Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Sims kaže...
kako kome, ja sam neki dan završio Crysis Warhead a imam i AOC i Crysis mi izgleda 3 puta bolje, što se tice osvjetljenja Crysis gazi, a da ne pričam o detaljnosti vegetacije koja nije sprajtasta i kockasta kao u AOC.

btw, jel su ispravili u AOC-u ono da lik nema kosu dok pliva, il je još uvijek čelav?

Ej, gdje si botaničaru! Dugo te nema!

Samo ti proučavaj hibiscus u Crysisu, jer u AoCu dok staneš potražiti hortenzije ode ti glava. Smijeh A zato Crysis, osim onima s mrenom na očima, može i Mladim Izviđačima izgledati 3 puta bolje od AoC.

Naravno, igraj Crysis solo, imaš vremena čučati u žbunju, nemoj igrati Crysis Wars, kolega mi kaže da se tamo puca. Smijeh

Lik dok pliva u AoCu ponekad je ćelav, a ponekad nije, isto kao i u hide modu. A to je tako veliki dio igre, da se ne isplati igrati AoC. Šta ćeš... Evo, i ja baš mislim napraviti cancel subscription AoC, jer toliko volim plivati i bježati od monstera po vodi da ne podnosim taj bug s ćelavom glavom. Smijeh

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 8:29 (Faerdhur).
17 godina

haha dobar Smijeh

madafaka
17 godina
neaktivan

@ Faerdhur - igram ja Crysis Wars na netu i da, tam se puca Belji se

zanimljivo je to da me ideš kajlat na najobičnije pitanje, a ti sam si bio najveći flejmer na AOC topicu, igra nije bila ni izašla a ti si već naveliko flejmao a sada braniš taj AOC kao da je bog Belji se

tko ne vjeruje, neka se slobodno vrati par stranica odnosno mjeseci unazad na ovom topicu Namigiva hehe

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 16:37 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa Conan je u posljednjih nekoliko mjeseci strahovito napredovao... sada je čak igra dostojna "release" verzije i to dobra MMO igra.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 21:43 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

zanimljivo je to da me ideš kajlat na najobičnije pitanje

Đe si, dwarfe botaničaru!
*ebote, bar bi ti trebao znati da se zezam kad te zezam Osmijeh Ajde, ispričat ću ti se osobno i kupit ću ti nešto lijepo, osim buketa. Belji se

U pravu si, bio sam papak kad sam pljuvao AoC prije izlaska i na temelju YouTube, eto, ali nisam mnogo pogriješio s obzirom što su izdali tada.

Ali nije da danas branim AoC. Stoka je zaslužila da ih se pljuje zbog beta rupetine koju su nam prodali. Ono što zastupam je grafika, zvuk, borba, dizajn i zabavnost. To su vrijednosti koje govore same za sebe, ma koliko netko imao nešto protiv. Ne valja slab sadržaj i ekonomija.

17 godina
neaktivan

U seriji The Big Bang Theory, u epizodi od ovog tjedna "Sheldon the Conqueror" onaj smotani Sheldon uvodi žensku u svoj svijet MMOG preko Age of Conan Smijeh Na forumu imate službeni post o tome, ali mi ne radi njihov link na taj video.

Ako tko naleti na link na video, neka posta ovdje, meni se sad ne da tražiti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Posto vidim da dosta ljudi hvali ovu igru pa me zanima dal se isplati kupovat jer sam cito da je nakon pocetnog uspjeha

dosta ljudi odustalo od zbog gomile propusta i nedostataka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Posto vidim da dosta ljudi hvali ovu igru pa me zanima dal se isplati kupovat jer sam cito da je nakon pocetnog uspjeha

Igra je MMO, ima elemente RPG-a i elemente hack & slash RPG-a. Vrhunski sistem borbe, jako dinamičan ii zabavan. Grafika je odlična.
U početku je igra bila praktički nedovršena beta verzija.. a kroz posljednjih 5 mjeseci se popravila.. dodalo se nešto contenta, 75% bugova je fixano, ubačen je napokon PvP sistem..
Igra je jako dobra i zabavna. Problem nastaje kad uhvatiš najviši level jer je nešto manje korisnog sadržaja. Također, postoje problemi s balansom i nekim eelementima mehanike igre poput beskonačnog genkanja u posljednjem području...

Ako želiš odličan MMO, a ne smeta ti što nije savršen i što ćeš se koji put iživcirati... preporuka. Ako očekuješ dotjeranost WoW-a, zaboravi.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
cak_Norris kaže...

Igra je MMO, ima elemente RPG-a i elemente hack & slash RPG-a. Vrhunski sistem borbe, jako dinamičan ii zabavan. Grafika je odlična.
U početku je igra bila praktički nedovršena beta verzija.. a kroz posljednjih 5 mjeseci se popravila.. dodalo se nešto contenta, 75% bugova je fixano, ubačen je napokon PvP sistem..
Igra je jako dobra i zabavna. Problem nastaje kad uhvatiš najviši level jer je nešto manje korisnog sadržaja. Također, postoje problemi s balansom i nekim eelementima mehanike igre poput beskonačnog genkanja u posljednjem području...

Ako želiš odličan MMO, a ne smeta ti što nije savršen i što ćeš se koji put iživcirati... preporuka. Ako očekuješ dotjeranost WoW-a, zaboravi.

Posto i igram samo FPS namjeravo sam nabavit neki dobar MMO, naravano neocekujem savrsenost poput WoW(ionako ga nevolim) nego da je stvarno zanimljiva

i da se isplati kupit a ova igra mi se cinila jako zanimljivim.

Naxeem prema tvome izgleda da se isplati i jos me zanima posto nije besplatna kolko se placa mjesecno???

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 23:44 (cak_Norris).
17 godina
neaktivan

Nemoj krivo shvatit... možda te iživcira igra. Što se mene tiče jako je dora i atmosfera je super.

Mnogi su je prestali igrat iživcirani bugovima, nedovršenošću... naravno, većina je tražila zamjenu za uglancani WoW.

100kn mjesečno. Radije a ti ja dam buddykey pa probaš kratko, a da ne kupuješ bezveze.

This buddy program lets you invite friends to join you in Hyboria for free for seven days. Simple select what server you play on, your Nickname and then write a personal message if you so desire. When done, enter the e-mail address of your buddy and then click "Buddy Invite".

We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time.

Pa javi ako želiš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 1:11 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha, ha!

Nisam našao onaj pravi filimć, ali ima

u svezi AoC, pogledajte do kraja! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Ha, ha!

Smijeh
dobar
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Ha, ha!

Desi to skopal video je zakon.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
16 godina

Ja baš ne igram RPG i MMORPG igre jedino sam Fable igro al ova igra se čini dobra !

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Desi to skopal video je zakon.

Cijela ta treća epizoda 2. sezone je zakon, ovo je samo dio.

Sheldon (Sheldor The Conqueror Smijeh) navuče Penny na AoC... LOL, ludara!

Skini i pogledaj.

17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Mene je isto igra interesirala pa sam pogledal sve moguće filmiće na youtube. Igram 3 dana i to je najbolja igra koju sam ikad igral. Kad pogledam wow mogu samo reći lol.
16 godina
neaktivan
hUntEr kaže...
cak_Norris kaže...

Mene je isto igra interesirala pa sam pogledal sve moguće filmiće na youtube. Igram 3 dana i to je najbolja igra koju sam ikad igral. Kad pogledam wow mogu samo reći lol.
 Slažem se AoC je za mene puno bolji od WoW.Samo zbog Komboja,Spellova te skilova.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
hUntEr kaže...
cak_Norris kaže...

nećeš se smijat jednom kad dođeš na lvl 80 Smijeh
16 godina
neaktivan

Naxeem ajde mozes ali sad jer ja opet moram uzet igru ili stim skinem sa neta neki trail il kako sad to ide ????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e sto se tice buddy key-eva , ja sam dao frendu jedan i on se nemoze registrirat bez kartice, a ak da podatke o kartici sigurno ce mu za 7 dana kad istjece taj besplatni period skinut neke pare kao da nastavlja igrat il sl. uglavnom zasto nema vise one opcije pay by cash kak se regalo za pravi acc i ako postoji neki nacin da se registrira taj buddy key al bez unosenja podataka o kartici? hvala unaprijed

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

e sto se tice buddy key-eva , ja sam dao frendu jedan i on se nemoze registrirat bez kartice, a ak da podatke o kartici sigurno ce mu za 7 dana kad istjece taj besplatni period skinut neke pare kao da nastavlja igrat il sl. uglavnom zasto nema vise one opcije pay by cash kak se regalo za pravi acc i ako postoji neki nacin da se registrira taj buddy key al bez unosenja podataka o kartici? hvala unaprijed

Ja sam napravil account s podacima s kartice ali sam odma nakon što sam napravil accaunt otišel na svoj account i napravil Delete my paymant option i izbrisali su se svi podaci o kartici i sad mi pod Subscription details-Payment Option piše None set. Tak da nebi smelo ništ skinuti poslije mojih 30 besplatnih dana jer nema više podataka o kartici, a mislim koristiti poslije bonove.
17 godina
hara_zg kaže...

Nevjerujem da će skinit, javit će ti da je isteka taj free period i da uplatiš ako misliš nastavit. Možda tako, na neki način, potvrde da si punoljetan. Uglavnom prvi put dadneš podatke pa kad uspiješ se logat u igru, samo se vratiš na stranice i izbrišeš podatke o kartici.
PS. Nauči što prije comboe udarat u pvp-u, da nebi bio level 80 lik koji nezna opalit combo.  xD
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 19:01 (Vakaka).
17 godina
neaktivan

ma imam ja svoj acc koji radi i obnavljam bonovima , ali htio sam frendu dat no registracija za buddy key je drukcija i treba kartica.

mislio sam da postoji ona opcija pay by cash s kojom sam se ja registriro kad sam radio pravi acc, no izgleda da ne postoji.

ps. igram ja aoc i znam combo-e . moj prvi lik je conqueror i na 2 il 3 lvl sam ih vec naucio..:)

0 0 hvala 0
17 godina
hara_zg kaže...

ma imam ja svoj acc koji radi i obnavljam bonovima , ali htio sam frendu dat no registracija za buddy key je drukcija i treba kartica.

mislio sam da postoji ona opcija pay by cash s kojom sam se ja registriro kad sam radio pravi acc, no izgleda da ne postoji.

ps. igram ja aoc i znam combo-e . moj prvi lik je conqueror i na 2 il 3 lvl sam ih vec naucio..:)

Ma mislio sam u PvP pravovremeno okinut zadnji combo, ne na "nepokretnim" mobovima :)
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan

ma naravno da znam., to sam naucio u borbi protiv assassiana. stalno se vrtio oko mene pa sam skuzio kak combo ima lag te se ja mogu kretat dok radim kombo te opalit zadnji udarac ravno po njemu a ne dok vec iza mene kolje pa puknem najveci dmg u prazno. a mobovi kao sto si reko ionak stoje sam na mjestu. al da su pametniji bilo bi nemoguce jer ih ima pun k*** ,pa rade nek su mutavi.

0 0 hvala 0
17 godina
hara_zg kaže...

ma naravno da znam., to sam naucio u borbi protiv assassiana. stalno se vrtio oko mene pa sam skuzio kak combo ima lag te se ja mogu kretat dok radim kombo te opalit zadnji udarac ravno po njemu a ne dok vec iza mene kolje pa puknem najveci dmg u prazno. a mobovi kao sto si reko ionak stoje sam na mjestu. al da su pametniji bilo bi nemoguce jer ih ima pun k*** ,pa rade nek su mutavi.

hehe, zamisli vidiš 3 moba pa kreneš na njih. Kontaš sad ću ih lipo poredat pa poneki combo puknut to malo ponovit i eto mi levela. Ti na njih a oni počmu skakutat oko tebe... e da mi je onda vidit mahera koji bi do levela 80 dogura. xD
16 godina
neaktivan

Onda naxeem jel mi mozes poslat buddykey pa da probam malo a jel ja opet moram nabavit orididi igru da to probam ili se moze nabavit neki trail sa neta ko kod EVE Online

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Pa zar itko u PVP čeka da dovršiš combo?
Na serveru gdje sam ja igrao svi samo skakuću oko tebe i bore se bez comboa, full white damage

Evo, prijatelju, za tebe sam iskopao jedan film gdje lvl80 guardian u općem PvP metežu u hramu u Kheshatti ne može izboriti svoje mjesto u borbi ako ne koristi comboe.

Pogledaj kako koristi Overreach - od 4 tipke on na prazno udara prve 3, trči okolo i hvata brzo priliku da opali combo finisher, onaj najbolniji.

Izvrstan borac, pogledaj obvezno do kraja.

17 godina
Faerdhur kaže...

Evo, prijatelju, za tebe sam iskopao jedan film gdje lvl80 guardian u općem PvP metežu u hramu u Kheshatti ne može izboriti svoje mjesto u borbi ako ne koristi comboe.

Pogledaj kako koristi Overreach - od 4 tipke on na prazno udara prve 3, trči okolo i hvata brzo priliku da opali combo finisher, onaj najbolniji.

A čuj, za nekoga je to skill, a za nekoga exploitanje.

Uzet ću opet primjer DAOC-a...tamo postoje "followup" melee styleovi i ako si prvi promašio, ili ti je blokiran shieldom ili pariran, ili se tučeš sa assasinom pa je napravio evade, uopće ne možeš izvesti followup...što je po meni u redu
17 godina
segregator kaže...
Faerdhur kaže...

A čuj, za nekoga je to skill, a za nekoga exploitanje.

Uzet ću opet primjer DAOC-a...tamo postoje "followup" melee styleovi i ako si prvi promašio, ili ti je blokiran shieldom ili pariran, ili se tučeš sa assasinom pa je napravio evade, uopće ne možeš izvesti followup...što je po meni u redu
 Nisam nikad igrao DAOC pa neznam kako je tamo ali u Conanu to nije izvedivo zbog jednog jednostavnog razloga, brzina likova koji se bore 1vs1 nije u svakom momentu ista. Znači vidim da izvodiš neki combo, jednostavno malo otrčim od tebe i ti combo od Boga pitaj koliko ponavljanja prekineš na 1 ili 2 udarcu tipke i moš se j.... E sad da izbace mogućnost brzog trčanja ili da to ne troši staminu, koja je prijeko potrebna za izvođene comboa, tad bi bilo moguće.
Malo sa ukalja s objašnjenjem ali se nadam da si svatio šta sam htio reć. :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice