- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bome je mene danas automatizacija i ispitivanje uništilo... Večer svima.
Zalazi li itko u onaj BUG birc u Tratinskoj? Tek sam ga sad primjetio kad sam prolazio....
Bok ljudovi :)
Je ikak moguce znati dal je neko uopce procital privatnu poruku, negde se to zove receipt?
EDIT: moje isprike, tek sad vidim da sam postal u krivu "vremensku zonu" :(

jel izlazite veceras ppl?
ja zajeb.. nogu pa ne mogu mrdnut
ovdje opet prazno, a pošto je ona tema s pretencioznim naslovom lockana idem malo čitati (-:
valjda neću požutiti zbog duplanja postova (-: btw jedan link
ovdje opet prazno, a pošto je ona tema s pretencioznim naslovom lockana idem malo čitati (-:
Bok svim birtašima, a čuj kad je bio vrlo neozbiljan i megaloman pa ga niko nije shvatil ozbiljno.Srečom i bolje da je tak ispalo, jer da je bio malo umjetnički ozbiljniji onda ne bi napal Rusiju fučkaj ga.
Svi oni koji u Bug Birc dolaze sa Zet prevozom, ubuduče pazite se do zuba naoružanih Zet kontrolora.
valjda neću požutiti zbog duplanja postova (-: btw jedan link
Ma kakav žuti, ovo je za crveni...
Dobar dan, pozdrav svima znanima i neznanima.
Aloha!
Bok svima :)
Bacite oko...
http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/zel-cos-servis/233363.aspx
Ovdje je stvarno tiho.
Čini ti se :)
Bok svim birtašima, pa di si ti kaj ima kod tebe šta se radi, kad si več tu mogel bi okrenut jednu rundu.
Aloha!
Za tebe ista preporuka, naruči pokoju rundu i nema frke.
Bok svima :)
Bacite oko...
http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/zel-cos-servis/233363.aspx
Treba unajmit par batinaša, pa ih poslat na adresu servisa da odrade informativni razgovor.
Treba unajmit par batinaša, pa ih poslat na adresu servisa da odrade informativni razgovor.
Ma sam ću ih educirat :)
Fečer
Pitanjce za radni muški narod: Kako da operem ruke od sitnih češtica čađe?
Probala sapun, prašak za veš, opal pastu čak i razrjeđivač nula bodova. Dolazim u napast da ih odem namakat u solnu kiselinu
Fečer
Pitanjce za radni muški narod: Kako da operem ruke od sitnih češtica čađe?
Probala sapun, prašak za veš, opal pastu čak i razrjeđivač nula bodova. Dolazim u napast da ih odem namakat u solnu kiselinu
Bok svim birtašima, probaj natrljat/oprat ruke sa limunom i to onak pošteno pa javi rezultate.
Bok svim birtašima, probaj natrljat/oprat ruke sa limunom i to onak pošteno pa javi rezultate.
Probala, potrošila dva limuna za kolače i osim što me sad nenormalno peku ništa. Uvukle mi se čestice u kožu oko zglobova na prstima i ne mogu ih nikako oprat.
Probala, potrošila dva limuna za kolače i osim što me sad nenormalno peku ništa. Uvukle mi se čestice u kožu oko zglobova na prstima i ne mogu ih nikako oprat.
Evo ti đetiću pa se igraj

Jednom sam naletia na jednu stranicu di mos stavit sliku svog lica u pjesmi. npr stavis svoju facu u Pharell williams - Happy.
Jel netko mozda zna ime stranice? Tnx
EDIT: Nasa sam. svejedno hvala

Ja danas dobio svoj poklon ispod bora... novi br. Bug-a...
I da bok svim birtijašima...