Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
naxeem kaže...

Downloadu? Pa da se nabavit za 200kn. Ja imao.

Plz, link za download i kupnju online, ja kopam već jedan sat po shopovima, svi samo šalju box, nigdje nema glasno i jasno "evo vam client, kupite key i igrajte".
Prepoznajete li se u ovome: 1) Censorship reflects society's lack of confidence in itself. -- Potter Stewart 2) Only small men are afraid of small writings. -- Pierre-Augustin Beaumarchais 3) Fear of ideas makes us impotent and ineffective. -- William O. Douglas
17 godina
neaktivan

Ne, nemam to.

Meni je frend par dana nakon izlaska igre dobio pošiljku od 20 komada s kutijom i preorder mountom.

Ako te zanima, ima mislim još nekoliko komada, pa mi se javi na PM. Provjerim ima li i dobit ćeš poštom.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

pozdrav svima

procitao sam prvih 5 stranica topica i vidim da samo ulazite u rasprave koje ja ne kuzim, pa bi vas samo nesto n00bovski upitao

skinuo sam cijelu igricu, ne betu ni nikakvu drugu, nego cijelu igricu

danas cu je instalirati pa me zanima samo ovo:

1. da li se igra moze igrati u offline modu (znaci bez interneta)

2. koliko levela ima igrica (mislim na one standardne levele kao u call of duty, ili tako nesto) npr. 10 levela 15, 23...

3. ako zelim igrati igru online sta sve trebam napraviti osim naravno platiti

4. jel postoji neki hr server za ovu igru da se recimo nas 50-100 organizira i zajedno igra. primjer call of duty

5. koji je uopce cilj ove igre? jel ima nekog kraja ili je ko wow da samo ides i koljes sve po redu

toliko od n00ba, ajd sad vi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, i mene zanima koji se server u AoC ovdje preporuča sad nakon par tjedana igranja.

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina
psychedelic.kid kaže...

pozdrav svima

procitao sam prvih 5 stranica topica i vidim da samo ulazite u rasprave koje ja ne kuzim, pa bi vas samo nesto n00bovski upitao

skinuo sam cijelu igricu, ne betu ni nikakvu drugu, nego cijelu igricu

danas cu je instalirati pa me zanima samo ovo:

1. da li se igra moze igrati u offline modu (znaci bez interneta)

2. koliko levela ima igrica (mislim na one standardne levele kao u call of duty, ili tako nesto) npr. 10 levela 15, 23...

3. ako zelim igrati igru online sta sve trebam napraviti osim naravno platiti

4. jel postoji neki hr server za ovu igru da se recimo nas 50-100 organizira i zajedno igra. primjer call of duty

5. koji je uopce cilj ove igre? jel ima nekog kraja ili je ko wow da samo ides i koljes sve po redu

toliko od n00ba, ajd sad vi...

1. Ne - ovo je MMO, oni se igraju iskljucivo online.
2. IGRA ima 80 levela, tj. to je trenutni level cap
3. Platis, DSL i snazan komp, govoris engleski
4. Ne - serveri su sluzbeni, no imas server s vecim hrvatskim gildama (zaboravio koji)
5. Nema kraja - igras dok ne svisnes, onda izadje ekspanzija i tako dok ima pretplatnika
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan

gorane puno hvala na ogovoru

no de mi reci jel nekako moguce igrat tu igru preko mreze ne preko neta nego u mrezi kao recimo unreal turnament???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
psychedelic.kid kaže...

gorane puno hvala na ogovoru

no de mi reci jel nekako moguce igrat tu igru preko mreze ne preko neta nego u mrezi kao recimo unreal turnament???

ne možeš.
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
neaktivan

Postoji li trail verzija igre?

Ako ima molim link nemogu naći

Ja sam potpuno drukčiji od drugih
17 godina
momak kaže...

Postoji li trail verzija igre?

Ako ima molim link nemogu naći

Ne postoji.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

e da li netko zna server na kojemu ima dosta hrvata jer ja prelazim sa wowa :D na aoc jer ovo sto vidim je igra koju trazim , krvi i glava na sve strane :D:D

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na Wildsoulu i Battlescaru imaš, ali hrvatski guildovi nisu preporučljivi jer uvijek imaju iste, poznate balkanske probleme. Vlast, protekcije, sukobi, bla bla. Međunarodni guildovi su puno zdravija opcija.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
naxeem kaže...

Na Wildsoulu i Battlescaru imaš, ali hrvatski guildovi nisu preporučljivi jer uvijek imaju iste, poznate balkanske probleme. Vlast, protekcije, sukobi, bla bla. Međunarodni guildovi su puno zdravija opcija.

Neznam kako je na Wildsoulu ali na Barrlescaru je odličan ajmo reć balkanski guild sa "strogim" pravilima ako nastave vako održavat guild znači čvrsta ruka, pravila se moraju poštivat, guild uvik ispred pojedinca, jedino što im mogu prognozirat je svjetla budućnost.
Samo jedna stvar mi nije jasna i u drugim međunarodnim guildovima su "stroga" pravila, pa mi nije jasno kad ode iz domaćeg guilda, di mu se nesviđaju pravila jer su prestroga ili šta ja znam koji razlog, ode u međunarodni guild di trpi s**** koja su 2x veća nego u domaćem guildu.
Naravno ne kažem da su u svakoj stranoj guildi stroga pravila pa me nemojte vatat za svako slovo koje sam napisa ali mislim da ste poantu svatili.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 9:53 (Vakaka).
17 godina
neaktivan

Razumijem. Ali imaš razliku među "strogim pravilima" i "strogim pravilima".

Primjer: moj bliski prijatelj vodi WoW gild (ja sam otišao odande vrlo rano dok je bilo OK) koji okuplja dosta Hrvata i imaju "stroga pravila", ali najgore među njima je ono da članovi gilda moraju dolaziti u određeno vrijeme zbog raida, ma koliko se to kosilo s njihovim RL potrebama, inače bivaju kickani. O novijim detaljima zna više Sims pa pitaj njega za bolesnoće u jednome gildu koji vodi Hrvat.

S druge strane, moj main u LOTRO je u jednom većinski stranom kinshipu gdje također ima "strogih pravila", također se ljudi kickaju van, ali zbog lošeg ponašanja i nekih drugih stvari, a što se tiče prisutnosti u raidu to nema veze s RL. To mi je jako dobro - naš kin svaki tjedan ide u raid, po dvije grupe paralelno, ali je temeljni uvjet za zabavno raidanje da raspoloživi članovi budu online spontano, pa ih se onda pita jel žele poći! Fantastično i prirodno.

Kad uskočim na Ventrilo i javim se da tu večer ne mogu zbog nekog razloga doći online ili da mi je kasno ići na balroga, svi officeri odgovaraju "no problem, mate, good night" i čak da poželim neki dobar item iz raida (ne uber :)), a ne idem, sutra bih našao u mailboxu to kao poklon od nekog (ovu opciju nisam koristio, odbio sam, ofc). Vrlo zrelo i dobro za odnose.

Dakle, nije samo balkanski mentalitet, imaš razliku među "strogim pravilima" i "strogim pravilima"...

Cenzuriranje odražava nečiji nedostatak samopouzdanja, jer samo sitne duše i impotentni se plaše malih napisa.
17 godina

Vidim da dosta primjera uzimaš iz drugih igra kao što su WoW i LOTR, što je i normalno, ali isto tako i primjećujem da još nisi zaigrao AOC bar prvih 20lvla.

Grind u AOC zaboravi tako da te nitko neće gnjavit tipa moraš doć u određeno vrijeme i takve gluposti. Razlike u itemima su male i boost lika s njima je doslovno nezamjetan.

Evo ja sam odličan primjer, tek sam lvl.30 u AOC a igram ga od izlaska (ne early access).

Mnogi su me davno pristigli koji su bili manji level od mene sad su dosta veći i nitko mi nije prigovrio što neigram 2-3 dana uzastopce dok je prigovor bio normalan kad sam igrao WoW. Uglavnom igra se ne zasniva na grindu, jedino što će bit za očekivat je obrana guild grada ali pošto guild broji više od 200 membera nevjerujem da će to bit problem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Vidim da dosta primjera uzimaš iz drugih igra kao što su WoW i LOTR, što je i normalno, ali isto tako i primjećujem da još nisi zaigrao AOC bar prvih 20lvla.

Moj je odgovor bio za sloj apstrakcije iznad samih igara, tema je bila "odnosi u gildovima", pa tako nije bitno odakle primjer. "Stroga pravila" su relativna u odnosu na ekipu, a ne toliko baš u odnosu na igru.

Ali nećete dugo glupariti kako nemam pojma o AoC, od ovog vikenda nadalje ga igram, pa onda ide takvo pljuvanje da bi vam bolje bilo preći na forum o uzgoju cvijeća.

ps. naravno da se zezam, Vakaka Namigiva AoC ću igrati, ali pljuvanje ću izostaviti, jer će uskoro naxeem izbaciti drugi dio svoje izvrsne recenzije, pa neće biti potrebe za grdim malim tekstovima.

17 godina
neaktivan

O guldovima bih samo rekao da guild nije za svakoga tj. za isfrustriranu djecu i noobove koji se ne znaju ponasati u guildu .

Normlano je da se pravila moraju postivati i da se dolazi na raid ali u unaprijed odredeno vrijeme tako da znam izbalansirati vrijeme za raid i igru i vrijeme za druge vidove zabave izvan svijeta MMO-a.

Ne govorim o AoC-u vec o MMO-ima opcenito a isto je i klanove u drugim igrama.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Razumijem. Ali imaš razliku među "strogim pravilima" i "strogim pravilima".

Primjer: moj bliski prijatelj vodi WoW gild (ja sam otišao odande vrlo rano dok je bilo OK) koji okuplja dosta Hrvata i imaju "stroga pravila", ali najgore među njima je ono da članovi gilda moraju dolaziti u određeno vrijeme zbog raida, ma koliko se to kosilo s njihovim RL potrebama, inače bivaju kickani. O novijim detaljima zna više Sims pa pitaj njega za bolesnoće u jednome gildu koji vodi Hrvat.

Skoro svi koje poznam IRL pobjegli sa WOW-a zbog tih brija :-D onak, ljudi mi pričaju da idu online i imaju grčeve u želucu. zbog igre!
17 godina
neaktivan

To je i najveći problem i minus WoWa, tj onoga u što se WoW pretvorio zadnjih godinu dana. Igra se polako pretvorila iz zabave u slobodno vrijeme u obavezu koju moraš 'odrađivati' svakodnevno ili ćeš zaostati za kolegama iz gilde i biti kickan. O višesatnim raidovima i njihovom učinku na živce/zdravlje i društveni život pojedinca ne želim ni počinjati...

Nadam se samo da će AoC krenuti u drugom smjeru a ne preuzeti WoW šablonu, jer ako se to dogodi ja odlazim iz igre i vjerojatno (napokon) dajem LOTRO-u 2. šansu pošto čujem kako je sada dosta ušminkan i spatchiran da zapravo liči na nešto i igriv je Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Društvo, jel patchevi (apdejtovi) za AoC otkako je igra izašla postoje za zasebni download ili samo kao apdejt tijekom pokretanja igre? Ako su samostalni, gdje ih skidate? Volio bih rasteretiti instalaciju i podizanje igre od masivnog downloada, napraviti to ranije.

17 godina
Faerdhur kaže...

Društvo, jel patchevi (apdejtovi) za AoC otkako je igra izašla postoje za zasebni download ili samo kao apdejt tijekom pokretanja igre? Ako su samostalni, gdje ih skidate? Volio bih rasteretiti instalaciju i podizanje igre od masivnog downloada, napraviti to ranije.

Probaj na Gamespotu, tam uvijek dodju WoW patchevi, al nisam siguran za AoC.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

mozda da probas na gamershell ili fileplanetu ?

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možete mi samo reći kakav je princip te igre, pod tim mislim na okruženje u kojem će se igrat bliže našem stvarnom svijetu ili bliže WoW-u. i čuo sam da su zahtijevi vrlo veliki pa okvirno koliki...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 21:31 (brezonja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a igra je nesto realnija od wow-a..imas ljude i zivotinje..imas i neke malo nerealne zivotinje no vecinom je to neka realnost doba tam tisuce godina u proslost..sto se tice  zahtjeva..ak zelis normalno igrat..trebas imat nehu 8800gt.neki minimum ti je jos 8600gts..sve bolje ces imat vise fps i detalja..ak imas ati mozes imat i malo i puno fps..sve ovisi jer je igra radena za nvidiine kartice..naravno mozes ti igrat i sa nekom 7600gt itd al tijekom malih al malih fajtova ce ti laggat..onda trebas smanjvat na low sto nije ljepo..procesor neki dvojezgreni 2,0 pa vise ..sve ok..te 2 gige rama..to ti je neki minimum,ali i dovoljno..mislim da 4 gige nema potrebe..

AMD Athlon x2 5000+ OC 3.0 GHz Gainward Bliss 8800GT 1024Mb Golden Sample OZC Platinum XTC Kit 2x1 gb ddr2 X2 HDD Seagate 500 gb Napajanje CORSAIR 550W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I još nešto naš lik-ica ako koristi luk i strijelu ili samostrijel dal mora nišanit li samo opališ po mišu i on drito pogađa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sa lukom imaš 2 opcije - možeš drito pogađat, a možeš si uključiti i nišan pa ciljat kakti malo, ali to još nisu sasvim razradili (kao ni spell-weaving čini mi se).

Jučer malo s frendom i par ljudi bio u 'Sanctum of the Burning Souls' i dosta dobra je instanca. Jedva čekam da istražim i ostale što ih Hiborija nudi Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi na PvE ili PvP serveru? Zanimaju me dojmovi sa PvP servera, jer planiram tamo krenuti, nema veze za gankanje klinaca i bolesnika, znam u što ulećem. Samo hoću vaše prve dojmove.

17 godina
neaktivan

igrao sam AOC jučer i prekjučer kod frenda. on ima amd dual core 3600+, 8800GTS i 4gb memorije i sve mu radi jako lijpo. od 32 pa do 50 fps. AF mu je automatski na 16x, view distance je 2000 m i sl. konfa mu je ok al nije najnabrijanija i svejedno lijepo tjera igru.

što se tiče prvog dojma, ok je što se tiče same igre. community je malo u banani, već ima ufuranih guildova i ima dosta djece koja gankaju al napravio sam lika na PvE serveru pa tih apr levela što sam nabio je bilo zanimljivo, nisam stalno morao okretati kameru oko sebe da vidim jel će se tko sletit na mene od živih igrača :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pocinejm igrati konana za par dana pa bi me zanimalo koja je klasa u igri najslicnija rougeu u wowu jer volim takav stil igre i koje su prednosti te klase u odnosu na druge klase u igri  ??

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Pocinejm igrati konana za par dana pa bi me zanimalo koja je klasa u igri najslicnija rougeu u wowu jer volim takav stil igre i koje su prednosti te klase u odnosu na druge klase u igri  ??

Nema takve klase u AoC-u. (Hvala Bogu, nema ni warlock-like).
AoC ima posve drugačiji sistem klasa i jako ćeš se razočarati ako tražiš rogue-a iz WoW-a.
Postoji nešto slično, zove se Assasin, ali je to low-armor assasin klasa... dakle, napadaš iz stealtha i imaš ogroman DPS, ali ako te dohvati guardian polearmom ili barbarian sabljama, mrtav si u 10 sekundi.
17 godina
neaktivan

Znam da nije isto kao i u wowu :D

a reci mi koja je klasa amo reci najbolje izbalansirana po omejru dmg-a i armora ?

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice