Aliens vs. Predator (3)

poruka: 315
|
čitano: 81.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Ima preko Steam-a za kupiti stari AvP koji radi sa modernim računalima, zove se Aliens versus Predator Classic 2000 i kosta 2.99 EUR. Skinuo sam danas, normalno radi, i unatoč tome kaj je stara 10 godina, jednako mi je bilo gušt igrat. Dobro dodje za zagrijavanje prije izlaska novog AvP-a :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 17:16 (FLes).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

evo izašao demo za avp3 ja ga skidam upravo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

demo je multiplayer tako da ništa od singleplayera. grafika, očekivo sam i više,gameplay tako tako. ne možete igrati u dx11 za sada tako da znate

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Aliens vs. Predator (3)

Ovdje sam stavio slike iz igre ako vas zanima

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

za sve one koji žele besp. skinuti      http://store.steampowered.com/app/34200/

mada nisam baš u pozitivnom smislu oduševljen, barem ne multiplayerom. čudno se kreću likovi i tako to

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Odigrao sam demo, koliko sam mogao a da ne poludim od količine sranja koje ova igra nudi.

LOL

Subjektivan dojam, ovo je možda najjadnija igra koju sam imao nesreću odigrati.

Naravno, samo moje subjektivno mišljenje.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

3 2 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Aliens vs. Predator (3)
Danny_HR kaže...

Odigrao sam demo, koliko sam mogao a da ne poludim od količine sranja koje ova igra nudi.

LOL

Subjektivan dojam, ovo je možda najjadnija igra koju sam imao nesreću odigrati.

Apsolutno se slažem,ja sam probao sa svima igrati i još je najbolje igrati s čovjekom.

BTW takvo sranje več dugo nisam vidio a kamoli igrao.

17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Ja ga upravo skidam. nemojte reci da je totalno ripoff? Ja se ponado da ce ga sredit totalka.

Moze kratka recenzija multi dema?

http://www.youtube.com/watch?v=oLC5MGCkkxg&feature=player_embedded

0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

hmmm nisam očekivao takve komentare.

Ja neću probat demo, skinut ću finalnu verziju igre i probat malo na dx11 maxed out postavkama igrat da vidim jel to šta valja,ako ništa bar da vidim jel ima kakve primjetne razlike dx9 vs dx11.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

već sam mislio da je samo meni ajmo reći čak i sranje. a možda će sp biti bolji ali ovo što ovaj demo nudi makar je i džabe, ne vrijedi čak ni to

recenzija kažeš. pa dugo se čeka da se spojiš u igru uopće... grafika, ajmo reći ko da je dx 8 u najboljem slučaju (barem taj multi demo, sp će valjda biti bolji). human kretanje jadno da ne može biti jadnije pucanje također, nišan neki levi... alien ajd nije loš mada nisam navikao igrati s njime ali on prolazi, predator očekivo sam više, moraš naći item da bi mogao bacati one discove inače imaš samo kandže... eto da mi je netko rekao ne bi vjerovao... mislim da će imati u sp-u više uspjeha ali mp barem što ovaj demo prikazuje zaobilazite u velikom luku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 20:21 (domac1986).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Kako ste se uspjeli spojit na server, meni pola sata traži i ništa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Kako ste se uspjeli spojit na server, meni pola sata traži i ništa?

Joinaj na steam-u grupu "to hatch a predator". Otidji na chat, otvori padajući izbornik nekog korisnika sa popisa s desne strane i klikni na join game.

15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Sto se tiće demo-a kao prvo pise prije pokretanja igre da se radi o nedovrsenoj verziji. I sto se tiće grafike da ne koristi dx11. Dakle to već nešto govori.

Skoro svi kojima se igra nije svidjela nisu napisali nikakav konkretan razlog, pa daj recite sto točno ne valja? Jedino je domac1986 spomenuo da mu se ne sviđa kretanje i ciljanje, kaj ti se točno ne sviđa kod toga? Ja nemam nikakvih problema sa ciljanjem, niti sa kretanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo dao sam još jednu šansu.
Ostajem pri svome.

Meni je to žešće smeće. Ne paše mi uopće. Kretanje je debilana, zvukovi loši... Jednostavno mi se ne dopada.
16 godina
protjeran
Aliens vs. Predator (3)

fino a sad odi igraj natrag cod.. i zakempaj malo..Namigiva hm da ja svoje misljenje dam-- znaci atmosfera iz jedinice je pogodjena.. grafika nije neki next gen ali izgleda dobro i optimizirano.. mracno.. i jeb zastrasujuce..zvukovi su odlicni.. kretanje aliena i predatora je dobro i brzo.. znaci ko igra sa marincem zbilja je najslabija karika.. al u tome i je pravi izazov.. predatora se moze ubiti dosta lako... ako skuzis lika na vrijeme.. (imas jako malo vremena za reakciju) alieni su jeb brzi i ko zna sa njim igrat uff ko neki lik maloprije.. tjero mi je strah u kosti.. alien vs predator je oduvijek imao svoju raju i ovo je definitivno pun pogodak.. i da kretanje i ciljanje je odlicno... jedino puska zasljepljuje u mraku.. strava al u tome i je fora... drzis rafal i kca vise vidis po kome pucas!!!!! avp RULZZ

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 22:30 (dokly).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Fuj fuj igra, jednostavno bljak.

Ja teže gov*o od igre nisam vidio.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogu reci da mi se AVP 3 bas i ne sviđa nažalost igra mi izgleda koda je radena za konzole opce mi nema onaj stari duh sta je imao AVP 1 kojeg sam se bome naigrao na lanovima :), a i AVP 2 mi nije bio los al jedinica je bila savrsena. Ali AVP 3 prvo dok sam usao u igru onaj meni mi se opce nije dojmio koda su radili za ps3/xbox360 onda opet onaj sistem ko na MW2 ali losije napravljeni za trazenje igri nadam se da ce to srediti s cijelom igrom i napokon uđem u igru nesto je zezalo u pocetku s nalazenjem igrača, igram par rudi s marincom non stop sam bio prvi/drugi dok sam s alienom non stop bio medu zadnjima nekako mi prebrzo umre :( valjda ce balansirat, frend mi je rekao da s predatorima ista prica tako da se iskreno nadam da ce cijela igra stvarno popraviti neke stvari i vraiti onaj PC lan duh igre a ne konzolsko sranje :(. Eto to je od mene sve za sad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 22:35 (f1lt3r).
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Jedina igra koju očekujem ove godine i po vašim komentarima izgleda da će bit s*anje :((

PS.non stop mi sporo skida sa steama, tako da nema šanse da je skinem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

hmmm nisam očekivao takve komentare.

Ja neću probat demo, skinut ću finalnu verziju igre i probat malo na dx11 maxed out postavkama igrat da vidim jel to šta valja,ako ništa bar da vidim jel ima kakve primjetne razlike dx9 vs dx11.

Ovo prvo ti nema smisla pa ako ti je igra glupa ni dx1000 nebi joj pomogao tako da smatram ovo nepotrebnim hvaljenjem, a ovog drugog stima naravno da ce biti nekih razlika ali manje vise neprimjetnih...

15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

probao sam odigrat malo s alienom i sad vjerujem svima koji su rekli sa je igra smeće... čak je i contra bolja od ovog... sve nepregledno, zvukova skoro da i nema u igri osim glupog cviljenja aliena... grafika je još najmanji problem u cijeloj stvari... ugl. promašaj totalni... i sumnjam da je samo zbog dema ovako loše, vjerojatno se neće puno toga promijenit do izlaska full verzije...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

kažeš da malo pojasnim... teško je to za pojasnit, nekako je što ovi rekli nepregledno... evo najbolji primjer koji mogu reći je sljedeći. Nabrijo sam se na igru i vidim na gamestar.de da su napisali kako je izašao demo, ali ga Švabe ne mogu igrati jer je igra zabranjena kod njih ili je skroz cenzurirana pa je ne mogu skinuti. i onda kukaju kukaju jer im steam prepoznaje ip iz Švabije pa ju ne mogu skinuti. I čitam neke komentare i vidim da je puno puno ljudi jako zadovoljno (oni koji su nekako sredili svoj ip da se ne prepoznaje). E sad skinuo ja igru vidim nema sp, ajd nema veze. igram multiplayer, sistem traženja je predug, puca par puta... ali to nije bitno, još je ovo demo pa ajde. i konačno uđem u igru. Ljudi moji to je kao kad sam se poželio igre prije recimo 5-6 godina što su izašle (ali ih nisam mogao odigrati zbog grafike i fizike i drugih stvari). Jednostavno grafika meni nije nikakava, gameplay- kretanje je eto ko prije 10 godina što su igre bile, kad vidiš likove kako se kreću ko da imaju ping 300 pa ti onako neproporcionalno kretanje njih, (teško za objasnit, ko odigra shvatit će).Alien mi je čisto ok, njega su pogodili ali marinca i predator moglu su puno puno bolje odradit. I sad kad sam odigro nekih 6-7 gameova, u glavi mi dojam jbte ovo jedva jedva da je neki prosjek igre, a Švabe hvale, i ništa napišem ljudima na forumu gdje se može skinuti i poslje čitam dojmove i vidim da nisam jedini kojemu se igra nije svidjela. Mislim da će sp biti bolji, jer ono što sam vidio na youtube je jako obećavalo ali ovaj demo, ako bih dao od 1-10 gdje je 5 neki prosjek dao bih uvrh glave 4. Da nisam naveo, zvukovi su kriminal...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 9:19 (domac1986).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Jedini problem ove igre je to što nije pravljena maksuz za PC. Jednostavno pati od konzolitisa. Za ovaj komentar iznad što napominje da se likovi kreću ko da je ping 300, ping jeste 300 barem kod mene od 150-200 tako da je jedino igriva sa alienom zbog njegove brzine pa to izvlači malo. Znači lagali su kad su rekli da igru posebno rade za pc posebno za konzole. Razočarao sam se i u mass effect 2 (jest da se nisam mogao odlijepiti od igre 3 dana dok je nisam prešao) igru su spustilil na nivo 5-godišnjeg djeteta al to je bioware i dalje je jedna od najboljih igara anyway. Bojim se da za AVP nema lijeka izvuće ga malo SP al MP hmm...

Saki Saki 5$
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
El Manifico_Buster kaže...

Jedini problem ove igre je to što nije pravljena maksuz za PC. Jednostavno pati od konzolitisa.

Daj molim te objasni što je to u igri da pati od konzolitisa?

Što je to rađeno za konzolu a ne za PC jer ja to ne vidim...

Tipična konzolaška igra je Mass Effect i njegov nastavak. Najtipičnija, pa ne vidim da netko govori da pati od konzolitisa.

Ajde definirajte taj tzv. konzolitis jer ovako ispada da tu riječ koristite kad nemate konkretnih opisa...

Igra (AvP) nije dobra, jer jednostavno nije dobra.

Podjednako je loša na xboxu kao i na PC.

Šit i to je to...

Al i dalje, definiraj mi taj prokleti konzolitis!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 10:13 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

ala ubili ste me sad sa komentarima... ovo mi je trebala bit "HAVE TO PLAY" igra godine al po komentarima vidim da nece bit.... moram je sad isprobat...

nemoze valjda bit tolko sranje?... jel tak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

ala ubili ste me sad sa komentarima... ovo mi je trebala bit "HAVE TO PLAY" igra godine al po komentarima vidim da nece bit.... moram je sad isprobat...

može bit tolko sranje, i još malo veće od toga...Smijeh

17 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Gledaj, ukusi i viđenja su različita. Možda ti se svidi, tko zna.

Osobno mi je šit, i šteta bandwidtha.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
El Manifico_Buster kaže...

Jedini problem ove igre je to što nije pravljena maksuz za PC. Jednostavno pati od konzolitisa.

Daj molim te objasni što je to u igri da pati od konzolitisa?

Što je to rađeno za konzolu a ne za PC jer ja to ne vidim...

Tipična konzolaška igra je Mass Effect i njegov nastavak. Najtipičnija, pa ne vidim da netko govori da pati od konzolitisa.

Ajde definirajte taj tzv. konzolitis jer ovako ispada da tu riječ koristite kad nemate konkretnih opisa...

Igra (AvP) nije dobra, jer jednostavno nije dobra.

Podjednako je loša na xboxu kao i na PC.

Šit i to je to...

Al i dalje, definiraj mi taj prokleti konzolitis!

Ja nebi rekao za konzoliste ili kozole itd., al bi taj pojam definirao kao za casual gamere ili djecu od 12 godina, poceli su raditi igre za masu vise, pojednostavniji meni ili ti ga interface, oduzeli d. servere, kozolu jednostavno pojednostavili kolko se moze ista stvar s cod-om ne kazem sad da je to losa stvar meni to vise pase jer nemam vise tolko vremena za igranje al ono sad se s frendovima dogovim za lan u goricama i kako cu ja sad tamo na net :/ automatski nemozeno igrat a i kad bi mogli nema vise one stare težine i razlike u skillu sad svako moze u takvim igrama klat nakon 1-2h igre a prije smo trebali igrat min. 6 mjeseci da postanes dobar npr. cs 1.6, tolko od mene kako bi to definirao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 15:11 (f1lt3r).
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

jbt,skinilo igru instsliram ju..I nemogu ju pokrenit ni preko steama ni preko ikone...WTF kak to sredit..

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Ne sviđa mi se, obrisao.

Skinut ću samo cijelu verziju kad izađe da odigram SP...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Aliens vs. Predator (3)

avp rulzzzzzzzzzzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice