Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
detonator kaže...
Ancient23 kaže...

Dobio sam sa igrom 30 dana besplatnog igranja i kada ukucam activation key i dođem na stranicu da kreiram account na dnu me pita kako želim platiti, preko kartice,gamecarda itd...tako da ne mogu napraviti niš.

Ako sam dobio 30 dana besplatnog igranja, zakaj mi ne želi kreirati.

Kontaktirao sam funcom, ali su malo glupi jer mi cijelo vrijeme govore "probajte opet napraviti".

Jel se to možda nekom dogodilo i ako netko zna kako to riješiti?

hmm ne igram conana, al moguce je da je napravljeno isto kao i u wow-u

znaci, da bi dobio tih mjesec dana moras prvo platiti najmanje jedan mjesec kreditnom karticom, ili ukucat kod s game carda (koji vrijedi 2mjeseca) , te nakon toga dobijes tih mjesec dana + onoliko kolko si platio

nek decki koji igraju conana potvrde

Igrao sam puno MMO i to jos nisam vidio! Šutim

madafaka
17 godina
neaktivan
Ancient23 kaže...

Dobio sam sa igrom 30 dana besplatnog igranja i kada ukucam activation key i dođem na stranicu da kreiram account na dnu me pita kako želim platiti, preko kartice,gamecarda itd...tako da ne mogu napraviti niš.

Ne znam hoće li ti ovo pomoći, ali sam se malo "zabavljao" time tijekom ovih godinu dana igranja AoC. I ja sam Funcomu prigovorio za tu jednu tehničku glupost, ali oni ne odustaju, premda nešto mijenjaju i to su me uvjeravali.

Naime, da bi gore na accountu imao aktiviran pristup, taj glupi obrazac zahtjeva da svakako upišeš jedan od ponuđenih načina plaćanja koji su se njima činili stabilnima.

Tako sam ja morao staviti podatke svoje Mastercard kartice, morao odabrati da ću plaćati "1 month recurring", account je oživio i dalje sam popunio sva ostala polja za kodove (broj igre, dodatni itemi, itd. ne znam već, zaboravio sam).

Jednom ili dvaput sam dopustio poslije da mi skinu sa te kartice, ali kad sam se pobunio da bih malo "na pauzu" i da mi ne skidaju lovu, odgovorili su mi da normalno mogu ući u svoj account i obrisati podatke o plaćanju (karticu) te upisati broj sa kupljenog bona. Tako je i bilo. Samo mi je to malo previše zezanja - uđem u account koji je frozen ili deactivated, odaberem način Mastercard, "1 month recurring" (ali ne skine odmah), odem pod rubriku za unos game time card key, upišem broj sa bona, vratim se na opcije plaćanja, obrišem Mastercard i izađem iz accounta. I sve radi.

Možda su još uvijek u tom modu rada, pa probaj nekom karticom aktivirati account, tek toliko da oni imaju taj tvoj inicijalni potez, zatim upiši sve te kodove igre koje imaš, obriši podatke o kartici i account će ti ostati aktivan do datuma koji tamo piše.

A uvijek možeš s njima lijepo komunicirati emailom, meni se uvijek jave nakon nekog vremena i nađemo neko rješenje.

I malo upozorenje - mislim da sam nekoliko puta imao problema sa supportom i tim nekim kodovima kada sam nastojao petljati po accountu van radnog tjedna, preko vikenda. Bezveze, možda slučajnost, ali sam psovao Norvežane zbog toga.

Sretno i neka ti Crom bude naklonjen Osmijeh (a nije naklonjen pussy igračima, ne daj se! Smijeh)

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan

Ne.

Imam baš standardnu verziju za 350kn.

Dopisujem se sa likom iz funcomova supporta i ne zna riješiti to.

Mislim da me ne razumije u čemu mi je problem, iako sam mu rekao već 3 puta i čak sam mu poslao cijelu stranicu u čemu mi baca error, i on meni opet kaže "to bi u biti trebalo raditi, ajde pokušaj opet".

Rekao sam mu da vjerovatno moram kupiti onda gamecard i ukucati na kraju key da bi dobio 2 mjeseca + 1 mjesec od igre.

Ali on ništa nije odgovorio nego samo se ponavlja "I'm sorry to hear that this is giving you so much trouble. I'm afraid I will be unable to setup the account for you. It will require information that I do not have available to update. If you could please try again and reply with the error. I have had this matter looked into, and it appears that there should be no problems." I tako cijelo vrijeme da pokušavam ponovno i kažem u čemu mi baca error.

16 godina
neaktivan
Hvala
16 godina
neaktivan

jesi rijesio?

najbolja stvar ti je napraviti payment option sa čekom. odaberes to, upises key nakon sto ti sve prođe i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bez barem fiktivne kupnje bar jednog mjeseca, zaboravi, kao i u svakom MMO-u. Moraš ukucati neko plaćanje!
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

Ma kupit ću gamecard i ukucati taj ključ, pa kaj bude bude.

Ne da mi se više zezati. Čekao sam 2 mjeseca i svaki dan sam gledao igru, koju nisam niti otvorio da ne dođem u napast i instaliram ju, tako da ću još pričekat 3 dana jer idem za 2 sata van zemlje.

Puno vam hvala svima, dobio sam više informacija od vas od jučer navečer, nego od supporta u tjedan dana.

Javim vam u ponedjeljak kad kupim gamecard kak je sve završilo, i ako Bog da vidimo se u igri...Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne moraš kupiti GC ako imaš kreditnu. Slobodno je ukucaj, neće ti vjerojatno ništa naplatiti dok ne istekne besplatnih 30 dana, barem meni nisu.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Ne moraš kupiti GC ako imaš kreditnu. Slobodno je ukucaj, neće ti vjerojatno ništa naplatiti dok ne istekne besplatnih 30 dana, barem meni nisu.

Ok, hvala.

17 godina
neaktivan
Ancient23 kaže...

jer idem za 2 sata van zemlje.

Javim vam u ponedjeljak kad kupim gamecard kak je sve završilo, i ako Bog da vidimo se u igri...Smijeh

Nemoj letjeti Air Franceom Namigiva

I nađi si kod nekog instalirani i apdejtani klijent, jer je to sada nekih 30+ GB nakon godinu dana dogradnji, pa kad instaliraš sa DVDa (radi registriranja igre u Windows) samo pregazi folder igre tuđim klijentom.

Ili pusti nek se apgrejda...

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan

Ljudi, rekoh da je plaćeni transfer likova omogućen, ali je isto tako i vijest da je Fury server (PvP) prepunjen pa ne dopuštaju prebacivanje tamo. A vidim i da je Crom (no-PvP) napučen, pa ako tko planira transfere neka misli brže Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo prije 15 mjeseci sam otvorio ovu temu i tek sad pocinjem sa igrom! :D LoL

Aj mi samo recite koji server izabrati? Sve mi se pobrkalo nakon merge-a! Neka ima umjereno svega, PvP+PvE! Po mogucnosti da ima i netko od vas tamo...

I koji class preporucavate a da nije spell caster?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Crom server, PvE je, ima i nesto PvP-a, ne previse:)

ovisi kakve klase inace volis...

jel volis tuci bezumno, tenkati, trckarati okolo i cuvati castere...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
detonator kaže...
Ancient23 kaže...

Ako sam dobio 30 dana besplatnog igranja, zakaj mi ne želi kreirati.

Kontaktirao sam funcom, ali su malo glupi jer mi cijelo vrijeme govore "probajte opet napraviti".

hmm ne igram conana, al moguce je da je napravljeno isto kao i u wow-u

znaci, da bi dobio tih mjesec dana moras prvo platiti najmanje jedan mjesec kreditnom karticom, ili ukucat kod s game carda (koji vrijedi 2mjeseca) , te nakon toga dobijes tih mjesec dana + onoliko kolko si platio

nek decki koji igraju conana potvrde

Toga nema ni u WOW-u niti u ijednom MMORPG-u koji sam igrao... Kupnjom igre dobijas 30 dana besplatnog igranja (ako kupis standardnu verziju)!

Kakvu si ti verziju kupio? Samo key?

Virty kaže...

Igrao sam puno MMO i to jos nisam vidio! Šutim

sto to niste nikad vidjeli ni u jednom mmo-u sto ste igrali??

znaci poslo vam je za rukom da pokrenete wow samo s onim bespla 30dana sto ste dobili, ma svaka cast???? Iznenađen

de recite kako, pa da i ja probam

"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Evo prije 15 mjeseci sam otvorio ovu temu i tek sad pocinjem sa igrom! :D LoL

Aj mi samo recite koji server izabrati? Sve mi se pobrkalo nakon merge-a! Neka ima umjereno svega, PvP+PvE! Po mogucnosti da ima i netko od vas tamo...

Ista bolest nekih od nas forumaša - teški da prekopamo postove kad ih ima toliko... Osmijeh

Luka kaže...

Aj mi samo recite koji server izabrati?

Neka ima umjereno svega, PvP+PvE! Po mogucnosti da ima i netko od vas tamo...

Što se tiče umjerenosti PvP i PvE (optimalan odnos), to ti je obično PvE server. Najpoznatiji je Crom (ima dosta ekipe iz HR), za druge vidi listu kad se logiraš, a za napučenost malo pogledaj po službenom forumu što vele ludi u postovima o tim serverima.

Zašto PvE? Zato što bez smetnje od gankera napreduješ kroz krajolike, priču i ima više "normalnih" ljudi, a za PvP možeš uvijek upasti u jednu od nekoliko minigames ili otići u Border Kingdom koji je čista PvP mapa.

Na PvP serveru nemaš "umjerenosti" ili optimalnog odnosa PvP i PvE, jer tijekom igranja se gotovo uvijek netko iz nekog razloga zaleti na tebe. Na to računaj ako ideš na PvP servere, pa čak i na RP-PvP. Razlozi su obično: dosada, frustriranost igrača stvarnim životom, želja za nabijanjem PvP bodova za kupnju bolje opreme, ljubav prema PvPu, mržnja prema nekoj klasi (ja obično grizem castere ma kakav ishod bio), RP pobuda da Cimmerian napada Stygiana kad ga vidi, itd. Kako god, na PvP serveru zaboravi "umjerenost", optimum i mir. Rijetko ćeš imati mirno napredovanje, a zen nikada.

Najpoznatiji PvP server je Fury, ali je trenutno i prenapučen, pa ne znam hoćeš li tamo napraviti lika. RP-PvP je Aquilonia, ali bez obzira na malo ozbiljniju ekipu, isto stoji to što rekoh da se uvijek netko zaleti na tebe, pa se kolji.

Kako god izabereš, zabava je dobra, društva ima, bilo da kolješ mobove u grupi s nekim ili da se koljete igrači međusobno.

Luka kaže...

Zavisi što voliš. Ja igram po raspoloženju. Ugađam svom raspoloženju onom vrstom borbe koja mi toga dana odgovara. Najbolji su mi guardiani jer obožavam njihov survivability, iako imaju osrednji DPS.

Potom obožavam barbariana zbog two-handed brutalnog DPSa, kad se uželim samo razbijati i gledati fatality s onim predivnim prskanjem krvi Namigiva

I na kraju vodim rangera, prvi put u svom životu (nikad nisam volio te pussy borce iz daljine), ali samo kad se uželim tog super zvuka odapinjanja strijele, postavljanja zamki, DPSa iz daljine, pin down protivnika, kad se uželim uživjeti u ulogu, ajd' da kažemo, lovca na sve živo. Usput, dok mi je ranger bio na PvP serveru (prebacio sam ga zbog gankera za koje više nemam živce kad su u skupinama) dobro je došla njegova sposobnost praćenja okolnih igrača (mislim da je Tracing ili Trace) i tako mi nitko nije pobjegao tko mi se zamjerio Osmijeh

Pitaj ostale, hvale mi conquerora i dark templara, ali nisam isprobao, pa ti ne znam reći. Mislim da Snyder više zna o tim klasama.

A za castere ti neću pričati Osmijeh iako imam healera lvl50, ali skuplja prašinu već 11 mjeseci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 14:34 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Budući da preferiram guardian klasu Osmijeh zanimljivo mi je bilo ubaciti ovdje par detalja koji ukazuju da je naš kralj Conan, ma koliko barbarian, morao malo biti i tenk Osmijeh Bar je tako vidio De Laurentis kada je snimao prvi film Osmijeh

Prva scena je naš kralj dok nosi armor kakav i AoC guardiani oko lvl50.

Druga scena je uporaba shielda i sworda istovremeno (ne vidi se mač).

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Budući da preferiram guardian klasu Osmijeh zanimljivo mi je bilo ubaciti ovdje par detalja koji ukazuju da je naš kralj Conan, ma koliko barbarian, morao malo biti i tenk Osmijeh Bar je tako vidio De Laurentis kada je snimao prvi film Osmijeh

Prva scena je naš kralj dok nosi armor kakav i AoC guardiani oko lvl50.

Druga scena je uporaba shielda i sworda istovremeno (ne vidi se mač).

Tio sam pitat jesu li to slike iz igre...ali onda sam bolje pogledao i vidio da je loša grafika  Belji se

17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Tio sam pitat jesu li to slike iz igre...ali onda sam bolje pogledao i vidio da je loša grafika  Belji se

Smijeh U pravu si, AoC grafika je ludilo. Ali ni ove scene iz filma 80-ih godina nisu tako loše... Belji se

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Pitanje. Ja bi sada krenuo sa kakvim Tenkom.. tj malo sam si citao po netu class guidove i razmisljao sam izmedju Gardiana i Conquerora... Kao Guardian je cisti tenk na koji  super drzi damage na jednom mobu.. a Conquerer je takodjer i vise nego dobar tenk ali radi nesto vishe DPSa i ajmor eci nesto je vishe upotrebljiviji u PVPu..

E sad mene zanima jer moze Conq dovoljno dobro tenkirati ozbiljne stvari ili to moze samo Guardian?

17 godina
neaktivan

Ja sam guardian, iako mi je nekako lakse u pocetku bilo igrati sa dark templarom!

E jel ima nas guild? Koji je? Imamo grad?

Ja sam Bugluka (neki majmun  mmi je oteo ime)!:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi jel profunkcionirala ekonomija na serverima i jel crafting konačno ima smisla?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije nego dam ikakav oglas, koliko kuna mislite da bih mogao tražiti za AoC?

Ne mislim zarađivati, nema veze koliko gore ima likova, opreme i golda, samo nekakvu naknadu bih tražio, a uz dogovor mogu isporučiti i cijeli svježi klijent.

Account je aktivan do 22.08.2009.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 22:14 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Prije nego dam ikakav oglas, koliko kuna mislite da bih mogao tražiti za AoC?

Ne mislim zarađivati, nema veze koliko gore ima likova, opreme i golda, samo nekakvu naknadu bih tražio, a uz dogovor mogu isporučiti i cijeli svježi klijent.

Account je aktivan do 22.08.2009.

Sto je Ferdi, prodajes i AOC i LOTRO? :D

17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Sto je Ferdi, prodajes i AOC i LOTRO? :D

Kao što se vidi iz priloženog Namigiva

Iz mog života nestaje svaka MMO igra, nadam se zauvijek. Imat ću svakako više vremena jednoga dana napisati knjigu o (ne)balansu koristi i štete MMOG u životu. Osmijeh

16 godina
neaktivan

pa tek si dosao u gild i vec bjezis? :)

sto bi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

sto bi?

Sama po sebi takva odluka od ovog "bolesnika" ovdje može ti predočiti životni pomak tektonskih razmjera, ne objašnjava mi se. Bilo mi je super s tobom, kratko ali slatko Osmijeh

BTW, bilo bi dobro da netko nabaci i procjenu accounta u kunama, kao što uradiše na LOTRO threadu da znam izaći u oglase Osmijeh Thnx

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 13:33 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

traži minimalno cijenu koju si platio + 50% za trud oko likova

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

pa tek si dosao u gild i vec bjezis? :)

sto bi?

Koji server/guild?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koji server/guild?

Crom, CRO-guild (Snyder, točno?)

Snyder kaže...

traži minimalno cijenu koju si platio + 50% za trud oko likova

Minimalno ću tražiti, ali za trud nikada, uvijek sam bio protiv toga, jer mi je bilo zadovoljstvo s tim likovima, nisam kineski "farmer" Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 14:28 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Sama po sebi takva odluka od ovog "bolesnika" ovdje može ti predočiti životni pomak tektonskih razmjera, ne objašnjava mi se.

Ferdi se zaljubio, nadam se da je zensko, da ima 2 ruke i 2 noge, i naravno da nije virtualna! :D

Cestitam! ;D :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 16:25 (Luka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice