Viza za Ameriku

poruka: 16
|
čitano: 20.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

bok svima!

ZNAM DA TEMA MOZDA NIJE ZA OVAJ FORUM; ALI VI IPAK PUNO TOGA ZNATE O SVEMU STOGA EVONamigiva

student sam 4.godine (redovno), imam jos jednu nakon ove.,

zanima me kolike su sanse za dobiti vizu za ameriku, isao bih na ljeto u san francisco kod sestricine tamo (onako turisticki na odmor, bez brige i pameti Namigiva), od pocetka srpnja do pocetka rujna.

koje papire mi je potrebno ponjeti da ih uvjerim da cu se vratiti?
dali je potrebno garantno pismo?

jos me zanima dali bih mogao izvaditi vizu sad vec u 3. i 4. mjesecu pa da mi vrijedi od 7-9mjeseca, jer ak se dobije na samo 3mjeseca dali se to odnosi (pocne brojati) na datum kad sam dobio vizu ili kad sam prvi put uzletio?

nadam se brzoj pomoci, hvala!!

16 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

Odi u Američku ambasadu.Nakon što sve središ,viza ti je gotova slijedeći dan.

alrighty then
15 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

Ja sam bio radio vizu prije jedno 4 god
Samo se sjecam da je bilo dosta papirologije... Ali sam dobio na 5 godina

A u Ambasadi su me samo pitali da li sam kupio fotoaparat,heheh

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot,
16 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

tnx na optimizu, nadam se da ce i kod mene biti jdnostavno, jos sam nedavno izvadio biometrijsku putovnicu, stoga se nadam da cu dobiti...

jos me zanima dali bih mogao izvaditi vizu sad vec u 3. i 4. mjesecu pa da mi vrijedi od 7-9mjeseca, jer ak se dobije na samo 3mjeseca dali se to odnosi (pocne brojati) na datum kad sam dobio vizu ili kad sam prvi put uzletio?

--- to me zanima jer bi trebao sto prije javiti dali sam dobio vizu zbog odredjenih popusta za avionsku kartu

hvala, pa ak netko to zna javi,,,,

tnx

17 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

Pogledaj ovdje.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
RE: Viza za Ameriku
macak kaže...

Pogledaj ovdje.

ajme koliko komplikacija oko toga..moj prijtelj, koji ima hrvatsko i talijansko državljanstvo, putuje s talijanskom putovnicom u SAD već godinama bez problema, a njegova žena koja ima "samo" hr putovnmicu, je već tri puta odbijena, s obrazloženjem da "ne radi dovoljno dugo na tom radnom mjestu", odnosno valjda se boje, da će ostavti sve što ima u hrvatskoj i zbrisati kod njih u "ameriku"..

17 godina
bomba19 kaže...

bok svima!

ZNAM DA TEMA MOZDA NIJE ZA OVAJ FORUM; ALI VI IPAK PUNO TOGA ZNATE O SVEMU STOGA EVONamigiva

student sam 4.godine (redovno), imam jos jednu nakon ove.,

zanima me kolike su sanse za dobiti vizu za ameriku, isao bih na ljeto u san francisco kod sestricine tamo (onako turisticki na odmor, bez brige i pameti Namigiva), od pocetka srpnja do pocetka rujna.

koje papire mi je potrebno ponjeti da ih uvjerim da cu se vratiti?
dali je potrebno garantno pismo?

nadam se brzoj pomoci, hvala!!

"Malo" problematično. Čak i uz garantno pismo ti neće samo tako odobriti, donesi potvrdu koja si godina na faksu, da si redovan itd. itd. pa možda i odobre.

Imaš li kakvu nekretninu?

16 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

u studentskom domu sam, imam 22god, starci me financiraju, imam priliku otici, pa bi ljeto proveo tamo,..

na faksu mogu dici potvrdu da sam redovan i da mi nakon ove godine ostala jos jedna za poloziti na jesen, odnosno jos 10-tak ispita(FSB)..

15 godina
neaktivan
Viza za Ameriku
Ma neces imat problema,samo donesi potvrdu od faksa i eventualno ako mozes od rodbine dobit neki papir da ides tamo kod njih.
Ja sam bio sad u prvom mj. U ny,dobio sam vizu na 10 god. Imam staru putovnicu i isao sam turisticki na 10 dana.
17 godina
bomba19 kaže...

u studentskom domu sam, imam 22god, starci me financiraju, imam priliku otici, pa bi ljeto proveo tamo,..

na faksu mogu dici potvrdu da sam redovan i da mi nakon ove godine ostala jos jedna za poloziti na jesen, odnosno jos 10-tak ispita(FSB)..

Nadam se da ćeš moći dobiti vizu (obzirom da se ionako radi na ukidanju iste). No nitko ti ne može jamčiti 100%.

16 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

tnx, hvala na optimizmu, pocetkom travnja cu po vizu, pa javim kak je proslo...

17 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

Nabavi ovakvu putovnicu, pa nećeš trebati vizu. Osmijeh

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
Viza za Ameriku

hehe, imam biometricku, pa mozda posluzi kao ta od UN-a

Smijeh

14 godina
neaktivan

eyy ja sam srednjoskolac iz velike kladuse,,i zelio bih znati sta mi treba oko te studentske vize,,mislim sta sve trebam izganjati,,,planiram za mjesec i pol tamo u ameriku,,u missouri,,st louis,,pa imam tamo daidzu ,,on pita sta mora uraditi da bi mi poslao tu vizu studentsku da idem tamo,,molim vas odgovorite sto prije potrebno mije to jako Osmijeh

senad12
17 godina
neaktivan
americaa kaže...

eyy ja sam srednjoskolac iz velike kladuse,,i zelio bih znati sta mi treba oko te studentske vize,,mislim sta sve trebam izganjati,,,planiram za mjesec i pol tamo u ameriku,,u missouri,,st louis,,pa imam tamo daidzu ,,on pita sta mora uraditi da bi mi poslao tu vizu studentsku da idem tamo,,molim vas odgovorite sto prije potrebno mije to jako Osmijeh

ah.. ti mladi danas.. ne bi dupetom mrdnuli.

najbolji i najsigurniji nacin da saznas sto trebas je da odes u jenki ambasadu i pitas, pobogu. ili nazoves.

ono.. dobijes odgovor, zamisli, odmah (ne moras cekati da neka osoba u kancelariji ili na salteru stisne prvo reply.. pa onda tipka sve to.. pa onda klikne na send).

sry zbog tona poruke.. ali sto vise "napredujemo" sve smo nesposobniji i smotaniji.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
9 godina
neaktivan
Viza za Britaniju Tkz Englesku

Zanima me Pošto treba da se ženim uskoro Cura mi je iz Engleske tzv Velike Britanije .
Ima Mnogo procedura što se treba proći za vizu itd . Iz BiH Sam..
Mene zanima jezik šta se polaže do kojeg stupnja,šta tačno polažeš jako bi mi pomoglo oko učenja da znam od prlike šta bi moglo biti itd ..
da znam šta traže samo osnovu neku ili nešto da moraš baš znati haman ko neki Englez. JEr cura mi kaze da je citala da pise da trebam znati do nekog treceg stepena to je valjda zadnji stepen pa bi mi mogao biti mali problem...
jako me brine to da necu uspiti da cu morati to vise puta ponavljati to sve kosta itd ako razumijete .Hvala unaprijed .. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice