3D igre - naočale

poruka: 19
|
čitano: 9.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
3D igre - naočale

Zanima me da li tko zna nekakve 3D igre (u kojima se koriste 3D naočale)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D igre - naočale

A jel neko zna neki program koji će pretvorit sliku u plavo-crveno da sve bude u 3D-u pa čak i igre?

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: 3D igre - naočale

Ja neznam, ali ima ih malo koliko sam cuo, jer moj frend ima asus-ove i samo neke igrice moze (neznam im imena) evo i slika

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
3D igre - naočale

Mislim da trackmania nations ima mogućnost uključuvanja 3d goggles.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trackmania nations ima tu mogućnost i jako je dobro igranje u 3d.

Jednom je bilo na bagovom dvd-u - besplatno.

16 godina

e da, jos jedan tip iz susjedstva ima 3d ekran. ne kuzim sta on s njim moze gledati u 3d-u ?

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan

nisam čuo da postoje 3d ekrani, ali svaki ekran može prikazivati 3d jer je to obična slika u koju su na određen način ubačene još crvena i plava boja.

Kada stavimo 3d naočale one takoreći spoje te dvije boje i mi dobimo osjećaj kao da je ta slika izašla iz ekrana.

Time se jednim dijelom varaju oči.

17 godina
neaktivan
3D igre - naočale

Pa ne nužno. Recimo sjećaš se onog 3D dokumentarca što se prikazivao na RTLu? Pa onda one drukčije 3D naočale za gledanje.

Netko je stavio sliku u komentar u ovu temu: kažu u Gameplayu da će se sada sve više igara radit u nekom posebnom prikazu koje će biti golom oku nevidljivo a s onim posebnim naočalama će sve biti u 3Du i još neće biti onako malo retardirane boje kao u TMNationsu.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

A jel neko zna neki program koji će pretvorit sliku u plavo-crveno da sve bude u 3D-u

možda ovo pomogne:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anaglyph_image

edit: može se i u photoshopu
upiši u google: make anaglyph image in photoshop pa malo pogledaj
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 23:35 (jurluk).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Hex kaže...

A jel neko zna neki program koji će pretvorit sliku u plavo-crveno da sve bude u 3D-u

možda ovo pomogne:

hvala ti što si se potrudio to pronaći ali ja sam mislio onako da doslovce prikaz na ekranu razdvoji u 2 boje "čak i igre", ko Track Mania Nations ali sve moguće
16 godina
jurluk kaže...
Hex kaže...

možda ovo pomogne:

ali nije 3D samo promjena boje. to trebaju biti dvije slike, malo razmaknute i jedna plava a druga crvena.
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

ali nije 3D samo promjena boje. to trebaju biti dvije slike, malo razmaknute i jedna plava a druga crvena.
 pa kao da je to teško napraviti Neodlučan
17 godina
3D igre - naočale

Evo nvidia je napravila "3d naocale " pa pogledajte.

http://www.gametrailers.com/player/44766.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Been27 kaže...

Evo nvidia je napravila "3d naocale " pa pogledajte.

http://www.gametrailers.com/player/44766.html

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
dejo6 kaže...

evo jedan moj rad od samo 5 min. loš je jer sam žurio i umoran sam. i još sam ga radio u paint.netu. što bi se tek onda moglo napraviti u photoshopu. sad nemam vremena, idem spavat. ali sve se to može i sa jednom slikom
primjer primjer
16 godina
jurluk kaže...
jurluk kaže...
dejo6 kaže...

evo jedan moj rad od samo 5 min. loš je jer sam žurio i umoran sam. i još sam ga radio u paint.netu. što bi se tek onda moglo napraviti u photoshopu. sad nemam vremena, idem spavat. ali sve se to može i sa jednom slikom
 ajd sad to napravi s cijelom igrom.
i to u photoshopu ti nije 3D. 3D slika se mora slikat sa dva fotoaparata razmaknuta par centimetara. moraju biti dvije slike a ne jedna.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 7:29 (dejo6).
17 godina
dejo6 kaže...
jurluk kaže...
jurluk kaže...
dejo6 kaže...

i to u photoshopu ti nije 3D. 3D slika se mora slikat sa dva fotoaparata razmaknuta par centimetara. moraju biti dvije slike a ne jedna.
Mislim da to nije istina! U BUG časopisu ima kako napraviti 3D sliku (ne znam koji broj)!
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
jurluk kaže...
jurluk kaže...
dejo6 kaže...

pa ne možeš napravit 3d sliku i gledat ju u 2dNeodlučan.  ovo što je neka slika rastavljena na plavu i crvenu boju, to stvara dojam trodimenzionalnosti ali samo s pomoću naočala s jednim crvenim i jednim plavim staklom.
16 godina

ali mora se slikati iz 2 kuta. ako jednu sliku samo razdvojiš neće biti 3D da koristiš ne znam kakve naočale.

već je bio link al evo opet: http://www.3djournal.com/001/artic2.php

tu imate opis kako se radi 3D slika. sama promjena boje ne pomaže.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice