Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 174.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
kole2689 kaže...

e i htio sam pitati one koji su bili plačeni...kada stisnes redeem, nakon koliko se vide pare na paypalu?

Nema odredeno..

..prije je bilo 24h,a sad 2 tjedna...porasel broj korisnika i k tome broj redeema, a i treba pregledat npr 40 postova za tih $50 i tak stotine...

Evo ja sam spreman za još jedan redeem,ali mi nije stigla prošla..

• 18 Post
  • 1944 Lajk
  • 0 Dislajk
  • 2785  Pogled
  • 395 Komentar
  • 51.24 $ Ukupno 
Najjeftiniji su piratski programi
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 21:54 (matija410).
14 godina
Ja se nadam uskoro prvom redeemu na stranici, nadam se da ce sve proci uredu(trenutno sam na 36$) Samo jedno pitanje, da li email paypala mora biti isti kojim sam se registrirao na bubble?
Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
14 godina
Zarada na BubbleWs

Jel to samo meni bubble RIP ili i ostalima?

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Neradi stranica..

...nemora bit PP email bit isti ko kod prijave..ali paazi ds tocno napises

14 godina
Zarada na BubbleWs

da sad sam nasao na faceu

Greetings,

Bubblews.com will be down for about 30 - 60 minutes as we complete some necessary upgrades to server infrastructure. Again, these updates are important to continue to support an ever-growing community. 

We will notify you when this is complete and thank you all so much for your patience! 

Sincerely,
Bubblews Team

10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Bas sam stel to zakeljit :)

14 godina
Zarada na BubbleWs

Vratio se mjehuric

15 godina
FiCoO kaže...

Vratio se mjehuric

I taman otišao (barem meni).

Swedish latin super funk.
17 godina
Znaci i 2 tjedna se ceka za redeem? Ou bokte.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Zna netko jel treba biti potvrđen Paypal ako dođe do reedema? Puno koristim Paypal ali nikad nisam potvrdio u banci (ono kad uzmu dva dolara pa vrate kad kod koji je na računu upišeš)
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
Zarada na BubbleWs

Meni sve radi normalno i popravljeno je ono s lajkovima a sto se redeema tice, ako imas srece dobijes za dva tri dana, nekad cekas tjedan nekad tjedan i pol al rok je unutar 2 tjedna

10 godina
Zarada na BubbleWs

Pozdrav!

Evo, prvi put sam ovdje na forumu čuo za tako nešto, pa sam se odlučio i ja malo okušati u online zarađivanju, međutim imam problem.

Uopće se ne mogu registirati na BubbleWS. Ispunim onaj obrazac, pokušam se prijaviti i ništa, opet mi piše da upišem username i pass.

Pokušao sam i sa drugom e-mail adresom i tu me prijavilo, međutim kad sam napisao članak i stisnuo da ga objavi opet me izbacilo i tražilo da upišem user i pass.

Pokušao sam sa oba računa koja sam napravio, ali nijedan ne radi, uopće se ne mogu prijaviti.

Izgleda da je mjehurić pukao prije nego sam uspio i jedan članak objavit.

EDIT: I opet se ponašam kao da nikad nisam koristio forum! Sam sebe bi banao najradije! Uglavnom, pročitao sam cijelu temu (iako sam to trebao prvo napraviti) i skužio kako stvari rade. Ako nekoga zanima evo mog profila: http://www.bubblews.com/account/245527-igzy20 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 2:45 (Igzy20).
11 godina
protjeran

Hoće li moj račun biti izbrisan ako više od pet postova kod istog korisnika označim sa LIKE? Pročitao sam negdje da ovaj servis ne dopušta više od 5 LIKEOVA na jednog korisnika unutar sat vremena,pa me zanima hoće li mi servis poništiti račun ako stavim više od 5 LIKEOVA na jednog korisnika unutar jednog sata? Također me zanima da li moj avatar može biti tuđa slika ili smije biti samo moja slika?

HVALA ZA ODGOVOR!

10 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
Znaci i 2 tjedna se ceka za redeem? Ou bokte.

Probaj ti pregledat pun k usera sa pun k postova. Mora proc svaki post i provjerit jel slika njegova i jel post original i da se ne nalazi nigdje na internetu osim na bubblews.

Tomislav95 kaže...
Zna netko jel treba biti potvrđen Paypal ako dođe do reedema? Puno koristim Paypal ali nikad nisam potvrdio u banci (ono kad uzmu dva dolara pa vrate kad kod koji je na računu upišeš)

Mora bit potvrđen. Kak primaš pare ak nije potvrđen, kak stavljaš pare? o.O

Tehno-Istraživač kaže...

Hoće li moj račun biti izbrisan ako više od pet postova kod istog korisnika označim sa LIKE? Pročitao sam negdje da ovaj servis ne dopušta više od 5 LIKEOVA na jednog korisnika unutar sat vremena,pa me zanima hoće li mi servis poništiti račun ako stavim više od 5 LIKEOVA na jednog korisnika unutar jednog sata? Također me zanima da li moj avatar može biti tuđa slika ili smije biti samo moja slika?

HVALA ZA ODGOVOR!

Nije moguče lajkati više od 5 postova jer ima ograničenje/limit. Najbolje koristi sve svoje.

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo i mene tu http://www.bubblews.com/account/229538-mitsuoka

Malo da ubijem dosadu na poslu, započeo sam pred koji tjedan, al eto sad ću se malo uhvatit :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
matija410 kaže...
kole2689 kaže...

e i htio sam pitati one koji su bili plačeni...kada stisnes redeem, nakon koliko se vide pare na paypalu?

Nema odredeno..

..prije je bilo 24h,a sad 2 tjedna...porasel broj korisnika i k tome broj redeema, a i treba pregledat npr 40 postova za tih $50 i tak stotine...

Evo ja sam spreman za još jedan redeem,ali mi nije stigla prošla..

• 18 Post
  • 1944 Lajk
  • 0 Dislajk
  • 2785  Pogled
  • 395 Komentar
  • 51.24 $ Ukupno 

Jel ti se dogodilo da nije stigla isplata? Sorry kaj sam dosadan ali ovo mi izgleda jako dobar način sporedne zarade pa samo želim bit siguran da nije ovo sve uzalud

14 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Pozdrav!

Evo, prvi put sam ovdje na forumu čuo za tako nešto, pa sam se odlučio i ja malo okušati u online zarađivanju, međutim imam problem.

Uopće se ne mogu registirati na BubbleWS. Ispunim onaj obrazac, pokušam se prijaviti i ništa, opet mi piše da upišem username i pass.

Pokušao sam i sa drugom e-mail adresom i tu me prijavilo, međutim kad sam napisao članak i stisnuo da ga objavi opet me izbacilo i tražilo da upišem user i pass.

Pokušao sam sa oba računa koja sam napravio, ali nijedan ne radi, uopće se ne mogu prijaviti.

Izgleda da je mjehurić pukao prije nego sam uspio i jedan članak objavit.

EDIT: I opet se ponašam kao da nikad nisam koristio forum! Sam sebe bi banao najradije! Uglavnom, pročitao sam cijelu temu (iako sam to trebao prvo napraviti) i skužio kako stvari rade. Ako nekoga zanima evo mog profila: http://www.bubblews.com/account/245527-igzy20 

Pročitaj temu od početka...nemaš copyright-a

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Malo da ubijem dosadu na poslu, započeo sam pred koji tjedan, al eto sad ću se malo uhvatit :D

stavi copyright na sliku i post

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Imate možda kakav program s kojim bi se mogla napraviti jednostavna slika? Ono da ima neke predloške, ja samo lupim neki teks preko toga?
10 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Tak se da na poslu :P

kole2689 kaže...

Jel ti se dogodilo da nije stigla isplata? Sorry kaj sam dosadan ali ovo mi izgleda jako dobar način sporedne zarade pa samo želim bit siguran da nije ovo sve uzalud

Je prva dva puta (2x$25). Nije mi bil potvrđen PayPal pa nisam mogel primat pare.

10 godina
Zarada na BubbleWs

Odustajem ja od ovoga. Prvo nikako nisam mogao account napravit jer su ga brisali i prije nego sam se uspio prvi put ulogirati u njega i izgleda da su ga sad opet izbrisali.

Prvi post tamo je napisan prije nego sam pročitao cijelu temu ovdje tako da nema copyright, ali 90% posto članaka koje sam pročitao nije imalo taj copyright. U drugi post sam ga stavio. Slike nisam uopće koristio i jedino što sam radio je da redom lajkam članke i tu i tamo nekoga connectam.

Zašto su me izbrisali ne znam, ali neda mi se opet sve radit ispočetka pa da me opet obrišu. 

Svim mjehurićima želim puno sreće i što više para. Pišite, slijedite pravila i uživajte! :)

P.S Da se ne bi krivo shvatilo, odustajem pozitivnog mišljenja o BubbleWs, nemam namjeru pljuvati o njemu. Pošto sam vidio da se tijekom 7. mjeseca sprema neki veliki update možda se neke stvari promjene, pa se vratim. :)

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ljudi, al ga drobimo{#} ovolko nisam od zadaćnice na maturi napisao gluposti.

BTW, kako stranica zarađuje od nas? Posjetima?

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

imas ad blocker? :D

stranica ima siguno 100000000000000000000000000000000 reklama. bou hvala an adbblockeruu :)))

a vjerovatno i jos nekako osim tih reklama

10 godina
protjeran
Igzy20 kaže...

Odustajem ja od ovoga. Prvo nikako nisam mogao account napravit jer su ga brisali i prije nego sam se uspio prvi put ulogirati u njega i izgleda da su ga sad opet izbrisali.

Prvi post tamo je napisan prije nego sam pročitao cijelu temu ovdje tako da nema copyright, ali 90% posto članaka koje sam pročitao nije imalo taj copyright. U drugi post sam ga stavio. Slike nisam uopće koristio i jedino što sam radio je da redom lajkam članke i tu i tamo nekoga connectam.

Zašto su me izbrisali ne znam, ali neda mi se opet sve radit ispočetka pa da me opet obrišu. 

Svim mjehurićima želim puno sreće i što više para. Pišite, slijedite pravila i uživajte! :)

P.S Da se ne bi krivo shvatilo, odustajem pozitivnog mišljenja o BubbleWs, nemam namjeru pljuvati o njemu. Pošto sam vidio da se tijekom 7. mjeseca sprema neki veliki update možda se neke stvari promjene, pa se vratim. :)

Neznam stvarno zbog čega ... {#} Vrati se nakon update-a ili neznam...

Tomislav95 kaže...

Oni zaraduju isto ko i mi samo od svakog usera, a neznam kolko ih ima

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Da, koristim ad blocker, vjerojatno ih zato nisam vidio.
Dižu mi živce ovi Filipinci, ništa ne lajkaju. Da ne padam na mlade Azijatkinje već bi ih disconnectao :D
10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Reklamama zaraduju mali postotak..imaju investitora..nemojte me pitat kak on zaraduje...nemam pojma

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

bas sam bio ugasio adblocker i izbrojo sam 13 reklama na home pageu sad ti racun da na svkom postu bilo cemu ima po 13 reklama minimum fine su i to pare 

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Dok oni zarađuju i mi ćemo. Inače stranice za zaradu brzo propadnu kad se poveća broj članova, nadajmo se da ova neće.
10 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

To je sića za njih {#}

Evo danas sam redeemo još jedanput (sad su 2 u procesu)...također preskočil sam "mjehuranje" danas...nedamise {#}

17 godina
Znaci kaj je cilj ove stranice? Cital sam da je do sada u samo odrzavanje i stranicu ulupano oko 200 tisuca eura, a vec je procijenjena na preko 3 milijuna. Hoce natuc puno ljudi jer korisnicka baza puno kosta. Navodno. Cital sam i puno negativnih tekstova da nekima placaju da dofuraju jos vise ljudi (kao vecina ne vidi ni centa), da traze dlaku u jajetu i dok natuces hrpetinu lajkova, dofuras hrpetinu ljudi onda te sam zbrisu jer si krsil pravila. Znaci hvala kaj si doprinjel ali sada od*ebi xD. Uglavnom sve i svakaj. Ja cu se potruditi doci do 50 dolara po pravilima i reedemat. Ako bude sve ok ostajem, ako ne onda znamo - muljaza :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice