Skinuo sam ga sa gamers hella jer je bio besplatan i naravno ne treba crack. Instalirao sam ga ali mi se pojavi mali prozor u kojem...pogledajte:
Kako riješiti ovaj problem?
Skinuo sam ga sa gamers hella jer je bio besplatan i naravno ne treba crack. Instalirao sam ga ali mi se pojavi mali prozor u kojem...pogledajte:
Kako riješiti ovaj problem?
A jeste mi od pomoći...
upali internet?
Oh moj Bože kakvih ljudi ima.Pa lijepo ti piše da moraš biti online ako želiš igrati igru,znači prije nego pokreneš igru spoji se na net.Pored toga čini mi se da ćeš to morati napraviti samo jedanputa (sličnu stvar sam imao sa Full Spectrum Warriorom sa BUG-ovog DVD-a).
Moj bed, pardon, nisam napomenuo da sam CIJELO VRIJEME online i da mi je zato i čudan problem
i sorry: moja mlađa sestrična je bila na kompu na mom profilu: kao već kukam nakon 15 min; malo je glup izgovor ali je barem istinit
A jeste mi od pomoći...
A jesmo od pomoći, cviiiii...
Pogledaj dali ti fajrvol (firewall) brani pristup igri na net. Ako si online to bi trebala biti jedina zapreka.
Ja sm imao slican problem s drugom igrom, bio sam online al igra to nije skuzila sve dok nisam podigao internet explorer(inace koristim mozillu)..znaci mozillu nije registrirao al kad sam digao IE igra se pali bez beda..
A jeste mi od pomoći...

Vidim da nije pomoglo al cisto da budemo sigurni - probaj(ako vec nisi) tocno ovim redoslijedom : - spoji se na net
- upali internet explorer
- pokreni igru
osim toga nemam ideja, meni je to pomoglo kod ''the suffering'' sa bug dvd-a jednog...
Ja sm imao slican problem s drugom igrom, bio sam online al igra to nije skuzila sve dok nisam podigao internet explorer(inace koristim mozillu)..znaci mozillu nije registrirao al kad sam digao IE igra se pali bez beda..
sumnjam, nisam nista mijenjao, samo sam ga upalio, i nakon toga igra radi lol, btw inace mi je firewall uglavnom kompletno off tako da ni tu nije bio problem...neam pojma, mislim da je to bilo jednostavno jedno od rjesenja bez ikakvog razumjevanja koje mi se moze samo na windowsima dogodit lol..
Vidim da nije pomoglo al cisto da budemo sigurni - probaj(ako vec nisi) tocno ovim redoslijedom : - spoji se na net
- upali internet explorer
- pokreni igru
osim toga nemam ideja, meni je to pomoglo kod ''the suffering'' sa bug dvd-a jednog...
eh bezveze, bas sam se nadao da cu pomoc nekom lol...mozes eventualno jos vidjet da ti veza ka internetu nije idle, vec rokni neki torrent ili nesto da bude aktivna...blah cudno mi je da nitko osim dva covjeka nije imao ovakav problem i da ne zna kako ga rijesiti..
hm..ja sam ta problem imao na xp-u i tako sam ga rijesio..sad moguce je da na visti bas nece tako
jeli x64 vista ili x32 ?
x32...
jeli x64 vista ili x32 ?
jeli x64 vista ili x32 ?
Ne bi li trebalo biti svejedno?