3D Realms ipak živ i zdrav :)

poruka: 16
|
čitano: 2.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znao sam :)

LINK

Take Two ih još muči oko Duke Nukem Forevera ali čini se da se ipoak nisu raspali skroz do kraja...

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ja isto malo prije vidio vijest i baš mi je drago te izgleda da će napokon dovršiti igru samo da se okupe.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čisto za info - jel ima gdje kaka najava ili recenzija.

Sjećam se da sam zadnji Duke Nukem igro na prijateljevom kompu sa ogromnih 64MbRAM(moj je tad imo 16) Smijeh

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Duke Nukem Forever se počeo razvijati netom nakon velikog praska. Nakon milijardi i milijardi godina razvoja došlo je vrijeme kada bi trebao izaći na police dućana(milijun godina tamo vamo, to je za Duke Nukema ništa). Sada samo još treba da se 3D Realms raspadne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Negdje sam rekel da Đuka nebu propal, to si svijet jednostavno ne može dozvoliti.

To je nekaj slično izjavi Ferrarija da se povlači iz F1, medijska pozornost = više para, u oba slučaja

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Povraća mi se na DNF više nego na Daikatanu i Romera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 3D Realms ipak živ i zdrav :)

Ako neko nije u stanju napravit igru u 10ak ili koliko vec godina onda cemu opce prica. I citava fama oko tok đuke wauuuu ok pucacina je bila dobra prije 100 godina od onda nisu napravili nista ne temu đuke da bi ponovili uspjeh tako da ono who cares sta je sa 3d realmsom. Ionako ce taj DNF biti fail, svaki trailer dosad je u najmanju ruku prosječan, a ovako zivit na staroj slavi nema bas smisla. Malo bi se raspali pa malo ne bi. Malo igra izlazi malo ne. I sta se onda dogodi? Da se ljudima povraca ili da ih jednostavno boli briga Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 17:24 (mislav_01).
17 godina
naxeem kaže...

Povraća mi se na DNF više nego na Daikatanu i Romera...

Nemoj tako, uz Đuku nas bar vezu ugodne uspomene i sati zabave... Ali stvarno izgleda da ce DNF pocivati na staroj slavi, cak mi i ovi novi one-lineri ne zvuce tako dobro, mislim da ce brzo postat iritantni. Btw, jel isti glumac daje glas (slican je, al brijem da nije isti)?

16 godina

Mislim da smo od onog starog đuka podosta promjenili nacin igre,gledanje na igru i te stvari...

ispalo bude isto ko i s gta IV puno ocekivanja i svega a na kraju koma...

al nadajmo se da nece xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Mislim da smo od onog starog đuka podosta promjenili nacin igre,gledanje na igru i te stvari...

ispalo bude isto ko i s gta IV puno ocekivanja i svega a na kraju koma...

al nadajmo se da nece xD

Odkad je GTA IV koma?? Igra je u recenzijama dobila ponajbolje ocjene. Mislim da je prosječna ocjena 100 najpoznatijih internet recenzija oko 96%. To je sve osim loše!
17 godina
neaktivan

Cuj kako kome, meni je GTA prestao biti dobra igra jos nakon GTA2 i one famozne pticije perspektive. Trojka je jos bila osvjezenje ali me nijedan GTA nije drzao kao GTA2

17 godina
neaktivan

Meni je GTA4 super :)

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni je GTA4 super :)

Naravno da je super. Ima mana ali definitivno ima puno,puno dobrih stvari koje to višestruko nadoknađuju.

EDIT: Sry na off-topicu
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 20:00 (Afro_Deco).
17 godina

Valjda će i taj Đuka već jednom izaći, ne sječam se ni ja kada su ga počeli najavljivat.

Offtopic:

Gta4 je dobar al je totalno neoptimiziran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I meni je GTA 4 super, ali kad je izasel nisam ga mogel normalno igrati na svojem kompu od 6 soma kuna... to je bilo tak neoptimizirano da je to strasno, ajd sad je vec super, nakon 3 patcha su uspjeli neke stvari popraviti,zapravo vecinu...

al onaj pocetni dojam...katastrofalno los...

ajd dosta od gta, ima dosta topica o toj igri heh...

đuka:

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice