uf kolko ovog snjega napdalo vise mi ga je dosta :S
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 28.402
- |
- čitano: 3.105.218
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dosadno mi pa si flasham mob :)
Ljudi dobar dan! Kako smo!?
Čime vi podižete titlove u filmu ako su prenisko? Ja pokušavam nešto al nikako ne uspjevam, drugi red titlova mi skroz bježi dole ne pomaže ni mjenjanje formata ekrana ( na TV-u gledam)
Pozdrav ljudovi.
aaaaaaaa,dosta mi je tih bjelih govana,najradije bi posjetio Tonya Montanu i ošo s njim na kubu.Jedva čekam proljeće.
Dobar dan svima.....
Ima tko za prodati grtalicu?
ak si dođeš po nju
Dobar dan svima.....
Ima tko za prodati grtalicu?
Ima,onaj shupak s grtalcom
Čime vi podižete titlove u filmu ako su prenisko? Ja pokušavam nešto al nikako ne uspjevam, drugi red titlova mi skroz bježi dole ne pomaže ni mjenjanje formata ekrana ( na TV-u gledam)
Što koristiš.
U Media Player Classicu samo u opcijama - override placement i namjestis kako treba. VobSub ima isto nešto slično u opcijama.
ak si dođeš po nju
Kad budem mogao doći više mi neće ni trebati,
Ima,onaj shupak s grtalcom
Više ne svraća u moju ulicu, prestrašio se.
Kad budem mogao doći više mi neće ni trebati,
not my problem
Što koristiš.
U Media Player Classicu samo u opcijama - override placement i namjestis kako treba. VobSub ima isto nešto slično u opcijama.
Koristim virtualdub.
I ne vidim opciju da mogu podignuti titlove! Inače moram ih zalijepiti u film pa onda gledati na TV-u.
Pa jel može to u free verziji!? Tj da nema nekih ograničenja i da mogu naši simboli č,ć,š,đ,ž itd..
Pa jel može to u free verziji!? Tj da nema nekih ograničenja i da mogu naši simboli č,ć,š,đ,ž itd..
Ne moze u free jer je ni nema, ali obicna verzija nema nikakvih ogranicenja...ja je koristim za HD..
Ne moze u free jer je ni nema, ali obicna verzija nema nikakvih ogranicenja...ja je koristim za HD..
Daj link za download.
Ja skinuo ImTOO Video Converter Ultimate...nema od ovog ništa
Fuj je.bemti kaj je dosadno... Postreljal sam jedno 500 nacistisckih svinja danas...
Fuj je.bemti kaj je dosadno... Postreljal sam jedno 500 nacistisckih svinja danas...
cod2? bf?
ja se igram sa adf botovima, vec 8 kn od 15h do sad :D
cod2? bf?
cod 2 :)
jel se moze kak s crackanom igrom igrat umrezeno prek neta ?
nekaj sam sprobaval s hamachiem, pa nije bas bilo uspjesno...
Aloha maheri...
Aloha maheri...
Hola
cod2? bf?
cod 2 :)
jel se moze kak s crackanom igrom igrat umrezeno prek neta ?
nekaj sam sprobaval s hamachiem, pa nije bas bilo uspjesno...
Može, nabacaš sve patcheve i na xfireu nades servere (tamo su crackirani)
ili googlas cod2 cracked servers
Može, nabacaš sve patcheve i na xfireu nades servere (tamo su crackirani)
ili googlas cod2 cracked servers
a garena ? vec sam skinul...
ja pojma nemam o tim igrama :/
daj bez patcheva jer nijednog nemam
dojdem oko 21:00
Pozdrav svima!Ja sam sebi nasao zanimaciju.Rokam sve u 16
cmon, daj prosljedi to! Već koliko tražim tu igricu i nikako je pronać!
Lopato o ljubavi moja
Davno sam skinio pa nemam vise link.Upisi battle city i nac ces.I trebas Nintendo NES emulator ugl minuta posla.Skinio sam i Super Mario i sad samo to igram.Kakav vise cod kakvi bakaraci
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Otvoreno!