kaže...

Ne budi napadan - proslo jedva petnaest minuta otkad si otvorio temu, a vec kukas. BTW za one koji ne znaju, ta se igra moze skinuti odavde.
17 godina
neaktivan
Area 51

Moj bed, pardon, nisam napomenuo da sam CIJELO VRIJEME online i da mi je zato i čudan problem

i sorry: moja mlađa sestrična je bila na kompu na mom profilu: kao već kukam nakon 15 min; malo je glup izgovor ali je barem istinit

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 14:54 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Area 51

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jesmo od pomoći, cviiiii...Plač

Pogledaj dali ti fajrvol (firewall) brani pristup igri na net. Ako si online to bi trebala biti jedina zapreka.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
protjeran
Area 51

Ja sm imao slican problem s drugom igrom, bio sam online al igra to nije skuzila sve dok nisam podigao internet explorer(inace koristim mozillu)..znaci mozillu nije registrirao al kad sam digao IE igra se pali bez beda..

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Jooj, dajte mi molim vas oprostite, ova moja sestrična...Viče
E, hvala vam za pokušaj ali još problem nije rješen.
17 godina
protjeran
Area 51

Vidim da nije pomoglo al cisto da budemo sigurni - probaj(ako vec nisi) tocno ovim redoslijedom : - spoji se na net

- upali internet explorer

- pokreni igru

osim toga nemam ideja, meni je to pomoglo kod ''the suffering'' sa bug dvd-a jednog...

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Ja sm imao slican problem s drugom igrom, bio sam online al igra to nije skuzila sve dok nisam podigao internet explorer(inace koristim mozillu)..znaci mozillu nije registrirao al kad sam digao IE igra se pali bez beda..

možda zato što je prije ie bio namješten da radi u izvanmrežnom radu
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
protjeran
Area 51

sumnjam, nisam nista mijenjao, samo sam ga upalio, i nakon toga igra radi lol, btw inace mi je firewall uglavnom kompletno off tako da ni tu nije bio problem...neam pojma, mislim da je to bilo jednostavno jedno od rjesenja bez ikakvog razumjevanja koje mi se moze samo na windowsima dogodit lol..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Vidim da nije pomoglo al cisto da budemo sigurni - probaj(ako vec nisi) tocno ovim redoslijedom : - spoji se na net

- upali internet explorer

- pokreni igru

osim toga nemam ideja, meni je to pomoglo kod ''the suffering'' sa bug dvd-a jednog...

-check
-check
-check
Hmm...da vidimo...; ne, još uvijek ne.
17 godina
protjeran
Area 51

eh bezveze, bas sam se nadao da cu pomoc nekom lol...mozes eventualno jos vidjet da ti veza ka internetu nije idle, vec rokni neki torrent ili nesto da bude aktivna...blah cudno mi je da nitko osim dva covjeka nije imao ovakav problem i da ne zna kako ga rijesiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Hex kaže...
-check
-check
-check
Nisi nista rekao za firewall. Ako koristis neki posebni firewall onda ga privremeno onemoguci, ako ne koristis, onda privremenom onemoguci Windowsov firewall, pa vidi sto se dogadja.
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Hex kaže...
-check
-check
-check
Nisi nista rekao za firewall. Ako koristis neki posebni firewall onda ga privremeno onemoguci, ako ne koristis, onda privremenom onemoguci Windowsov firewall, pa vidi sto se dogadja.
 E baš sam probo to napravit, al ne šljaka; čak sam probo kombinirat ovo i ono baklavino ali ništa. Jesam li spomenuo da je cijela situacija izvedena na Visti? Možda ima neke veze sa cijelim ovim scenarijem.
17 godina
protjeran
Area 51

hm..ja sam ta problem imao na xp-u i tako sam ga rijesio..sad moguce je da na visti bas nece takoNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Area 51

jeli x64 vista ili x32 ?

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Area 51

x32...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GeForce kaže...

jeli x64 vista ili x32 ?

postoji x64 i x86 windows, nema x32.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
GeForce kaže...

jeli x64 vista ili x32 ?

postoji x64 i x86 windows, nema x32.
 ma on misli na 64 (x64) ili 32 bitni (x86)
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Area 51

Ne bi li trebalo biti svejedno?Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ljudi jeli tko uspio riješiti ovaj problem??? malo je (puno) kasno, ali nema potrebe za novom temom... moja priča je ovakva: prvi put (kad je došao bug bbk 1) sam ju instalirao, uključim internet i sve radi bez problema. online igra je bila super, imao sam svoj klan (KZC). drugi put sam ju instalirao, uključim internet i vidim pojavljuje mi se ona slika iz prvog posta. ima li to veze s time što sam ju više puta instalirao? tnx
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
16 godina
SKUZIOOOOO!!!!! :D im soooo happpy... morate ic ovako: desni klik na shortcut i "run as" ili "pokreni kao", tada isključite opciju koja vam pise pod imenom (u opisu pise da neke stvari nece mozda radit).... voilaaa!!! :)
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice