Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 174.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Zarada na BubbleWs

ah tak sam i ja skužio sva sreća na vrijeme, sad već par dana gledam koga uzimam. A najbolje ti je konektirat se sa ljudima onima za koje dobijes u notifikacijama obavijst da su komentirali na tvoj komentar jer direktno onda znaš samo iz toga da je aktivan user i samo se konektiras sa njime i lajkas mu odmah post

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ovih 20 dana cekas kad dobis pare od bilo koje stranice...to se makne nakon par uspjesnih trabsakcija,,,

Najjeftiniji su piratski programi
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Već se da skužit tko lajka pa kad dobijem notifikaciju da je objavio netko koga nikad nisam vidio na svojim postovima diskonektam ih.

Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ja se jučer registrirao i objavio jedan post - sve po pravilima. Odmah sam dobio par lajkova, komentara i konekcija. Danas se pokušam ulogirat i ništa - obrisali me. Sad zašto ni ja ne znam jer radio sam sve po pravilima. Sad me zanima hoće li biti problema ako se ponovno registriram sa istim usernameom?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Gle ovu p**ku je**m mu sve po redu...

http://www.bubblews.com/account/243539-ranzonepro

Stišće dislike ljudima valjda jer mu se diže od toga... maknuo se od njega al on svejedno vidi moje postove, ima pomoći?

I da baksuz ja, idem vidjet od kog je dislike i stisnem sam sebi dislike {#} 

14 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Ali morate imat linkanu karticu da bi mogli primit pare {#}

Ova vručina ubija mene i moj laptop...i zelju za "mjehuranjem" {#}

Kak misliš linkanu? linkanu sa čime?

16 godina
neaktivan
kole2689 kaže...
matija410 kaže...

Paypal moraš povezati s karticom.

14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
kole2689 kaže...
matija410 kaže...

Paypal moraš povezati s karticom.

Pa mislim da je kad prebacim sa tekučeg na žiro račun, i onda mi paypal koristi te pare kaj su na žiro računu...kaj nije to to?

16 godina
neaktivan
kole2689 kaže...

Pa mislim da je kad prebacim sa tekučeg na žiro račun, i onda mi paypal koristi te pare kaj su na žiro računu...kaj nije to to?

Da, ako si već koristio tako onda ti je povezano.

16 godina
Zarada na BubbleWs

evo jedna xD

Windows Phone FTW
11 godina
herc173 moj prijedlog ti je d astaviš oblik profila na informer kao što je matija reko, jer ovako kad ti se dođe na profil mora se prvo otvorit tvoj post da bi se lajkao a inače možeš direktno lajkat sa profila, ljudima se to neda pa imaš manje lajkova
10 godina
protjeran
MasterG kaže...
herc173 moj prijedlog ti je d astaviš oblik profila na informer kao što je matija reko, jer ovako kad ti se dođe na profil mora se prvo otvorit tvoj post da bi se lajkao a inače možeš direktno lajkat sa profila, ljudima se to neda pa imaš manje lajkova

Mah boli njega fifi..

...prekrsil je pracila u prvih par postova sa slikom i ne poduzima nis...

10 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

evo da i ja isprobam nešto zaradit s ovim :)

evo linka pa se connectajte http://www.bubblews.com/account/245432-xdaxx

i još ako netko može pogledat jel kršim koje pravilo i jel problem ako sam objavio članak koji krši pravila pa sam ga kasnije prepravio?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 21:42 (XDaxX).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Zdravo ljudi, slučajno sam naletio na ovu temu, pa rekoh ajde, da probam :)

Napravio sam account, i već sam connectao sve ljude s prve stranice, do kraja večeri ću i cijelu temu. Namjeravam biti dosta aktivan jer osim kupanja nema nekog pametnog posla.

http://www.bubblews.com/account/246219-deflagrated

Vidimo se u mjehuriću (sviđa mi se ova riječ hehe)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 22:02 (deflagrated).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam isto zaboravio u jednom postu staviti copyright pa sad editirao, valjda nije problem.
Postat ću ko oni Filipinci kad pišu post svaki put kad na WC idu :D al jbg treba skupit lajkove :P
13 godina
Zarada na BubbleWs

Ovaj update je doni brzinu kod lajkanja 

Sad sve lakse ide :D

Inace neznan dali da nastavim ili ne jer izgleda kao da sam prekrsio pravilo o shareanju a zapravo nisam

Jos cekam njihov mail

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Pa ako ti piše uz post da je sharean više puta ne znači da si ga ti shareao više puta.
13 godina
Zarada na BubbleWs

Koje je ovo govno?!

Likeam mu 5 postova

A on mi ovako uzvrati?!

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

sad ti njemu uzvrati hahahah

10 godina
Zarada na BubbleWs

Heh.. Nisam mogao odoliti, pa sam ipak odlučio napraviti novi profil. Mislim da je razlog brisanja mog prethodnog accounta bio što se članak o jednoj igrici protumačio kao reklamiranje (nije bila namjera, ali očito da sam pogriješio u načinu na koji sam se izrazio).

Zasad imam dva posta, pokušavam se držati svih pravila, koristim copyright, pa ćemo vidjeti. Trenutno redom lajkam i konektiram se sa ljudima i nadam se da će se skupiti nešto konekcija i da će to krenuti kako spada. :)

Ako netko želi neka me doda: http://www.bubblews.com/account/245848-igzy

EDIT: i opet, pa ovo stvarno više nije za vjerovat! Sve po pravilima, sve radi i čim sam napravio log out i pokušao se na drugom računalu prijaviti, više ne postojim. :( 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 0:06 (Igzy20).
13 godina
Zarada na BubbleWs

Koliko god se ponasam ko dite

Napravia sam to

Briga me

Nemogu virovat da postoje takva govna...

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Opet sam se registrirao i nisam ništa objavio a obrisali su me nakon sat vremena :/

Ma ova stranica je s*anje čisto. Toliko sam se trudio napisat postove i onda me izbrišu bez razloga.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 0:27 (nj0fra).
14 godina
nj0fra kaže...

Opet sam se registrirao i nisam ništa objavio a obrisali su me nakon sat vremena :/

Ma ova stranica je s*anje čisto. Toliko sam se trudio napisat postove i onda me izbrišu bez razloga.

Slažem se nj0fra.

Evo dok sam gledao utakmicu, uspjeli su mi izbrisat account :D Nisam niti jedan članak objavio, samo sam dodao 15ak connectiona, i rekao, kad izgube Grci - dolazim. Idem se logirati i nula bodova. Forgot password isto baca neki bijedno sročeni error.

Sretno ljudima kojima ovaj sumnjiv način poslovanja radi, ali ovo je lakrdija {#}

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

niko ne lajka u ove sitne sate. bolje spavat neko bubblat :D

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Decki nije vam niko obrisal...samo se..moram prijavit da se sami acc brisu

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Vi kojima se obriše account nakon kaj se odlogiraju. Napravite account (ak očete) i odlogirajte sa pa ulogirajte par puta..

11 godina
protjeran

U pravu ste. Stvarno ću odustati od ovog servisa,jer kakve se koristi registrirati na njega kada se svaki račun poništi u roku od 24 sata. Inače,u mnogim svojim računima sam poštovao sva pravila,ali oni su ih svejedno pobrisali. Imao sam par računa u kojima nisam bio napisao nijedan post,a svejedno su mi ih izbrisali u roku od par sati. Od ovakvog servisa stvarno nema ništa. Da ovaj servis stvarno 100% funkcionira,bio bi sjajan izvor zarade i dobre zabave. Tko zna,možda postoji neki drugi servis koji radi isto što i ovaj i koji nema probleme kao ovaj,ali ja nažalost nisam uspio pronaći niti jedan sličan servis na Googleu. Možda netko od sudionika u ovoj temi uspije. Također sam na www.forum.hr pročitao da isplaćuju samo selektivno - to znači da ne isplaćuje svim korisnicima,već samo odabranim pojedincima koji se svide administratoru ovog servisa. Prava šteta - na početku sam doista mislio da će ovaj servis bez problema funcionirati,ali to nažalost nije tako. Ne samo da svakoga ne isplaćuju,već mnogima brišu račune iako su poštovali sva pravila. To je stvarno prevara za sve korisnike. Od sada pa nadalje,za mene je ovaj servis čisti SCAM.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 9:56 (Tehno-Istraživač).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam obrisan nakin dva dana, a pridržavao sam se pravila :/
10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Kak ne kužite da se accounti sami izbrišu kad se odlogirate,a ne oni. Isplačuje svima koji prate pravila.

Neču se nadmudrivat, sretno u potrazi. {#}

Imate bindspace.com(smece,slab payrate), milktheblog.com(tu sami morate poglede odnekud dobivat), personapaper.com($0,0010,smece)..

15 godina
protjeran
Tehno-Istraživač kaže...

U pravu ste. Stvarno ću odustati od ovog servisa,jer kakve se koristi registrirati kada se svaki račun poništi u roku od 24 sata. Inače,u mnogim svojim računima sam poštovao sva pravila,ali oni su ih svejedno pobrisali. Imao sam račun u kojem nisam bio napisao nijedan post,a svejedno su mi ga obrisali nakon par sati. Od ovakvog servisa stvarno nema ništa. Da ovaj servis 100% funkcionira,bio bi sjajan izvor zarade i dobre zabave. Tko zna,možda postoji neki drugi servis koji radi isto kao i BubbleWs,ali ja nažalost nisam uspio pronaći niti jedan sličan na Googleu. Možda netko od sudionika u ovoj temi uspije. Također sam na www.forum.hr pročitao da isplaćuju samo selektivno,znači neće isplatiti svima već samo odabranim pojedincima koji se svide administratoru ovog servisa. Prava šteta - na početku sam doista mislio da će ovaj servis bez problema funcionirati,ali to nažalost nije tako. Ne samo da svakoga ne isplaćuju,već mnogima brišu račune iako su poštovali sva pravila. To je stvarno prevara za sve korisnike. Od sada pa nadalje,za mene je ovaj servis čisti SCAM.

Od početka to govorim, no jedan je ovdje uporan i tvrdi suprotno.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice