haha dobar
@ Faerdhur - igram ja Crysis Wars na netu i da, tam se puca
zanimljivo je to da me ideš kajlat na najobičnije pitanje, a ti sam si bio najveći flejmer na AOC topicu, igra nije bila ni izašla a ti si već naveliko flejmao a sada braniš taj AOC kao da je bog
tko ne vjeruje, neka se slobodno vrati par stranica odnosno mjeseci unazad na ovom topicu hehe
Pa Conan je u posljednjih nekoliko mjeseci strahovito napredovao... sada je čak igra dostojna "release" verzije i to dobra MMO igra.
zanimljivo je to da me ideš kajlat na najobičnije pitanje
U seriji The Big Bang Theory, u epizodi od ovog tjedna "Sheldon the Conqueror" onaj smotani Sheldon uvodi žensku u svoj svijet MMOG preko Age of Conan Na forumu imate službeni post o tome, ali mi ne radi njihov link na taj video.
Ako tko naleti na link na video, neka posta ovdje, meni se sad ne da tražiti.
Posto vidim da dosta ljudi hvali ovu igru pa me zanima dal se isplati kupovat jer sam cito da je nakon pocetnog uspjeha
dosta ljudi odustalo od zbog gomile propusta i nedostataka.
Posto vidim da dosta ljudi hvali ovu igru pa me zanima dal se isplati kupovat jer sam cito da je nakon pocetnog uspjeha
Posto i igram samo FPS namjeravo sam nabavit neki dobar MMO, naravano neocekujem savrsenost poput WoW(ionako ga nevolim) nego da je stvarno zanimljiva
i da se isplati kupit a ova igra mi se cinila jako zanimljivim.
Naxeem prema tvome izgleda da se isplati i jos me zanima posto nije besplatna kolko se placa mjesecno???
Nemoj krivo shvatit... možda te iživcira igra. Što se mene tiče jako je dora i atmosfera je super.
Mnogi su je prestali igrat iživcirani bugovima, nedovršenošću... naravno, većina je tražila zamjenu za uglancani WoW.
100kn mjesečno. Radije a ti ja dam buddykey pa probaš kratko, a da ne kupuješ bezveze.
This buddy program lets you invite friends to join you in Hyboria for free for seven days. Simple select what server you play on, your Nickname and then write a personal message if you so desire. When done, enter the e-mail address of your buddy and then click "Buddy Invite".
We recommend that you lend your install DVDs to your buddy to get him or her ready to play as fast as possible. Alternatively your buddy will be offered a $2,99/€2,99 client download with 3 additional days of playtime to cover the download time.
Pa javi ako želiš.
Ja baš ne igram RPG i MMORPG igre jedino sam Fable igro al ova igra se čini dobra !
Desi to skopal video je zakon.
Naxeem ajde mozes ali sad jer ja opet moram uzet igru ili stim skinem sa neta neki trail il kako sad to ide ????
e sto se tice buddy key-eva , ja sam dao frendu jedan i on se nemoze registrirat bez kartice, a ak da podatke o kartici sigurno ce mu za 7 dana kad istjece taj besplatni period skinut neke pare kao da nastavlja igrat il sl. uglavnom zasto nema vise one opcije pay by cash kak se regalo za pravi acc i ako postoji neki nacin da se registrira taj buddy key al bez unosenja podataka o kartici? hvala unaprijed
e sto se tice buddy key-eva , ja sam dao frendu jedan i on se nemoze registrirat bez kartice, a ak da podatke o kartici sigurno ce mu za 7 dana kad istjece taj besplatni period skinut neke pare kao da nastavlja igrat il sl. uglavnom zasto nema vise one opcije pay by cash kak se regalo za pravi acc i ako postoji neki nacin da se registrira taj buddy key al bez unosenja podataka o kartici? hvala unaprijed
ma imam ja svoj acc koji radi i obnavljam bonovima , ali htio sam frendu dat no registracija za buddy key je drukcija i treba kartica.
mislio sam da postoji ona opcija pay by cash s kojom sam se ja registriro kad sam radio pravi acc, no izgleda da ne postoji.
ps. igram ja aoc i znam combo-e . moj prvi lik je conqueror i na 2 il 3 lvl sam ih vec naucio..:)
ma imam ja svoj acc koji radi i obnavljam bonovima , ali htio sam frendu dat no registracija za buddy key je drukcija i treba kartica.
mislio sam da postoji ona opcija pay by cash s kojom sam se ja registriro kad sam radio pravi acc, no izgleda da ne postoji.
ps. igram ja aoc i znam combo-e . moj prvi lik je conqueror i na 2 il 3 lvl sam ih vec naucio..:)
ma naravno da znam., to sam naucio u borbi protiv assassiana. stalno se vrtio oko mene pa sam skuzio kak combo ima lag te se ja mogu kretat dok radim kombo te opalit zadnji udarac ravno po njemu a ne dok vec iza mene kolje pa puknem najveci dmg u prazno. a mobovi kao sto si reko ionak stoje sam na mjestu. al da su pametniji bilo bi nemoguce jer ih ima pun k*** ,pa rade nek su mutavi.
ma naravno da znam., to sam naucio u borbi protiv assassiana. stalno se vrtio oko mene pa sam skuzio kak combo ima lag te se ja mogu kretat dok radim kombo te opalit zadnji udarac ravno po njemu a ne dok vec iza mene kolje pa puknem najveci dmg u prazno. a mobovi kao sto si reko ionak stoje sam na mjestu. al da su pametniji bilo bi nemoguce jer ih ima pun k*** ,pa rade nek su mutavi.
Onda naxeem jel mi mozes poslat buddykey pa da probam malo a jel ja opet moram nabavit orididi igru da to probam ili se moze nabavit neki trail sa neta ko kod EVE Online
Hvala