Da Google 
Nema na onoj str. divix titlovi.
Ne lupetaj. Kako sam ja upravo sad našao?
Link?
Da Google 
Nema na onoj str. divix titlovi.
Ne lupetaj. Kako sam ja upravo sad našao?
Link?
Ja ti link ne dam osim ako nisi kupio film na dvd-u i sam ga rekodirao u divx. Inače bi bilo da podupirem pirate. A ja to ne radim
. Meni crveni ne treba, izvoli sam traži. Google is your friend.
na divx titlovim sam nasao samo na mekedonski
Šta će ti bit ako mi pošalješ na pm link. Ti ne podupireš pirate. hahahahahahhahahahha
Šta će ti bit ako mi pošalješ na pm link. Ti ne podupireš pirate. hahahahahahhahahahha
Mrmlj... link ne dam. I ne podupirem pirate (vjerovao ti ili ne
). Vidio sam kako si ti prošao.....
Pogle ss, titl je na onoj stranici di si ti reko da ga nema.
Pa šta ti je teško da link. Tu na slici si zacrnia link pa nevidin
Problem je u tome što si ti lijen pogledati. Za skoro svaki problem otvaraš temu, umjesto da pogledaš na googleu. Meni je trebalo 30ak sec da nađem taj titl. prvo sam naletio na makedonski (tu si ti odustao) al ja sam nastavio dalje. I našao titl. Na stranici di ti tvrdiš da titla nema. Namjerno sam blurao linkove na slici, samo da bi se ti malo potrudio.
Ajme meni nemogu sad tražit neman vrimena objašnjavan frendu ima po ure kako da skine battelfield heroes.
...mislim da bi nam bilo bolje poslušati nekaj
i popiti koje pivo...evo imaš pravo prvi birati...
pametan odabir pjesme, a pivica bi lipo pala da trenutno nisam u stanju alkoholnog trovanja, doduse na poslu sam ali svako malo idem na ispražnjavanje zeluca :(((( ali evo jedna lijepa narodna
pametan odabir pjesme, a pivica bi lipo pala da trenutno nisam u stanju alkoholnog trovanja, doduse na poslu sam ali svako malo idem na ispražnjavanje zeluca :(((( ali evo jedna lijepa narodna
...sorry ali nisam čuo niti jednu od tih tvojih pjesama a niti ih nemam namjeru slušati, pa me
poštedi tih svojih narodnih linkova...
...sorry ali nisam čuo niti jednu od tih tvojih pjesama a niti ih nemam namjeru slušati, pa me
poštedi tih svojih narodnih linkova...
pa nisu to narodnjaki, to ti je ultimativni rok, a ova je govorila o necemu sto bi mi sad lijepo doslo 
...sorry ali nisam čuo niti jednu od tih tvojih pjesama a niti ih nemam namjeru slušati
pa nisu to narodnjaki, to ti je ultimativni rok, a ova je govorila o necemu sto bi mi sad lijepo doslo 
...heh...pa napisao sam ti da nisam čuo...
Edit: malo mi zapinje internet pa
Dobar dan.
Kako ide?
Je li vam vruće?
e ova pisma je pogodjena, bas opisuje moje dusevno stanje, nemislin na pijanstvo 
Bok svima a je vruce ti bokca nema kaj za krepat, pa ko mora radit na ovom suncu jadna li mu majka a svi ostali bjezu u debelu hladovinu!
Kod mene nije tako vruće. Nekih 25 °C. 
Krivo su rekli na TV-u. Kod mene je baš ugodno.